2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Evet 2017 yilinda kizimi spinal dogumla dunyaya getirdim
Allah bağışlasın arası az sizin de, bende 2015 Mayıs annesiydim
Epiduralde hissediyorsunuz dokunuşları. Spinalde hissetmiyorsunuz. Iciniz rahat olsun. Valla igne vurulduktan sonra en fazla 3dk sonra bebek doguyor. 20-25 dk dikiş sürüyor.
Öyle mi, inşallah rahat geçer; artık sorun olursa da sakinleştirici isterim napiiim
Oradakilerden beni konuşturmaları için ricada bulunucam dikkatim dağılsın diye, ayyy inşallah o zaman da doktorun dikkati dağılmaz hahahah

sağ olun ❤ Ben de öyle alayım madem. Peki tırnak makası nasıl aldınız normal makas gibi olan mı tırnak makasının ufağı olandan mı?
Boyle set almistim kizimda ama sadece tırnak makasini kullandim. O yuzden bu sefer sadece tirnak makasini alacam.

Allah bağışlasın. Benimde tam 2 yas olacak. 10 ekim 2017 de kizim doğdu 16 ekim 2019 da oglum olacak

genel anestezi sonrası etkisi geçmeye başlayınca ağrın olduğunu farkediyorsun ameliyat yerin bildiğin acıyor, bir de kendine gelmen haliyle uzun sürüyor
bilincin açık olması avantaj elbette
peki bebek çıkarken karın üstüne baskı uyguladılar mı böyle şeylerde vardı çünkü okuduğum yorumlarda hatta o esnada oksijen veriyorlarmış felan, nefessiz kalıyormuşsun baskı esnasında diyenler de var
kötü yorumlar fazla okudum galiba bilemiyorum
bu arada bebişini Allah analı babalı büyütsün inşallah
darısı sağ salim kavuşmak için biz gibi bekleyenlere nasip olsun

Allah bağışlasın. Benimde tam 2 yas olacak. 10 ekim 2017 de kizim doğdu 16 ekim 2019 da oglum olacak
Amin cümlemizin inşallah
senin daha küçük biraz daha zor olabilir işin
benim kızım bu sene 4 yaşında ve kreşe başladı tam gün Allah'tan, daha rahat olacağımı düşünüyorum, okuldayken kardeşiyle daha yakından ilgilenirim

Deneyimli anneler bir sorum var. Hangi tip burun aapiratorunu tercih ettiniz? Hiç anlamıyorum bu konudan.
Eğitimde ebelerimiz nefesle cekilenin daha iyi olduğunu söyledi . Ayrıca hijyen konusunda aklınızda soru işareti olmasın çünkü ucundaki filitre ayrı satılıyo . Alıp sık sık değiştirebilirsiniz. Ben de nefesle cekilenden aldım.

doktorun sekreteriydi sanirm son adet faln nedir diye orda bilgileri alıyordu kaçıncı dogum kaçıncı gebelik faln . sonrada yanlis anlama senin icin diyorm yıpranırsın arka arkaya diyor

Hakkaten mi.. Biz bilmiyoruz yiprancamizi.. Valla niye bilmiyorum akil verenlere ifrit oluyorum.. Bu devirde kimse bilmiyor cocuklarin arasinda ne kadar fark olmali.. Kadinin vucudunu ne kadarda topladığı.. Yapmak isteyen yapar kardesim.. Yapana da masallah denir.. Kendileri yapamıyor yapana da yapma diye telkin veriyor.. Artık biri bisey dese patlicak gibi hissediyorum kendimi.. Lohusalik bana 40dan sonra vurcak sanki

Bi de böyle sırf konuşmak için laf olsun diye söylenen cümleler var.. insanlar çok tuhaf

Çok zayıfmışsın gerçekten:/ inşallah alırsın daha kilo

evet geçen bi kere yaptı iste mor mor olmus niye diye soruyor kararmış diyemedi heralde . zaten bi tuhaf oldum yaparken bida yaptırmam ona . cok gerildim

Nasil gecicek bu kararma ya valla bende arayi kisa tutup ikinciyi firlatip sonra vajinal estetik yaptircam bu gidisle

Ben 40 ım çıkınca direk adet olmuştum. Sonra da her ay 19-20 güne döndü. Eski düzenim de böyleydi. Kansız kalmıştım epey bir yandan bebek de emince zor olmuştu.

