Ben deneyimsizim canm ama o hortumlu gibi planı almıştım çekim.gucu nefesle daha kuvvetli olur diye bazıları hijyen acısından diğerini öneriyor ama anne nefesi bakterilerine karşı bebeği korurmuş yinede onu bi denice z insallah
Geçmiş olsun zeraseba:/ sezeryan sonrası öksürük çok fenadır ballı ılık su içsen, öksürüğe iyi gelir diye biliyorum.
Oğlunun sünneti de hayırlı uğurlu olsun
Benim minik kuş da bezinin değiştirilmesinden hiç hoşlanmıyor.
Doktorlar hortumlu olani oneriyor. Ben kızımda onu kullandim. Agizla cekilen. Marka olarakda otribebe tercih ettim. Bu ikisi yeyerli damlasi ve aparati.
Bugun saglik ocagina hem kizimi 2 yas aşısına goturdum hemde kontrolüm yapildi . 2 kilo almisim 10 günde cok mutluyum 2 kilo daha alirim inslh hemen :)
Bugun saglik ocagina hem kizimi 2 yas aşısına goturdum hemde kontrolüm yapildi . 2 kilo almisim 10 günde cok mutluyum 2 kilo daha alirim inslh hemen :)
Ben eşime demekten de çekindim perine masajını, kendim yapıyorum çömelir vaziyette bugün kontrol vardı kafası baya aşağı inmiş ama yine de sancım yok denecek kadar az çıktı nst de. Umarım bi an önce gelirler. Bu çayı bende yapıp içeyim inşallah işe yarar kakule dışındakiler markette oluyor da onu da aktardan alırız dediğin gibi yoksa son 5 günüm kaldı, ya suni sancı ya sezaryen yolu görünüyor
Artık son demler bende deniyorum herşeyi ya İnşallah gerek kalmaz ama bebeğimiz bizim için sağlıklı olan hangisiyse o olsun ilerde normal doğuma neden zorlamadım diye pişman olmak istemiyorum ☺
Kızlar ben en son agustosn 25 adet oldum 4 ekimde kan testi yaptm devlet hastanesinde 103.4 çıktı doktorumu aradım 5 ekim yanı az önce yine kan testi istedi devlet hastanesinde yaptırdım 152.56 çıktı beni kadın doguma yönlendirdi gtti vajinadan muanne yaptı kesenn olmadıgını söledi kafam çok karıştı kızlar kendi doktorumu aradım daha kese gözükmez dedi erken pazartesi günü yine kan testi yap gel dedi sizce nolabilir kızlar kafam çok karıştı bana yardm edin lütfen sizce kese için çokmu erken hamilemiyim degilmiym lütgen yardmcı olurmsnz dün yaptm testi 305 çıktı doktor haftaya pazartesi gel keseye bakılacak dedi sizce hamilemiyüm kafam çok karıştı yardmcı olun kızlar
Kızlar ben en son agustosn 25 adet oldum 4 ekimde kan testi yaptm devlet hastanesinde 103.4 çıktı doktorumu aradım 5 ekim yanı az önce yine kan testi istedi devlet hastanesinde yaptırdım 152.56 çıktı beni kadın doguma yönlendirdi gtti vajinadan muanne yaptı kesenn olmadıgını söledi kafam çok karıştı kızlar kendi doktorumu aradım daha kese gözükmez dedi erken pazartesi günü yine kan testi yap gel dedi sizce nolabilir kızlar kafam çok karıştı bana yardm edin lütfen sizce kese için çokmu erken hamilemiyim degilmiym lütgen yardmcı olurmsnz dün yaptm testi 305 çıktı doktor haftaya pazartesi gel keseye bakılacak dedi sizce hamilemiyüm kafam çok karıştı yardmcı olun kızlar
Bence evet hamilesin hayırlı olsun panik yapma neden bu kadar streslisin Rabbim o kadarını nasip etmis devamida gelir inşallah doktorunada güven haftaya gittiğinde.kesen gözükür zaten sonra kalp atışları için gün sayarsın ama hepsi sabırla oluyor sonra bitmiyor hep bi telaş halinde oluyor insan ama pozitif ol sen doktor değilsin sonuçta tahlil sonuclarini o yorumlar zaten
Bence evet hamilesin hayırlı olsun panik yapma neden bu kadar streslisin Rabbim o kadarını nasip etmis devamida gelir inşallah doktorunada güven haftaya gittiğinde.kesen gözükür zaten sonra kalp atışları için gün sayarsın ama hepsi sabırla oluyor sonra bitmiyor hep bi telaş halinde oluyor insan ama pozitif ol sen doktor değilsin sonuçta tahlil sonuclarini o yorumlar zaten
Amin, inşallah.
Sen zayıf mısın? Niye kilo almak istiyorsun?
Ben şimdiden yürüyüşe başladım:/ tepe bayır bebeği emzirdikten sonra çıkıp yürüyorum. Benim de kabusum kilo:/
Ben ara ara biseyler hissediyorum ama kafası aşağıya iyice yerlestigi için hareket ettiğindeki verdiği rahatsızlık mı sancı mı bilmiyorum cnm alttan da muayene etti açılma yok ama heran olabilir düzeyde dedi
Amin, inşallah.
Sen zayıf mısın? Niye kilo almak istiyorsun?
Ben şimdiden yürüyüşe başladım:/ tepe bayır bebeği emzirdikten sonra çıkıp yürüyorum. Benim de kabusum kilo:/
evet ya zayıfım. hep 45 kiloyum bn şuanda da 53 olmuşum kilo almak istiyorum. ben bekarkn 48 50 kilolardaydım gayet memnundum o zamanlar ama evlendim evleneli 44 45 46 daha yukarıyı goremedm kizimin gebeliginde 55 kilo dogum yaptım . suan o kiloya varamadım 53 kiloyum dogumda 8 kilo gitse 44 kalirim gene . ondan biraz alsam diyorum.
Ben ara ara biseyler hissediyorum ama kafası aşağıya iyice yerlestigi için hareket ettiğindeki verdiği rahatsızlık mı sancı mı bilmiyorum cnm alttan da muayene etti açılma yok ama heran olabilir düzeyde dedi