ya yerim kac yasinda . ? bizimkini yedirmek ve giydirmek bir iskence asla giyinmek istemiyor kosuyoruz giyinene kadr bazen oylr bi simarasi tutuyor esim tutuyor bn giydiriyorm bana bol huni li günler
Kızlar ya sezaryan olalı 3 gün oldu ama benim kuşaktan aşağım balon gibi sis hamileyken böyle şişmedim ben sezaryan olanlar sizler de de doğum sonrası böyle şişme oldu mu normal mi ben de mi anormallik var
Kizlar sanirm dogumdan sonra benimle ilgilenecek bir kişi olmayacak . 2 yasinda bi kizim var yeterince bebekle zor olcak zaten bnde buzluğa yemek koymaya karar verdm. neler yapabilirim? börek aticam şimdi yarin da sarma düşünüyorum. baska ?
Terbiyeli sulu köfte için köfte yuvarlayıp yapabilirsin, ya da kuru köfte patates yemeği için köftesini hazırlayıp atabilirsin, ben islim kebabinin köftelerini de kızartıp koydum, yeşil mercimek le yapılan yemeğimiz var ince bulgur köfteleri de atılıyor icine, ondan da yuvarlayıp attım. Normal sulu köfte yemeği için köftesini ince bulgur la yoğurup yuvarlayıp attım Antepin yuvalamasi da var buzlukta, biliyorsan tarifini süper lohusa yemeğinden. Bol bol kıymalı tarifleri yapıp attım en az beş çeşit hazır sulu yemek olur bize de. Yanina da rulo börek ve çıtır börek attım Yarında peynirli pileli börek yapar atarım. Et suyulu çorbaların yanına da bunları koyarım diye düşünüyorum.
nobahari
sanırım sen sormuştun Eğitim ödeneği bana da yattı üstelik ben Eylül un 9unda hiç okula baslamadim. 33haftaliktan beri de izindeyim.Eger ücretsiz izinde olursanız yatmıyor.
Dogurmayanlar olarak bende buradayım hanımlar sabırla bekliyoruz bakalım, hamdolsun bugünlere kadar geldik. Benim takvimime bakmayın, benim ki geç döllenme daha iki haftam var.
Doğum yapan herkesin gözü aydın olsun
Kızlar tek tek cevap yazamadım çok tesekkür ederim. evimize geldik biz bugün. Henüz düzenimiz yok. Ne kadar emiyo ne kadar çiş yapıyo takip edemiyorum. Bikaç güne alışırım inşallah. Uyurken kızıma bakmaya kalkmak ve emzirmek için oturup iki büklüm olmak çok zor şu an. Çok canım acıyor. Sezaryen sonrası ne zaman geçiyor bu durum? Benim ilk bebeğim. Kafam da allak bullak. Nasıl olucak? ya yetemezsem? Besleyemiyor? gibi şeyler dönüp duruyor aklımda. Herseyi vicdan yapıyorum. Bu akşam iki saattir uyuyor ben de uyumaya odama geldim.yanında kayınvalidem var. Şimdi bunu vicdan yapıyorun yanında olmadıgımı anlıyosa diye. utanmasam herseye aglıcam
Uyuşturucu iğne yapıp öyle dikiş atılıyor. Dikiş hijyenine dikkat edin yeter doktor tavsiyelerde bulunur. Doğum bittikten sonra farkedilmeyecek bile o dikişin atılması
Ay inşallah iyi durumdadırlar hayırlı haberle dönerler inşallah Ah ahh sıra bende her an doktor bana suni sancı verebilir yada sezaryene alabilir Minikomun kendiliğinden geleceği yok 41 olucaz neredeyse Ne zormuş böyle şeyler ve ilk hamilelik tecrübesizliği
Terbiyeli sulu köfte için köfte yuvarlayıp yapabilirsin, ya da kuru köfte patates yemeği için köftesini hazırlayıp atabilirsin, ben islim kebabinin köftelerini de kızartıp koydum, yeşil mercimek le yapılan yemeğimiz var ince bulgur köfteleri de atılıyor icine, ondan da yuvarlayıp attım. Normal sulu köfte yemeği için köftesini ince bulgur la yoğurup yuvarlayıp attım Antepin yuvalamasi da var buzlukta, biliyorsan tarifini süper lohusa yemeğinden. Bol bol kıymalı tarifleri yapıp attım en az beş çeşit hazır sulu yemek olur bize de. Yanina da rulo börek ve çıtır börek attım Yarında peynirli pileli börek yapar atarım. Et suyulu çorbaların yanına da bunları koyarım diye düşünüyorum.
süpersin. dolu dolu hazirlanmissin bnmde elimi cabuk tutmam gerek kizim uyudukça yoksa mümkün değil musade etmiyor .o ince bulgurla bizim burdada ekşili sulu yağlı köfte yapılır nohutla ama esim yemiyor. köftesi ayni içli köfte gbi nohut bnde cok gaz yapıyor sanirm yapmam nohutlu yemekler . bn hic köfte kızartıp koymadım dagilmazmi cikardiginda? dolapta biraz et var onu çıkarsam da köfte hazırlayıp koysam geri çıkarınca islim.kebabi olsun patates köfte olsun olur dimi dagilmadan?
Bende doğuma doksan kiloyla girdim. Sen şimdi kaç kilosun cnm. Kilolu bı anne olarak kalmak istemiyorum ilk bebeğimde emzirirken aşırı kilo verdim. Emzirmeyi bırakınca hızlı kilo aldım ve yetmiş altı kiloayla gebe kaldım. İnşallah emzirerek bol su içerek zayıflamak istiyorum. Yamune korse de alcam inşallah.
Ben şu an 77 civarlarnda geziniyorum.. Bnde vermek istiyorum çünkü bi daha bu sekilde kilo veremem ben.. Totom tembel napim vermisken 60lı rakamlara kadar inmek istiyorm
Ay inşallah iyi durumdadırlar hayırlı haberle dönerler inşallah Ah ahh sıra bende her an doktor bana suni sancı verebilir yada sezaryene alabilir Minikomun kendiliğinden geleceği yok 41 olucaz neredeyse Ne zormuş böyle şeyler ve ilk hamilelik tecrübesizliği
insallah :) gelir belkide sende yürü günlük 1 2 saat abbey yürüyordu son gunler dogumu da başlamak üzereydi bence sancisi vardi açıklıkta 2 cm demisti . sende dene bence yürüyüş merdiven bol.bol duş. ya bn adaçayı aldm içeyim diyorm ama hemende dogum başlamasa mi hazr degilim sanki daha