Baslamayabilirmis maalesef. Dogumun en istenmeyen baslama sekli maalesef su gelmesi. Su geldikten sonra saat islemeye basliyor. Enfeksiyon kapma ihtimalleri vs. Oldugundan doktorlar 24 saat maksimum bekliyorlar cogunlukla. Suyun rengi onemli bu arada. Yesilimsi bir renkse bu bebegin kakasini yapmis oldugunu gosteriyor acil mudahale gerektiriyor. Bir de bilinenin aksine su geldi denilince tum su gelmis olmuyor sadece bebegin kafa bolumundeki on kisimdaki su geliyormus gerisi duruyormus.
Ay bilmiyorum ki disari yuruyuse gittikesimle. Eve geldik lavaboya girdim. İc camasirim islanmis ama akinti gibi degil dumduz su. Kokladim bi koku var ama camasir suyuna falan da benzemiyor idrar da degil. Ter de degil gibi. Anlayamadim. Su mu degil mi? Bebek de hareketlibayagi ama hareketi azalir mi falan internette de bir aey bulamadim. İc xamasirimdaki islaklik avuc icimden buyuk elimden kucuk bir alan. Cozemedim
Ay bilmiyorum ki disari yuruyuse gittikesimle. Eve geldik lavaboya girdim. İc camasirim islanmis ama akinti gibi degil dumduz su. Kokladim bi koku var ama camasir suyuna falan da benzemiyor idrar da degil. Ter de degil gibi. Anlayamadim. Su mu degil mi? Bebek de hareketlibayagi ama hareketi azalir mi falan internette de bir aey bulamadim. İc xamasirimdaki islaklik avuc icimden buyuk elimden kucuk bir alan. Cozemedim
Suyu gelenler genelde anlamamak imkansiz diyor. Ne desek dogru olmaz tabi icin rahat etmezse bir doktora gorunursun. Suyun gelmesi bebek hareketlerini etkilemiyor diye biliyorum bu arada.
Evet 9. Ayimizdayiz. 37*7=259 gune tekabul ediyor. 259/30 da 8 ay 19 gun oluyor ki. 9. Ayin icinde oluyoruz. 38-40 haftalar arasi 9 bitmis 9 ay 10 gune girmis oluyoruz.
Hastanede sut zaten yoktu ve meme ucunu da hemsire kizlar tutturdu.Persembeden beri gogus ucuyla tutturuyorum.Kendi gogus ucumu bir turlu yerlestiremiyorum.Tutturamiyorum.Ucu var ikisininde.Nasil yapicam bunu.Dogum yaptigim hastane bebek doktorumuz ev ziyareti yapicak,emzirme danismani da gelicek sanirim ama ben bu isi halletmek istiyorum.Napicam
Bende de ara ara olurdu ama bugün özellikle birden ağırlaşmış hissediyorum kendimi. Alt tarafda uzansam da geçmeyen bi ağrı var .ağrı da denmez aslında bi huzursuzluk hafif bişey . ayağa kalkınca artan bi basınç ve ağrı var. Artık iyice zorlanıyorum dün 10 daha dayanır diyodum şimdi bir hafta dayanmaz gibi geliyo. Eşimin gelmesine ise 11 gün var.dayanmasini istiyorum. Bugün çok agirlastim ve bebek de aşırı hareketli insanlar hep son aylarda son haftalarda az hareket eder diye yazmış ama benim pıtırcık içerde iş çeviriyo.
günaydın hanımlar. uzun zamandır ilk defa 4 saat deliksiz uyudm . gece acile gittik buhar ve parol içerikli bi serum verdiler uyudum eve gelip. ama ilaç vermediler sadece parol içebilirsin dedi doktor. bogazin cok kotu degil zaten o gicik bi öksürüktür gecer dedi.
Hastanede sut zaten yoktu ve meme ucunu da hemsire kizlar tutturdu.Persembeden beri gogus ucuyla tutturuyorum.Kendi gogus ucumu bir turlu yerlestiremiyorum.Tutturamiyorum.Ucu var ikisininde.Nasil yapicam bunu.Dogum yaptigim hastane bebek doktorumuz ev ziyareti yapicak,emzirme danismani da gelicek sanirim ama ben bu isi halletmek istiyorum.Napicam
günaydın hanımlar. uzun zamandır ilk defa 4 saat deliksiz uyudm . gece acile gittik buhar ve parol içerikli bi serum verdiler uyudum eve gelip. ama ilaç vermediler sadece parol içebilirsin dedi doktor. bogazin cok kotu degil zaten o gicik bi öksürüktür gecer dedi.
Allah sağ saglim kavuşmayı nasip etsin inşallah canim . haber edersin dogumdan sonra bizede . doguma gitcem diyenden bi kac gun ses çıkmıyor ismihazan
dan hala ses yok demi?
Kızlar merhaba tek tek alıntı yapamadım hepinizden Allah razı olsun inşallah rabbim herkese kolay doğum nasip etsin. Eskisi kadar sık giremiyorum tabii buralara oğlumla ilgilenmekten malum sezeryan olunca toparlanma sürecide oluyor evimize geldik şükür sizleride takip ediyorum güzel haberlerinizi bekliyorum
Kızlar cuma günü ikindi ezanlarıyla yavrumu kucağıma aldım. Normal doğum oldu çok şükür . Kısaca yazabiliyorum soru sormak isterseniz beni etiketleyip sorun da girince sadece onları okuyayım canlarım hepsini okumaya vaktim yok hepinizi öpüyorum
Kızlar cuma günü ikindi ezanlarıyla yavrumu kucağıma aldım. Normal doğum oldu çok şükür . Kısaca yazabiliyorum soru sormak isterseniz beni etiketleyip sorun da girince sadece onları okuyayım canlarım hepsini okumaya vaktim yok hepinizi öpüyorum
Canım canım memeyi elinle c şeklinde tut , bebeğini alttan bı uastik yardımıyla destekleyebilirsin ayrıca diğer elinle de bebeğin başından destekle. Bebe ağzını açtığında alt dudak kısmından memenin kahve rengi kısmıyla birlikte ağzına ver . Tüm kahverengi kısım zaten sığmaz ama alabildiği kadar çok kısmı ağzında olsun . Elin memeyi tutmaya devam etsin baş parmagin memenin kahve rengi kısmının hemen üstünde olsun. Böylece hemenin meleğinin nefes almasına engel olacak durumlar kontrolünde olur hem de süt kanallarına baş parmakla hafif dokunuşlar yapabilir melegine giden aut miktarını arttitabilirsin.
Canım burdan ne kadar yardımcı olmaya çalışsak da pek başarılı olamayabiliriz sakın ben beceremiyorum hissiyatina kapılma yavaş yavaş kendi emzirme yöntemini bile bulursun için rahat olsun . Allah kolaylık versin