2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
O kadar güzel anlatmışsın ki emziresim geldi

YouTube da videolar var ordan da bi bakin derim doğru teknikleri gösteriyor ki dgdln güzel anlatmış uygulamayada baktiniz mi tamamdir.

Canım gözünaydın olsun.
Allah analı babalı büyütsün inşallah

Masallah. saglikla buyutmeyi nasip etsin Allah. Ilk dogum muydu? Epizyotomi falan yaptilar mi?

gozun aydin canim :)

Siyah cevresini tutucam? Meme ucunu tutmicak miyim ? Diger elimi kafasinin altina koymuyodun bi de boyle ugrasayim.Insallah tutar.Cok istiyo ,olmayinca sinirleniyo cok
Yerim ben onu. Memenin çevresindeki renkli kismin çoğunu tutup ağzına yerleştir. Bı kere doğru bı şekilde tutarsa hemen öğrenir. İnternette video izle canm doğru meme tutturmayla ilgili. İkinci doğumum olması a rağmen bende meme tuttururken çok zorlandım.

Masallah. saglikla buyutmeyi nasip etsin Allah. Ilk dogum muydu? Epizyotomi falan yaptilar mi?
ilk gebeliklerde yapıyorlarmış yanlış yırtınmaya sebep olmasin. Makat yırtınmasın diye. Bana ebe oyle demisti. Çok nadir yapılmayan.

ilk gebeliklerde yapıyorlarmış yanlış yırtınmaya sebep olmasin. Makat yırtınmasın diye. Bana ebe oyle demisti. Çok nadir yapılmayan.

Oyle evet ama instagramda da epizyotomisiz ilk dogumlari cok goruyorum. Biraz da doktorlara bagli. Gereksiz kesen olabiliyormus hizlandirmak icin. Ben de en cok bu epizyotomiyi istemiyorum. Insallah gerek kalmaz

Oyle evet ama instagramda da epizyotomisiz ilk dogumlari cok goruyorum. Biraz da doktorlara bagli. Gereksiz kesen olabiliyormus hizlandirmak icin. Ben de en cok bu epizyotomiyi istemiyorum. Insallah gerek kalmaz
Insallah gerek kalmaz. Ebe bana kimisi geliyor açılma 10cm yaklaşmış kısa sürede doğuyor. Hersey hızlı gelisiyor. Esnek olup kolay acilanlar sanirim onlarda kesilme olmuyor. Birde hic sancisi yok acilma yok. Sırf normal dogum olsun diye suni sanci verilenlerde kesin epizyotomi yapılıyor. O yuzden ben herkese sanciniz yoksa acilma yoksa suni sanci verdirmeyin. Ha sancin vardir yetersizdir. O zaman tamam olur ona lafim yok.

Suni sanci dogal dogum akisini bozup birden hizlandirdigi icin isleri kesi kacinilmaz olabiliyor evet. Risk olmadigi surece kendi sancisiyla acilmayi beklemek gerek. Bu sekilde esneme de daha kolay olur belki kendiliginden yirtilsa bile bu kesi atilmasindan daha kucuk olur. Ama bu ilk dogumlarda cok uzun surebileceginden buna destek veren doktor da az.

Biraz bebege bagli. Benim arkadaşım 10cm açılma ile apar topar sezeryana alındı. Bebek kanala inmedi. Eziyetli oldu doğumu herseyi yaşadı. O yuzden sezeryan yada normal hic onemu yok. Bebek ve senin icin en sagliklisi neyse o olsun. Bebek de sende saglikla atlatın tum acilar unutuluyor. ❤

Amin canim hepimiz atlatalim insallah. ❤ ilk dogum her sey bilinmez olunca bazen kurbanlik koyun gibi hissedebiliyoruz

Amin canim hepimiz atlatalim insallah. ❤ ilk dogum her sey bilinmez olunca bazen kurbanlik koyun gibi hissedebiliyoruz
Oyle ikincidr psikolojin rahat kızımda öğünleri şaşmazdım. Mutlaka her sabah 1 yumurta haşlardım. Herseye dikkat ederdim. Karnimk saatlerce severdim konusurdum muzik dinletirdim. 1 kilo taşımadım. Bebegim 49cm 2925gr dogdu.
Bu gebeligimde saat 1 den once kahvalti edemedim. Ne bulduysam yedim. Yeri geldi simitle gecistirdim. Gunde 2 cok nadir 3 ogun yaptim. Yatmak dinlenmek ne kelime. Hamile olduğumu unuttum çoğu zaman. Kisacasi zaman buldukca yedim zaman buldukca dinlendim. 1 kilo ne kelime 15 kilo taşıyorum hergün. Kızım kucağımdan inmiyor karnıma yediğim tekmeleri saymıyorum bile. Biri icerden digeri disardan gülüyorum ama ikinci gebelik insani cok yıpratıyor. Cokkkk zorlandim ne kadar umursamaz olsamdan. Suan bebegim kızımın dogdugu kiloda. Boyu 49cm.

