2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Ayyy ne güzel yazmışsın, yaşanan tüm o zorluklar hepsi kucağına alana kadar diyorlar işte maşallah sağlıkla huzurla büyüsün bebişiniz. Darısı bize, henüz doğum yapmamış annelere

Yaa bende ağladım okurken tebrik ederim gözünüz aydin

Ağladım hunharca sanki ben dogurmusum gibi yaşadım okurken.. Masallah size.. Allah anali babali büyütsün

Istiyorum ki yavrum kucağımdan hiç inmek istemesin bencilce belki ama ben kalp kırmadan bebek öyle istedi deyim

Canim petegin onunde yikiycam diye bahane et.. Banyoyu isitmak icin oncesinden birinin yikanmasi şart.. Petegin onune kuveti koyarim usumez deyiver.. Mantikli gelir
Zaten gerçekten bebek odası daha sıcak bide elektriki isiticimda var sadece biraz anlayış gormeknistiyorm yanlışta yapsam olsun ilk bebeğin zamanla öğrenirsin denilsin ilk.bebegin gönlünce büyüt denilsin tabiki ihtiyaç duyduğumda soracam ama semde annesin artik evladi i dusunursun illaki.denilsin o öyle yapılmaz böyle bakılmaz öyle tutulmaz orda yıkanmaz buraya konulmaz bunları duymak istemiyorum acemice ama sevgi dolu buyusun zaten bi.kitapta okumuştum hiç bi çocuk benim.annem kötü ütü yapardı kotu yemek yapardı daginikti pisti vs demezmis sadece ilgi ve sevgiyi unutmazmis geri kalanlar zaten boş

Sonları okuyunca başta ki zorluklari unuttum gitti.
Sağlıkla anali babalı büyüsün inşallah . gözün aydin sağlıkla kavusmussun mesleğine.

İki doğumda spinal oldu ilkinde sekiz saat sürdü uyuşukluk. İkincisinde ameliyattan iki saat sonra hissetmeye başladım bikac saat sonra tamamen açıldım yürüttüler. 24 saat olduğuna eminmisin bana üç dört saat demişlerdi o kadar bile sürmedi

Birde ben bebeğime sağlıkla kavuşursam insallah odasında banyosunu yaptırmak ıstiyorum kv izin vermiyor ille banyoda yıkacakmış oranın ısısı daha iyi olurmuş banyomda kocaman değil yani
Ay onlarda her şeye karışmasın yaaa. Ben ya salonda ya da melegimin odasında yikicam . Hatta eğitimde özellikle tek başıma yıkama eğitimi istedim . Kimseye ihtiyacım olmasın diye.bebegimle ilgili her türlü kararı ben veririm belki birazını da babası verir ama başka kimseye söz düşmez
Yaaa öyle heycanla aşkla okudum ki o üfleme noktasında resmen doğum yapar gibi ufluyodum saglikla sıhhatle büyüsün meleğiniz

Hastanede ebeler gösterecekmiş nasıl yikayacagimi inşallah bende kendim halledeyim

gözün aydin :) Allah analı babalı büyütsün. doktorun ve sen aksiliklere rağmen pes ermemişsiniz cok şükür ki sağ saglim doğmuş, doğurmuşsun:)

24 saat mi? Yok canım ya. Doğumdan 1 saat sonra bacaklarımı hissetmeye başladım. Sabah dogum yaptim ikindi vakti yürüttüler. 24 saat imkansiz bence.
Eki Görüntüle 2542845 kızlar bu doğrumu acaba ya çünkü bugünde bebekte hareket çok az yarını bekliyorum randevum var diye
Dogru canım. Cuma gunu kontrole gittim. Bebegim o gün 36+2 haftalıkdi doktorum artik bütün gelisimini tamamladı. Dogsada bir sıkıntı olmayacak dedi.
Gözünüz aydın. Sağlıkla büyüsün

Canım o kadar yalnız bırakmazlar ama yine de sinirlenirsem sonra geri dönüp yardım istemiyim açıkçası şu aralar acayip gerginim lohusalıkta nasıl olucam
Sen de olmamış olayları kafanda kurup kurup, kendi kendine kavga edip boş yere sinir oluyor musun? Bu aralar yani tam bir psikopat gibi ebesinden, hemşiresine, annemden, kayınvalideme olmamış olaylara sinir olup kendimi dolduruyorum sıkıntıdan heralde. Ben alışık değilim bu kadar evde durmaya. İki buçuk ay oldu izne ayrılalı işi özledim, açıp mailleri okuyorum. Kendimi zor tutuyorum bazen cevap yazmamak İçin

O da bişey mi resmen biri gerçekten kizilacak bişey yapsa da gönül rahatlığıyla kızsam inanılmaz bi ruh halindeyim ben ki sesini bile yükselmeyen anlayışlı sakın insan ne hale geldim valla gülüyorum şimdi ama kendimi de farkındayım engel olamıyorum

Neyse az kaldı. Deriiiiiin bir nefes alıyoruz ve suçsuz insanlara boşuna sarmıyoruz, kalp kırmıyoruz

Neyse az kaldı. Deriiiiiin bir nefes alıyoruz ve suçsuz insanlara boşuna sarmıyoruz, kalp kırmıyoruz
Valla 2 yıllık evliliği geride bıraktım eşimle aramızda bir kere tartışma bile çıkmadı ne o ne ben sesimizi yukseltmedik hiç gerilmedik. Şuan görevde geldiğinde şok olucak

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün sonu mutlu biten ve sadece 4 gün geçmesine rağmen onca acıyı pozitif anlatabilmeni sağlayan mucize.. duygulandım

Istiyorum ki yavrum kucağımdan hiç inmek istemesin bencilce belki ama ben kalp kırmadan bebek öyle istedi deyim
Sürekli emzir o zaman direk sürekli seni isteyecekKokuna alıştı mı zaten seni bırakmıyacak emin ol. Benimki şimdi öyle yapıyor birtek benim kucağımda uyuyor başka türlü asla uyumaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…