2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim de ilki genel Di.bunda spinal oldum. Başta çok korktum, hatta tansiyonum yükseldi bir iğne vurdular sakinleştim. Aşama aşama ne olacağını anlattılar. Öyle aşırı bir baskı falan hissetmedim. Ellerini de öyle net hissetmiyorsun. Seni zaten konuşturuyor, sohbet ediyorlar. Doğum anı en fazla beş dakika sonradır.

Sonra bebeğini hazırlarlarken, dilime başlıyorlar. Bebeğini beklediğin için sabırsızlanıyorsun, yanına getirdiklerinde kokladığında iyi ki bu anı gördüm diyorsun

Hiç öyle bir şey yaşamadım ben. Baskıyı da öyle rahatsız edici bir şekilde hissetmedim. Nefessiz kalacak gibi bir his değil yani

Hayır canım, doktor çatı muayenemde çatımın çok dar olduğunu söyledi ama deniycez dedi açılmam vardı çünkü. Bebek de gayet kanaldaydı. Doğum biraz zor oldu çatı darlığından dolayı , biraz destek gerekti karnımdan bastırdılar ama çatı dAr olunca kanala yerleşemiyor diye bir şey yok gayet güzel yerleşmişti bebeğim.
L Lavanta89

evet tabii yaa o ayrı orası da var, ameliyatın ertesi sabahın köründe daha gelmişti hemşireler ne bağırmıştım yahu
aynen canım okumayacam artık bugünden sonra, daha ortada tarih vs bile yok henüz, kendimi stres topu yapmak istemiyorum
kızım büyüdü artık, söz dinliyor dediğin gibi sadece her kardeş durumunda olduğu gibi kıskançlıkları olacağını düşünüyorum bakalım
hahahahhay çok güldümm moralim yerine geldi valla, eksik olma canım rahatladım
inşallah bana denk gelen ekipte sessiz çalışır
kızımın doğumu acil sezaryendi kendimi 3 saat doğum sancısından sonra ameliyathanede buldum bişey anlamamıştım o kargaşadan sancılardan, şimdi böyle planlı sezaryende panik oldum, güya 2. gebelik
valla canım türlü türlü yorumlar okuduğum için aklım bulandı kaç gündür, zaten tarih yaklaşınca doktorumda anestezi ekibiyle görüşüp tahliller isteneceğinden bahsetmişti orda da aklıma takılanları sorarım
Allah analı babalı sağlıklı ömürler versin yavrunuza da sizlere de inşallah, darısı bekleyen hamişlere
zaman daraldıkça bitsin moduna girdim açıkçası

Hiç öyle bir şey yaşamadım ben. Baskıyı da öyle rahatsız edici bir şekilde hissetmedim. Nefessiz kalacak gibi bir his değil yani
zaten o bası olayı normal doğumda da olan bişey
bi blogta okudum kadın nefessiz kalmış boğuluyormuş, oksijen vermişler bilmem ne
Amaaan Yarabbim dedim yahuuu

İnsanın zihninde öyle canlanıyor demi dizilerde ki gibi cidden de kendi kendine hallediyor orda. Zaten o kadar kalabalık oluyor ki o da. Her biri bir şey anlatıyor. Hatta YouTubedan hoş geldin diye şarkı açtılar bebeğime. Doktor bir yandan doğum yapanın duası kabul olur bana hayırlı kısmet diye dua et bile dedi

bi blogta okudum kadın nefessiz kalmış boğuluyormuş, oksijen vermişler bilmem ne
Yok öyle birşey. Ben ilk korktum bir iğne yaptılar serumdan o korku geçti bir anda.
Çok da birşey okuma öyle

O kadar cok kişi varki onları izlemekten kendimi unutmuştum birde bebegim aglayana kadar ne kadar aklima gelen yakinim varsa onlara dua ettim.

Ben ebeye sormuştum bu durumu .hayır kesinlikle abartıldığı gibi değil ve biz hem annenin hem bebeğin iyiliği için yapıyoruz demişti ama öyle düşünüldüğü gibi üzerine binmiyoruz ama anne olması gerektiği gibi ikinamiyorsa bebek kanalda kalıyor ve hem anne için hem de bebek için hayati tehlike arz eder demişti. Ayrıca muhtemelen o bahsettiğiniz kişi doğru nefes alamamıştır , ebelerin talimatlarına uymamistir tam nefes alırken ordan basınca da dengesi sasmistir iyice.
Bizler güzel şeyler düşünelim ve o vakit geldiğinde doğru davranirsak her şeyin güzel geçeceğine inanalım ki panik yapmayalım

Tommy baby travel sistem aldım internetten canım 450 gibi bir rakama gayet uygun ve güzel kullanınca anlıcam İnşallah ama hafif yani

Herkes cok bilmiş iste . Takmıyorum artik . takmicamda ama patlarsam patladigim kişiye yazik olcak.

Henuz deneyimleme firsatim olmadi ama mamas papas ocarro aldim.

Çok zayıfmışsın gerçekten:/ inşallah alırsın daha kilo
insalah canim :)
Nasil gecicek bu kararma ya valla bende arayi kisa tutup ikinciyi firlatip sonra vajinal estetik yaptircam bu gidisle
valla bn ikinciyi de normal yaparsam sanirm iyice safti kayar cikar aradanda yaptir estetiğini. bnde içden sarkan bisi var et gbi iç dudak diyorlar sanirm şişti de hamilelikte düzelmezse bnde onu hallettircem bakalm

Gerginlikten gerim gerim geriliyorum anlatamam. Kendimden illahlah ettim. En ufak hataya tahammülüm kalmadı . Doğum yapınca kendi ailem eşimin ailesi bir de üstüne bir yakinimizin kızı gelecek . Üstüne ben defalarca kırkım çıkmadan gelmeyin dememe rağmen resmen catliyorum . Bir de ben sinirlenince fazla abartiyosun diyolar . Sanırım doğumdan sonra dayanamayıp herkes evine gitsin dicem
Etrafımda ki insanların basit konularda bile makul ve mantıklı düşünememeleri beni çileden çıkarıyo.

O kararma olayı bende koltuk altı ve karın bölgesinde çok oldu ama şimdiden açılma başladı tekrar..bikini bölgemi ben görmedim, görmek de istemem açıkçası:d o kadar kararmadan sonra..ama muhtemelen o bölgedeki kararma da hamilelikten ötürü geçicidir diye düşünüyorum.
Ama senin sarkma olayını bilemedim B Biravucmutluluk :/

Ayyy çok gerilimli://// insanın lohusayken tahammülü iyice düşüyor zaten. Allah sabır versin şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…