2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
ya yerim kac yasinda . ? bizimkini yedirmek ve giydirmek bir iskence asla giyinmek istemiyor kosuyoruz giyinene kadr bazen oylr bi simarasi tutuyor esim tutuyor bn giydiriyorm bana bol huni li günler
Ayni bizimki,demekki donem donem aynilar

Kizlar,sol gogsumun yan ve altinda sertlik var.Aciyor.Tikandi mi nedir ? Ne yapmam lazim mastit olmadan .

Bugun 15.gun ve ayaklarim hala şiş.Ozellikle sol ayagim.Doktor gecer diyor ama fil ayagi gibi oluyor sarkitinca ozellikle.

Terbiyeli sulu köfte için köfte yuvarlayıp yapabilirsin, ya da kuru köfte patates yemeği için köftesini hazırlayıp atabilirsin, ben islim kebabinin köftelerini de kızartıp koydum, yeşil mercimek le yapılan yemeğimiz var ince bulgur köfteleri de atılıyor icine, ondan da yuvarlayıp attım. Normal sulu köfte yemeği için köftesini ince bulgur la yoğurup yuvarlayıp attım Antepin yuvalamasi da var buzlukta, biliyorsan tarifini süper lohusa yemeğinden. Bol bol kıymalı tarifleri yapıp attım en az beş çeşit hazır sulu yemek olur bize de. Yanina da rulo börek ve çıtır börek attım Yarında peynirli pileli börek yapar atarım. Et suyulu çorbaların yanına da bunları koyarım diye düşünüyorum.

Kızlar tek tek cevap yazamadım çok tesekkür ederim. evimize geldik biz bugün. Henüz düzenimiz yok. Ne kadar emiyo ne kadar çiş yapıyo takip edemiyorum. Bikaç güne alışırım inşallah. Uyurken kızıma bakmaya kalkmak ve emzirmek için oturup iki büklüm olmak çok zor şu an. Çok canım acıyor. Sezaryen sonrası ne zaman geçiyor bu durum? Benim ilk bebeğim. Kafam da allak bullak. Nasıl olucak? ya yetemezsem? Besleyemiyor? gibi şeyler dönüp duruyor aklımda. Herseyi vicdan yapıyorum. Bu akşam iki saattir uyuyor ben de uyumaya odama geldim.yanında kayınvalidem var. Şimdi bunu vicdan yapıyorun yanında olmadıgımı anlıyosa diye. utanmasam herseye aglıcam

@Irmakm danda ses yok. giden gelmiyor dogurmayanlr lütfen merak ettirmeyin bizi boyle
Ay inşallah iyi durumdadırlar hayırlı haberle dönerler inşallah Ah ahh sıra bende her an doktor bana suni sancı verebilir yada sezaryene alabilir Minikomun kendiliğinden geleceği yok 41 olucaz neredeyse Ne zormuş böyle şeyler ve ilk hamilelik tecrübesizliği

süpersin. dolu dolu hazirlanmissin bnmde elimi cabuk tutmam gerek kizim uyudukça yoksa mümkün değil musade etmiyor .o ince bulgurla bizim burdada ekşili sulu yağlı köfte yapılır nohutla ama esim yemiyor. köftesi ayni içli köfte gbi nohut bnde cok gaz yapıyor sanirm yapmam nohutlu yemekler . bn hic köfte kızartıp koymadım dagilmazmi cikardiginda? dolapta biraz et var onu çıkarsam da köfte hazırlayıp koysam geri çıkarınca islim.kebabi olsun patates köfte olsun olur dimi dagilmadan?

Ben şu an 77 civarlarnda geziniyorum.. Bnde vermek istiyorum çünkü bi daha bu sekilde kilo veremem ben.. Totom tembel napim vermisken 60lı rakamlara kadar inmek istiyorm

insallah :) gelir belkide sende yürü günlük 1 2 saat abbey yürüyordu son gunler dogumu da başlamak üzereydi bence sancisi vardi açıklıkta 2 cm demisti . sende dene bence yürüyüş merdiven bol.bol duş. ya bn adaçayı aldm içeyim diyorm ama hemende dogum başlamasa mi hazr degilim sanki daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…