Bunu bir alistirma gibi dusunNurtopu gibi uyanip karni doyduktan sonra saatlerce tekrar uyumayan sadece memeyi isteyen bir bebegimiz var.Bir diyorum.Simdilik yalnizca 1.Haftaya nasipse 2. Numara da geliyor buyuk ihtimalle.Sen prematuresin 2170 gramsin 4 saat nasil ayakta durursun ?
Sukurler olsun 5.gun kontrollerinde sorun cikmadi.Sarilik kuvlzdeki hafif atlatiyor hergun 50 gram 60gram aliyor,evdekinin henuz sarilik degeri normal.Delirmeceli gunler cok daha yakinAllahim güç versin.
Ben ilk defa hissettim oyle demekki kasılmalar böyle başlıyorPozisyona bagli o sekilde sertlesmeler oluyor. Bugun 2 kere falan olmustur bana en az. Kafasi 3 aydan fazladir belki de asagida. Asagiya dokunuyorum yumusak yukarisi sertlesmis. Ayaga kalkinca veya pozisyon degisince eski haline donuyor. Bunlar da bir tur kasilma bence artik aliskin olmaliyiz.
Bide ben hiç nst ye girmedim daha cagirmiayacaklar burda değişik randevum bitti doktorumla akşama kadar bekliycem canım az az hareket var normalde daha sert ve çok oluyoduLütfen evde bekleme hastaneye git bir nst ye alsınlar seni.
Ufaktan var canım ama baya aralıkla oluyor bide hafif normalde ser vururdu bide sık olurdu bakalım akşama kadar süt tatlı şeyler meyve falan yedim tepki olmadıHala hareket olmadı mı?
Surup benimkini ancak geçirebilmişti:/Kizlar öksürdükçe sanki vajinam aciliyor gbi cok degisik bisi oluyoryokmu bunun bir çözümü ya öksürmek istemiyorum
Canim yurtdışında nts ye almiyorlar evet ama sen hareketlerini hissetmiyorum diye dr veya ebeni ararsan mutlaka ntsye alirlarBide ben hiç nst ye girmedim daha cagirmiayacaklar burda değişik randevum bitti doktorumla akşama kadar bekliycem canım az az hareket var normalde daha sert ve çok oluyodu
Ağzına bir tane kesme şeker atıp soluna uzan 1 saat içinde 2-3 kez hareket hissetmelisin. Randevunun bitmesini bekleme git acilden giriş yap sen gebesin önceliği sana Verirler bekletmezler seniBide ben hiç nst ye girmedim daha cagirmiayacaklar burda değişik randevum bitti doktorumla akşama kadar bekliycem canım az az hareket var normalde daha sert ve çok oluyodu
Kızlar bide strese girdigim konuyu paylaşmak istiyorum y.disinda malum cocuk parasi diye bisey var esim dun o paraya evin uat katinda kapan insaat icin harcoyacagini ihtiyaci oldugunu söyledi bebek içinde baya acildik odası ihtiyaçları falan derken krediye girdi ama benim gönlüm olmadı o para çocuğun hakkidir ileriye dönük ya da acil şeyler için diye düşündüm hep eşimin ihtiyacı var şuan sonra yatırırım dedi ama yatıramaz bu mümkün değil zaten ancak yetiştiriyor bide benim gelirim yok o para benim kartıma yatacaktı istediğim zaman elimde para olacak harcayabilecektim eşim giderken nakit bırakmaz kendiside taşımaz bazen kartını bırakmak ister ama ona daha çok ihtiyaç oluyor disarda olan o ben evdeyim istemem kartını eşimden bekledigim bu parayı sen istediğin gibi harcarsın ya da harcamazsın demesiydi sizce esimmihaksız ben mi"/
Ya doktorumu arayamiyorumnumarasını bile vermedi önemli bisey olursa acile git dedi ebemde ayninseyi dediCanim yurtdışında nts ye almiyorlar evet ama sen hareketlerini hissetmiyorum diye dr veya ebeni ararsan mutlaka ntsye alirlar
Aslında bu parayı çocuk odası için falan veriyorlarmış benim adıma hesap açtı eşim oraya yatacakyaklasik bin euro olmalı miktarıda tam bilmiyoruz henüz alamadık bide olmayan paranı kavgasini yaptik sabah bebegim.hareketetmedi çok üzüldüm para pul istemiyorum diye soyledimO para tabi ki cocugun ihtiyaclari icin sende kalmaliydi. Hele ki sana nakit vermiyorsa cocuk icin gelen parayi bile almasi cok ayip. Vermeyecegini soyle senin kartina yatacaksa. Bu erkeklerin her dedigi her istedigi olmaz o da anlasin. Bu arada ne kadar bir meblag?
