Canım epidural riskli deniyo kalıcı bel agrısı falan yapabiliyomuş oyüzden pek yanaşma taraftarı değilim ama bakıcaz artık durum neyi göstericek yarın belli olur konuşcaz detaylıca doktorumla
Hayırlı olsun , sağlıkla analı babalı büyüsün insallah.Ben geldim kızlar.. 39+5 te spinal ile cok şükür dünyaya geldi oğlum.. korktuğum gibi değildi sezeryan. Benim tansiyon çıktı indi biseler oldu ama ben çok panik yaptım sezeryandan korktuğum için. Smdi ağrılarım var bu gece nasıl geçecek bilmiyorum. Uyuyamıyorum..
Kucağımda huzur var
Doğum yapanlara katıldım. Bekleyen herkese kolaylıklar dilerim
Şu listeyi her görüşümde içim kıpır kıpır oluyoH Heptek gözin aydın, bir an önce toparlanırsın inşallah
~Ağustos Bebişlerimiz~
1-Berikko-Erkek sezaryen(33+1,30 Ağu)
2-Ayşe Erdi-Kız sezaryen(35+4,31 Ağu)
~Eylül Bebişlerimiz~
1-Happiness87-Erkek sezaryen(38+0,21 Eyl)
2-Parolaben-Erkek sezaryen(38+0,24 Eyl)
3-Elmer30-Kız(38+2)
4-Zeraseba-Erkek sezaryen(38+0, 25 Eyl)
5-Nobahari-Kız sezaryen(35+4,25 Eyl)
6-Ardnlina-Kız sezaryen(38+6,26 Eyl)
7-Dilem_sed-Erkek normal(37+5,27 Eyl)
8-Fatmapo-Erkek sezaryen(38+2,28 Eylül)
9-81870719-Kız sezaryen(39+0,30 Eyl)
10-Gokdenizim-Kız sezaryen(37+5,30 Eyl)
11-Biberon2013-Kız sezaryen(38+2,28 Eyl)
12-Comalies-Kız sezaryen(30 Eyl)
~Ekim Bebişlerimiz ~
1-Chelzy-İkiz erkek sezaryen(36+2,01 Ekm)
2-Dilorin-Erkek sezaryen(38+3,02 Ekm)
3-Sumeyye5-Kız normal(38+5,02 Ekm)
4-Kelebeksi-Erkek sezaryen(40+,04 Ekm)
5-İsmihazan-Kız normal(39+3,04 Ekm)
6-Hilivingston-Kız normal(37+2,02 Ekm)
7-Hera01-Kız sezaryen(39+0,06 Ekm)
8-Fraeya-Erkek sezaryen(39+1,04 Ekm)
9-Sisko-Kız sezaryen(39+0,07 Ekm)
10-Ebruu05-Kız normal(36+6,Ssvd)
11-Xside-Erkek sezaryen(38+6,08 Ekm)
12-Autumn-Erkek normal(39+3,10 Ekm)
13-Refulin01-Erkek sezaryen(38+0,10 Ekm)
14-Berrin Yilmaz-Kız sezaryen(38+0,07 Ekm)
15-Miraclemiracle-Erkek sezaryen(38+3,09 Ekm)
16-Ozser0801-Kız normal(39+4,08 Ekm)
17-Leslie34-Kız sezaryen(38+3,10 Ekm)
18-Umay-Erkek normal(39+5,11 Ekm)
19-_Tokyo_-Erkek normal(40+1,12 Ekm)
20-Berildamla-Erkek sezaryen(37+4,11 Ekm)
21-Lavanta89-Kız normal(40+,12 Ekm)
22-İmissu-Kız normal(40+4,10 Ekm)
23-Dombili_xl-Kız sezaryen(38+3,04 Ekm)
24-Designer_love-Erkek sezaryen(40+,12 Ekm)
25-Nedemistimkiben-Kız normal(38+1,13 Ekm)
26-Irmakm-Erkek sezaryen-(39+5,14 Ekm)
Bizimki dört yaşında. Huni hepimize lazımya yerimkac yasinda . ? bizimkini yedirmek ve giydirmek bir iskence asla giyinmek istemiyor kosuyoruz giyinene kadr bazen oylr bi simarasi tutuyor esim tutuyor bn giydiriyorm bana bol huni li günler
İnşallah cnm. İlk hedefimiz sağ salim bebislere kavusmakti. Başardık çok şükür. Şimdiki hedef bol emzirip bil kilo verme olsunBen şu an 77 civarlarnda geziniyorum.. Bnde vermek istiyorum çünkü bi daha bu sekilde kilo veremem ben.. Totom tembel napimvermisken 60lı rakamlara kadar inmek istiyorm
