2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
38+6 olduk hala gelmedi yavrucum
Tahmini dogum tarihi 13 ekim.
Erken dogmasn diye 35. Haftada icerde tutmaya calistigimiz uşak şimdi de gelmemeye niyetlendi

Dün gece gene doguruyorum sandim. Karnim sertlesmis agriyla uyandim Belim kopacak sanki... megersem bağırsak sancisiymis gene

Gecenin bi yarisi uykudan uyandiriyor ya...
Acemi olmak da ne zor.. kac kere tuvalet ihatiyacimi bebek sandim

Hahaha iki kere doğum yaptım ikisinde de sancı çekmedim hiç. Bunda sancı sanıp gittiğim oldu hastaneye, sıfır sancı çıktı ebe bile sen sancı nasıl olur biliyor musun dedi hayır dedim

Nurtopu gibi uyanip karni doyduktan sonra saatlerce tekrar uyumayan sadece memeyi isteyen bir bebegimiz var.Bir diyorum.Simdilik yalnizca 1.Haftaya nasipse 2. Numara da geliyor buyuk ihtimalle.Sen prematuresin 2170 gramsin 4 saat nasil ayakta durursun ?
Sukurler olsun 5.gun kontrollerinde sorun cikmadi.Sarilik kuvlzdeki hafif atlatiyor hergun 50 gram 60gram aliyor,evdekinin henuz sarilik degeri normal.Delirmeceli gunler cok daha yakin Allahim güç versin.

Ay ben de aynıyım heh tamam galiba sancı başladı diyip seviniyorum meğer tuvalete gitmem gerekiyormuş

Karnın gergin mi? o yüzden mi hissetmiyorsun acaba. Karnın yumuşaksa ovala bebeğin olduğu yerde hafifçe sars bakalım hareket edecek mi. Sertse hastaneye git artık epey zaman olmuş.
Ya yazmamışım karnımın üst tarafi migdemin altında kalan yer sabah taş gibiydi ama asigiya doğru böyle sanki deri boşalmış gibi bi yumuşaklık vardı oysa kafası aşağıda demişti ama hiç sertlik yok asagida

Pozisyona bagli o sekilde sertlesmeler oluyor. Bugun 2 kere falan olmustur bana en az. Kafasi 3 aydan fazladir belki de asagida. Asagiya dokunuyorum yumusak yukarisi sertlesmis. Ayaga kalkinca veya pozisyon degisince eski haline donuyor. Bunlar da bir tur kasilma bence artik aliskin olmaliyiz.

Hunili günler yakın desene maşallah çok şükür hersey yolunda gidiyor güzel haberlerini almak mutlu ediyor bizi.

Hunili günler yakın desene maşallah çok şükür hersey yolunda gidiyor güzel haberlerini almak mutlu ediyor bizi.

Duble hunili hem de.Su anda deli gibi pismanim hareket etsinler diye karnimi sallayip uyandirirdim.Simdi uyusun diye gozunun icine bakiyorum Okumaya calisiyorum hepimizden guzel haberler bekliyoruz insallah

Arkadaşlar merhaba 2.5 aylık hamileyim darısı bekleyenlerin başına size özel bir sorum olacak kusura bakmayın şimdiden lütfen. 3 ayımı doldurana kadar ilişkiye girmem yasak. Dün gece eşimle biraz bi şeyler oldu ama ilişkiye girmedik. Bencede birşey olmadı sadece kadınlık hormonlarım devreye girdi. Bu hamileliğimi olumsuz etkiler mi

Bisey olmaz kanaman felan yoksa

Tüp bebek sürecini o stresi umutları o kadad iyi anlıyorum ki sizi Rabbim evlatlerinizi size bağışlasın kimsenin kucağını boş bırakmasın hamilelik sürecinde hep dua ettim bebek isteyenlere

Lütfen evde bekleme hastaneye git bir nst ye alsınlar seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…