2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ayy valla en azndan 3 ay olmasam iyi olur ya.. Gerci olmayinca sicak filan yapar vucuda o da iyi değil

Kız o Zaman da ya hamileysem kuşkusu oluyor sürekli

İnsallah gelmeye niyetlidir miniğin güzel haberler ile gel cnm

Oğlumda 75 destekli taktığım göğüslerden tek seferde bi göğüs 300 bi göğüs 200ml sür sağdıgımı bilirim. Takılmayın minik göğüse insallah kızımda da olur sütüm.
Ben elimden geldiğince yatak odamda emzireceğim ki kimse yorum yapmasın.
Ben de duymaya başladım yok efendim memelerim küçükmüş ,pek buyumemis inşallah sütü yeter , yok mememin ucu var mıymış.... Bitmiyo sorular ,laflar .ben de hepsine he diyip geçiyorum ama belli ki doğumdan sonra bu konu beni sirlendirecek

Yok canim tutmuyor yogurt ben cok denedimde olmadi

Ben elimden geldiğince yatak odamda emzireceğim ki kimse yorum yapmasın.
en güzeli. bnde ayrı yerlere gittimde görünüşte kucuk olduğundan zaten memeyi açık gormedende diyorlar en iyisi duymamak yada mama da veriyorum yoksa doymuyor diye yalan soylemek

Kızlar bebeğim bugün hiç hareket etmiyor gece biraz hareketliydi şimdi yok normalde sabah çok erkenden hareket ederdi hiç hissetmedim bugün öneriniz varmı acile gitmeden önce acil için biraz bekleyim
Cnm bisryler ye ic hareket et pozisyonunu degistr hareket edecektr evham yapma

Kızlar bebeğim bugün hiç hareket etmiyor gece biraz hareketliydi şimdi yok normalde sabah çok erkenden hareket ederdi hiç hissetmedim bugün öneriniz varmı acile gitmeden önce acil için biraz bekleyim
Cokokrem nutella ne varsa onu kasikla 2 ya da 3 kasik1 bardak su ic bakalim. sirtustu yatip karnini pit pit dokun kimildar Allahin izniyle

Aslında artık bebeğin neye tepki veridğini az çok bilşyorsundur .
Kimin ki tatlıda kıpır kpııdr kimin kide su içince.
Benımki su içince direk oynar .
Eğer iksiinide denediniz ve harkeet almadıysanız sok tarafınıza yatıp karnınıza hafif bastırın . Yine hareket olmazsa acil gitmenizi öneirirm .
Doktorum saat başı harkeetini hissetmen lazım demişti bana

Tatli birseyler ye su iç soluna yat en iyi kan akışı sola yatinca gidiyor bebege
Bizi de haberdar et

Tatli birseyler ye su iç soluna yat en iyi kan akışı sola yatinca gidiyor bebege
Bizi de haberdar et
Bal şu ekmek denedim kizlar şimdi beklemeye aldım kendimi bakım duruma

Bebek neye hareketleniyirsa onu ye mesela benim ki ekşi de çok oynuyor biraz yürü yatak da debelen uyandır hareket eder

Yarın da benim var aynı şekilde hayal ediyorum aaa doğum başlamış normal yapıcaz deseler
Herkesin memesine kimse karisamaz de bence

Bal şu ekmek denedim kizlar şimdi beklemeye aldım kendimi bakım duruma

Canim ayni durumu gecenlerde yasadim. 1 gun boyunca nerdeyse hic hissetmedim bebegimi. Ne cikolatalar tatlilar vs yedim ama bana misin demedi. Oncesinde gunlerdir kendimi cok yormustum biraz da stresliydim. Aksama doktora gittim nst ye falan baglandim ultrasona girdim sorun yoktu. Hatta doktor bak su an hareket ediyor falan diyordu ama ben yine de hissetmiyordum. Biraz dinlenmeye calistim ne kadar dinlenme denirse ertesi gun anca hissetmeye basladim. Ama baya korkmustum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…