- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
42 de falan doğuranlar var onlar nasıl bekliyolar ki acaba yaa ay ne zor şeyler yaaa39+3 bugün. 11 ekimde 40+2 olacak. Daha fazla beklemeyeceğiz diyor
Canim bugün az az hareket etti her zaman daha fazlaydı ama yinede hareket var diye acile gitmedim yarında bi bakayım duruma göre pazartesi zaten randevum varmış sadece tahlil için gidince söyleyip bide ultrasonda baldırayım diye düşünüyorum inşallah bebisle iyilerdir insan çok tedirgin oluyorNasıl oldun canım hareketleri normale döndümü? Benim normalde de hareketlerini çok az hissediyorum strese girdiğimde bazen günlerce hissetmediğim oluyor artık alıştım doktoruma da söyledim sorun yok dedi ama hissedemediğim zamanlar çok üzülüyorum hatta herkes rahatsız olacak kadar çok hissettiğini söyledikçe bebeğimin sağlığından endişe ediyorum neden bukadar hareketsiz diye kafama taktıkça daha da hareketsizleşiyor sende çok taktığın için hissetmiyor olabilirsin biraz keyfini yerine getirecek şeylerle falan uğraş düşünme inşallah normale dönecektir
Valla ben istemezsem benim esimde bırakmıyor. Isterim o zaman bırakır ama kendi düşünüp birakmaz. Ama kimiti yuksek kendime ait kredi kartim var. O dile getirir. Cebinde kartın var istedigini al der. Alirim harcarimda. Sende istesen verir sanırım. Hayir diyecegini düşünmüyorum. Gerci erkeklere belli de olmaz. Merhametsizler bugun tartıştık,agladim umrunda bile olmadi.Kızlar bide strese girdigim konuyu paylaşmak istiyorum y.disinda malum cocuk parasi diye bisey var esim dun o paraya evin uat katinda kapan insaat icin harcoyacagini ihtiyaci oldugunu söyledi bebek içinde baya acildik odası ihtiyaçları falan derken krediye girdi ama benim gönlüm olmadı o para çocuğun hakkidir ileriye dönük ya da acil şeyler için diye düşündüm hep eşimin ihtiyacı var şuan sonra yatırırım dedi ama yatıramaz bu mümkün değil zaten ancak yetiştiriyor bide benim gelirim yok o para benim kartıma yatacaktı istediğim zaman elimde para olacak harcayabilecektim eşim giderken nakit bırakmaz kendiside taşımaz bazen kartını bırakmak ister ama ona daha çok ihtiyaç oluyor disarda olan o ben evdeyim istemem kartını eşimden bekledigim bu parayı sen istediğin gibi harcarsın ya da harcamazsın demesiydi sizce esimmihaksız ben mi"/
Ben visco yatak aldimPark yatak alan arkadaşlar içinin yatağını nasıl aldınız?
İnce olanlardan dimi visco dediğin canım bazıları sert olması gerekiyo diyoda bebeğin omurgası için daha iyi diyeValla ben istemezsem benim esimde bırakmıyor. Isterim o zaman bırakır ama kendi düşünüp birakmaz. Ama kimiti yuksek kendime ait kredi kartim var. O dile getirir. Cebinde kartın var istedigini al der. Alirim harcarimda. Sende istesen verir sanırım. Hayir diyecegini düşünmüyorum. Gerci erkeklere belli de olmaz. Merhametsizler bugun tartıştık,agladim umrunda bile olmadi.
Ben visco yatak aldim
Evet canim ince olanlar.Ara kata koyulan bir parca var o sert zaten. Visco yatak zaten ince cok yumusak olmadi. Yayli yataklar daha yumusak.İnce olanlardan dimi visco dediğin canım bazıları sert olması gerekiyo diyoda bebeğin omurgası için daha iyi diye
Ara kata koyulan parçanın üzerinemi koydun canım aldığın visco yatağıEvet canim ince olanlar.Ara kata koyulan bir parca var o sert zaten. Visco yatak zaten ince cok yumusak olmadi. Yayli yataklar daha yumusak.
