2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar bebeğim bugün hiç hareket etmiyor gece biraz hareketliydi şimdi yok normalde sabah çok erkenden hareket ederdi hiç hissetmedim bugün öneriniz varmı acile gitmeden önce acil için biraz bekleyim

Ben duş alınca bebek rahatsız olup hareket ediyor bence dene istersen

Ben similac aldım. Icinde palm yagi bulunmayan iki mamadan biri golden goat biri similacmış. insallah gerek duymayiz. ilk kizima aptamil baslayip smayla buyutuum aptamil 5 ay boyunca kabiz yapti
Similacda sa sekeer orani aptamil gibi fazlaymis diye yazmislar formdaki kadinlar
Hipp iyiymis
Ben de sma ile buyuttum oglumu onda da palm yagi varmis demisler

Kizlar mama alicam her ihtimale karsi hazir olsun
Siz ne aldiniz ne tavsiye edersinz
Ben sıvı mama aldım. Büyük kutular bitmiyor süt erken gelirse. Üç gün hem emzirip hem mama verdim. Üç küçük şişe mama kullandım. Tozlardan kutu alsaydım kalacaktı öylece. Birde hastane oramında sıvı mamayı hazırlamak daha kolay oluyor. Biberon un içine koyup sıcak suyun içinde ılıtıyorsun.

Benim ilk oğlum tup bebek. Zorlu hamılelık kanamalar erken dogum rıskı hep hastanede yat alar. 37 hafta olunca eşim hemen sezar ya le alın demıstı hıc unutmam, o kadar stresli bir 9 aydı ki. Dr hayır dedı 39 küsürda sezaryan yaptı.. 2. Ve 3.hamılelıgım normal yolla oldu. İnanın hamılelık lerı bıle farklı rahat gectı, ile gıttım herişimi yaptım... Arkadas tıp bebek yaptı normal ıstedı.. Dru ben yapamam 3.seferde tutan bebegı rıske atmam gıt normal yaptıran Dr bul dedı.. Ne cabuk tedavı süreçlerını unuttun deyip azarlamış. Haklı bence... Anne olarak bıle ona karsı ilk göz agrım cok sıkıntıyla geldı, yerı bıle baska

Ben de bunu almakta tereddüt ettim. Bu mama yerine geciyor u bana da ilk gun gerekli 2 tane alsam yeter süt gelene kadar

Eklentiler

• IMG_20191001_135805.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 37
Canım nar ile ilgili bak istersen bir. Bende çok tükettiğim için narı bu hamileligim de sen sorunca acaba dedim ama korkma faydası varmis

Eklentiler

• Screenshot_20191005-141145.webp
    62,7 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20191005-141120.webp
    67,7 KB · Görüntüleme: 35
Hıc deneme iprenc oluyor yaptım denedim süte yazık. Tecrubeyle sabittir ilk baslarda memeler süt dolu bebek hepsını cekemıyor ve sutler boşa akıyor. Ben hep sagdım buzluga attım. 4.ayda ciddi anlamda süt azalması oluyor. Süt benim hassas noktam tek bir damlayı bıle ziyan etmem.. Gene sagma makınesı aldım.. Medela sagıp sagıp buzluga atcam... Kullanacak zamanı buzdolabına bır gece onceden cıkarıyor sun sabaha kadar sıvı hale geliyor. Bıberon ısıtıcıya koy hemen ver... Üzerine tarihi mutlaka yazın eski olanları cıkarsın. Ben hep 3 ay ıcınde tukettım ama hep yenilerini koydum. Süt saklama poşetletımı de aldım sagma makinem ve süt koyma kaplarımda hazır. 10 ekimde melegımı beklıyorum artık

Bebek neye hareketleniyirsa onu ye mesela benim ki ekşi de çok oynuyor biraz yürü yatak da debelen uyandır hareket eder
Ben duş alınca bebek rahatsız olup hareket ediyor bence dene istersen
L Leiyla bir degisiklik var mi canım
Baya biseler yedim çok hafif hararet etti ama sonra geri hareket etmiyor eşim uyuyordur dedi ama bu saatlerde uyumazdı normalde o da ise gidecek istersen gitmeyin ise dedi ama akşama kadar bekleyim ben diye git dedim bi düş almadim biraz yatıp bide öyle bakayım ama benimki duşta hiç hareket etmez

Ben de bunu almakta tereddüt ettim. Bu mama yerine geciyor u bana da ilk gun gerekli 2 tane alsam yeter süt gelene kadar
Bana hastanede doğumda sıvı mama rahat olur dediler. Bebek hemşiresi önerdi. Eczaneden aldık. İlk oğlum da da bunu kullanmıştım. Sütüm hemen gelmişti onda da.

duyma canim hic hastalıklı kafalar bn daha Allah,in kuluna sütün varmi yetiyormu mama veriyormusun faln diye sormadm ne kızımdan once ne kızımdan sonra . sadece esimin yeğeni kaynanam mama verdirmiyor faln diye bahsetmişti bende emzirmen daha sağlıklı aslinda dedm bi cemkirdi göğsüm ağrıyor ,babası alsin mamasını diye . sok oldum samimiyetime güvenip demiştim oysa oda ders oldu samimi de olsam demedm ondan sonra

Sanırım benim de birilerini şok etmem lazım ama mizacim da yok işte öyle tepkiler

Karnın gergin mi? o yüzden mi hissetmiyorsun acaba. Karnın yumuşaksa ovala bebeğin olduğu yerde hafifçe sars bakalım hareket edecek mi. Sertse hastaneye git artık epey zaman olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…