Oyy kolay gelsin size. Kaç yaşında abiler. Bizimki başkası sevmek isterse hircinlasio. Dün annem sevio diye bebeğin karnına vurmaya kalktı. Arada elini kolunu hafif sıkıyo. Yalnız bırakmaya ödüm kopuyo. Allah korusun bebisleri. Bizimkide gece kuşu.Gece uykusuzluğa devam, uyumayan bır bebek sonunda uyudu şimdi sut ssgıyorum makine sesiyle ıyıce uykum geliyor.. Bu bebek dıger ikisinden cok farklı gece uyumuyor gunduz gozunu acımıyor. Sut hele bır gecıkdın ortalık yıkılıyor bu bir haftalık bıle olmayan bebe nasıl meme ısırıyor sastık.... Dıger oğluşlar da kuskanclık hat safhada... Benı paylaşmak istemiyorlar.. Buyuk olan aşırı hırcınlastı az seveyim dıyor bırden bebegı sıkmaya cslılıyor... Uyumasın dıye kapısını tekmeliyor. Şapkasını kacırıp markasıyla kesmiş.... Tum cıkolata larını dolabın uzerınde cıkıp almış kardedıyle yemiş bitirmişler.. Benım çok işim var çooook
Allah kolaylık versinGece uykusuzluğa devam, uyumayan bır bebek sonunda uyudu şimdi sut ssgıyorum makine sesiyle ıyıce uykum geliyor.. Bu bebek dıger ikisinden cok farklı gece uyumuyor gunduz gozunu acımıyor. Sut hele bır gecıkdın ortalık yıkılıyor bu bir haftalık bıle olmayan bebe nasıl meme ısırıyor sastık.... Dıger oğluşlar da kuskanclık hat safhada... Benı paylaşmak istemiyorlar.. Buyuk olan aşırı hırcınlastı az seveyim dıyor bırden bebegı sıkmaya cslılıyor... Uyumasın dıye kapısını tekmeliyor. Şapkasını kacırıp markasıyla kesmiş.... Tum cıkolata larını dolabın uzerınde cıkıp almış kardedıyle yemiş bitirmişler.. Benım çok işim var çooook
Hayırlı olsun , sağlıkla analı babalı büyüsün insallah.
Köfte yapıp koyabilirsin buzluğaKizlar sanirm dogumdan sonra benimle ilgilenecek bir kişi olmayacak . 2 yasinda bi kizim var yeterince bebekle zor olcak zaten bnde buzluğa yemek koymaya karar verdm. neler yapabilirim? börek aticam şimdi yarin da sarma düşünüyorum. baska ?
Sağlıkla analı babalı büyüsün insallah❤gözünüz aydınBen geldim kızlar.. 39+5 te spinal ile cok şükür dünyaya geldi oğlum.. korktuğum gibi değildi sezeryan. Benim tansiyon çıktı indi biseler oldu ama ben çok panik yaptım sezeryandan korktuğum için. Smdi ağrılarım var bu gece nasıl geçecek bilmiyorum. Uyuyamıyorum..
Kucağımda huzur var
Ya haberlerde belki görmüşsünüzdür 12 yasindaki cocuk kiskanclik krizine girip 2 aylik bebegi camdan asagi atmış. Cok etkisinde kaldim. Cok dikkat etmemiz gerek. Dengeyi iyi kurmak gerek. 12 yas küçük bir yasta degilOyy kolay gelsin size. Kaç yaşında abiler. Bizimki başkası sevmek isterse hircinlasio. Dün annem sevio diye bebeğin karnına vurmaya kalktı. Arada elini kolunu hafif sıkıyo. Yalnız bırakmaya ödüm kopuyo. Allah korusun bebisleri. Bizimkide gece kuşu.
Ben o hırıltıyı bilmiyorum ama eğitimde ebemiz ilk üç ay burun aspiratöru kullanmayın demişti . Nedenini şimdi hatırlamıyorum.Bebeği emzirirken burnundan hırıltı geliyor, sanki burnunda su varmış, burnu tıkanıkmış gibi. Tecrübeli anneler neden bu hırıltı???
Burun aspiratör ile çektik ama bir şey yok.
