2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben maalesef çok mastit oldum oğlanda. Emzirmenin başından neredeyse sonuna kadar... En iyi gelen bu oldum. İkinci oluşumdan sonra annem söyledi. İlk ikisinde antibiyotik kullandım sonra bir daha kullanmadım antibiyotik bu yolla çözdüm çocuk iyice emdikten sonra sağ sonra tekrar emzir.
Çocuğun çenesi mastitte kızaran kısma doğru gelince daha kuvvetli çeker.

Lahananın ve soğuk uygulamanın amacı sütü kesmek :)
Ahhh oğlumda o kadar çok mastit oldum ki....

Banada oyle geldi.. Sicak sanki çözer oradaki tikanmayi gibime geldigi icin sicak su torbaai koydum.. Soguk sanki oradaki tikanikligi kalıcı hale getirir gibime geldi ama ikisi birden uygulandgnda sonuç ne olur merak ettm.. Sicak soguk yapinca da belki rahatlar gibime gelio.. Bilemedim

Haklısın canm, bakalım yarın ola hayır ola . En doğrusu ne ise o olsun normal doğurmayı herkes ister ama olmayacaksa sezaryen da başım üstüne önemli olan bebeklerimizi sağlıkla kucağa alabilmek.
Aynen canım hayırlı neyse o olsun bende baştan beri hep normal istiyodum ama herşey son duruma bağlı yarın herşey belli olur ikimiz içinde en iyisi neyse o olsun takipteyim seni yarın haberleşelim canım

Lohusa teri lohusa atesi derler.. Bi sure snra gecio..
Ben kizimda cok terlemiştim atletle oturuyordum

Oglum agladikca ben ondan daha cok gergin oluyorum
Terlemeye de cozum bulamıyorum. Usutme deyip bu havada sarip sarmaliyorlar bebege de gaz yapar diye yoksa kicimi basimi acip yaticam

İlk bebekte iki ayda bı hep mastit oldum çok acı verici. Sıcak duş aldım sıcak düşün altında göğüse yukardan meme ucuna doğru masaj yaptım duşta sağdım . Sonra emzirdim. .

Kizlar dogum yapanlar hic sesiniz cikmiyo
Bebekleriniz nasi sarilik oldumu ne kadarda bi emziriyosunz
Sadece dogum yapmayanlar yaziyo
Gobek icin ne yapiyosunz
Evet canım bebeğim sarılık oldu ilk kontrolde yani doğumdan 4 gün sonra 11di, 6 gün sonra 9a düştü. Emzirdikçe azalıyor, gak meme guk meme veriyorum kural koymadım bebeğim ne zaman isterse o zaman emziriyorum

Evet canım bebeğim sarılık oldu ilk kontrolde yani doğumdan 4 gün sonra 11di, 6 gün sonra 9a düştü. Emzirdikçe azalıyor, gak meme guk meme veriyorum kural koymadım bebeğim ne zaman isterse o zaman emziriyorum
Ay zaten yeni doğmuş meleğe ne kuralı canım valla bende habire emziricem Allah nasip ederse inşallah . Hatta gak guk demeden vercem o anın hayalini o kadar kurmuşum. Emzirmek benim hakkım

Canım benim doktorum kabızlık için şurup verdi olur da kabız olurdam diye, oldum da zaten bir içmede düzeliyor tekrar. Bir de pişik kremini çantaya koydum ben her alt açmada sürmüyoruz ama hafif kızarıklık gördükçe sürüyoruz

Canim eymenin gaz çıkarmasını duyanlar büyük biri yapti zannediyor.. Bildigin biyolojik bomba gibi dolasiyoruz etrafta zaten o gazi cikaramasa huysuzlaniyo tabi huysuzlanir öyle bi gaz çıkmazsa bende rahatsz olurum yogun bakimda lavman yapilmasi gereken bi bebek diye not etmisler.. Kesin orada gazını cikarmaya asiri ugrasmadilarsa oyle derler.. Evde ben surekli masajlar yapiorm.. Bacak hareketleri.. Emince 15 dk gogsumde garanti duruyor.. Sürekli elim sirtinda karninda ovaliyorum.. Ugrasmayinca cikarmiyor gaz.. Sen kilosunu da aşırı takma bence.. Yeni taburcu olduk doktor bana uyku saatlerini duzenleme kendi belirlesin dedi.. Bende kilo konusunu takiodm.. Ama yinede denileni yaptim.. Bi haftada 200gr aldı.. O ara ne mama veriodum ne de sute euprotin katiodum.. Sadece anne sütü.. Korkuyodum almaz diye ama almış.. Ilk zmnlar eymen kuvozdeyken her hun soruodum kilosunu 40gr aliodu 60gr geri veriodu.. Bi süre boyle gitti.. Sonra şükür 2 kilo oldu.. Ilk zmnlar cidden kilo durumu oynak oluyo.. Doktor ne diosa onu yap.. Zamanla duzeliyor herşey

Ay zaten yeni doğmuş meleğe ne kuralı canım valla bende habire emziricem Allah nasip ederse inşallah . Hatta gak guk demeden vercem o anın hayalini o kadar kurmuşum. Emzirmek benim hakkım
Nette dolaşan bilgileri bi görsen bazı doktorlar da iki saatten önce emzirilmez falan diyorlar. Hiç uymuyorum valla çocuğum acıkıyor aç aç nası gönlüm elversin. Ama hemşire bebeğin iri kan şekeri çabuk düşer dedi o yüzden ben de sık sık emziriyorum canım

Sariligi hafif kuvozde atlatti sukur.Tekrarlar ya da sontadan yukselir mi acaba bu sarilik?
Gecen gun 4 saate yaklasti uyanmadi .Nerdeyse doktora gidicektik sonra uyandi.Dusuk kilolu bebek zormus cidden.

Yabi prematüre bakımı çok zor.. Ben daha yeni kendim banyo yaptirmaya basladim.. Ciplakken alamiyodum kucağıma.. Doktor ve hemsireler hep dedi premature bebek bakımı cok zor.. Zorlucak sizi hazirlikli olun dediler

Emerken o kadar canim yandi ki zor dayandm sirf daha kötü olmasn oln süt de gitmesin diye dayandm.. Demin emdikten snra tekrar sagdim.. 5cc anca çıkmıştır.. Oyle emzirip sagip tekrar mi emzirmem gerekio.. Sanrm iyice tikanan yerleri acmak için mi?

Bende de artik perhiz yemeklerini birakinca kati yemeye baslayinca kabiz oldum.. Ama yarim saat tuvalette vakit geciodu.. Ya tuvalet deyip gecioriz ama olmaynca varya allah kimseye yasatmasin.. Ama 40.gün aniden kabizlik bitiverdi.. Cok entereasan

Annem biz size meme vermioduk dedi geçen.. Anca aglayinca emzirioduk.. Hatta insanlar ayiplardi bu kadar emzirilir mi diye dedi.. Yani anca aglayinca meme istemisiz.. Simdide 2 saatte bir diolar.. Her şey zamanla degisiyor cidden.

Ya çok güzel maşallah allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…