Ayyy ne guzel bir mesaj bu.Ne kadar guzel yazmissiniz.Ilk.defa bir lohusa annenin mesajini okuyup tedirgin olmadim aksine rahatladim.Gule gule buyutun bebeginizi.Saglikla,huzurla..Darisi biz bekleyenlere insallah..:))O kadar sabirsizim ki 9 ay gecti nerdeyse ama bu son haftalar gecmiyor sanki.
fasulyem var canm. baska da bi içli köfte konur sanırım onu da yapamam suan ya hic halim yok .Canm taze fasulye pişir sicakken cam kavanoza köy ters çevir soğuyunca buzdolabına koy. Bı ay hiç bişey olmaz.
Ben kofte yapıp çiğden koydum. Peynirli börek çiğden koydum yine. Pizza pogca yaptım koydum. İdare ediyorum şimdi. İçli köfte zor iş yaa. Hamileyken zor olur. Bende dikislerim bı iylesse de yapsam diyorumfasulyem var canm. baska da bi içli köfte konur sanırım onu da yapamam suan ya hic halim yok .
emzirirken cok acıkıyorsun bn çayları boş geçiremiyordum mesela o durumda yapamayacagima.gore smdi poğaça kurabiye faln koycam poğaça az koydm biraz daha koycamBen kofte yapıp çiğden koydum. Peynirli börek çiğden koydum yine. Pizza pogca yaptım koydum. İdare ediyorum şimdi. İçli köfte zor iş yaa. Hamileyken zor olur. Bende dikislerim bı iylesse de yapsam diyorumhem zayıflama derdindeyim hem hala hamile gibi ne yesem ne yapsam
Köfte,sigara böreği yap koy canim.fasulyem var canm. baska da bi içli köfte konur sanırım onu da yapamam suan ya hic halim yok .
Sulu köfteleri de hazırlayıp buzluğa atmak çok iyi oluyo hava soğuyo ya patatesli havuçlu belki alternatif olur size defasulyem var canm. baska da bi içli köfte konur sanırım onu da yapamam suan ya hic halim yok .
Annem dediki kızım aç kalmazsın korkmaemzirirken cok acıkıyorsun bn çayları boş geçiremiyordum mesela o durumda yapamayacagima.gore smdi poğaça kurabiye faln koycam poğaça az koydm biraz daha koycambnmde bu süre idare edecek kadr yapmam gerek hic yoktan
Uyuşturucu iğne yapıp öyle dikiş atılıyor. Dikiş hijyenine dikkat edin yeter doktor tavsiyelerde bulunur. Doğum bittikten sonra farkedilmeyecek bile o dikişin atılmasıKızlar normal doğum olduğu zaman dikişmi atılıyo yaBen normal pırtlatıp çıkarıyolar bitiyo sanıyorum ee ne anladık ki epidural olmazsa dikiş atılırken ağrı olmuyomu peki kafamda çok çok deli sorular
bana kalirbilirmisiz gibi geliyorAnnem dediki kızım aç kalmazsın korkmadedim ki iki çocuk var ya kalırsak
Köfte,sigara böreği yap koy canim.
Köfte de yapaym en iyisi :) hemde farklı olur ya yoksa makarna pilav yer dururuzSulu köfteleri de hazırlayıp buzluğa atmak çok iyi oluyo hava soğuyo ya patatesli havuçlu belki alternatif olur size de
Hissettiğini söyleyince hemen müdahale ediliyor uyuşturucu iğne yapılıyor zaten. Ahhh eski tip dikis, erimeyen iple o kadar zormuş ki... Doğumda o atılan dikişin gözünü seveyim. Benim dikişler yenilendi ve ikinci defa dikis atılırken uyutuldum. Uyandığımda müthiş bir acı vardı. Hiç geçmedi ve dikişin alınması çok zor oldu. Doğumda ben uyusmamistim ve dikişi hissetmiştim atıldığını.Ben en cok dikiste zorlandim tam o bolge uyusmamis galiba baya bagirdim sonra tekrar igne yaptilar rahatladim
Evet. Ödem olabilir. Yarın bir gösterin.dikisi kim attıysa onun görmesi daha iyi tabiiBugun farkettim dikislerin oldugu yerde bir sislik var dün yoktu.
Bunun icin kendi doktoruma mi gitmem gerek gebeligi takip eden
Gercekten mi cok sasirdim cokta kalsiyum almadim insallah bi zarari olmazdaKalsiyum fazlalığından oluyor diye biliyorum canm sonradan düşüyor onlar. Yesinler onun dişlerini oyyy
Hafif hafif cikmaya calisiyorGörmüştüm bir doktorun paylaşımında. Ama canlı canlı hiç görmedim
Lohusalık insanın hayatında asla başka zaman yasayamayacagi bir kafa. Senin her şeyi hissetmen normal. Ahhhh kafa bir milyonbebeğime baktıkça büyüyeceği için çook üzülüyorum kızlar siz de böyle misiniz ya anormal miyim ben lohusalıktan mı yoksa bilmiyorum büyüyeceğini düşündükçe içimi buhran kaplıyor10 gün geçti bile ne kadar çabuk geçiyor zaman ağlayasım geliyor
Köfte iyidirbana kalirbilirmisiz gibi geliyorkzimda gaz sancısi başladı 20 günlükken ve eşim baş edemiyordu zatende uzun saatler çalışıyordu duşa bile zor giriyordm. Buda gazlı olursa vay halime
Köfte de yapaym en iyisi :) hemde farklı olur ya yoksa makarna pilav yer dururuz
ya yerimKöfte iyidirhafta arası duş almadan geçti resmen gündüz yoruluyorum eşim gelincede pilin bitmiş oluo. Haftasonu duş girdim keselendim. Pilim bitik resmen. Küçük oğlum gece olunca gündüz zannediyo uyaniyo illa kucak istio geceler uykusuz. Gunduzler de emme uyuma şeklinde gecio. Fakat büyük oğlum gündüz ilgi istio. Onada hiç kıyamıyorum . Bugün annem geldi annane lütfen oyun oynayalım dedi içim gitti çok üzüldüm. Sadece yedir doyur giydir uyutmakla olmuyor. Bebek için ayyy bebeğim çok tatlı diyip duruo kaç gündür. Bugün baktım kendi resmini cekio ay çok tatliyim diyo
Hahah maşallah yerim.inu vallahi çok tatlı :))Köfte iyidirhafta arası duş almadan geçti resmen gündüz yoruluyorum eşim gelincede pilin bitmiş oluo. Haftasonu duş girdim keselendim. Pilim bitik resmen. Küçük oğlum gece olunca gündüz zannediyo uyaniyo illa kucak istio geceler uykusuz. Gunduzler de emme uyuma şeklinde gecio. Fakat büyük oğlum gündüz ilgi istio. Onada hiç kıyamıyorum . Bugün annem geldi annane lütfen oyun oynayalım dedi içim gitti çok üzüldüm. Sadece yedir doyur giydir uyutmakla olmuyor. Bebek için ayyy bebeğim çok tatlı diyip duruo kaç gündür. Bugün baktım kendi resmini cekio ay çok tatliyim diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?