2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Yamuna en iyisiyae napalim onu alicaz maaşa 1 gün kaldi nasilsa
Annem yanimda ve o evin herseyi su anda.Ben sadece emzirip,giydirip gaz cikartiyorum.Geceleri saati kurup once birini halledip sonra digerine geciyorum.Uyumayan varsa oturur pozisyonda yastigin ustune koyuyoruz hafif sallayip uyutuyoruz,o sirada biz de uyuyoruz kafaya destek koyup simdilik iyi cunku annem cok pratik ama kayinvalidemle baslayinca seruven nolur bilemiyorum.Iyidir ama biraz agir.Eylulde hep yatarken sabah omlet icin 40 dk bekledigimi biliyorum.Olsun yine de Allah razi olsun ama su anda +2 yiz.Dakika onemli bizim icin.

Gazli bizimki de.Aynen dedigin gibi.Takiminin altini cikariyorum.Ayaklari cekiyo kendine corttt.8-9 defa dedigin gibi.Icim rahatladi biraz kilo aliyolarsa cuma kontrol .Bakalim 1 haftada ne alicak

Kuzum dualarım seninle hayırlı haberlerini bekliyorum Allah yar ve yardımcın olsun kolaylıklar versin inşallah kötü düşünme inşallah herşey güzel olacak bebişini koynuna alınca rahatlıycaksın

Rutin oturmuş simdiden. İkiz annelerinde ayrı bı güç oluo . Başa destek koyup uyuma bendede var. Allah kolaylık versin hepimize.

Gazli bizimki de.Aynen dedigin gibi.Takiminin altini cikariyorum.Ayaklari cekiyo kendine corttt.8-9 defa dedigin gibi.Icim rahatladi biraz kilo aliyolarsa cuma kontrol .Bakalim 1 haftada ne alicak
Önemli olan beslenmesi . Alırlar merak etme. Gaz için sab simplex verdi doktor burnu açık karnı tok yine huysuzsa gaz damlası veriyorum her gün değil iki günde bı falan. Zaten tadını sevmedi hemen tükürüyo bende emzige damlatıp veriom

Canım seninle herşeyimiz aynı durumda banada aynısını söyledi bende yarın gidicem hakkımızda hayırlısı olur inşallah ama doktor sezaryen derse daha fazla normal doğum için beklememizin mantığı yok kilo arttığı için zorlaşıyomuş çünkü, oyüzden doktor ne derse ona uyucaz mecbur

Bugün bendede ağrılar var ve kendimi hic iyi hissetmiyorum. Esim penguen gbi yürüyorsun dedi bi kac gundur ya kendini cok zorladım yada bebek kanala iniyor ikisinden biri

Bugün bendede ağrılar var ve kendimi hic iyi hissetmiyorum. Esim penguen gbi yürüyorsun dedi bi kac gundur ya kendini cok zorladım yada bebek kanala iniyor ikisinden biri
Kanala iniyor olabilir canım yürüyüş değişiyor cidden Bende evi toparlıyorum viledaladım falan halılarım geldi sereceğim ama az çalışmada sağ tarafıma ağrı giriyor çatı ağrısı oluyor herhalde

Ben sikildim dogurayim artik istiyorum. Seninle gunumuz ayni neredeyse. 40. Haftaya kadar nasil sabredicem bilmiyorum.
Evet canım aynı gibi doktorum 25.10 baz alıyor ben öyle açtım bir kere takvimi daha değiştirmedim Sağlıcakla gelsinler ama son haftaları beklemek zor cidden ağrılar her an gelecek telaşı falan evi toplu temiz bırakmaya çalışıyorum birazdan hareket yapmaya geçeceğim

Haklısın canm, bakalım yarın ola hayır ola . En doğrusu ne ise o olsun normal doğurmayı herkes ister ama olmayacaksa sezaryen da başım üstüne önemli olan bebeklerimizi sağlıkla kucağa alabilmek.

Eğer bi risk taşıyorsa doktoru dinleyeceğim canm napalim kısmet buymuş derim ısrarcı olmam. Bahsettigin belirtilerin bazıları bendede var bakarsın hiç anlamadan açıklimiz bile olmuştur ne güzel olur

Kızlaaar randevum vardı bebeğim pek kilo almamış 3204 Gr ama boya vermiş pıtırcığım 52 cm olmuş selvi boylum.
Çatı muayenesi oldum açılma sıfır dedi meleğim hala yukarda. O kadar geceleri kasılmalar sancılar uyutmuyo diye en azından 1 cm açılma falan olmuştur diye düşünmüştüm çok mutlu oldum babasını beklicek demek ki şükür. İnsal bu süreçte herşey yolunda gider.
Göbekli gezmeye devam

Ay valla bende tamamen sudyenden kaynaklandi.. Oncesinde bisey yoktu.. Ama çok agriyor cidden.. Bugunde saglik ocagi randevumuz vardi tevafuk işte bende aile hekimiyle görüştüm.. Antibiyotik yazdı.. Gelince tekrar sagdim.. Eymen uyudu uyaninca memeye tuttum dun geceden beri almadi o memeyi almaz diodum ki aldı sasrdm.. Antibiyotik bi de memeyi bosaltmam iyi geldi galiba.. Yarim saatten fazla sagdim masaj ozelligini açtım.. En düşük ayarda sagdim bayağı.. O rahatlatti.. Ins duzelir ya.. Yani eymenj zor kucagima aldim gece boyunca işte bunlar hep nazar

Zaten naapcami sasrdm heleki sabahki agriyla.. Internette sicak su torbasi koyun diodu.. Bende azicik su koyuo koydum memeye rahatlatti beni galiba ki uyuyakalmisim 12den beri surekli masajli ozelligiyle acip sagiyorum.. Birazdan yine sagcam.. Sagmalar rahatlatti biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…