Hayırlısıyla saglikla sıhhatle gelsin meleginizTamam canim cok tesekkurler. O kadar icmisim bugun aksamda son kez icer sabah doguma giderim artik. Bende bugun 38+5 im yarin alacak insallah nasipse. Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallahh...
Oyle ikincidr psikolojin rahatkızımda öğünleri şaşmazdım. Mutlaka her sabah 1 yumurta haşlardım. Herseye dikkat ederdim. Karnimk saatlerce severdim konusurdum muzik dinletirdim. 1 kilo taşımadım. Bebegim 49cm 2925gr dogdu.
Bu gebeligimde saat 1 den once kahvalti edemedim. Ne bulduysam yedim. Yeri geldi simitle gecistirdim. Gunde 2 cok nadir 3 ogun yaptim. Yatmak dinlenmek ne kelime. Hamile olduğumu unuttum çoğu zaman. Kisacasi zaman buldukca yedim zaman buldukca dinlendim. 1 kilo ne kelime 15 kilo taşıyorum hergün. Kızım kucağımdan inmiyorkarnıma yediğim tekmeleri saymıyorum bile. Biri icerden digeri disardan gülüyorum ama ikinci gebelik insani cok yıpratıyor. Cokkkk zorlandim ne kadar umursamaz olsamdan. Suan bebegim kızımın dogdugu kiloda. Boyu 49cm.
Neden acaba yaBende de 2-3 gundur bar. Bayagi aciyor.
Benim doktorum devam edecegimi söyledi. 16 ekimde dogumum var. Ebede bu ilaclara ozellikle vitamin ve kan ilacina dogumdan sonra 3 ay daha devam etmemi söyledi.Merhaba arkadaslar bende nasipse yarin sabah 2.sezaryenimi olacagim. Dualarinizi esirgemeyin. Bu arada merak ettigim anestezi formumda vitaminlerin en az 1hafta oncesi kesilmesi gerekmektedir yaziyor. Doktorumla buna dair hicbir konusma yapmadik. Kan ilac,i omega ve magnezyum-kalsiyum iceren 3 ilac kullaniyorum. Bilgisi olan var mi?
Bem 2 aydir yasıyorum. Doktorum normal dedi. Kaçıncı gebeliginiz.Kızlar benm de küçük bir sorunum var normal mi bilemedim afedersiniz bu alt rahim olan yerde baskı yapıyor ben yürüyebiliyorum nede yatarken dönebiliyorum aranızda bu durumu yaşayan varmı? Taş var ve ben kendimi kaldıramıyorum yattığmda acıyor.. bebek aşğda biliyorum 1 aydır var şimdi daha çk oluyor duş alınca hafifliyor sonra geri oluyor doktora yarın gidecem ama bu durumu yaşayan varmı
Ayni sorunu bir aydir yaşiyorum Dr. banada normal dedi,ilk hamileliğimde böyle bir sikintim yoktu.Kızlar benm de küçük bir sorunum var normal mi bilemedim afedersiniz bu alt rahim olan yerde baskı yapıyor ben yürüyebiliyorum nede yatarken dönebiliyorum aranızda bu durumu yaşayan varmı? Taş var ve ben kendimi kaldıramıyorum yattığmda acıyor.. bebek aşğda biliyorum 1 aydır var şimdi daha çk oluyor duş alınca hafifliyor sonra geri oluyor doktora yarın gidecem ama bu durumu yaşayan varmı
Çok zor dayanmak 3 hafta kaldı Doğuma ama mecbur yürümek hareket etmek zorundayım iş güç var zorlanıyorum Allah yardımcımız olsun belki doğum yaklaştı belirtisi diyordum her hafta bekliyorum ama yok değilmiş yalancı Doğum sancısı bumu acabaAyni sorunu bir aydir yaşiyorum Dr. banada normal dedi,ilk hamileliğimde böyle bir sikintim yoktu.
Kızlar 10 ekimde nasipse 38 artı 5 de spinal sezaryan olucam. Spinalde ayak bacak hıssedılmıyormus. Acaba dogumdan kaç saat sonra yurudunuz yada bacakları hıssettınıx. Dr 24 saat dedi. Cok degıl mı. 24 saat yatakta mı yatcam. Benım ilkim epıdural Di. Çok rahattı... Ayak bacak hissediyordum ve 4 saat sonra yuruttuker hıc yatmadım. Hastane odasında oturdum dolandım.. Sızın spınsller nasıldı bilgi verir mısınıx
Bende salı günü spinal sezeryan olacağım bu hafta crs günü randevuda sordum magnezyum vitamin ve b vitamini devam dedi.hatta vitamin bitmek üzere dedim yenisinj aynisini alma süt veren anneler icin olan i mom alacaksin dedi.diger ilaçlar devam dedi.Merhaba arkadaslar bende nasipse yarin sabah 2.sezaryenimi olacagim. Dualarinizi esirgemeyin. Bu arada merak ettigim anestezi formumda vitaminlerin en az 1hafta oncesi kesilmesi gerekmektedir yaziyor. Doktorumla buna dair hicbir konusma yapmadik. Kan ilac,i omega ve magnezyum-kalsiyum iceren 3 ilac kullaniyorum. Bilgisi olan var mi?
