2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Gözlerini hiç ayırmadan bakıyorlar hemde yanından geçerken bi tanesinin Allah Allah neye bu kadar bakarsınız ki dedim ama hiç üstüne alınma yok hala bakıyor da bakıyorlar

Gözlerini hiç ayırmadan bakıyorlar hemde yanından geçerken bi tanesinin Allah Allah neye bu kadar bakarsınız ki dedim ama hiç üstüne alınma yok hala bakıyor da bakıyorlar

Gecen randevuda nst de bir tane merakli teyzeyle karsilastim. 2 li nst odalari perdeyle ayirmislar. O teyze de artik kizi mi gelini mi bilmiyorum onunla birlikte girmis. Aradan az bir zaman gecti. Sen pat benim perdeyi acip bir bak tam bir sey diyemeden "bu ses nerden geliyor diyordum" diyor kendi kendine. Ayni sizinkinden gelen kalp atisi ve makine sesleri nerden geliyor olabilir acaba baska

Canım tebrikler bence hamilesin o değerde kese görünmez 1500 üstü genelde gözüküyor yinede doktorun açıklar allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Kızçeler selam
siz Ekimciler olarak doğum yapanlarınız olmuştur muhakkak, ilk doğumum mecburi ve acil sezaryendi genel anestezi ile gerçekleşti..
şimdi ki nasip olursa eğer doktorum operasyon esnasında spinal tercih ettiğini söyledi
o zamandan beri beni aşırı korku ve panik sardı
öyle ki gece aklıma gelince uykularım kaçıyor
aranızda spinal doğum yapanlar detay verebilirler mi acaba? rahatlamaya çok ihtiyacım var
ben o esnada doktorların konuşmalarını duymak istemiyorum, bir de cilde dokunuşları vs. hissediyormuşuz, bebek çıkarken bastırılırken vs vs herşeyi... öyle mi uff

Hayir canim hissetmiyorsun. Igne vuruldujtan sonra bacaklarin komple uyusuyor. Bana kontrol edecegiz simdi dediler ben onu beklerken 2d sonra bebek agladi. Megersem kesiyorlarmış. Hiçbirşey hissetmiyorsun. Genel anestesi daha zor. Korkmana gerek yok. Zaten cesarer ignesi vuruluyorsun. Ve bebegini gormen kadar o anlari yasaman kadar guzel birsey yok. Bence yaşamalısın. Doğumdan cikiyorsun hemen bebegini emziriyorsun.

Bende çarşamba günü kilo kontrolune götürücem bakalım inşallah iyidir kilosu Sabah uyuduğunda ben uyandırmasam akşama kadar uyanmayı bilmiyor şekeri düşer diye korkuyorum. Eymenin uykusu nasıl?

En fazla 4 saat uyuyor.. Sonra uykuya devam ederse bende uyandiriyorum dayanamıyorum.. Doktor uykusuna mudahale etme dedi halbuki ama dayanamıyorum aynen sekeri düşer filan diye.. Ama çoğu zmn kendisi 3 saat snra uyaniyor.. Anca banyo yapinca 4 saati aşıyor uykusu.. Yumusuyor iyice

Benimki de öyle.. Aferin oglum diyorum böyle hayalı edepli ol diyorum

sizin spinal deneyiminiz var belli ki evet bende günlerdir nette hep yorumları okuyorum ama herkes cilde dokunuşların hissedildiğini sadece acı ve ağrı olmadığını bahsetmiş, benim de en korktuğum bu aşama aslında çok tedirgin olurum şahsen, bir de ameliyatta ki konuşmalar... offf
bir de ne kadar sürüyor acaba, gerçi belki her hamileye göre değişir ama, benim ilk sezaryenim 1 saatten fazla sürmüş mesela

Ben giy gide bunun psikolojik oldugunu düşünüyorum.. Kesinlikle kendilerini annelerinin memesinde guvende hissediyorlar.. Eymen az önce yine gaz sancisi çekti.. Hafif geçti gibi uyuyo uyaninca anlasilir neyse kendini rahatsiz hissediyor korkuyor o acıdan en guvenilir neresi tabiki anne memesi.. Dil çıkara çıkara bi hal oldu tisortumu emiyor boynumu emiyor.. Memeyi veriyorum bu sefer süt içe içe daha da gaz birikiyor daha sert gaz sancısı çekiyor.. Yavrum o kadar canı yaniyor ki kucagimdan inmek istemiyor sanrm

Epiduralde hissediyorsunuz dokunuşları. Spinalde hissetmiyorsunuz. Iciniz rahat olsun. Valla igne vurulduktan sonra en fazla 3dk sonra bebek doguyor. 20-25 dk dikiş sürüyor.

Hay ben bu insanların.. Size ne kardeşim.. İsteyen hemen yapar isteyen 10 yil sonra.. Şemsi paşa pasajında sesi kesilesiceler

Evet 2017 yilinda kizimi spinal dogumla dunyaya getirdim

Ben spinal oldum 2 gün once rahat geçmişti genel anesteziden daha iyi olduğunu düşünüyorum bi anda uyanıp ne oldu demiyorsun ama dokunuşları hissediyorsun bebegin çıkışını hissettim ben kesileri hiç hissetmiyorsun
Herkes de öyle mi bilmiyorum ama bebek doğduktan sonra dikişlere başladılar ve ben odaya nasıl geldiğimi hatirlamiyorum odaya geldiğimi hatırlıyorum ama o ara yok

Artık son demler bende deniyorum herşeyi ya İnşallah gerek kalmaz ama bebeğimiz bizim için sağlıklı olan hangisiyse o olsun ilerde normal doğuma neden zorlamadım diye pişman olmak istemiyorum ☺

Amin inşallah Canım, ben de aynı şekilde düşünüyorum. Kafası epey aşağıda, çatım da uygun dedi Dr. normal olmaması için tek neden sancı gelmemesi. Sancıyı bu kadar isteyeceğimi düşünmezdim

Doktorlar hortumlu olani oneriyor. Ben kızımda onu kullandim. Agizla cekilen. Marka olarakda otribebe tercih ettim. Bu ikisi yeyerli damlasi ve aparati.
Eki Görüntüle 2543501 Eki Görüntüle 2543505

sağ olun Ben de öyle alayım madem. Peki tırnak makası nasıl aldınız normal makas gibi olan mı tırnak makasının ufağı olandan mı?

Ben yapamam onu çorabı zor giyiyorsun cidden eşimden rica ediyorum giydir diye havalar soğudu masajı hiç yaptırmam ona ilişki daha iyi zaten orasının görüntüsü de aşırı estetik değil
evet onlar alışıktır neler neler görüyorlardir . ama es daha degiisk oluyo tuhafına gidip sogabilir. aklima gelmemişti yapmadan once ama sonradan düşündüm. bn bile gorunce bu ne ya diyorsam
Eşim görevde gelince biz de çalışmalara başlarız diyorum ama adam.bana sarılırken bile bebeğe zarar vermekten korkuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…