2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Zaten 2. Gebeligi dusunemiyorum. Bir cocuk disarda bir cocuk iceride. Su cektigim agrilarin uzerine bir de cocugun a dan z ye bakimi gercekten takdir edilesi. Bebegim insallah kolay olur da ileride kardesi de olur

Benim doktorum devam edecegimi söyledi. 16 ekimde dogumum var. Ebede bu ilaclara ozellikle vitamin ve kan ilacina dogumdan sonra 3 ay daha devam etmemi söyledi.
Bem 2 aydir yasıyorum. Doktorum normal dedi. Kaçıncı gebeliginiz.

Kızlar 10 ekimde nasipse 38 artı 5 de spinal sezaryan olucam. Spinalde ayak bacak hıssedılmıyormus. Acaba dogumdan kaç saat sonra yurudunuz yada bacakları hıssettınıx. Dr 24 saat dedi. Cok degıl mı. 24 saat yatakta mı yatcam. Benım ilkim epıdural Di. Çok rahattı... Ayak bacak hissediyordum ve 4 saat sonra yuruttuker hıc yatmadım. Hastane odasında oturdum dolandım.. Sızın spınsller nasıldı bilgi verir mısınıx

Ayni sorunu bir aydir yaşiyorum Dr. banada normal dedi,ilk hamileliğimde böyle bir sikintim yoktu.

Ayni sorunu bir aydir yaşiyorum Dr. banada normal dedi,ilk hamileliğimde böyle bir sikintim yoktu.
Çok zor dayanmak 3 hafta kaldı Doğuma ama mecbur yürümek hareket etmek zorundayım iş güç var zorlanıyorum Allah yardımcımız olsun belki doğum yaklaştı belirtisi diyordum her hafta bekliyorum ama yok değilmiş yalancı Doğum sancısı bumu acaba

Bence herkesin farkli ya.Ben bunu anladim.Ertesi gun gule oynaya bebege bakarim,oturur kalkarim diyodum.Epidural oldum.Bugun 6.gun ve hala agrilarim var yururken,pijama,ic camasiri giyerken zorlaniyorum.

Bende salı günü spinal sezeryan olacağım bu hafta crs günü randevuda sordum magnezyum vitamin ve b vitamini devam dedi.hatta vitamin bitmek üzere dedim yenisinj aynisini alma süt veren anneler icin olan i mom alacaksin dedi.diger ilaçlar devam dedi.

24 saat mi yok artık senin dr şaşırmış olabilirmi kuzenim 2 ay önce spinal sezeryan oldu 4 saat sonra hissetmiş bacaklarını 5-6 saat sonrada ayağı kaldırdılar yürüdü az birşey.

Aynı gün sezaryen oluyoruz canım seninle umarım hersey yolunda gider

Bünyeden bünyeye değişiyor bence bu. Ben ameliyathane de son dikişler atılırken ayağımı oynatmaya başladım.
11 de operasyon oldu, akşam 9 da yürümeye kalktım.

Dedim sağıp sağıp çok sütüm olursa onu da yaparım Gerçi göğüslerim küçük, pek o kadar performans beklemesem iyi olacak

Kiz benim memeler eymenin kafasi kadar oldu ama süt yetmiyor.. Geçen gün anladm.. Sürekli meme ariyor bu kadar olmamali dedim emzirdikten snra mama verdim onu da yedi moçu oğlum.. Kesinlikle meme büyüklüğü etkili değil

Bu yaziyi alnima yapistirip gezcem

Eklentiler

• QuickMemo+_2019-10-01-21-34-57-1.webp
    57,2 KB · Görüntüleme: 46
Siyah cevresini tutucam? Meme ucunu tutmicak miyim ? Diger elimi kafasinin altina koymuyodun bi de boyle ugrasayim.Insallah tutar.Cok istiyo ,olmayinca sinirleniyo cok

Meme ucunu degil kahverengi halkayi agzina almali.

Alt dudagi ice bükülü degil disa dönük olmali.

Sol koluna yatirdiginda sag elinin bas pamagi kahverengi halkanin ust kismina diger parmaklarin tumu alt kisma gelecek sekilde tutup bebegin agzina vermelisin memeyi.

Isaret ve orta parmakla makas gibi yapmamalisin. Sut akisini engellermis

Emzirirken bebegin ustune egilmiyoruz. Bebegi kendimize dogru cekip emziriyoruz.

Gebe okulunda ogrendiklerim bunlar. Umarim sorunu dogru anlamisimdir :)

Ben de bunu almakta tereddüt ettim. Bu mama yerine geciyor u bana da ilk gun gerekli 2 tane alsam yeter süt gelene kadar

Mamalarla ilgili bildigim tek şey.. Etrafinzda olur ya tanidiklarinizn premature olur premature mama bulunmuyor.. B
Heryeri dolaştık.. En sonunda eczaneden özel getirttik zor şer bi depodan getirdiler.. Yok premature mama.. Istedgini de alamiyosun.. Aptamil bulduk mecburen aptamil kullaniyoruz

Takilan takilari verilen paralari aldim hep ben kendi adima bankaya yatircam.. Hala daha 50tl borcu var bana eşimin.. Onu da alcam cocugumun paralari hep bende olcak.. Maymun gözünü açtı

Allahim hepimizi sağ salim bebeklerimize kavuştursun insallah 9 ay geciyorda son gunler gecmek bilmiyormuş gercekten,19 ekim tahmini dogum tarihim bakalim ne zaman gelmek isteyecek minigim.korku ve heyecanla bekliyoruz ilk dogumum sezeryandi bunda normal dogumu deneyecegız bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…