Bende dusundum gidip okutsammi kendimi diyekorktum gercekten. Yani o kadar kendini kaybedecek kadar niye bakar bir insan. 29 yasimdayim ben kucuk de gostermiyorum yani. Gercekten bence bakmalari icin bir sebep yok. Sadece bakiyorlar. Hamile kadin gormemiscesine bakiyorlae
Gözlerini hiç ayırmadan bakıyorlar hemde yanından geçerken bi tanesinin Allah Allah neye bu kadar bakarsınız ki dedim ama hiç üstüne alınma yok hala bakıyor da bakıyorlar
Canım tebrikler bence hamilesin o değerde kese görünmez 1500 üstü genelde gözüküyor yinede doktorun açıklar allah kimsenin kucağını boş bırakmasınKızlar ben en son agustosn 25 adet oldum 4 ekimde kan testi yaptm devlet hastanesinde 103.4 çıktı doktorumu aradım 5 ekim yanı az önce yine kan testi istedi devlet hastanesinde yaptırdım 152.56 çıktı beni kadın doguma yönlendirdi gtti vajinadan muanne yaptı kesenn olmadıgını söledi kafam çok karıştı kızlar kendi doktorumu aradım daha kese gözükmez dedi erken pazartesi günü yine kan testi yap gel dedi sizce nolabilir kızlar kafam çok karıştı bana yardm edin lütfen sizce kese için çokmu erken hamilemiyim degilmiym lütgen yardmcı olurmsnz dün yaptm testi 305 çıktı doktor haftaya pazartesi gel keseye bakılacak dedi sizce hamilemiyüm kafam çok karıştı yardmcı olun kızlar
Kimyon demleyip ic. Ben hep cok faydasini gordum.
Allah allah benim ilkinde hic gaz şikayetim olmamıştı insallah bunda da olmaz
Hayir canim hissetmiyorsun. Igne vuruldujtan sonra bacaklarin komple uyusuyor. Bana kontrol edecegiz simdi dediler ben onu beklerken 2d sonra bebek agladi. Megersem kesiyorlarmış. Hiçbirşey hissetmiyorsun. Genel anestesi daha zor. Korkmana gerek yok. Zaten cesarer ignesi vuruluyorsun. Ve bebegini gormen kadar o anlari yasaman kadar guzel birsey yok. Bence yaşamalısın. Doğumdan cikiyorsun hemen bebegini emziriyorsun.Kızçeler selam
siz Ekimciler olarak doğum yapanlarınız olmuştur muhakkak, ilk doğumum mecburi ve acil sezaryendi genel anestezi ile gerçekleşti..
şimdi ki nasip olursa eğer doktorum operasyon esnasında spinal tercih ettiğini söyledi
o zamandan beri beni aşırı korku ve panik sardı
öyle ki gece aklıma gelince uykularım kaçıyor
aranızda spinal doğum yapanlar detay verebilirler mi acaba? rahatlamaya çok ihtiyacım var
ben o esnada doktorların konuşmalarını duymak istemiyorum, bir de cilde dokunuşları vs. hissediyormuşuz, bebek çıkarken bastırılırken vs vs herşeyi... öyle miuff
Bende çarşamba günü kilo kontrolune götürücem bakalım inşallah iyidir kilosuSabah uyuduğunda ben uyandırmasam akşama kadar uyanmayı bilmiyor şekeri düşer diye korkuyorum. Eymenin uykusu nasıl?
Doğum yapacak arkadaşlar Allah yardımcınız olsun havalar soğudu aman ha doğumdan sonra usutmeyin. Benm iki hafta daha olcak doğum yapalı öksürük geçmedi çok zor oluo benm alerjim var sanırım doğumda verilen ilaçlara doğum yapınca geçmeyen inatçı öksürük baslio ilkinde de olmuştu. Doğum sonrası bol sıvı kayısı hoşafı için. Doktor tavuk suyu çorba iç desi bana annem yapıp getirdi bağırsakları güzel çalıştırıyo. Herşey kolay ve güzel olsun inşallah. Benm miniğim sünnet oldu bikac gün önce. Biraz nazlı paşam altını açınca kıyamet kopuobebekler soyununca bezi açılınca mutlu olur bizimki yaygara koparıp resmen sünnetle ilgisi yok bu arada iylesti gibi sünneti. Ama ellenmeyi hiç sevmio emcek koynumda uyucak çok mutlu ama alt değiştirme zamanı çok asabilesio ona kalsa kirli popoyla mutlu mesut uyucak
sizin spinal deneyiminiz var belli kiHayir canim hissetmiyorsun. Igne vuruldujtan sonra bacaklarin komple uyusuyor. Bana kontrol edecegiz simdi dediler ben onu beklerken 2d sonra bebek agladi. Megersem kesiyorlarmış. Hiçbirşey hissetmiyorsun. Genel anestesi daha zor. Korkmana gerek yok. Zaten cesarer ignesi vuruluyorsun. Ve bebegini gormen kadar o anlari yasaman kadar guzel birsey yok. Bence yaşamalısın. Doğumdan cikiyorsun hemen bebegini emziriyorsun.
