Uygun diyosan e bebekten owli korse aldım 120 TL galiba. Şuan işimi goruo ama önceden göbeğim vardı benm şimdi iyce sarktı bı ay daha owli korseyi takicam sonra yamune alcam. Evet çok pahalı keske başta alsaymisim bu göbekten kurtulmam lazım. Yamune sitesine baktım 229 da var 300 e de ne farkı varki. Kullanan varsa bize tavsiye versin bari. Bebisler nasıl senin yardımcın varmı uykulari nasıl. Benm bitane gece gündüz iflahimi kesti. Emzirdim yatırdım mesaj yazan a kadar uyandı
Ya benim oğluş da gazlı gaz çıkartırken azda olsa kaka yapio. Günde sekiz dokuz bez gidio. Ama kilo alımı normal dio doktor. Zaten bebek beslenirken kendine yararlı olanları alio yararsizlari vücuttan atio. Takma kafana . Sarilik bittiyse geçmiştir. Sarılık vücutta başlar. En son göze sirayet eder. Geçerken de vücuttan temizlenir en son gözden gider. Yani sarılık olmuş bebek iylesirken gözünün beyazı beyazlasmissa sarılık bitmiştir
Kuzum dualarım seninle hayırlı haberlerini bekliyorum Allah yar ve yardımcın olsun kolaylıklar versin inşallah kötü düşünme inşallah herşey güzel olacak bebişini koynuna alınca rahatlıycaksınCanımm Allah razı olsun gece sancılandım ama yalancı sancıymış uyudum biraz uyandım uyku tutmuyor şuan heyecandan bi kaç saat sonra belli olcak herşey yazarım buraya haberdar ederim sizi ❣ İnşallah seninde başlar ada çayı içtikten sonra sancım oldu zonra kesildi yarım saat kıvrandım sonrada uyumuşum sende 2 günde 1 bardak içebilirsin aslında. Ben suni sancıyı çok araştırmamıştım pek bilgim yok ama kötü olduğunu biliyorum şuanada araştırmak istemiyorum neyle karyılaşacağımı hiç bilmiyorum Rabbim yarrımcımız olsun❣
Allahım tez zamanda kurtarsın cnmKızlarrr yatışım yapıldı haber vereyim size dedim nts kötü çıktı risk var gönderemem dedi doktor 2 cm açılmam varmış suni vericekler dualarınızı esirgemeyin bendenfırsat buldukça yazıcam size
cnm allahım tez zamanda kucagında nasıp etsın korkma dualarımız senınleKızlar kontrole geldim bebek hala makat geliş. Doktor artık dönmez dedi. Sezeryana alıyor beni yatisim yapildi. 2 de giricem inşallah. Korkuyorum.. dualarınızı eksik etmeyin
Rutin oturmuş simdiden. İkiz annelerinde ayrı bı güç oluo . Başa destek koyup uyuma bendede var. Allah kolaylık versin hepimize.Yamuna en iyisiyae napalim onu alicazmaaşa 1 gün kaldi nasilsa
Annem yanimda ve o evin herseyi su anda.Ben sadece emzirip,giydirip gaz cikartiyorum.Geceleri saati kurup once birini halledip sonra digerine geciyorum.Uyumayan varsa oturur pozisyonda yastigin ustune koyuyoruz hafif sallayip uyutuyoruz,o sirada biz de uyuyoruz kafaya destek koyupsimdilik iyi cunku annem cok pratik ama kayinvalidemle baslayinca seruven nolur bilemiyorum.Iyidir ama biraz agir.Eylulde hep yatarken sabah omlet icin 40 dk bekledigimi biliyorum.Olsun yine de Allah razi olsun ama su anda +2 yiz.Dakika onemli bizim icin.
Önemli olan beslenmesi . Alırlar merak etme. Gaz için sab simplex verdi doktor burnu açık karnı tok yine huysuzsa gaz damlası veriyorum her gün değil iki günde bı falan. Zaten tadını sevmedi hemen tükürüyoGazli bizimki de.Aynen dedigin gibi.Takiminin altini cikariyorum.Ayaklari cekiyo kendine corttt.8-9 defa dedigin gibi.Icim rahatladi biraz kilo aliyolarsacuma kontrol .Bakalim 1 haftada ne alicak
Canım seninle herşeyimiz aynı durumda banada aynısını söyledi bende yarın gidicem hakkımızda hayırlısı olur inşallah ama doktor sezaryen derse daha fazla normal doğum için beklememizin mantığı yok kilo arttığı için zorlaşıyomuş çünkü, oyüzden doktor ne derse ona uyucaz mecburDoğuran annelerimiz hayırlı olsun darısı bizim gibi bekleyenlerin başına diyelimYarın kontrol var heyecanliyim çok. En son 3800 du 1 hafta önce doktor 4 u geçerse sezaryen düşüneceğiz demişti. 1 haftada olmusmudur ? Sezayenle alalım derse normal diyerek beklemelimiyim pff neler olucak merak içindeyim...
Islak pamukla silip emziriyorum. Cok inatci bi yag degil cikiyir hemenCanim cok sagol kantaron yagini nasil temizliyorsun emzirmeden zor olmuyor mu? Ben de gumus kapak kullaniyorum lansinoh kullaniyorum garmastan da kullandim bana misin demiyor...