Göbek için hicbirsey yapmiyorum canım altını yıkadığımda göbeğin etrafını ozellikle pamukla siliyorum ki su kalmasin , dün 6. Günümüzde göbek babasinin elinde kaldi.dr 1 hafta 10 gün kadar banyo yaptırınca bant koyun su gelmesin dedi.Kizlar dogum yapanlar hic sesiniz cikmiyo
Bebekleriniz nasi sarilik oldumu ne kadarda bi emziriyosunz
Sadece dogum yapmayanlar yaziyo
Gobek icin ne yapiyosunz
Bende cok terliyorum annem habire söyleniyor ama daraliyorum ve sabit durunca hemen sirtima buz gibi hava giriyor.kisa kol giyip aksam üstü sabahlik aliyorum üstüme yoksa basıyorlar banaBir de dogum yapip da terleyen var mi? Her dakka bu kadar terlenir mi
Bebege de gaz yapar diye ayagimdan patik sirtimdan yelek eksik olmuyor. Bunalıyorum sicaktan. Terleyip üşüyorum. Gece emzirmek icin yataktan kalkmak cok zor geliyor terliyken usudugum için
Gece uykusuzluğa devam, uyumayan bır bebek sonunda uyudu şimdi sut ssgıyorum makine sesiyle ıyıce uykum geliyor.. Bu bebek dıger ikisinden cok farklı gece uyumuyor gunduz gozunu acımıyor. Sut hele bır gecıkdın ortalık yıkılıyor bu bir haftalık bıle olmayan bebe nasıl meme ısırıyor sastık.... Dıger oğluşlar da kuskanclık hat safhada... Benı paylaşmak istemiyorlar.. Buyuk olan aşırı hırcınlastı az seveyim dıyor bırden bebegı sıkmaya cslılıyor... Uyumasın dıye kapısını tekmeliyor. Şapkasını kacırıp markasıyla kesmiş.... Tum cıkolata larını dolabın uzerınde cıkıp almış kardedıyle yemiş bitirmişler.. Benım çok işim var çooook
Serum fizyolojik sıkarak temizle bence içerde bi sümük vardır yada memeyi hizli çekmeye çalışıyorsa tikaniyordur.Bebeği emzirirken burnundan hırıltı geliyor, sanki burnunda su varmış, burnu tıkanıkmış gibi. Tecrübeli anneler neden bu hırıltı???
Burun aspiratör ile çektik ama bir şey yok.
Bugün tam 1 hafta olduk canim 2 saatte bir emziriyorum hatta gece 2 saati beklemiyor nerdeyse saat başı kalkiyor.gündüz yine 2 saati buluyor.bu bir hafta sık sık emzir ki sarılık olmasin.Doğum yapan arkadaşlar bebeğinizi kaç saatte bir emzirdiniz oözellikle ilk 2 gün
Canım ben bamya koydum, taze fasulye koydum, köfte, börek koydum buzluğa. Konserve olarak kahvaltılık sos, menemen ve erik suları hazırladım. Kv de getirecek , reçel falan. Eşim da sağ olsun yemek konusunda becerikli o da halleder ama özellikle nöbet dönüşlerinde onu çok sıkmak istemediğim için yaparım. Ben nohutu ,kuru fasulye, barbunya gibi bakliyatlari da düdüklüde öldürüp buzluğa attım 20 dk içinde yemek hazır oluyo. Şimdi bira yer açıldı buzlukta orayı da ıspanak , pazı falan öldürüp koyucam. Aklına gelebilecek her şeyi öldürüp koyabilirsin buzluğa. Öldürmekten kastım kaynar suda bi iki dk bekletmek yeşillikler için.Köfte yapıp koyabilirsin buzluğa ☺
Sağlıkla analı babalı büyüsün insallah❤gözünüz aydın
Ya haberlerde belki görmüşsünüzdür 12 yasindaki cocuk kiskanclik krizine girip 2 aylik bebegi camdan asagi atmış. Cok etkisinde kaldim. Cok dikkat etmemiz gerek. Dengeyi iyi kurmak gerek. 12 yas küçük bir yasta degil
Aspiratör olmadan temizlenmiyorki , tikali burin ilede hem huzursuz oluyor hem beslenmek istemiyor.burnu acilsin diyede habire banyo yaptirilmaz.biz kullanıyoruz , sümük varsa hemen cekiyorum yoksa bi ses bi tıkanıklık varsa çekiyorum yoksa sürekli kullanmıyorum.Ben o hırıltıyı bilmiyorum ama eğitimde ebemiz ilk üç ay burun aspiratöru kullanmayın demişti . Nedenini şimdi hatırlamıyorum.
Damlayi bol damlat hapşırarak kendi atar canim. En son çare cekmek olsunSorma 1 hafta bende nasıl diye soklardaydim.bizde kardesim olunca gezemeyecegiz alamayiz falan diye bastan soyluyorduk artik onu bahane etmeyelim dedik .bizimki 10 yaş ama çocuk tabii anne babanin etrafin ilgisini istiyor .çok seviyor ama herkes bebek sevince babasina sitem etmiş.alisana kadar bize büyük sabir lazim denge kurmak zor olacak.
Aspiratör olmadan temizlenmiyorki , tikali burin ilede hem huzursuz oluyor hem beslenmek istemiyor.burnu acilsin diyede habire banyo yaptirilmaz.biz kullanıyoruz , sümük varsa hemen cekiyorum yoksa bi ses bi tıkanıklık varsa çekiyorum yoksa sürekli kullanmıyorum.
teşekkürler canm :) hayırlı olsun gözün aydin :)Ben geldim kızlar.. 39+5 te spinal ile cok şükür dünyaya geldi oğlum.. korktuğum gibi değildi sezeryan. Benim tansiyon çıktı indi biseler oldu ama ben çok panik yaptım sezeryandan korktuğum için. Smdi ağrılarım var bu gece nasıl geçecek bilmiyorum. Uyuyamıyorum..
Kucağımda huzur var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?