2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kuzum karnım okadar şişki hiç yürümek gelmiyo içimden patlıycak gibiyim zaten biraz ayakta durunca belimde ağrıyo oyüzden saldım zaten doktor daha fazla beklemeyiz dedi yarın gidicem herşey belli olur Hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah

yarin belli olur o zaman hakkımızda hayırlısı bn daha bekliceksiniz diye düşündüm de. :) 41 olmszaten artk ne olacaksa olsun demi

Kizlar,sol gogsumun yan ve altinda sertlik var.Aciyor.Tikandi mi nedir ? Ne yapmam lazim mastit olmadan .
Benim de ayni oldu once masaj yapti annem. Sonra makineyle sagdim. Sonraa sicak su tuttum tekrar masaj yaptim. 2 buçuk saat sonra oglum uyandi emzirdim. Cok rahat emdi iyice yumuşadi. Diger memeyle ayni kivama geldi.
Bu islemlrden önce tikaliydi emse de gelmiyordu ağlıyordu

Bazen kilo almasa böyle minnak kalsa duyorum cok cabuk geciyor cidden

yarin belli olur o zaman hakkımızda hayırlısı bn daha bekliceksiniz diye düşündüm de. :) 41 olmszaten artk ne olacaksa olsun demi
2 gün sonra 41 oluyo zaten hiç gelmeye niyeti yok bıdığın mecbur doktor suni sancı verecek yada sezaryene alıcak başka yolu yok biz zamanımızı fazlasıyla tamamladık aslında ben korkuyorum normal doğum da olsa sezaryende olsa suni sancı versede hepsi korkunç geliyo ama düşünmemeye çalışıyorum

bi şekilde çıkacak mecburepidural alicakmisin normal denerseniz? belki oyle cok rahatına giderdi. bnm oyle imkanım yok olsa degerlendirirdm sanirm

Kızlar bayadr girmedim herkes doğurmuş bı haftadr 2cm açıkla geziyorum hem de 2. Gebelik. Sancı fln yok oğlum da 40+4 de doğmuştu. Son çare Dr taevsiyesiyle lişki sonrası Nisan geldi 1cm.acikti ve eliyle tetikledi Dr anca. Baklm bu ne olacak

bi şekilde çıkacak mecburepidural alicakmisin normal denerseniz? belki oyle cok rahatına giderdi. bnm oyle imkanım yok olsa degerlendirirdm sanirm
Canım epidural riskli deniyo kalıcı bel agrısı falan yapabiliyomuş oyüzden pek yanaşma taraftarı değilim ama bakıcaz artık durum neyi göstericek yarın belli olur konuşcaz detaylıca doktorumla

Canım epidural riskli deniyo kalıcı bel agrısı falan yapabiliyomuş oyüzden pek yanaşma taraftarı değilim ama bakıcaz artık durum neyi göstericek yarın belli olur konuşcaz detaylıca doktorumla
kalıcı yapiyormu bilmiyorum ama 3 4 ay yapmıştı bende . ameliyat oldm 3 yıl once ondan sonra bi süre agridi.

Ben şu an 77 civarlarnda geziniyorum.. Bnde vermek istiyorum çünkü bi daha bu sekilde kilo veremem ben.. Totom tembel napim vermisken 60lı rakamlara kadar inmek istiyorm
60'la hamile kalıp 84le doğuma gittim. Oğlum bir yasindaylen 54 kiloydum. Olmaz diye bir şey yok verirsin. İkinciye de 60 ile hamile kaldım. Şimdi 73'um. Bu gebelikte çok hareketliyim ve son bir haftaya kadar yediğine hep dikkat ettim. Hatta bir dönem şeker yüksek çıktı diyet yaptım. Şekerden undan uzak duruyorum buna rağmen 13 kilo aldım. Ve haftada bir bir buçuk alıyorum şu an.

Bugun farkettim dikislerin oldugu yerde bir sislik var dün yoktu.

Bunun icin kendi doktoruma mi gitmem gerek gebeligi takip eden
Ben devlet hastanesine gidiyorum henüz doğum yapmadım ama doğumdan sonra da lohusa takibi başlıyo aynı doktorum. Bence bi uzmana gitmen lazım ama.notmal bi durumda olabilir yine de geciktirme enfeksiyon falansa ilerlemesin.
Ben de içimde büyüsün istiyorum ama ağırlık hiisedince çıksın da ben onu buyuturum diyorum tabi doğurunca ne hissedicem bilmiyorum
ya yerim kac yasinda . ? bizimkini yedirmek ve giydirmek bir iskence asla giyinmek istemiyor kosuyoruz giyinene kadr bazen oylr bi simarasi tutuyor esim tutuyor bn giydiriyorm bana bol huni li günler
Annelere en yakışan şey huniii
Annem geçenlerde bişey söyledi şimdi unuttum ama döndüm ve dedim ki anayım ben ana ben huniyi erken takanlardanim sanırım

kalıcı yapiyormu bilmiyorum ama 3 4 ay yapmıştı bende . ameliyat oldm 3 yıl once ondan sonra bi süre agridi.
Canım birazda anestezi uzmanına bağlı diyolar belki ondan kaynaklıda olabilir valla benim ilk doğum olucak oyüzden endişe korku kaygı çok çok fazla Artık son duruma göre doktorun dediğine göre yönlenicem artık içerde yer kalmadı bebiş sıkıştırıp dürtüp duruyo

Saat 8 gibi biraz uzanicam dedim 1.20 de kalktım . Nasıl güzel uyumuşum .bir süredir uykular haram olmuştu. Bugün pazara gidicem bol yürüyüşlü bi gün olucak doğumu tetikler açılmam olur diye biraz tedirginim herkes açılma olsun diye uğraşıyo ben tam tersi şuan 39+5 olduk.

erken sanki
ne yaşayacağını bilmedigin icin tedirginsin. her ne yaşarsan yasa unutup gidiyorsun . çektiğin acılar faln bitiyor hemen bebege odaklaniyorsun. bn ilk dogumda daha rahattım ne var catir çutur doğururum bebegede dört dörtlük bakarm edalarında deli cesareti iste aman smdide bi bak diyorum yeter artk dogsun da bi vücudum olsun rahatlasın bi diyorum hazir degilim durabildiği kadr dursun

Ben geldim kızlar.. 39+5 te spinal ile cok şükür dünyaya geldi oğlum.. korktuğum gibi değildi sezeryan. Benim tansiyon çıktı indi biseler oldu ama ben çok panik yaptım sezeryandan korktuğum için. Smdi ağrılarım var bu gece nasıl geçecek bilmiyorum. Uyuyamıyorum..
Kucağımda huzur var
Doğum yapanlara katıldım. Bekleyen herkese kolaylıklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…