Bugün bendede ağrılar var ve kendimi hic iyi hissetmiyorum. Esim penguen gbi yürüyorsun dediİnşallah çok iyi birine denk gelirsin canımBugün sabaha doğru belimden kasıklarıma doğru inen bir ağrıyla uyandım karnımın sağ kısmı sanki dikildi böyle bebek dikilmiş gibi eşim masaj yaptı lavaboya gittim falan sonra hafifledi öyle uyumuşum 10na kadar daha gelmedi arada hafif bel sızım var
Denedim atabiliyorum
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünAmin inşallah
Maşallah canım gözünaydın tekrarEmzirdikçe gelecek sarı sıvı çok önemli ve henüz midesi kiraz kadar bir şey doymaması imkansız
Prima piremium care aldım 1 no 2 kutu 2 no 2 kutu şimdilik ve kardeşimden biliyorum günde en az 8 tane gidiyor
Mama vermiyorlar mı canım çok geçmiş olsun kontrol altında çabucak atlatacaktır
Yürümenin cidden faydası var bende cumartesi 9 bin adım atmışım gece doğuruyorum sandımGözünaydın Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünYetiyordur merak etme midesi kiraz kadar bir şey çektikçe daha da güçlenecek zaten bilinçaltımızdan yetmiyoru kaldırıyoruz
Fazlan var da eksiğin yok canım bende kendime çorapla peçete kağıt havluyu atlamışım hemen ekleyeceğim
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün harika bir doğum olmuş okudukça duygulandım darısı bizim başımızaKucağında alıp çıkmak falançok duygusal geldi
Canım hıçkırırken tüm karın atıyor sanki o yüzden yerini karıştırabiliriz bana da öyle geliyordu geçen hafta
Geçmiş olsun canım inşallah çok çabuk toparlarsınızDualarım seninle sabah güneşiyle az güneş görsün kuzu iyi geliyormuş bir de ışık altında yatırın diyorlardı ne kadar işe yarar bilmiyorum ama
İnşallah sağsalim kucağına alacaksın canım dualarımız seninle hayırlı güzel haberlerle dön
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım dualarım seninle hayırlı güzel haberlerle dön
Kanala iniyor olabilir canım yürüyüş değişiyor ciddenBugün bendede ağrılar var ve kendimi hic iyi hissetmiyorum. Esim penguen gbi yürüyorsun dedibi kac gundur ya kendini cok zorladım yada bebek kanala iniyor ikisinden biri
Sessizce beklemedeyizDoğurmayan bir kaç kişi kaldık galiba:)
Ben sikildim dogurayim artik istiyorum. Seninle gunumuz ayni neredeyse.Sessizce beklemedeyiz
Evet canım aynı gibi doktorum 25.10 baz alıyor ben öyle açtım bir kere takvimi daha değiştirmedimBen sikildim dogurayim artik istiyorum. Seninle gunumuz ayni neredeyse.40. Haftaya kadar nasil sabredicem bilmiyorum.
Haklısın canm, bakalım yarın ola hayır ola . En doğrusu ne ise o olsun normal doğurmayı herkes ister ama olmayacaksa sezaryen da başım üstüne önemli olan bebeklerimizi sağlıkla kucağa alabilmek.Canım seninle herşeyimiz aynı durumda banada aynısını söyledi bende yarın gidicem hakkımızda hayırlısı olur inşallah ama doktor sezaryen derse daha fazla normal doğum için beklememizin mantığı yok kilo arttığı için zorlaşıyomuş çünkü, oyüzden doktor ne derse ona uyucaz mecbur
Eğer bi risk taşıyorsa doktoru dinleyeceğim canm napalim kısmet buymuş derim ısrarcı olmam. Bahsettigin belirtilerin bazıları bendede var bakarsın hiç anlamadan açıklimiz bile olmuştur ne güzel olurBeklenen doğum tarihlerimiz aynı. Benim de saat 3.30 da randevum var . Ben de meraklardayim dr ne dicek diye. Çatı ağrım çok , aşırı gaz var , ara ara midem kötü oluyo, adet ağrıları geceleri çekilmez oluyo. Resmen kemiklerim çatır çatır ses çıkarıyo. Benim de eğer her şey normalse sezaryen istemiyorum bizim ailede herkes kilolu doğuruyo 4 kilo ve üstü o yüzden ben korkmuyorum bana normal geliyo. Eğer kilolu olursa muhtemelen dikislerim fazla olur. Rabbim kolay doğumlar nasip etsin
Allah kolaylık versinhem meleğinin hem senin yardımcın olsun
Canım her şey aşılır , öğrenilir. Yeterki siz strese girmeyin tedirgin olmayın. Valla o kaka olayı sanki gözümün önünde olmuş gibi canlandıAllah kolaylık versin
Berikko ben büyük kızımda mastit olmuştum. Ne fena bişeydi:///
Benim memeyi boşaltamadığı için olmuştu ama sütyen hiç takma bence. Emzirme atleti yeterli oluyor. Bir de duşta saçlarını memenin üzerine doğru taramamı önermişlerdi bana.
Gogsunun mastır olan yerine zeytinyağı sur ilık duşa gir zeytinyağı olan yeri bedenden uca doğru tara. Sonra elinle masaj yap. Sonra yine tara. Çıkınca da bebeği emzir. Bir de ters emzir. Yani sol memeyi emzirme pozisyonunda sağ memeyi emzir. İnşallah bir şeyin kalmaz. Yalnız sakin lahana falan yapma aman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?