2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ya evet çok kötü durumda şuan ama yapmamız gerekiyo doktor ısrarla yap dedi ben kendimde yapamam beceremem asla eşime yaptırıcam mecbur adam soğumaz İnşallah benden herşey onun çocuğu için
Doktorum perineye gerek yok korumasız sık sık ilişkiye girin dedi Soğumaz soğumaz bebeklerimiz için her şey

Ben yapamam onu çorabı zor giyiyorsun cidden eşimden rica ediyorum giydir diye havalar soğudu masajı hiç yaptırmam ona ilişki daha iyi zaten orasının görüntüsü de aşırı estetik değil
evet geçen bi kere yaptı iste mor mor olmus niye diye soruyor kararmış diyemedi heralde . zaten bi tuhaf oldum yaparken bida yaptırmam ona . cok gerildim

Bende öyle bizim binada herkes çok resmi kimsede komşuluk yok en iyiside uğraşamam dedikoduya onla bunla akşamları eşinle çıksan daha iyi olur bence biz akşamları çıkıyoruz hem sohbet ediyoruz hem hava alıyoruz . Ben takmıyorum pek milleti ama benimde eşim takıntılı o hamilelik psikolojisinde galiba

evet geçen bi kere yaptı iste mor mor olmus niye diye soruyor kararmış diyemedi heralde . zaten bi tuhaf oldum yaparken bida yaptırmam ona . cok gerildim
Ahahha kararma ve şişme oluyor geçen ağdaya gittim bir utandım ki çatı muayenesi öncesi kuaför kadında çok normal alışığız biz rahat ol dedi ama zor
Kizlaaar nisan gelen yok mu yahu?
Canım kaç haftalıksın nişanın mı geldi doktorun ne diyor muayene etti mi
Öyle yapıyorum canım günlerdir akşamları yürüyüş parkuru var araçla gidiyoruz merdivenler de var yokuş yukarı yürüme de 1 saat yürüyüp geliyorum önceki haftalarda da hava güzelken hep sahile inerdik gün aşırı Eşim bakıyorlar işte burada da diyor ama yürüme yerinde baksalar da kendini tuhaf hissetmiyorsun yol kenarında evlerin arasında yürümek sıkıntı

doktorun sekreteriydi sanirm son adet faln nedir diye orda bilgileri alıyordu kaçıncı dogum kaçıncı gebelik faln . sonrada yanlis anlama senin icin diyorm yıpranırsın arka arkaya diyor
İşine bak sen deseydin..böylelerini bi güzel paylamak lazım aslında

Doktorum perineye gerek yok korumasız sık sık ilişkiye girin dedi Soğumaz soğumaz bebeklerimiz için her şey
Bende doktora dedim ilişki olsun perine yapamıyorum dedim korumasız ilişikiyi doğumu tetiklesin diye öneriyorum perineyide yırtık olmasın diye dedi her doktor farklı şeyler öneriyor canım İnşallah dahada bekletmez minnaklar gelsinler artık çok özledik onları❣

Herkes farklı söylüyor cidden doğumu tetiklediği kesin rahatlama da yapıyor orada diye biliyorum ama dediğin gibi yırtılma hakkında bilgim de yok Sağlıcakla hayırlı zamanda bekletmeden gelirler inşallah hepimiz için nasıl iyi olacaksa

sen bakma onlara oglum 1yasındaydı kızıma hamıle kaldım ıkısı bır buyuyudu daha ıyıde oldu

Ben 40 ım çıkınca direk adet olmuştum. Sonra da her ay 19-20 güne döndü. Eski düzenim de böyleydi. Kansız kalmıştım epey bir yandan bebek de emince zor olmuştu.

Ben eşime demekten de çekindim perine masajını, kendim yapıyorum çömelir vaziyette bugün kontrol vardı kafası baya aşağı inmiş ama yine de sancım yok denecek kadar az çıktı nst de. Umarım bi an önce gelirler. Bu çayı bende yapıp içeyim inşallah işe yarar kakule dışındakiler markette oluyor da onu da aktardan alırız dediğin gibi yoksa son 5 günüm kaldı, ya suni sancı ya sezaryen yolu görünüyor

evet onlar alışıktır neler neler görüyorlardir . ama es daha degiisk oluyo tuhafına gidip sogabilir. aklima gelmemişti yapmadan once ama sonradan düşündüm. bn bile gorunce bu ne ya diyorsam

Ben 40 ım çıkınca direk adet olmuştum. Sonra da her ay 19-20 güne döndü. Eski düzenim de böyleydi. Kansız kalmıştım epey bir yandan bebek de emince zor olmuştu.
Hemen dönmüşsün düzenine masallah bi yandan iyi cunku vücut düzene biniyor adet olmayınca sıkıntı çöküyor insana tabi bide sıcak basmaları oluyor

Deneyimli anneler bir sorum var. Hangi tip burun aapiratorunu tercih ettiniz? Hiç anlamıyorum bu konudan.

Eklentiler

• 94E839C6-001F-47A4-B9E4-78A6792E6716.webp
    18 KB · Görüntüleme: 23
  • 467C182A-6436-481C-B183-932135FE2CD3.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…