2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ay bilmiyorum ki disari yuruyuse gittikesimle. Eve geldik lavaboya girdim. İc camasirim islanmis ama akinti gibi degil dumduz su. Kokladim bi koku var ama camasir suyuna falan da benzemiyor idrar da degil. Ter de degil gibi. Anlayamadim. Su mu degil mi? Bebek de hareketlibayagi ama hareketi azalir mi falan internette de bir aey bulamadim. İc xamasirimdaki islaklik avuc icimden buyuk elimden kucuk bir alan. Cozemedim

Ter olabilir cnn ya da farkında olmadan az bisey idrar kaçırmışsa ola olablrsin benimde oluyor o islaklik

Suyu gelenler genelde anlamamak imkansiz diyor. Ne desek dogru olmaz tabi icin rahat etmezse bir doktora gorunursun. Suyun gelmesi bebek hareketlerini etkilemiyor diye biliyorum bu arada.

Hastanede sut zaten yoktu ve meme ucunu da hemsire kizlar tutturdu.Persembeden beri gogus ucuyla tutturuyorum.Kendi gogus ucumu bir turlu yerlestiremiyorum.Tutturamiyorum.Ucu var ikisininde.Nasil yapicam bunu.Dogum yaptigim hastane bebek doktorumuz ev ziyareti yapicak,emzirme danismani da gelicek sanirim ama ben bu isi halletmek istiyorum.Napicam

Benim de öyle cann özellikle akşamları çok hareketli. Nasıl olucak bakalım son11 gün benimde

günaydın hanımlar. uzun zamandır ilk defa 4 saat deliksiz uyudm . gece acile gittik buhar ve parol içerikli bi serum verdiler uyudum eve gelip. ama ilaç vermediler sadece parol içebilirsin dedi doktor. bogazin cok kotu degil zaten o gicik bi öksürüktür gecer dedi.

Elinle çevresindeki siyah halayla birlikte tutup ağzına versen. Elinin biri de kafasının arkasında olsun.

Gunaydin hanimlar yarin sabah Allahin izniyle sezeryan olucam.dualarinizi bekliyorum biraz yuksek doz igne kullandigim icin cok korkuyorum dualarinizi bekliyorum rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah hayirlisiyla agiyetle atlatalim .bu ikinci dogumum.insallah yarin yazarim lutfen dua edin bende size edicem..

Elinle çevresindeki siyah halayla birlikte tutup ağzına versen. Elinin biri de kafasının arkasında olsun.

Siyah cevresini tutucam? Meme ucunu tutmicak miyim ? Diger elimi kafasinin altina koymuyodun bi de boyle ugrasayim.Insallah tutar.Cok istiyo ,olmayinca sinirleniyo cok

Geçmiş olsun canim. Banada doktor paroldan baska birsey icme dedi. Benim bogazim gecti gibi. Zencefil bal limon iyi geldi.

Allah sağ saglim kavuşmayı nasip etsin inşallah canim . haber edersin dogumdan sonra bizede . doguma gitcem diyenden bi kac gun ses çıkmıyor ismihazan dan hala ses yok demi?

Kızlar merhaba tek tek alıntı yapamadım hepinizden Allah razı olsun inşallah rabbim herkese kolay doğum nasip etsin. Eskisi kadar sık giremiyorum tabii buralara oğlumla ilgilenmekten malum sezeryan olunca toparlanma sürecide oluyor evimize geldik şükür sizleride takip ediyorum güzel haberlerinizi bekliyorum

Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün ❤❤

Benim de öyle cann özellikle akşamları çok hareketli. Nasıl olucak bakalım son11 gün benimde
Canım penim de 17 ekim kalan günü yanlış hesaplamisim hemen geçsin istiyorum ya
Siyah cevresini tutucam? Meme ucunu tutmicak miyim ? Diger elimi kafasinin altina koymuyodun bi de boyle ugrasayim.Insallah tutar.Cok istiyo ,olmayinca sinirleniyo cok
Canım canım memeyi elinle c şeklinde tut , bebeğini alttan bı uastik yardımıyla destekleyebilirsin ayrıca diğer elinle de bebeğin başından destekle. Bebe ağzını açtığında alt dudak kısmından memenin kahve rengi kısmıyla birlikte ağzına ver . Tüm kahverengi kısım zaten sığmaz ama alabildiği kadar çok kısmı ağzında olsun . Elin memeyi tutmaya devam etsin baş parmagin memenin kahve rengi kısmının hemen üstünde olsun. Böylece hemenin meleğinin nefes almasına engel olacak durumlar kontrolünde olur hem de süt kanallarına baş parmakla hafif dokunuşlar yapabilir melegine giden aut miktarını arttitabilirsin.
Canım burdan ne kadar yardımcı olmaya çalışsak da pek başarılı olamayabiliriz sakın ben beceremiyorum hissiyatina kapılma yavaş yavaş kendi emzirme yöntemini bile bulursun için rahat olsun . Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…