Çıktım şimdi nst den sıfır sancı yine11 ekime kadar dogurman lazım dedi. 9 ekime gün verdi.kendi gelmezse o tarihe kadar önce suni sancıyla normal deneyeceğiz. Olmazsa sezaryen. 6 günüm var artık maksimum
Kanal neresi oluyor acaba ya benim bebekte aşağıdaydı yani alttan muanede kafası burda demişti orasimi kanalbenim de 11 ekime kadar doğurmam lazım, sonra maksimum 1 hafta bekleriz olmazsa sezeryan dedi.
sezeryan olmak istemiyorum, inşallah normal gelir ama hala kanala inmemiş kafası aşağıda ama baskı yok. ultrasonda yüzü görünüyor...
Kanal neresi oluyor acaba ya benim bebekte aşağıdaydı yani alttan muanede kafası burda demişti orasimi kanal
Ben eşinizin size normalde de para bırakmamasına takıldım kesinlikle yanlış bi davranış. Bebek için yatacak olan paraya gelirsek de tabiki bebek için harcanması ilk öncelik ama farklı ve öncelikli bir ihtiyaç varsa onlar da giderilebilir normaldir. Türkiyede de doğum yardımı ve doğum parası var süt yardımı var vs vs ben de doğumdan sonra alıcam aldığım zaman ki öncelikli ihtiyacımız neyse onu gidericem ki zaten toplamı bile 400 TL falan yani öyle aman aman bişey değil ama bebek için çok masraf yapmıştık muhtemelen kredi kartına yatırırız onu. Çünkü Kasım'da merkezî sistem ısıtma devreye girecek aylık 300 TL ona gidecek kredi kartının rahatlaması bize iyi gelecek.Kızlar bide strese girdigim konuyu paylaşmak istiyorum y.disinda malum cocuk parasi diye bisey var esim dun o paraya evin uat katinda kapan insaat icin harcoyacagini ihtiyaci oldugunu söyledi bebek içinde baya acildik odası ihtiyaçları falan derken krediye girdi ama benim gönlüm olmadı o para çocuğun hakkidir ileriye dönük ya da acil şeyler için diye düşündüm hep eşimin ihtiyacı var şuan sonra yatırırım dedi ama yatıramaz bu mümkün değil zaten ancak yetiştiriyor bide benim gelirim yok o para benim kartıma yatacaktı istediğim zaman elimde para olacak harcayabilecektim eşim giderken nakit bırakmaz kendiside taşımaz bazen kartını bırakmak ister ama ona daha çok ihtiyaç oluyor disarda olan o ben evdeyim istemem kartını eşimden bekledigim bu parayı sen istediğin gibi harcarsın ya da harcamazsın demesiydi sizce esimmihaksız ben mi"/
Ben eşinizin size normalde de para bırakmamasına takıldım kesinlikle yanlış bi davranış. Bebek için yatacak olan paraya gelirsek de tabiki bebek için harcanması ilk öncelik ama farklı ve öncelikli bir ihtiyaç varsa onlar da giderilebilir normaldir. Türkiyede de doğum yardımı ve doğum parası var süt yardımı var vs vs ben de doğumdan sonra alıcam aldığım zaman ki öncelikli ihtiyacımız neyse onu gidericem ki zaten toplamı bile 400 TL falan yani öyle aman aman bişey değil ama bebek için çok masraf yapmıştık muhtemelen kredi kartına yatırırız onu. Çünkü Kasım'da merkezî sistem ısıtma devreye girecek aylık 300 TL ona gidecek kredi kartının rahatlaması bize iyi gelecek.
