Ben en cok dikiste zorlandim tam o bolge uyusmamis galiba baya bagirdim sonra tekrar igne yaptilar rahatladimKızlar normal doğum olduğu zaman dikişmi atılıyo yaBen normal pırtlatıp çıkarıyolar bitiyo sanıyorum ee ne anladık ki epidural olmazsa dikiş atılırken ağrı olmuyomu peki kafamda çok çok deli sorular
o ilk dogumda bndede oldu ya sanirm uyuşmadı bnde ağrıyor faln dedm de az kaldi az kaldi diye oyaladı bebeğine bak annesi dedi kandırdı bniBen en cok dikiste zorlandim tam o bolge uyusmamis galiba baya bagirdim sonra tekrar igne yaptilar rahatladim
Bende ikk defa duydumKizlar benim bebegim disli dogdu iki tane disi var ilk defa duydum daha once duyan var mi. Gorenler cok sasiriyorr
Kalsiyum fazlalığından oluyor diye biliyorum canm sonradan düşüyor onlar. Yesinler onun dişlerini oyyyKizlar benim bebegim disli dogdu iki tane disi var ilk defa duydum daha once duyan var mi. Gorenler cok sasiriyorr
İlk günler çok şiş olunca ben de koymuştum lahana yaprağı, rahatlatmıştı aynen canım.
Duymuştum canım benim dişli doğannKizlar benim bebegim disli dogdu iki tane disi var ilk defa duydum daha once duyan var mi. Gorenler cok sasiriyorr
Sarılığı giderek azalıyor hem yüzü hem gözlerinden anlıyorum doktor bol bol emzir dedi emziriyorum bakalım :)Gecmis olsun cnm
Simdi nasil
Görmüştüm bir doktorun paylaşımında. Ama canlı canlı hiç görmedimKizlar benim bebegim disli dogdu iki tane disi var ilk defa duydum daha once duyan var mi. Gorenler cok sasiriyorr
Canm taze fasulye pişir sicakken cam kavanoza köy ters çevir soğuyunca buzdolabına koy. Bı ay hiç bişey olmaz.Kizlar sanirm dogumdan sonra benimle ilgilenecek bir kişi olmayacak . 2 yasinda bi kizim var yeterince bebekle zor olcak zaten bnde buzluğa yemek koymaya karar verdm. neler yapabilirim? börek aticam şimdi yarin da sarma düşünüyorum. baska ?
Hastaneden çıktıktan sonra ertesi gün duş aldım canım normal su yukardan akarken yıkadım. Çıktıktan sonra da havlu peçeteyle güzelce suyunu aldım
Sagolun kizlar gebe okulunda da oyle dediler de bir sey olur diye dusa da girmedim korkudan. Hasta islak mendilleriyle siliniyorumEğitimde ebe sadece peteyle güzelce kurulayın yeterli dedi
Onceden içtiği sütü sindirmeden yenisini emerse gaz olur diye sanirim bu 2 saat olayiNette dolaşan bilgileri bi görsen bazı doktorlar da iki saatten önce emzirilmez falan diyorlar. Hiç uymuyorum valla çocuğum acıkıyor aç aç nası gönlüm elversin. Ama hemşire bebeğin iri kan şekeri çabuk düşer dedi o yüzden ben de sık sık emziriyorum canım
Digum yapalı ne kadar olmustuBenim göbeğim eski haline döndü şükür. Çok az kaldı sadece
Haberlerde gormustum yakin zamanda. Alinacak diyorlardı o dislerKizlar benim bebegim disli dogdu iki tane disi var ilk defa duydum daha once duyan var mi. Gorenler cok sasiriyorr
Ay işte bende onun için şaşıyorum eskiden annelerimiz çatır çatır doğurmuş ne dikiş var ne bişey şimdi duyunca böyle kesiler dikişlerIlk doğumlarda vajinada kesiliyor malesef. Yanlis yırtılma olmasin makat zarar görmesin diye. Eski doğumlar nerdeee. Annem 3 dogum yapti 1 tane dikisi olmamış.