ismihazan sağlıkla büyüsün inşallah, hayırlı olsun
~Ağustos Bebişlerimiz~

1-Berikko-Erkek sezaryen(33+1,30 Ağu)
2-Ayşe Erdi-Kız sezaryen(35+4,31 Ağu)

~Eylül Bebişlerimiz~

1-Happiness87-Erkek sezaryen(38+0,21 Eyl)
2-Parolaben-Erkek sezaryen(38+0,24 Eyl)
3-Elmer30-Kız(38+2)
4-Zeraseba-Erkek sezaryen(38+0, 25 Eyl)
5-Nobahari-Kız sezaryen(35+4,25 Eyl)
6-Ardnlina-Kız sezaryen(38+6,26 Eyl)
7-Dilem_sed-Erkek normal(37+5,27 Eyl)
8-Fatmapo-Erkek sezaryen(38+2,28 Eylül)
9-81870719-Kız sezaryen(39+0,30 Eyl)
10-Gokdenizim-Kız sezaryen(37+5,30 Eyl)
11-Biberon2013-Kız sezaryen(38+2,28 Eyl)
12-Comalies-Kız sezaryen(30 Eyl)

~Ekim Bebişlerimiz~

1-Chelzy-İkiz erkek sezaryen(36+2,01 Ekm)
2-Dilorin-Erkek sezaryen(38+3,02 Ekm)
3-Sumeyye5-Kız normal(38+5,02 Ekm)
4-Kelebeksi-Erkek sezaryen(40+,04 Ekm)
5-İsmihazan-Kız normal(39+3,04 Ekm)

Merhaba arkadaslar bende nasipse yarin sabah 2.sezaryenimi olacagim. Dualarinizi esirgemeyin. Bu arada merak ettigim anestezi formumda vitaminlerin en az 1hafta oncesi kesilmesi gerekmektedir yaziyor. Doktorumla buna dair hicbir konusma yapmadik. Kan ilac,i omega ve magnezyum-kalsiyum iceren 3 ilac kullaniyorum. Bilgisi olan var mi?

Siyah cevresini tutucam? Meme ucunu tutmicak miyim ? Diger elimi kafasinin altina koymuyodun bi de boyle ugrasayim.Insallah tutar.Cok istiyo ,olmayinca sinirleniyo cok
Areolayla vermezsen memen cok acir. Tecrubeli degilim ama tum emzirme yazilarinda areolayla verin dudaklari disa donuk cenesi memeye dayanmis diye tarif ediyor.

Meme ucunu emer sadece o zaman.hem yara olur, hem süt az gider. Siyah kısım ile ağzında olmalı ucu.

Canım sezaryeni bilmiyorum ama ben doktoruma her gidişimde soruyorum magnezyum ,demir ,d . Devam et dedi şuan 38+4 günlük olduk 3 gün sonra tekrar randevum var o zaman yine sorucam.

Kızlar benm de küçük bir sorunum var normal mi bilemedim afedersiniz bu alt rahim olan yerde baskı yapıyor ben yürüyebiliyorum nede yatarken dönebiliyorum aranızda bu durumu yaşayan varmı? Taş var ve ben kendimi kaldıramıyorum yattığmda acıyor.. bebek aşğda biliyorum 1 aydır var şimdi daha çk oluyor duş alınca hafifliyor sonra geri oluyor doktora yarın gidecem ama bu durumu yaşayan varmı

Bende de 2-3 gundur bar. Bayagi aciyor.

Canım sezaryeni bilmiyorum ama ben doktoruma her gidişimde soruyorum magnezyum ,demir ,d . Devam et dedi şuan 38+4 günlük olduk 3 gün sonra tekrar randevum var o zaman yine sorucam.
Tamam canim cok tesekkurler. O kadar icmisim bugun aksamda son kez icer sabah doguma giderim artik. Bende bugun 38+5 im yarin alacak insallah nasipse. Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…