Allah bağışlasınEvet 2017 yilinda kizimi spinal dogumla dunyaya getirdim
Öyle mi, inşallah rahat geçer; artık sorun olursa da sakinleştirici isterim napiiimEpiduralde hissediyorsunuz dokunuşları. Spinalde hissetmiyorsunuz. Iciniz rahat olsun. Valla igne vurulduktan sonra en fazla 3dk sonra bebek doguyor. 20-25 dk dikiş sürüyor.
Boyle set almistim kizimda ama sadece tırnak makasini kullandim. O yuzden bu sefer sadece tirnak makasini alacam.sağ olun ❤ Ben de öyle alayım madem. Peki tırnak makası nasıl aldınız normal makas gibi olan mı tırnak makasının ufağı olandan mı?
Allah bağışlasın. Benimde tam 2 yas olacak. 10 ekim 2017 de kizim doğdu 16 ekim 2019 da oglum olacakAllah bağışlasınarası az sizin de, bende 2015 Mayıs annesiydim
Öyle mi, inşallah rahat geçer; artık sorun olursa da sakinleştirici isterim napiiim
Oradakilerden beni konuşturmaları için ricada bulunucam dikkatim dağılsın diye, ayyy inşallah o zaman da doktorun dikkati dağılmaz hahahah
genel anestezi sonrası etkisi geçmeye başlayınca ağrın olduğunu farkediyorsun ameliyat yerin bildiğin acıyor, bir de kendine gelmen haliyle uzun sürüyorBen spinal oldum 2 gün once rahat geçmişti genel anesteziden daha iyi olduğunu düşünüyorum bi anda uyanıp ne oldu demiyorsun ama dokunuşları hissediyorsun bebegin çıkışını hissettim ben kesileri hiç hissetmiyorsun
Herkes de öyle mi bilmiyorum ama bebek doğduktan sonra dikişlere başladılar ve ben odaya nasıl geldiğimi hatirlamiyorum odaya geldiğimi hatırlıyorum ama o ara yok
Amin cümlemizin inşallahAllah bağışlasın. Benimde tam 2 yas olacak. 10 ekim 2017 de kizim doğdu 16 ekim 2019 da oglum olacak
Eğitimde ebelerimiz nefesle cekilenin daha iyi olduğunu söyledi . Ayrıca hijyen konusunda aklınızda soru işareti olmasın çünkü ucundaki filitre ayrı satılıyo . Alıp sık sık değiştirebilirsiniz. Ben de nefesle cekilenden aldım.Deneyimli anneler bir sorum var. Hangi tip burun aapiratorunu tercih ettiniz? Hiç anlamıyorum bu konudan.
doktorun sekreteriydi sanirmson adet faln nedir diye orda bilgileri alıyordu kaçıncı dogum kaçıncı gebelik faln . sonrada yanlis anlama senin icin diyorm yıpranırsın arka arkaya diyor
Gecen randevuda nst de bir tane merakli teyzeyle karsilastim. 2 li nst odalari perdeyle ayirmislar. O teyze de artik kizi mi gelini mi bilmiyorum onunla birlikte girmis. Aradan az bir zaman gecti. Sen pat benim perdeyi acip bir baktam bir sey diyemeden "bu ses nerden geliyor diyordum" diyor kendi kendine. Ayni sizinkinden gelen kalp atisi ve makine sesleri nerden geliyor olabilir acaba baska
Çok zayıfmışsın gerçekten:/ inşallah alırsın daha kiloevet ya zayıfım. hep 45 kiloyum bn şuanda da 53 olmuşum kilo almak istiyorum. ben bekarkn 48 50 kilolardaydım gayet memnundum o zamanlar ama evlendim evleneli 44 45 46 daha yukarıyı goremedm kizimin gebeliginde 55 kilo dogum yaptım . suan o kiloya varamadım 53 kiloyum dogumda 8 kilo gitse 44 kalirim gene . ondan biraz alsam diyorum.
evet geçen bi kere yaptı iste mor mor olmus niye diye soruyorkararmış diyemedi heralde . zaten bi tuhaf oldum yaparken bida yaptırmam ona . cok gerildim
Ben normal makasa benzeyenden aldım oburu etini kesebilirmissağ olun ❤ Ben de öyle alayım madem. Peki tırnak makası nasıl aldınız normal makas gibi olan mı tırnak makasının ufağı olandan mı?
