Amin aminAyyy çok gerilimli://// insanın lohusayken tahammülü iyice düşüyor zaten. Allah sabır versin şimdiden
4 saat bile çok senin doktor niye öyle dediki acabaEn fazla 4 saat uyuyor.. Sonra uykuya devam ederse bende uyandiriyorum dayanamıyorum.. Doktor uykusuna mudahale etme dedi halbuki ama dayanamıyorum aynen sekeri düşer filan diye.. Ama çoğu zmn kendisi 3 saat snra uyaniyor.. Anca banyo yapinca 4 saati aşıyor uykusu.. Yumusuyor iyice
Kızlar çok acil cevap verir misiniz ben aslında kasım annesiyim 34 haftalık hamileyim kasığımda çok şiddetli sancılar başladı 10 dkdır artarak devam ediyor makatıma ve vajina girişine vuruyor ağrısı basınç hissediyorum bebeğimde çok hareketli hareketli olduğu için mi böyle yoksa başka bişey olabilir mi
Benimde ilki plansizdi. İkinci planlı olunca çok korktum bende ama güzel geçtievet tabii yaa o ayrıorası da var, ameliyatın ertesi sabahın köründe daha gelmişti hemşireler ne bağırmıştım yahu
aynen canım okumayacam artık bugünden sonra, daha ortada tarih vs bile yok henüz, kendimi stres topu yapmak istemiyorum
kızım büyüdü artık, söz dinliyor dediğin gibi sadece her kardeş durumunda olduğu gibi kıskançlıkları olacağını düşünüyorum bakalım
hahahahhay çok güldümmmoralim yerine geldi valla, eksik olma canım rahatladım
inşallah bana denk gelen ekipte sessiz çalışır
kızımın doğumu acil sezaryendi kendimi 3 saat doğum sancısından sonra ameliyathanede buldum bişey anlamamıştım o kargaşadan sancılardan, şimdi böyle planlı sezaryende panik oldum, güya 2. gebelik
valla canım türlü türlü yorumlar okuduğum için aklım bulandı kaç gündür, zaten tarih yaklaşınca doktorumda anestezi ekibiyle görüşüp tahliller isteneceğinden bahsetmişti orda da aklıma takılanları sorarım
Allah analı babalı sağlıklı ömürler versin yavrunuza da sizlere de inşallah, darısı bekleyen hamişlere
zaman daraldıkça bitsin moduna girdim açıkçası☺
Doktor sonuçta talibi çok olurİnsanın zihninde öyle canlanıyor demi dizilerde ki gibicidden de kendi kendine hallediyor orda. Zaten o kadar kalabalık oluyor ki o da. Her biri bir şey anlatıyor. Hatta YouTubedan hoş geldin diye şarkı açtılar bebeğime. Doktor bir yandan doğum yapanın duası kabul olur bana hayırlı kısmet diye dua et bile dedi
Ağrılar azaldı çok şükür basınçta azaldı rahatladımCanım nasıl oldun inş.daha iyisindir
Geçti çok şükür hafifledi teşekkür ederimPapatyalar Mevsimi Eger hala devam ediyorsa hastaneye gitmeni tavsiye ederim. Boyle bir duzenli kasik makata giren sanciyi bizden biri yasamadi sanirim hatirladigima gore. Icin rahat eder en azindan.
doğmuş ama demekki dar degilmis fazla da . hep sunu diyorumçatı gerçek anlamda dar olsa hic bi dktor kalkışmaz o bebegi dogurtmaya cunku sonu ya anne icin yada bebek icin cok kötü bitiyor. . yanlış anlaşılmasın demek istediklerim bnada aynisi dendi ilk dogumda çatı biraz dar bebek küçük sorun yaşamicaz inslh. ama merak ettiğim su grupta catin cok iyi denilen kac tane birey vardir ? 1 2 veya 3 gerçekten hepimizin de darmi bu çatısı??Hayır canım, doktor çatı muayenemde çatımın çok dar olduğunu söyledi ama deniycez dedi açılmam vardı çünkü. Bebek de gayet kanaldaydı. Doğum biraz zor oldu çatı darlığından dolayı , biraz destek gerekti karnımdan bastırdılar ama çatı dAr olunca kanala yerleşemiyor diye bir şey yok gayet güzel yerleşmişti bebeğim.
@Lavanta89
Sevindim canım hareketli olduğundan baskı yapmış olmalıAğrılar azaldı çok şükür basınçta azaldı rahatladım
Kesinlikle katılıyorum. Anne tarafındaki tüm kadınlar hep 40-41-42. Haftalarında iri bebekleri normal dogurmuslar baba tarafım da öyle ama ebe bana on kemik hafif basık dedi . Ya bu çatı muayenesi bence sadece bebek aşağı inip de sancılar başladığında falan yapılmalı yani açılıyo orasida neticede ama bize önceden söylenen yüzünden stres oluyoruz.doğmuş ama demekki dar degilmis fazla da . hep sunu diyorumçatı gerçek anlamda dar olsa hic bi dktor kalkışmaz o bebegi dogurtmaya cunku sonu ya anne icin yada bebek icin cok kötü bitiyor. . yanlış anlaşılmasın demek istediklerim bnada aynisi dendi ilk dogumda çatı biraz dar bebek küçük sorun yaşamicaz inslh. ama merak ettiğim su grupta catin cok iyi denilen kac tane birey vardir ? 1 2 veya 3 gerçekten hepimizin de darmi bu çatısı??
