2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben en cok dikiste zorlandim tam o bolge uyusmamis galiba baya bagirdim sonra tekrar igne yaptilar rahatladim

Kizlar sanirm dogumdan sonra benimle ilgilenecek bir kişi olmayacak . 2 yasinda bi kizim var yeterince bebekle zor olcak zaten bnde buzluğa yemek koymaya karar verdm. neler yapabilirim? börek aticam şimdi yarin da sarma düşünüyorum. baska ?

Canm taze fasulye pişir sicakken cam kavanoza köy ters çevir soğuyunca buzdolabına koy. Bı ay hiç bişey olmaz.

Hastaneden çıktıktan sonra ertesi gün duş aldım canım normal su yukardan akarken yıkadım. Çıktıktan sonra da havlu peçeteyle güzelce suyunu aldım
Eğitimde ebe sadece peteyle güzelce kurulayın yeterli dedi
Sagolun kizlar gebe okulunda da oyle dediler de bir sey olur diye dusa da girmedim korkudan. Hasta islak mendilleriyle siliniyorum
Onceden içtiği sütü sindirmeden yenisini emerse gaz olur diye sanirim bu 2 saat olayi
Benim göbeğim eski haline döndü şükür. Çok az kaldı sadece
Digum yapalı ne kadar olmustu
Korse kullandn mi
Benim göbeğim cok sarkik duruyor ve garip garip sallaniyor
Kizlar benim bebegim disli dogdu iki tane disi var ilk defa duydum daha once duyan var mi. Gorenler cok sasiriyorr
Haberlerde gormustum yakin zamanda. Alinacak diyorlardı o disler

Ilk doğumlarda vajinada kesiliyor malesef. Yanlis yırtılma olmasin makat zarar görmesin diye. Eski doğumlar nerdeee. Annem 3 dogum yapti 1 tane dikisi olmamış.
Ay işte bende onun için şaşıyorum eskiden annelerimiz çatır çatır doğurmuş ne dikiş var ne bişey şimdi duyunca böyle kesiler dikişler Of bi tırsmadım değil hani şuan

24 eylülde yaptım doğum. Normal de de göbeği olan biri değilim. İlk doğumda da çabuk toplanmıştı karnım. Korse kullanmadım canım. Vücut yapısı biraz sanırım

24 eylülde yaptım doğum. Normal de de göbeği olan biri değilim. İlk doğumda da çabuk toplanmıştı karnım. Korse kullanmadım canım. Vücut yapısı biraz sanırım
Benim de önceden yoktu göbeğim umarim ilk haline döner

Ayyy ne guzel bir mesaj bu.Ne kadar guzel yazmissiniz.Ilk.defa bir lohusa annenin mesajini okuyup tedirgin olmadim aksine rahatladim.Gule gule buyutun bebeginizi.Saglikla,huzurla..Darisi biz bekleyenlere insallah..:))O kadar sabirsizim ki 9 ay gecti nerdeyse ama bu son haftalar gecmiyor sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…