2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Eşinizin çocuk var veya yok kesinlikle size para bırakması gerekir. Bence ortamı germeden konuşun

Eklentiler

• Screenshot_2019-10-05-20-07-51-402_com.android.chrome.webp
    72 KB · Görüntüleme: 40
Eşinizin çocuk var veya yok kesinlikle size para bırakması gerekir. Bence ortamı germeden konuşun
Dün açık açık söyledim artık kendi vicdanına kalmış belkide zaten herşeyi alıyorum diye düşünüyor gerçektende alır ne istesem ama benim elimde bisey olmaz çalışan hanımlar bence.enniyisi yapiyosunuz başkasına muhtaç olmak esiniz bile olsa cok zoe

170 SGK danışma hattı olmalı arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz

Tabiki en mantıklısı çalışmak ama eve herşeyi alıyorum diye de para bırakmamak hiç doğru değil. Bir durum olsa eve aldıklarının likitide değeri yok malesef. İnşallah anlayışlı olur az çok sizin için bütçe ayırır.
Ya dışarda gezerken falan suyumuz gelirse bir anda?
Sanırım ben hemen 112 yi ararım sonra da eşimi ararım hemen izin almaya çalışsın uçak bileti ayarlasin belki doğuma gelir sonra annemi ararım hazırladığımız çantayı al gel diye
Şuan da hemen organize ettim ama inşallah kesemiz doğumda açılır

Ben hayal bile edemedim bir anda dışarda yürürken falan su gelirse bir anda fazlaca, bazıları az az geliyor diyo bazıları bir anda fazla geliyor diyor. Panik olmam ama heyecandan ne yapacağımı şaşırırım

Bunun çalışmak ya da çalışmamak ile alakası yok ki. Acil birşey olsa, hastalık vb durum bir taksiye binip gidecek kadar yanınızda olmalı. Bu şekilde anlatırsanız eşiniz de anlayabilir bence.

Kuzum gönlünü ferah tut herkes karşılaşıyor sarılık la ben mama takviyesinde yapıyorum
Bebeklerin anı animi tutmuyor bugün benimkide uyudu hep sağdım arada verdim
Onun haricinde mama takviyesi tabiki için rahat ama tedirgin olmuyor değilim
Pazartesi günü tekrardan herşey belli olacak
Inşallah herşey çok güzel olacak

Vala hemen kalkıp ekmek arası biseyler yedim bekliyorum şimdi akşam çok stres yaptım agladim essime sinirlendim falan bebek etkiledimi acaba vijdan yaptım geri
Nasıl oldun canım hareketleri normale döndümü? Benim normalde de hareketlerini çok az hissediyorum strese girdiğimde bazen günlerce hissetmediğim oluyor artık alıştım doktoruma da söyledim sorun yok dedi ama hissedemediğim zamanlar çok üzülüyorum hatta herkes rahatsız olacak kadar çok hissettiğini söyledikçe bebeğimin sağlığından endişe ediyorum neden bukadar hareketsiz diye kafama taktıkça daha da hareketsizleşiyor sende çok taktığın için hissetmiyor olabilirsin biraz keyfini yerine getirecek şeylerle falan uğraş düşünme inşallah normale dönecektir

Bende de ara ara olurdu ama bugün özellikle birden ağırlaşmış hissediyorum kendimi. Alt tarafda uzansam da geçmeyen bi ağrı var .ağrı da denmez aslında bi huzursuzluk hafif bişey . ayağa kalkınca artan bi basınç ve ağrı var. Artık iyice zorlanıyorum dün 10 daha dayanır diyodum şimdi bir hafta dayanmaz gibi geliyo. Eşimin gelmesine ise 11 gün var.dayanmasini istiyorum. Bugün çok agirlastim ve bebek de aşırı hareketli insanlar hep son aylarda son haftalarda az hareket eder diye yazmış ama benim pıtırcık içerde iş çeviriyo.

Bizim ki de sürekli sol kaburgamın altını ittiriyor sola doğru kayıyor sol taraf hep sert. Ama başka da bir şey yok. Baskı aşağıya inme hissi falan yok. Olsun diye bekliyorum artık 41. Hafta olursa bebek derisi kırışıyormuş. Tırnakları uzuyormuş falan... O kadar beklemesin

İnşallah atlatırsınız siz de
Benim kuzum daha iyi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…