Evet onla orantılı olabilir ama beni çok yorsn bi ağrıydı hafifleyince uyku bastırdı rahatladım çok teşekkür ederim ilgilendiğin içinSevindim canım hareketli olduğundan baskı yapmış olmalı
Nefes problemim olmadi ama yine de maske taktılar kötü değildi yorumlara aldanma herkesin vücut yapısı aynı değil mesela benim acı eşiğim baya düşük buna rağmen çok agrım olmadıgenel anestezi sonrası etkisi geçmeye başlayınca ağrın olduğunu farkediyorsun ameliyat yerin bildiğin acıyor, bir de kendine gelmen haliyle uzun sürüyor
bilincin açık olması avantaj elbette
peki bebek çıkarken karın üstüne baskı uyguladılar mı böyle şeylerde vardı çünkü okuduğum yorumlarda hatta o esnada oksijen veriyorlarmış felan, nefessiz kalıyormuşsun baskı esnasında diyenler de var
kötü yorumlar fazla okudum galiba bilemiyorum
bu arada bebişini Allah analı babalı büyütsün inşallah
darısı sağ salim kavuşmak için biz gibi bekleyenlere nasip olsun
Sen normalyapicaktin diye hatirliyorum, sonradan mi sezaryen oldu?Nefes problemim olmadi ama yine de maske taktılar kötü değildi yorumlara aldanma herkesin vücut yapısı aynı değil mesela benim acı eşiğim baya düşük buna rağmen çok agrım olmadı
Bu en azından iyi,geçmiş canım sevindim senin adına evet bi iğne yaptılar ama ne bilmiyorumO ara biraz uyutuyolar sanırım. Benim ikiside spinal oldu ilkinde baya acı hissettim baya inledim acıdan. İkincide acı hiç duymadim ama dokunuşlar bebeğin çıkması sarsıntı falan duydum ilki gibi acı duyarim diye çok korkutugum için mi ne o dokunuşlar beni hiç rahatsız etmedibenm tansiyonu m çok düştü nefes alamadim cesaret iğnesi yaptılar artk nasıl biseyse kafam bı hoş oldu uyumadım ama dikiş sırasında sarhoş gibiydim doktor benle konusuyodu ama kadinin yüzünü secemiyodum cümle kurmakta falan baya zorlandım hamdolsun ilk doğuma göre daha güzel geçti. Bu arada ilkinde acı hissetmemin nedeni spinal iğnesi yapılınca hiç hareket etmeden yatmak lazımmış sağa yada sola hareket edince ilac tam dagilmiomus o zaman eşit uyusma olmazmış. Gerçekten ilk doğumda benm sağ tarafta hiç ve acı vardı.
o sarkma bni de cok düşündürüyor br tarafta çünkü hamilelikten once yoktu ama smdi dışa doğru cikmis. kararmalar geçiyor bir süre sonra bnm karnimda olmustu ilk gebelikte bakı ada yoktu bu kez hem karında hem genitalde. acilir zamnlaya hele doğsunlar. iyice katlanamaz oldum gerçekten kizla cok zorlaniyorum sanki sabrımı sınıyor benm cok aşırı hareketli ve inatçı bi cocuk napacagimi bilmiyorum . varmi fikri olan nasil sakinleşir bi cocuk inadı nasil kırılırO kararma olayı bende koltuk altı ve karın bölgesinde çok oldu ama şimdiden açılma başladı tekrar..bikini bölgemi ben görmedim, görmek de istemem açıkçası:d o kadar kararmadan sonra..ama muhtemelen o bölgedeki kararma da hamilelikten ötürü geçicidir diye düşünüyorum.
Ama senin sarkma olayını bilemedim B Biravucmutluluk :/
Tatlım benim gerçekten darmışdoğmuş ama demekki dar degilmis fazla da . hep sunu diyorumçatı gerçek anlamda dar olsa hic bi dktor kalkışmaz o bebegi dogurtmaya cunku sonu ya anne icin yada bebek icin cok kötü bitiyor. . yanlış anlaşılmasın demek istediklerim bnada aynisi dendi ilk dogumda çatı biraz dar bebek küçük sorun yaşamicaz inslh. ama merak ettiğim su grupta catin cok iyi denilen kac tane birey vardir ? 1 2 veya 3 gerçekten hepimizin de darmi bu çatısı??
gerçekten öyle sırf stres veriyorlar . hele dogumum aklima geldikçe sınır oluyorum. ya olmus acilmam 10 cm çıkmışım çatala ebe su kesemı patlatıyor ve catin dar biraz zorlanicaz annesi güçlü ikin diyor. birincisi o kadin oraya cikmis dogum yapamicaksam indır bni yolla sezaryene yapabileceksem kapa çeneni dogumu yaptırKesinlikle katılıyorum. Anne tarafındaki tüm kadınlar hep 40-41-42. Haftalarında iri bebekleri normal dogurmuslar baba tarafım da öyle ama ebe bana on kemik hafif basık dedi . Ya bu çatı muayenesi bence sadece bebek aşağı inip de sancılar başladığında falan yapılmalı yani açılıyo orasida neticede ama bize önceden söylenen yüzünden stres oluyoruz.
Kaç yaşında senin büyük?o sarkma bni de cok düşündürüyor br tarafta çünkü hamilelikten once yoktu ama smdi dışa doğru cikmis. kararmalar geçiyor bir süre sonra bnm karnimda olmustu ilk gebelikte bakı ada yoktu bu kez hem karında hem genitalde. acilir zamnlaya hele doğsunlar. iyice katlanamaz oldum gerçekten kizla cok zorlaniyorum sanki sabrımı sınıyor benm cok aşırı hareketli ve inatçı bi cocuk napacagimi bilmiyorum . varmi fikri olan nasil sakinleşir bi cocuk inadı nasil kırılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?