Kızlar 10 ekimde nasipse 38 artı 5 de spinal sezaryan olucam. Spinalde ayak bacak hıssedılmıyormus. Acaba dogumdan kaç saat sonra yurudunuz yada bacakları hıssettınıx. Dr 24 saat dedi. Cok degıl mı. 24 saat yatakta mı yatcam. Benım ilkim epıdural Di. Çok rahattı... Ayak bacak hissediyordum ve 4 saat sonra yuruttuker hıc yatmadım. Hastane odasında oturdum dolandım.. Sızın spınsller nasıldı bilgi verir mısınıx
Aynı gün sezaryen oluyoruz canım seninleKızlar 10 ekimde nasipse 38 artı 5 de spinal sezaryan olucam. Spinalde ayak bacak hıssedılmıyormus. Acaba dogumdan kaç saat sonra yurudunuz yada bacakları hıssettınıx. Dr 24 saat dedi. Cok degıl mı. 24 saat yatakta mı yatcam. Benım ilkim epıdural Di. Çok rahattı... Ayak bacak hissediyordum ve 4 saat sonra yuruttuker hıc yatmadım. Hastane odasında oturdum dolandım.. Sızın spınsller nasıldı bilgi verir mısınıx
Bünyeden bünyeye değişiyor bence bu. Ben ameliyathane de son dikişler atılırken ayağımı oynatmaya başladım.Kızlar 10 ekimde nasipse 38 artı 5 de spinal sezaryan olucam. Spinalde ayak bacak hıssedılmıyormus. Acaba dogumdan kaç saat sonra yurudunuz yada bacakları hıssettınıx. Dr 24 saat dedi. Cok degıl mı. 24 saat yatakta mı yatcam. Benım ilkim epıdural Di. Çok rahattı... Ayak bacak hissediyordum ve 4 saat sonra yuruttuker hıc yatmadım. Hastane odasında oturdum dolandım.. Sızın spınsller nasıldı bilgi verir mısınıx
Dedim sağıp sağıp çok sütüm olursa onu da yaparımGerçi göğüslerim küçük, pek o kadar performans beklemesem iyi olacak
Bence alakasi yok göğüs kucukluguyle 75 beden bnmkiler hemde tam destekli 75dusun ne Kdar minik . süt geldikçe 85 oldular ve gercekten cok şükür ki sütüm vardi . oyleki millete kucuk geldiğinden göğüs mü var ki doya, bu cocuk ac mama ver diye cok baskı altnda kaldım. bebeğim gazdan ağlıyordu ama iste millete gore açtı
Kız o Zaman da ya hamileysem kuşkusu oluyor sürekli
İnsallah gelmeye niyetlidir miniğin güzel haberler ile gel cnm
Siyah cevresini tutucam? Meme ucunu tutmicak miyim ? Diger elimi kafasinin altina koymuyodun bi de boyle ugrasayim.Insallah tutar.Cok istiyo ,olmayinca sinirleniyo cok
Yarın da benim varaynı şekilde hayal ediyorum aaa doğum başlamış normal yapıcaz deseler
Herkesin memesine kimse karisamaz de bence
Ben de bunu almakta tereddüt ettim. Bu mama yerine geciyor u bana da ilk gun gerekli 2 tane alsam yeter süt gelene kadar
Kızlar bide strese girdigim konuyu paylaşmak istiyorum y.disinda malum cocuk parasi diye bisey var esim dun o paraya evin uat katinda kapan insaat icin harcoyacagini ihtiyaci oldugunu söyledi bebek içinde baya acildik odası ihtiyaçları falan derken krediye girdi ama benim gönlüm olmadı o para çocuğun hakkidir ileriye dönük ya da acil şeyler için diye düşündüm hep eşimin ihtiyacı var şuan sonra yatırırım dedi ama yatıramaz bu mümkün değil zaten ancak yetiştiriyor bide benim gelirim yok o para benim kartıma yatacaktı istediğim zaman elimde para olacak harcayabilecektim eşim giderken nakit bırakmaz kendiside taşımaz bazen kartını bırakmak ister ama ona daha çok ihtiyaç oluyor disarda olan o ben evdeyim istemem kartını eşimden bekledigim bu parayı sen istediğin gibi harcarsın ya da harcamazsın demesiydi sizce esimmihaksız ben mi"/
Allahim hepimizi sağ salim bebeklerimize kavuştursun insallah 9 ay geciyorda son gunler gecmek bilmiyormuş gercekten,19 ekim tahmini dogum tarihim bakalim ne zaman gelmek isteyecek minigim.korku ve heyecanla bekliyoruz ilk dogumum sezeryandi bunda normal dogumu deneyecegız bakalimÇok zor dayanmak 3 hafta kaldı Doğuma ama mecbur yürümek hareket etmek zorundayım iş güç var zorlanıyorum Allah yardımcımız olsun belki doğum yaklaştı belirtisi diyordum her hafta bekliyorum ama yok değilmiş yalancı Doğum sancısı bumu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?