Uykuya dalamayinca yaklasik 4-5 saat aglama,ic cekme nobeti geliyo.Karni tok,gazi alinmis,alti temiz farketmiyo.Cekmese de memede durmak istiyor.Iyi hos bir tane olsa dursun saatlerce de diger bebegim gelince saltanati biticek.Kara kara dusunuyorum simdiden valla.
Epiduralde hissediyorsunuz dokunuşları. Spinalde hissetmiyorsunuz. Iciniz rahat olsun. Valla igne vurulduktan sonra en fazla 3dk sonra bebek doguyor. 20-25 dk dikiş sürüyor.sizin spinal deneyiminiz var belli kievet bende günlerdir nette hep yorumları okuyorum ama herkes cilde dokunuşların hissedildiğini sadece acı ve ağrı olmadığını bahsetmiş, benim de en korktuğum bu aşama aslında çok tedirgin olurum şahsen, bir de ameliyatta ki konuşmalar... offf
bir de ne kadar sürüyor acaba, gerçi belki her hamileye göre değişir ama, benim ilk sezaryenim 1 saatten fazla sürmüş mesela
Dışarı çıkmaya korkar oldum. Gören az kalmış bayağı aşağıya inmiş diyor. Huzursuz olmaya başladım dışarıda suyum falan gelir diye. Birde en cok rahatsız olduğum bir bana bir kızıma bakıyorlar. Karnımı gören resmen bana acıyor acıyarak bakıyor. Çok mu kötü durumdayım. Tamam erken belki ama rabbim nasip etti napsaydim aldirsamiydim
Evet 2017 yilinda kizimi spinal dogumla dunyaya getirdimsizin spinal deneyiminiz var belli kievet bende günlerdir nette hep yorumları okuyorum ama herkes cilde dokunuşların hissedildiğini sadece acı ve ağrı olmadığını bahsetmiş, benim de en korktuğum bu aşama aslında çok tedirgin olurum şahsen, bir de ameliyatta ki konuşmalar... offf
bir de ne kadar sürüyor acaba, gerçi belki her hamileye göre değişir ama, benim ilk sezaryenim 1 saatten fazla sürmüş mesela
Ben spinal oldum 2 gün once rahat geçmişti genel anesteziden daha iyi olduğunu düşünüyorum bi anda uyanıp ne oldu demiyorsun ama dokunuşları hissediyorsun bebegin çıkışını hissettim ben kesileri hiç hissetmiyorsunKızçeler selam
siz Ekimciler olarak doğum yapanlarınız olmuştur muhakkak, ilk doğumum mecburi ve acil sezaryendi genel anestezi ile gerçekleşti..
şimdi ki nasip olursa eğer doktorum operasyon esnasında spinal tercih ettiğini söyledi
o zamandan beri beni aşırı korku ve panik sardı☹
öyle ki gece aklıma gelince uykularım kaçıyor
aranızda spinal doğum yapanlar detay verebilirler mi acaba? rahatlamaya çok ihtiyacım var
ben o esnada doktorların konuşmalarını duymak istemiyorum, bir de cilde dokunuşları vs. hissediyormuşuz, bebek çıkarken bastırılırken vs vs herşeyi... öyle miuff
Onlar büyütecek yaHay ben bu insanların.. Size ne kardeşim.. İsteyen hemen yapar isteyen 10 yil sonra.. Şemsi paşa pasajında sesi kesilesiceler
Artık son demler bende deniyorum herşeyi ya İnşallah gerek kalmaz ama bebeğimiz bizim için sağlıklı olan hangisiyse o olsun ilerde normal doğuma neden zorlamadım diye pişman olmak istemiyorum ☺
Ben deneyimsizim canm ama o hortumlu gibi planı almıştım çekim.gucu nefesle daha kuvvetli olur diye bazıları hijyen acısından diğerini öneriyor ama anne nefesi bakterilerine karşı bebeği korurmuş yinede onu bi denice z insallah
Doktorlar hortumlu olani oneriyor. Ben kızımda onu kullandim. Agizla cekilen. Marka olarakda otribebe tercih ettim. Bu ikisi yeyerli damlasi ve aparati.
Eki Görüntüle 2543501 Eki Görüntüle 2543505
Gün aşırı ya da 2 günde 1 ilişki daha iyidir aslında ama sen bilirsin inan perine masajına gerek duymuyormuşsun kişiyi rahatlatıyormuş ve doğumu hızlandırıyormuşBen 38+larda daha da çoşarım gibi nasipse squatta falan
Ben yapamam onu çorabı zor giyiyorsun cidden eşimden rica ediyorum giydir diye havalar soğudumasajı hiç yaptırmam ona ilişki daha iyi zaten orasının görüntüsü de aşırı estetik değil
Eşim görevde gelince biz de çalışmalara başlarız diyorum ama adam.bana sarılırken bile bebeğe zarar vermekten korkuyorduevet onlar alışıktır neler neler görüyorlardir . ama es daha degiisk oluyo tuhafına gidip sogabilir. aklima gelmemişti yapmadan once ama sonradan düşündüm. bn bile gorunce bu ne ya diyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?