Ben demir ilacini hep aliyorum.. Bu ara aksatiyorum kafa kalmio eymenin damlalari filan kafa dolu oluyo.. Aklima geldiginde aliyorum demir ilacını.. Lohusa depresyonuna da kansizlik neden oluyormuş diye duymuştum

Bugun saglik ocagina hem kizimi 2 yas aşısına goturdum hemde kontrolüm yapildi . 2 kilo almisim 10 günde cok mutluyum 2 kilo daha alirim inslh hemen :)

Verirsin yav.. Normalde zayof biriysen takma hiç..veriliyor.. Ben kilolu oldugum için almk istemiyorum hiç.. Bi daha birden 12 kilo veremem kendimi biliyorum.. Bogazli biriyim ben

O ara biraz uyutuyolar sanırım. Benim ikiside spinal oldu ilkinde baya acı hissettim baya inledim acıdan. İkincide acı hiç duymadim ama dokunuşlar bebeğin çıkması sarsıntı falan duydum ilki gibi acı duyarim diye çok korkutugum için mi ne o dokunuşlar beni hiç rahatsız etmedi benm tansiyonu m çok düştü nefes alamadim cesaret iğnesi yaptılar artk nasıl biseyse kafam bı hoş oldu uyumadım ama dikiş sırasında sarhoş gibiydim doktor benle konusuyodu ama kadinin yüzünü secemiyodum cümle kurmakta falan baya zorlandım hamdolsun ilk doğuma göre daha güzel geçti. Bu arada ilkinde acı hissetmemin nedeni spinal iğnesi yapılınca hiç hareket etmeden yatmak lazımmış sağa yada sola hareket edince ilac tam dagilmiomus o zaman eşit uyusma olmazmış. Gerçekten ilk doğumda benm sağ tarafta hiç ve acı vardı.

O karına bastırma dogumdan sonra odanda yapıyorlar. Ama tam hatirlamiyorum bile nasil oldugunu. Unuttuguma gore cekilmez bir aci çekmemişim. Nefesin kesilmesi falan abarti. Ya okuma boyle seyleri. Senin hissedecegin dayanilmaz birsey yok. Bizim milletimiz anca abartip insanlari korkutsun sen sakin ol ve bebeginin tadini cikar. Doktor seni dikerken sen onu kokla orada ilk muayenesini izle. Gerisini bosver zaten fark etmiyorsun.
Rahat edersin en azından bezi yok denileni anliyor
Nasil gecicek bu kararma ya valla bende arayi kisa tutup ikinciyi firlatip sonra vajinal estetik yaptircam bu gidisle
Ya hic sorma depresyona girmesem iyi. Aynadan bakmiyorum artik. Gorunce aglayasim geliyor anneanneminki benimkinden güzeldir

Merhaba arkadaşlar..Doğum yapanlara allah sağlıkla büyütmeyi,Doğum yapacaklara da kolay doğumlar nasip etsin inşallah..bende Kısmet olursa Kasım annesi olacağım..siz deneyimli annelere bir sorum olacaktı.bebek arabası almak istiyorum fakat ne alacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Başında bı hemşire duruo sana arada sorular sorup hep senin adın soyadın eşinin adı başka çocuk varmı kaç senesinde doğdu bebek kaç haftalık falan dikkatini dagitiolar zaten merak etme. Ayrıca doktorlar dizisindeki gibi neşter verin bisturil verin falan demio doktorlar sessizce hallediliyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…