2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canim bugün az az hareket etti her zaman daha fazlaydı ama yinede hareket var diye acile gitmedim yarında bi bakayım duruma göre pazartesi zaten randevum varmış sadece tahlil için gidince söyleyip bide ultrasonda baldırayım diye düşünüyorum inşallah bebisle iyilerdir insan çok tedirgin oluyor

Valla ben istemezsem benim esimde bırakmıyor. Isterim o zaman bırakır ama kendi düşünüp birakmaz. Ama kimiti yuksek kendime ait kredi kartim var. O dile getirir. Cebinde kartın var istedigini al der. Alirim harcarimda. Sende istesen verir sanırım. Hayir diyecegini düşünmüyorum. Gerci erkeklere belli de olmaz. Merhametsizler bugun tartıştık,agladim umrunda bile olmadi.
Park yatak alan arkadaşlar içinin yatağını nasıl aldınız?
Ben visco yatak aldim

İnce olanlardan dimi visco dediğin canım bazıları sert olması gerekiyo diyoda bebeğin omurgası için daha iyi diye

İnce olanlardan dimi visco dediğin canım bazıları sert olması gerekiyo diyoda bebeğin omurgası için daha iyi diye
Evet canim ince olanlar.Ara kata koyulan bir parca var o sert zaten. Visco yatak zaten ince cok yumusak olmadi. Yayli yataklar daha yumusak.

42 de falan doğuranlar var onlar nasıl bekliyolar ki acaba yaa ay ne zor şeyler yaaa Ozaman en fazla 2 gün bekletiyo 40.haftayı tamamlayınca Allah yardımcımız olsun hepimizin canım
Benimki tüp bebek ya canım doktorumun genel yaklaşımı böyle. 40ı geçince kakasını yapabiliyor kalp atışları zayıflayabiliyor diye strese gerek yok diyor biçok tüp bebek uzmanı. Bi arkadasım 41+2 de normal dogurmuştu şok olmuştum o kadar beklemek sağlam psikoloji istiyor bencehayırlısıyla kavuşalım inşallah

42 de falan doğuranlar var onlar nasıl bekliyolar ki acaba yaa ay ne zor şeyler yaaa Ozaman en fazla 2 gün bekletiyo 40.haftayı tamamlayınca Allah yardımcımız olsun hepimizin canım
Kızlar iki yeğenim de 40 haftadan sonra doğdu biri 42 haftayı doldurdu diğeri 41 haftayı doldurdu da geldi. Yengemin iki doğumu da çok rahat ve kolay geçti . Tüm süreçlerde yanındaydım sanırım onunda etkisiyle hiç korkmuyorum doğumdan . Tabiki sancıları oldu ama sadece kanala girince sancısı arttı hemen dogumhaneye götürdüler ve 15-20 dk sonra da meleği kucağında çıktı. İki meleği de buruşuk falan değildi ,çok güzel meleklerdi. Eğitimde de öğrendiğim şey korkmamak ,sakin kalabilmek ,nefes alabilmek çok önemli

BeNimkide hareketli anormallik mi var diye düşünüyorum artık hep son zaman hareket az olur deniyor

Sorun yoktur ozaman canım stres olduğun için yavaşlamıştır hareketleri, baktırınca için daha rahat eder tabi inşallah hepsi sağlıkla gelsin

Aynen ben de öyle yaptım. Üstüne alez ve nevresim takımı. İncecik yastık aldım bi de boğulma karşıtı neden aldım bilmiyorum ama o kadar ince ki zaten olmazsa da olur
Gerekirse kullanirsin dursun zarari olmaz. Sağlıkla uyusun yatağında

Benim eşimde istediğimi alır ama para bırakmaz kartida ancak gelir giderini kurtarıyor o yüzden bisey diyemiyorum sadece çocuk için olanı bana kalsın istiyorum

Su gelince sanci hemen basliyor mu? Baslamayabilir mi?

Baslamayabilirmis maalesef. Dogumun en istenmeyen baslama sekli maalesef su gelmesi. Su geldikten sonra saat islemeye basliyor. Enfeksiyon kapma ihtimalleri vs. Oldugundan doktorlar 24 saat maksimum bekliyorlar cogunlukla. Suyun rengi onemli bu arada. Yesilimsi bir renkse bu bebegin kakasini yapmis oldugunu gosteriyor acil mudahale gerektiriyor. Bir de bilinenin aksine su geldi denilince tum su gelmis olmuyor sadece bebegin kafa bolumundeki on kisimdaki su geliyormus gerisi duruyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…