2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım epidural riskli deniyo kalıcı bel agrısı falan yapabiliyomuş oyüzden pek yanaşma taraftarı değilim ama bakıcaz artık durum neyi göstericek yarın belli olur konuşcaz detaylıca doktorumla

Epidural bende dehşet bas omuz ağrısı yaptı.niyetin yoksa hiç bulaşma derim.sonrasi çok zor oluyor.

Hayırlı olsun , sağlıkla analı babalı büyüsün insallah.

H Heptek gözin aydın, bir an önce toparlanırsın inşallah

~Ağustos Bebişlerimiz~

1-Berikko-Erkek sezaryen(33+1,30 Ağu)
2-Ayşe Erdi-Kız sezaryen(35+4,31 Ağu)

~Eylül Bebişlerimiz~

1-Happiness87-Erkek sezaryen(38+0,21 Eyl)
2-Parolaben-Erkek sezaryen(38+0,24 Eyl)
3-Elmer30-Kız(38+2)
4-Zeraseba-Erkek sezaryen(38+0, 25 Eyl)
5-Nobahari-Kız sezaryen(35+4,25 Eyl)
6-Ardnlina-Kız sezaryen(38+6,26 Eyl)
7-Dilem_sed-Erkek normal(37+5,27 Eyl)
8-Fatmapo-Erkek sezaryen(38+2,28 Eylül)
9-81870719-Kız sezaryen(39+0,30 Eyl)
10-Gokdenizim-Kız sezaryen(37+5,30 Eyl)
11-Biberon2013-Kız sezaryen(38+2,28 Eyl)
12-Comalies-Kız sezaryen(30 Eyl)

~Ekim Bebişlerimiz~

1-Chelzy-İkiz erkek sezaryen(36+2,01 Ekm)
2-Dilorin-Erkek sezaryen(38+3,02 Ekm)
3-Sumeyye5-Kız normal(38+5,02 Ekm)
4-Kelebeksi-Erkek sezaryen(40+,04 Ekm)
5-İsmihazan-Kız normal(39+3,04 Ekm)
6-Hilivingston-Kız normal(37+2,02 Ekm)
7-Hera01-Kız sezaryen(39+0,06 Ekm)
8-Fraeya-Erkek sezaryen(39+1,04 Ekm)
9-Sisko-Kız sezaryen(39+0,07 Ekm)
10-Ebruu05-Kız normal(36+6,Ssvd)
11-Xside-Erkek sezaryen(38+6,08 Ekm)
12-Autumn-Erkek normal(39+3,10 Ekm)
13-Refulin01-Erkek sezaryen(38+0,10 Ekm)
14-Berrin Yilmaz-Kız sezaryen(38+0,07 Ekm)
15-Miraclemiracle-Erkek sezaryen(38+3,09 Ekm)
16-Ozser0801-Kız normal(39+4,08 Ekm)
17-Leslie34-Kız sezaryen(38+3,10 Ekm)
18-Umay-Erkek normal(39+5,11 Ekm)
19-_Tokyo_-Erkek normal(40+1,12 Ekm)
20-Berildamla-Erkek sezaryen(37+4,11 Ekm)
21-Lavanta89-Kız normal(40+,12 Ekm)
22-İmissu-Kız normal(40+4,10 Ekm)
23-Dombili_xl-Kız sezaryen(38+3,04 Ekm)
24-Designer_love-Erkek sezaryen(40+,12 Ekm)
25-Nedemistimkiben-Kız normal(38+1,13 Ekm)
26-Irmakm-Erkek sezaryen-(39+5,14 Ekm)

Şu listeyi her görüşümde içim kıpır kıpır oluyo
Bazen hayal ediyorum doğum yapmışım meleğimi emzirmisim yanıma koymuşum sonra buraya doğum hikayemi yazıp sonunda geldi meleğim diyorum. Valla tam hayaller hayatlar modundayim hayaller mis kokulu emen uyuyan bi melek hayatlar gecenin her saati tekmeleyen totolayan bi melek

Gece uykusuzluğa devam, uyumayan bır bebek sonunda uyudu şimdi sut ssgıyorum makine sesiyle ıyıce uykum geliyor.. Bu bebek dıger ikisinden cok farklı gece uyumuyor gunduz gozunu acımıyor. Sut hele bır gecıkdın ortalık yıkılıyor bu bir haftalık bıle olmayan bebe nasıl meme ısırıyor sastık.... Dıger oğluşlar da kuskanclık hat safhada... Benı paylaşmak istemiyorlar.. Buyuk olan aşırı hırcınlastı az seveyim dıyor bırden bebegı sıkmaya cslılıyor... Uyumasın dıye kapısını tekmeliyor. Şapkasını kacırıp markasıyla kesmiş.... Tum cıkolata larını dolabın uzerınde cıkıp almış kardedıyle yemiş bitirmişler.. Benım çok işim var çooook

ya yerim kac yasinda . ? bizimkini yedirmek ve giydirmek bir iskence asla giyinmek istemiyor kosuyoruz giyinene kadr bazen oylr bi simarasi tutuyor esim tutuyor bn giydiriyorm bana bol huni li günler
Bizimki dört yaşında. Huni hepimize lazım

Ben şu an 77 civarlarnda geziniyorum.. Bnde vermek istiyorum çünkü bi daha bu sekilde kilo veremem ben.. Totom tembel napim vermisken 60lı rakamlara kadar inmek istiyorm
İnşallah cnm. İlk hedefimiz sağ salim bebislere kavusmakti. Başardık çok şükür. Şimdiki hedef bol emzirip bil kilo verme olsun

Oyy kolay gelsin size. Kaç yaşında abiler. Bizimki başkası sevmek isterse hircinlasio. Dün annem sevio diye bebeğin karnına vurmaya kalktı. Arada elini kolunu hafif sıkıyo. Yalnız bırakmaya ödüm kopuyo. Allah korusun bebisleri. Bizimkide gece kuşu.

