2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
4 saat bile çok senin doktor niye öyle dediki acaba alışıyorlar bir zaman sonra saatleri geldiklerinde kendileri uyanıyor gece tamam bizim kız gündüz uyuyunca uyanmayı öğrenemedi hala Eymen emiyor mu? Doğumdan dolayı pek girip soranadım

Benimde ilki plansizdi. İkinci planlı olunca çok korktum bende ama güzel geçti

Doktor sonuçta talibi çok olur

Papatyalar Mevsimi Eger hala devam ediyorsa hastaneye gitmeni tavsiye ederim. Boyle bir duzenli kasik makata giren sanciyi bizden biri yasamadi sanirim hatirladigima gore. Icin rahat eder en azindan.
Geçti çok şükür hafifledi teşekkür ederim

doğmuş ama demekki dar degilmis fazla da . hep sunu diyorumçatı gerçek anlamda dar olsa hic bi dktor kalkışmaz o bebegi dogurtmaya cunku sonu ya anne icin yada bebek icin cok kötü bitiyor. . yanlış anlaşılmasın demek istediklerim bnada aynisi dendi ilk dogumda çatı biraz dar bebek küçük sorun yaşamicaz inslh. ama merak ettiğim su grupta catin cok iyi denilen kac tane birey vardir ? 1 2 veya 3 gerçekten hepimizin de darmi bu çatısı??

Kesinlikle katılıyorum. Anne tarafındaki tüm kadınlar hep 40-41-42. Haftalarında iri bebekleri normal dogurmuslar baba tarafım da öyle ama ebe bana on kemik hafif basık dedi . Ya bu çatı muayenesi bence sadece bebek aşağı inip de sancılar başladığında falan yapılmalı yani açılıyo orasida neticede ama bize önceden söylenen yüzünden stres oluyoruz.

Nefes problemim olmadi ama yine de maske taktılar kötü değildi yorumlara aldanma herkesin vücut yapısı aynı değil mesela benim acı eşiğim baya düşük buna rağmen çok agrım olmadı

Bu en azından iyi,geçmiş canım sevindim senin adına evet bi iğne yaptılar ama ne bilmiyorum herşeye tamam diyodum o sıra

o sarkma bni de cok düşündürüyor br tarafta çünkü hamilelikten once yoktu ama smdi dışa doğru cikmis. kararmalar geçiyor bir süre sonra bnm karnimda olmustu ilk gebelikte bakı ada yoktu bu kez hem karında hem genitalde. acilir zamnlaya hele doğsunlar. iyice katlanamaz oldum gerçekten kizla cok zorlaniyorum sanki sabrımı sınıyor benm cok aşırı hareketli ve inatçı bi cocuk napacagimi bilmiyorum . varmi fikri olan nasil sakinleşir bi cocuk inadı nasil kırılır

Doktorunu ara sor bence benim ağrılarım oluyordu ama bebek inmediği için oluyormuş
Tatlım benim gerçekten darmış hatta girmeye çalışmış zorlamış zorlamadan dolayı 3 tur kordon boynuna dolanmış bebegin sürekli baskı yaptığı için sıkışmış bi de ameliyatta doktor tahminimden de darmış demişti bebeği kaybedebilirdik normal doğumda
="Axelia, post: 61402608, member: 294067"]
Sen normalyapicaktin diye hatirliyorum, sonradan mi sezaryen oldu?
[/QUOTE]
Evet canım herşey normal görünüyordu çatı muayenesinde dar olduğu anlaşıldı iyi ki zorlamamışım doktor u dinlemişim

gerçekten öyle sırf stres veriyorlar . hele dogumum aklima geldikçe sınır oluyorum. ya olmus acilmam 10 cm çıkmışım çatala ebe su kesemı patlatıyor ve catin dar biraz zorlanicaz annesi güçlü ikin diyor. birincisi o kadin oraya cikmis dogum yapamicaksam indır bni yolla sezaryene yapabileceksem kapa çeneni dogumu yaptır çatım dar cocuk orda takilmasın diye ıkına ıkına bir hal oldum sancin gelince ikin yorulma diyor bna ya oyle bisi demissin ki sanci hissetmez olmuşum sanci faln hissetmiyorum dedim gülüyor bna . 15 20 dk sürdü dogum diye düşünüyorum. ve tebrik ederm cok guzel ikindinkeske nefeste alsaydın dedi ya bide senden hic umudum yoktu 1 saat uğraşırız dedm diyor. he bu arada hastaneye sanciyla girdiğimde doktor yaptı kontrolü bn daha öncesinde çatı muayenesi olmadım doktor çatı dar faln demedi bna muayene eden ebeler dedi biri once biri dogum anında. velhasıl kelam bu çatı dar olayı gittikçe artıyor ya insan yapısı bozuluyor ya para tuzağı başka ihtimal gelmiyor aklıma

Kaç yaşında senin büyük?
Benim büyük kızıma da nazar değdi((((
Kem gözlü babaannesi(hiç kızmayın walla,kadın kem gözlünün önde gideni) geldi gitti çocuğumun huyları değişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…