2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Bana da son haftalar gecmek bilmedi. Bebegine kavusma isteği ayri fiziksel olarak tasidigin agirlik ayri..
Cok şükür sağ salim kavuştuk. Darısı bebegini bekleyen herkesin basina

fasulyem var canm. baska da bi içli köfte konur sanırım onu da yapamam suan ya hic halim yok .
Ben kofte yapıp çiğden koydum. Peynirli börek çiğden koydum yine. Pizza pogca yaptım koydum. İdare ediyorum şimdi. İçli köfte zor iş yaa. Hamileyken zor olur. Bende dikislerim bı iylesse de yapsam diyorum hem zayıflama derdindeyim hem hala hamile gibi ne yesem ne yapsam

emzirirken cok acıkıyorsun bn çayları boş geçiremiyordum mesela o durumda yapamayacagima.gore smdi poğaça kurabiye faln koycam poğaça az koydm biraz daha koycam bnmde bu süre idare edecek kadr yapmam gerek hic yoktan

emzirirken cok acıkıyorsun bn çayları boş geçiremiyordum mesela o durumda yapamayacagima.gore smdi poğaça kurabiye faln koycam poğaça az koydm biraz daha koycam bnmde bu süre idare edecek kadr yapmam gerek hic yoktan
Annem dediki kızım aç kalmazsın korkma dedim ki iki çocuk var ya kalırsak

Uyuşturucu iğne yapıp öyle dikiş atılıyor. Dikiş hijyenine dikkat edin yeter doktor tavsiyelerde bulunur. Doğum bittikten sonra farkedilmeyecek bile o dikişin atılması

Annem dediki kızım aç kalmazsın korkma dedim ki iki çocuk var ya kalırsak
bana kalirbilirmisiz gibi geliyor kzimda gaz sancısi başladı 20 günlükken ve eşim baş edemiyordu zatende uzun saatler çalışıyordu duşa bile zor giriyordm. Buda gazlı olursa vay halime
Köfte,sigara böreği yap koy canim.

Sulu köfteleri de hazırlayıp buzluğa atmak çok iyi oluyo hava soğuyo ya patatesli havuçlu belki alternatif olur size de
Köfte de yapaym en iyisi :) hemde farklı olur ya yoksa makarna pilav yer dururuz

Ben en cok dikiste zorlandim tam o bolge uyusmamis galiba baya bagirdim sonra tekrar igne yaptilar rahatladim
Hissettiğini söyleyince hemen müdahale ediliyor uyuşturucu iğne yapılıyor zaten. Ahhh eski tip dikis, erimeyen iple o kadar zormuş ki... Doğumda o atılan dikişin gözünü seveyim. Benim dikişler yenilendi ve ikinci defa dikis atılırken uyutuldum. Uyandığımda müthiş bir acı vardı. Hiç geçmedi ve dikişin alınması çok zor oldu. Doğumda ben uyusmamistim ve dikişi hissetmiştim atıldığını.

Kızlar ya sezaryan olalı 3 gün oldu ama benim kuşaktan aşağım balon gibi sis hamileyken böyle şişmedim ben sezaryan olanlar sizler de de doğum sonrası böyle şişme oldu mu normal mi ben de mi anormallik var

bebeğime baktıkça büyüyeceği için çook üzülüyorum kızlar siz de böyle misiniz ya anormal miyim ben lohusalıktan mı yoksa bilmiyorum büyüyeceğini düşündükçe içimi buhran kaplıyor 10 gün geçti bile ne kadar çabuk geçiyor zaman ağlayasım geliyor

Lohusalık insanın hayatında asla başka zaman yasayamayacagi bir kafa. Senin her şeyi hissetmen normal. Ahhhh kafa bir milyon
Benim oğlan 3 yaşında ben hala ne çabuk büyüdü ve ne kadar çabuk buyuyecek diye üzülüyorum. Bazen onun yaşlılığın düşünüp o günleri goremeyecegime üzülüyorum. Sonra ne yaşlılığı iki dk sonrasinin garantisi yok deyip başlıyorum ağlamaya

Köfte iyidir hafta arası duş almadan geçti resmen gündüz yoruluyorum eşim gelincede pilin bitmiş oluo. Haftasonu duş girdim keselendim. Pilim bitik resmen. Küçük oğlum gece olunca gündüz zannediyo uyaniyo illa kucak istio geceler uykusuz. Gunduzler de emme uyuma şeklinde gecio. Fakat büyük oğlum gündüz ilgi istio. Onada hiç kıyamıyorum . Bugün annem geldi annane lütfen oyun oynayalım dedi içim gitti çok üzüldüm. Sadece yedir doyur giydir uyutmakla olmuyor. Bebek için ayyy bebeğim çok tatlı diyip duruo kaç gündür. Bugün baktım kendi resmini cekio ay çok tatliyim diyo

ya yerim kac yasinda . ? bizimkini yedirmek ve giydirmek bir iskence asla giyinmek istemiyor kosuyoruz giyinene kadr bazen oylr bi simarasi tutuyor esim tutuyor bn giydiriyorm bana bol huni li günler

Hahah maşallah yerim.inu vallahi çok tatlı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…