24 eylülde yaptım doğum. Normal de de göbeği olan biri değilim. İlk doğumda da çabuk toplanmıştı karnım. Korse kullanmadım canım. Vücut yapısı biraz sanırımSagolun kizlar gebe okulunda da oyle dediler de bir sey olur diye dusa da girmedim korkudan. Hasta islak mendilleriyle siliniyorum
Onceden içtiği sütü sindirmeden yenisini emerse gaz olur diye sanirim bu 2 saat olayi
Digum yapalı ne kadar olmustu
Korse kullandn mi
Benim göbeğim cok sarkik duruyor ve garip garip sallaniyor
Haberlerde gormustum yakin zamanda. Alinacak diyorlardı o disler
Offf yapma yaa vallahi bugün normal doğum fikrim beni acayip itti korkuyoreeeBen en cok dikiste zorlandim tam o bolge uyusmamis galiba baya bagirdim sonra tekrar igne yaptilar rahatladim
Benim de önceden yoktu göbeğim umarim ilk haline döner24 eylülde yaptım doğum. Normal de de göbeği olan biri değilim. İlk doğumda da çabuk toplanmıştı karnım. Korse kullanmadım canım. Vücut yapısı biraz sanırım
Bende çok merak ediyorumBirmucize20192024 canim naptn??
Ayyy ne guzel bir mesaj bu.Ne kadar guzel yazmissiniz.Ilk.defa bir lohusa annenin mesajini okuyup tedirgin olmadim aksine rahatladim.Gule gule buyutun bebeginizi.Saglikla,huzurla..Darisi biz bekleyenlere insallah..:))O kadar sabirsizim ki 9 ay gecti nerdeyse ama bu son haftalar gecmiyor sanki.Selamlar herkese
Bugun oglumla dördüncü günümüz.
Destek olan cok guzel insanlar var yanimda. Ben sadece emzirme isini yapıyorum ki onu da memeyi tutturamadigim icin annemler yapıyor.
Dikişlerimden dolayı popomun üstüne oturamıyorum. Belim boynum kollarim mahvoluyor. Bugun dahaiyiyim dikisler konusunda insallah yarin daha da iyi olacak.
Meme ucum yok. Uc çıkarıcı aldik. Gerçekten ise yaradi.
Yara olmadi. Ilk gunden beri nemli tutmak icin hep bir şeyler sürdüm. En cok kantaron yagi iyi geldi ve kesinlikle göğüs koruyucu kalkan. Elbiseye surtunmesine asla izin vermiyorum.
Anne baba olmak cok guzel. Gaz sancisi ceken bebegini ağlarken görmek çok zor
Dun aksam tanistik kendisiyle. Ben bi yerde esim bir yerde bebek bir yerde ağlıyor
Ilk çocuğumuz acemiyiz biraz da fazla duygusaliz galiba
Sonrasinda annelerden babalardan ozurler dilemeler.. anne baba olunca anlarsin gercekmis
En kisa zamanda iyileşip dinçlesmek istiyorum.
Kendi basima emzirmeyi alt degistirmeyi gaz cikarmayi ogrenmem gerek
Bir kere alt degistirmeye heves ettim her yer kaka oldu. Oglum agliyir hep alti değişirken. Panik yaptim. Cabuk olayim derken batti ortalik.
Gobegi icin hiçbir sey yapmadik. Surmedik. Bugun iyicr kurudu. Yakinda duser. Sadece ustunu kare pamukla kapattik.
Henuz banyo yaptirmadik. Sadece pamukla sildik. Sacini yikadik sadece bayagi karışık yapisikti. Taradik saclarini.
Vücudunda bir dokuntu var. Kirmizi benek benek. Goz kapaklarinda bile vardi onlar gecti. Digerleri hala duruyor. Olur yenidoganda diyorlar ama bakalim sorucam doktora
Yarin çocuk doktoruyla ilk randevumuza gidicez. Isitme testi de yapilacakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?