Benimki tüp bebek ya canım doktorumun genel yaklaşımı böyle. 40ı geçince kakasını yapabiliyor kalp atışları zayıflayabiliyor diye strese gerek yok diyor biçok tüp bebek uzmanı. Bi arkadasım 41+2 de normal dogurmuştu şok olmuştum42 de falan doğuranlar var onlar nasıl bekliyolar ki acaba yaa ay ne zor şeyler yaaaOzaman en fazla 2 gün bekletiyo 40.haftayı tamamlayınca Allah yardımcımız olsun hepimizin canım
Bizim ki de sürekli sol kaburgamın altını ittiriyor sola doğru kayıyor sol taraf hep sert. Ama başka da bir şey yok. Baskı aşağıya inme hissi falan yok. Olsun diye bekliyorum artık 41. Hafta olursa bebek derisi kırışıyormuş. Tırnakları uzuyormuş falan... O kadar beklemesin
Kızlar iki yeğenim de 40 haftadan sonra doğdu biri 42 haftayı doldurdu diğeri 41 haftayı doldurdu da geldi. Yengemin iki doğumu da çok rahat ve kolay geçti . Tüm süreçlerde yanındaydım sanırım onunda etkisiyle hiç korkmuyorum doğumdan . Tabiki sancıları oldu ama sadece kanala girince sancısı arttı hemen dogumhaneye götürdüler ve 15-20 dk sonra da meleği kucağında çıktı. İki meleği de buruşuk falan değildi ,çok güzel meleklerdi. Eğitimde de öğrendiğim şey korkmamak ,sakin kalabilmek ,nefes alabilmek çok önemli42 de falan doğuranlar var onlar nasıl bekliyolar ki acaba yaa ay ne zor şeyler yaaaOzaman en fazla 2 gün bekletiyo 40.haftayı tamamlayınca Allah yardımcımız olsun hepimizin canım
Annem içine yatak yaptı canım onun üstüne de babynest koydum şimdilikPark yatak alan arkadaşlar içinin yatağını nasıl aldınız?
Bende de ara ara olurdu ama bugün özellikle birden ağırlaşmış hissediyorum kendimi. Alt tarafda uzansam da geçmeyen bi ağrı var .ağrı da denmez aslında bi huzursuzluk hafif bişey . ayağa kalkınca artan bi basınç ve ağrı var. Artık iyice zorlanıyorum dün 10 daha dayanır diyodum şimdi bir hafta dayanmaz gibi geliyo. Eşimin gelmesine ise 11 gün var.dayanmasini istiyorum. Bugün çok agirlastim ve bebek de aşırı hareketli insanlar hep son aylarda son haftalarda az hareket eder diye yazmış ama benim pıtırcık içerde iş çeviriyo.
Sorun yoktur ozaman canım stres olduğun için yavaşlamıştır hareketleri, baktırınca için daha rahat eder tabi inşallah hepsi sağlıkla gelsinCanim bugün az az hareket etti her zaman daha fazlaydı ama yinede hareket var diye acile gitmedim yarında bi bakayım duruma göre pazartesi zaten randevum varmış sadece tahlil için gidince söyleyip bide ultrasonda baldırayım diye düşünüyorum inşallah bebisle iyilerdir insan çok tedirgin oluyor
Benim ara kata koymak icin sert birşey yapmışlar onun uzerine visco yatak koydum.Ara kata koyulan parçanın üzerinemi koydun canım aldığın visco yatağı
Aynen ben de öyle yaptım. Üstüne alez ve nevresim takımı. İncecik yastık aldım bi de boğulma karşıtı neden aldım bilmiyorum ama o kadar ince ki zaten olmazsa da olurBenim ara kata koymak icin sert birşey yapmışlar onun uzerine visco yatak koydum.
Gerekirse kullanirsin dursun zarari olmaz. Sağlıkla uyusun yatağındaAynen ben de öyle yaptım. Üstüne alez ve nevresim takımı. İncecik yastık aldım bi de boğulma karşıtı neden aldım bilmiyorum ama o kadar ince ki zaten olmazsa da olur
Benim eşimde istediğimi alır ama para bırakmaz kartida ancak gelir giderini kurtarıyor o yüzden bisey diyemiyorum sadece çocuk için olanı bana kalsın istiyorumValla ben istemezsem benim esimde bırakmıyor. Isterim o zaman bırakır ama kendi düşünüp birakmaz. Ama kimiti yuksek kendime ait kredi kartim var. O dile getirir. Cebinde kartın var istedigini al der. Alirim harcarimda. Sende istesen verir sanırım. Hayir diyecegini düşünmüyorum. Gerci erkeklere belli de olmaz. Merhametsizler bugun tartıştık,agladim umrunda bile olmadi.
Ben visco yatak aldim
Su gelince sanci hemen basliyor mu? Baslamayabilir mi?
O para senin hakkın. Haklısın bu konuda.Benim eşimde istediğimi alır ama para bırakmaz kartida ancak gelir giderini kurtarıyor o yüzden bisey diyemiyorum sadece çocuk için olanı bana kalsın istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?