Allah kolaylık versin ama nebiliyim okurken çok hoşuma gitti . Hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

Bebeği emzirirken burnundan hırıltı geliyor, sanki burnunda su varmış, burnu tıkanıkmış gibi. Tecrübeli anneler neden bu hırıltı???
Burun aspiratör ile çektik ama bir şey yok.

Sağlıkla analı babalı büyüsün insallah❤gözünüz aydın
Ya haberlerde belki görmüşsünüzdür 12 yasindaki cocuk kiskanclik krizine girip 2 aylik bebegi camdan asagi atmış. Cok etkisinde kaldim. Cok dikkat etmemiz gerek. Dengeyi iyi kurmak gerek. 12 yas küçük bir yasta degil

Bebeği emzirirken burnundan hırıltı geliyor, sanki burnunda su varmış, burnu tıkanıkmış gibi. Tecrübeli anneler neden bu hırıltı???
Ben o hırıltıyı bilmiyorum ama eğitimde ebemiz ilk üç ay burun aspiratöru kullanmayın demişti . Nedenini şimdi hatırlamıyorum.

Kizlar dogum yapanlar hic sesiniz cikmiyo
Bebekleriniz nasi sarilik oldumu ne kadarda bi emziriyosunz
Sadece dogum yapmayanlar yaziyo
Gobek icin ne yapiyosunz
Göbek için hicbirsey yapmiyorum canım altını yıkadığımda göbeğin etrafını ozellikle pamukla siliyorum ki su kalmasin , dün 6. Günümüzde göbek babasinin elinde kaldi.dr 1 hafta 10 gün kadar banyo yaptırınca bant koyun su gelmesin dedi.
2 saatte bir emziriyorum dün sağlık ocağı artik 3 saat diyecektim ama bu haftada 2 saatte uyandir sarilik riski ortadan kalkinca 3 saat yaparsin dedi.zaten calar saat gibi gündüz degil ama gece 1.30 saatte bir memeye yaygara basarak uyaniyor.
Bende cok terliyorum annem habire söyleniyor ama daraliyorum ve sabit durunca hemen sirtima buz gibi hava giriyor.kisa kol giyip aksam üstü sabahlik aliyorum üstüme yoksa basıyorlar bana

Sanki benim oğlanı anlatmissin.saglik ocağına topuk kanına gittik öncesi acıkmış ayyy bir ağlama bir yaygara dr diyorki o ses bundan mi çıkıyor ya memede duracak ya aglayacak onun haricinde sakince durdugu belki bir 2 dk emzikle o kadar.
Serum fizyolojik sıkarak temizle bence içerde bi sümük vardır yada memeyi hizli çekmeye çalışıyorsa tikaniyordur.
Doğum yapan arkadaşlar bebeğinizi kaç saatte bir emzirdiniz oözellikle ilk 2 gün
Bugün tam 1 hafta olduk canim 2 saatte bir emziriyorum hatta gece 2 saati beklemiyor nerdeyse saat başı kalkiyor.gündüz yine 2 saati buluyor.bu bir hafta sık sık emzir ki sarılık olmasin.

Son düzenleme:
Köfte yapıp koyabilirsin buzluğa ☺
Canım ben bamya koydum, taze fasulye koydum, köfte, börek koydum buzluğa. Konserve olarak kahvaltılık sos, menemen ve erik suları hazırladım. Kv de getirecek , reçel falan. Eşim da sağ olsun yemek konusunda becerikli o da halleder ama özellikle nöbet dönüşlerinde onu çok sıkmak istemediğim için yaparım. Ben nohutu ,kuru fasulye, barbunya gibi bakliyatlari da düdüklüde öldürüp buzluğa attım 20 dk içinde yemek hazır oluyo. Şimdi bira yer açıldı buzlukta orayı da ıspanak , pazı falan öldürüp koyucam. Aklına gelebilecek her şeyi öldürüp koyabilirsin buzluğa. Öldürmekten kastım kaynar suda bi iki dk bekletmek yeşillikler için.

Sorma 1 hafta bende nasıl diye soklardaydim.bizde kardesim olunca gezemeyecegiz alamayiz falan diye bastan soyluyorduk artik onu bahane etmeyelim dedik .bizimki 10 yaş ama çocuk tabii anne babanin etrafin ilgisini istiyor .çok seviyor ama herkes bebek sevince babasina sitem etmiş.alisana kadar bize büyük sabir lazim denge kurmak zor olacak.
Ben o hırıltıyı bilmiyorum ama eğitimde ebemiz ilk üç ay burun aspiratöru kullanmayın demişti . Nedenini şimdi hatırlamıyorum.
Aspiratör olmadan temizlenmiyorki , tikali burin ilede hem huzursuz oluyor hem beslenmek istemiyor.burnu acilsin diyede habire banyo yaptirilmaz.biz kullanıyoruz , sümük varsa hemen cekiyorum yoksa bi ses bi tıkanıklık varsa çekiyorum yoksa sürekli kullanmıyorum.

Damlayi bol damlat hapşırarak kendi atar canim. En son çare cekmek olsun

teşekkürler canm :) hayırlı olsun gözün aydin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…