Nasil yaz bize olurmu
Kuzum karnım okadar şişki hiç yürümek gelmiyo içimden patlıycak gibiyim zateninsallah :) gelir belkide sende yürü günlük 1 2 saat abbey yürüyordu son gunler dogumu da başlamak üzereydi bence sancisi vardi açıklıkta 2 cm demisti . sende dene bence yürüyüş merdiven bol.bol duş. ya bn adaçayı aldm içeyim diyorm ama hemende dogum başlamasa mi hazr degilim sanki daha
Kizlar benim bebegim disli dogdu iki tane disi var ilk defa duydum daha once duyan var mi. Gorenler cok sasiriyorr
yarin belli olur o zaman hakkımızda hayırlısı bn daha bekliceksiniz diye düşündüm de. :) 41 olmszaten artk ne olacaksa olsun demiKuzum karnım okadar şişki hiç yürümek gelmiyo içimden patlıycak gibiyim zatenbiraz ayakta durunca belimde ağrıyo oyüzden saldım zaten doktor daha fazla beklemeyiz dedi yarın gidicem herşey belli olur Hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah
Benim de ayni olduKizlar,sol gogsumun yan ve altinda sertlik var.Aciyor.Tikandi mi nedir ? Ne yapmam lazim mastit olmadan .
bebeğime baktıkça büyüyeceği için çook üzülüyorum kızlar siz de böyle misiniz ya anormal miyim ben lohusalıktan mı yoksa bilmiyorum büyüyeceğini düşündükçe içimi buhran kaplıyor10 gün geçti bile ne kadar çabuk geçiyor zaman ağlayasım geliyor
2 gün sonra 41 oluyo zatenyarin belli olur o zaman hakkımızda hayırlısı bn daha bekliceksiniz diye düşündüm de. :) 41 olmszaten artk ne olacaksa olsun demi
bi şekilde çıkacak mecbur2 gün sonra 41 oluyo zatenhiç gelmeye niyeti yok bıdığın mecbur doktor suni sancı verecek yada sezaryene alıcak başka yolu yok biz zamanımızı fazlasıyla tamamladık aslında ben korkuyorum normal doğum da olsa sezaryende olsa suni sancı versede hepsi korkunç geliyo ama düşünmemeye çalışıyorum
Canım epidural riskli deniyo kalıcı bel agrısı falan yapabiliyomuş oyüzden pek yanaşma taraftarı değilim ama bakıcaz artık durum neyi göstericek yarın belli olur konuşcaz detaylıca doktorumlabi şekilde çıkacak mecburepidural alicakmisin normal denerseniz? belki oyle cok rahatına giderdi. bnm oyle imkanım yok olsa degerlendirirdm sanirm
kalıcı yapiyormu bilmiyorum ama 3 4 ay yapmıştı bende . ameliyat oldm 3 yıl once ondan sonra bi süre agridi.Canım epidural riskli deniyo kalıcı bel agrısı falan yapabiliyomuş oyüzden pek yanaşma taraftarı değilim ama bakıcaz artık durum neyi göstericek yarın belli olur konuşcaz detaylıca doktorumla
Gece gece kalktim apt merdivenlerini 2 kez indim ciktimgunduz sorarlar napiorsun diyr dikkat cekerim diye utaniyorum
Benim de :) ama takvimi düzeltilmiş tarihe Göre yaptım.Dogurmayanlar olarak bende buradayım hanımlarsabırla bekliyoruz bakalım, hamdolsun bugünlere kadar geldik. Benim takvimime bakmayın, benim ki geç döllenme daha iki haftam var.
Doğum yapan herkesin gözü aydın olsun
60'la hamile kalıp 84le doğuma gittim. Oğlum bir yasindaylen 54 kiloydum. Olmaz diye bir şey yok verirsin. İkinciye de 60 ile hamile kaldım. Şimdi 73'um. Bu gebelikte çok hareketliyim ve son bir haftaya kadar yediğine hep dikkat ettim. Hatta bir dönem şeker yüksek çıktı diyet yaptım. Şekerden undan uzak duruyorum buna rağmen 13 kilo aldım. Ve haftada bir bir buçuk alıyorum şu an.Ben şu an 77 civarlarnda geziniyorum.. Bnde vermek istiyorum çünkü bi daha bu sekilde kilo veremem ben.. Totom tembel napimvermisken 60lı rakamlara kadar inmek istiyorm
Ben devlet hastanesine gidiyorum henüz doğum yapmadım ama doğumdan sonra da lohusa takibi başlıyo aynı doktorum. Bence bi uzmana gitmen lazım ama.notmal bi durumda olabilir yine de geciktirme enfeksiyon falansa ilerlemesin.Bugun farkettim dikislerin oldugu yerde bir sislik var dün yoktu.
Bunun icin kendi doktoruma mi gitmem gerek gebeligi takip eden
bebeğime baktıkça büyüyeceği için çook üzülüyorum kızlar siz de böyle misiniz ya anormal miyim ben lohusalıktan mı yoksa bilmiyorum büyüyeceğini düşündükçe içimi buhran kaplıyor10 gün geçti bile ne kadar çabuk geçiyor zaman ağlayasım geliyor
Annelere en yakışan şeyya yerimkac yasinda . ? bizimkini yedirmek ve giydirmek bir iskence asla giyinmek istemiyor kosuyoruz giyinene kadr bazen oylr bi simarasi tutuyor esim tutuyor bn giydiriyorm bana bol huni li günler
Canım birazda anestezi uzmanına bağlı diyolar belki ondan kaynaklıda olabilir valla benim ilk doğum olucak oyüzden endişe korku kaygı çok çok fazlakalıcı yapiyormu bilmiyorum ama 3 4 ay yapmıştı bende . ameliyat oldm 3 yıl once ondan sonra bi süre agridi.
erken sankiBen devlet hastanesine gidiyorum henüz doğum yapmadım ama doğumdan sonra da lohusa takibi başlıyo aynı doktorum. Bence bi uzmana gitmen lazım ama.notmal bi durumda olabilir yine de geciktirme enfeksiyon falansa ilerlemesin.
Ben de içimde büyüsün istiyorum ama ağırlık hiisedince çıksın da ben onu buyuturum diyorum tabi doğurunca ne hissedicem bilmiyorum
Annelere en yakışan şeyhuniii
Annem geçenlerde bişey söyledi şimdi unuttum ama döndüm ve dedim ki anayım ben anaben huniyi erken takanlardanim sanırım
ne yaşayacağını bilmedigin icin tedirginsin. her ne yaşarsan yasa unutup gidiyorsun . çektiğin acılar faln bitiyor hemen bebege odaklaniyorsun. bn ilk dogumda daha rahattım ne var catir çutur doğururum bebegede dört dörtlük bakarm edalarındaCanım birazda anestezi uzmanına bağlı diyolar belki ondan kaynaklıda olabilir valla benim ilk doğum olucak oyüzden endişe korku kaygı çok çok fazlaArtık son duruma göre doktorun dediğine göre yönlenicem artık içerde yer kalmadı bebiş sıkıştırıp dürtüp duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?