Ah anladim canım inşallah bi an evvel iner sende bi avazda kurtulursun vakti gelmiş zaten dahada bekletmesin annesini sağlıkla kavushayır kanala indiğinde iyice zorlamaya başlar ve baskı hissedersin dediler. bebek daha aşağıda duruyor. bazılarına sancıyla birlikte başlıyormuş kanala inmesi doğumun başlaması aynı anda oluyormuş.
çenesini yukarı kaldırmış durumda hala, normalde başını göğüs kafesine doğru eğip daha aşağıya kayması lazım.
bekliyoruz bakalım... 40. hafta artık...
Allah sizinde yardımcınız olsun canım öncelikli ihtiyaçlarımız var aslında kredi kartını kapatabilir çocuk odasını 900euroya aldik onu odaya ekstra parke aldik kurutma makinası aldik hepsi krediyle oldu ama benim gelirim sıfır eşim alsın sonuçta ben istedim eşyaları ama benide düşünmesi gerekir demi kendi ihtiyacım olmuyor paraya ama bebekle daha farklı olur hayat dioye dusunuyorumBen eşinizin size normalde de para bırakmamasına takıldım kesinlikle yanlış bi davranış. Bebek için yatacak olan paraya gelirsek de tabiki bebek için harcanması ilk öncelik ama farklı ve öncelikli bir ihtiyaç varsa onlar da giderilebilir normaldir. Türkiyede de doğum yardımı ve doğum parası var süt yardımı var vs vs ben de doğumdan sonra alıcam aldığım zaman ki öncelikli ihtiyacımız neyse onu gidericem ki zaten toplamı bile 400 TL falan yani öyle aman aman bişey değil ama bebek için çok masraf yapmıştık muhtemelen kredi kartına yatırırız onu. Çünkü Kasım'da merkezî sistem ısıtma devreye girecek aylık 300 TL ona gidecek kredi kartının rahatlaması bize iyi gelecek.
Ne kadar çok sezaryen var@Kelebeksi gözünüz aydın sağlıkla büyüsün yavrunuz inşallah:)
~Ağustos Bebişlerimiz~
1-Berikko-Erkek sezaryen(33+1,30 Ağu)
2-Ayşe Erdi-Kız sezaryen(35+4,31 Ağu)
~Eylül Bebişlerimiz~
1-Happiness87-Erkek sezaryen(38+0,21 Eyl)
2-Parolaben-Erkek sezaryen(38+0,24 Eyl)
3-Elmer30-Kız(38+2)
4-Zeraseba-Erkek sezaryen(38+0, 25 Eyl)
5-Nobahari-Kız sezaryen(35+4,25 Eyl)
6-Ardnlina-Kız sezaryen(38+6,26 Eyl)
7-Dilem_sed-Erkek normal(37+5,27 Eyl)
8-Fatmapo-Erkek sezaryen(38+2,28 Eylül)
9-81870719-Kız sezaryen(39+0,30 Eyl)
10-Gokdenizim-Kız sezaryen(37+5,30 Eyl)
11-Biberon2013-Kız sezaryen(38+2,28 Eyl)
12-Comalies-Kız sezaryen(30 Eyl)
~Ekim Bebişlerimiz ~
1-Chelzy-İkiz erkek sezaryen(36+2,01 Ekm)
2-Dilorin-Erkek sezaryen(38+3,02 Ekm)
3-Sumeyye5-Kız normal(38+5,02 Ekm)
4-Kelebeksi-Erkek sezaryen(40+,04 Ekm)
bnde gidecem sanirm bu gidişle . bir bak turp gbi oluyorum bi bak mahvolmuş yatıyorum:/Surup benimkini ancak geçirebilmişti:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?