Ben 40 ım çıkınca direk adet olmuştum. Sonra da her ay 19-20 güne döndü. Eski düzenim de böyleydi. Kansız kalmıştım epey bir yandan bebek de emince zor olmuştu.
Benimki de öyle.. Aferin oglum diyorum böyle hayalı edepli ol diyorum
Bugun saglik ocagina hem kizimi 2 yas aşısına goturdum hemde kontrolüm yapildi . 2 kilo almisim 10 günde cok mutluyum2 kilo daha alirim inslh hemen :)
O ara biraz uyutuyolar sanırım. Benim ikiside spinal oldu ilkinde baya acı hissettim baya inledim acıdan. İkincide acı hiç duymadim ama dokunuşlar bebeğin çıkması sarsıntı falan duydum ilki gibi acı duyarim diye çok korkutugum için mi ne o dokunuşlar beni hiç rahatsız etmediBen spinal oldum 2 gün once rahat geçmişti genel anesteziden daha iyi olduğunu düşünüyorum bi anda uyanıp ne oldu demiyorsun ama dokunuşları hissediyorsun bebegin çıkışını hissettim ben kesileri hiç hissetmiyorsun
Herkes de öyle mi bilmiyorum ama bebek doğduktan sonra dikişlere başladılar ve ben odaya nasıl geldiğimi hatirlamiyorum odaya geldiğimi hatırlıyorum ama o ara yok
Arkadaşlar yarın kırkımizi ucurucaz da nasıl yapacağını bilmiyorum herkes farklı şeyler dıyo yardımcı olabilir misiniz acaba
O karına bastırma dogumdan sonra odanda yapıyorlar. Ama tam hatirlamiyorum bile nasil oldugunu. Unuttuguma gore cekilmez bir aci çekmemişim. Nefesin kesilmesi falan abarti. Ya okuma boyle seyleri. Senin hissedecegin dayanilmaz birsey yok. Bizim milletimiz anca abartip insanlari korkutsungenel anestezi sonrası etkisi geçmeye başlayınca ağrın olduğunu farkediyorsun ameliyat yerin bildiğin acıyor, bir de kendine gelmen haliyle uzun sürüyor
bilincin açık olması avantaj elbette
peki bebek çıkarken karın üstüne baskı uyguladılar mı böyle şeylerde vardı çünkü okuduğum yorumlarda hatta o esnada oksijen veriyorlarmış felan, nefessiz kalıyormuşsun baskı esnasında diyenler de var
kötü yorumlar fazla okudum galiba bilemiyorum
bu arada bebişini Allah analı babalı büyütsün inşallah
darısı sağ salim kavuşmak için biz gibi bekleyenlere nasip olsun
Rahat edersin en azından bezi yok denileni anliyorAmin cümlemizin inşallah
senin daha küçük biraz daha zor olabilir işin
benim kızım bu sene 4 yaşında ve kreşe başladı tam gün Allah'tan, daha rahat olacağımı düşünüyorum, okuldayken kardeşiyle daha yakından ilgilenirim
Ya hic sorma depresyona girmesem iyi. Aynadan bakmiyorum artik. Gorunce aglayasim geliyorNasil gecicek bu kararma yavalla bende arayi kisa tutup ikinciyi firlatip sonra vajinal estetik yaptircam bu gidisle
Başında bı hemşire duruo sana arada sorular sorup hep senin adın soyadın eşinin adı başka çocuk varmı kaç senesinde doğdu bebek kaç haftalık falan dikkatini dagitiolar zaten merak etme. Ayrıca doktorlar dizisindeki gibi neşter verin bisturil verin falan demio doktorlar sessizce hallediliyolarAllah bağışlasınarası az sizin de, bende 2015 Mayıs annesiydim
Öyle mi, inşallah rahat geçer; artık sorun olursa da sakinleştirici isterim napiiim
Oradakilerden beni konuşturmaları için ricada bulunucam dikkatim dağılsın diye, ayyy inşallah o zaman da doktorun dikkati dağılmaz hahahah
Boyle set almistim kizimda ama sadece tırnak makasini kullandim. O yuzden bu sefer sadece tirnak makasini alacam.
Eki Görüntüle 2543595
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?