2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
ya erik suyu bende istiyorm nasil yapıyorsun

Gözünuzaydin allah analı babalı büyütsün

Bugun psikiyatriste gidiyorum kizlar...bebegim 15 gunluk oldu...ben 3 gundur ıyice depresyona girdim...esim yanimda degil sehir disinda...göğüs uclarim yara cok zor emzirdim hep...derken psikolojim bozuldu..ilac verir buyuk ihtimal doktor..emzirmek de hayal oldu...bana dua edin nefes alamiyorum cok caresizim

Çok kuvvetli çekiyor ve bırakmakta zorlanıyorum. Bıraksam saatlerce meme çekecek dün gece bırakmadı artık 2 saat oldu yatağa koyunca yine ağlıyor alıyorum memeye emiyo susuyor en sonunda emzik verdim
3 günlük bebek nasıl memeden çekip uyuyacak

Yok canım dağılmaz. Kızartmak pek iyi değil ama yapmisken biraz fazla yapayım da en azından bı çeşit öğün de bu olsun dedim. Diğerlerini hep çiğden dondurup koydum.

Eşin yaninda değil ve sen kısa süre hem anne hem babasin bebeğinin sana senin ona çok ihtiyacin var.esini düşünme sürekli onun emaneti de ve bebeğine sarıl.durup durup neden tekim diye sorgulama.bu bir süreç ve destekçin küçük ama sevgisi cok büyük.
İlaçlarını al ama kullanmak için bir iki gün izin ver kendine bence.motive ol.sevdigin arkadaşın varsa çağır konuş kafani dagitmaya çalış.hersey guzel olacak azicik sabir lazim sana.

Yazan arkadaşlar teşekkür ederim hepinize.
24 saati doldurmadım daha ağrılarım var ne zaman geçer tecrübeli spinal olanlar ?
Bol bol yürü yürüyerek ağrıların azalacak.2.gun hastahaneden cikinca iyiydim ben evde hemen korse taktim hareketlerim çok daha rahat oldu.korseyi xikartinca ağrıyodu hatta.benim bugun tam 1 hafta oldu tüm işimi evimi kendim yapiyorum düşün uzun surecek dediğin agri en fazla 2gun daha zorlar seni.
Spinal için ayrica tavsiyem var ben ohh iyiki spinal olmuşum derken eve geldim banyo sonrası bir baş agrisi ölüyorum sandim.sezeryan dikiş agrisi neki yaninda.insallah sende olmaz ama 2 gün cektim o ağrıyı .simdi korkumdan Dr un verdiği agri kesiciyi sabah 4te içiyorum gunde 3lt su ki emzirirken su ihtiyacin bol olacak zorlanmadım , 5-6 bardak nescafe ile 3 gundur cok şükür iyiyim.
Memeden ayirirken ucu kopacak gibi çekiyor.birak memede uyuyayim diyor.emzik 5 dk kadar idare ediyor.evde kinse kalmayinca besikten hemen almıyorum bırakıyorum azicik ağlasın.memede uyuyunca 5-10 dk tutup beşiğine koyuyorum üstten piş piş yapıyorum.yoksa vay halime.
Şu da bir gerçekmiş ki meme emen gününe yakin dogan bebek çok başkaymış emmesi tutmasi bile tamamlanmista gelmiş oluyor.

Kizlar dogum yapanlar hic sesiniz cikmiyo
Bebekleriniz nasi sarilik oldumu ne kadarda bi emziriyosunz
Sadece dogum yapmayanlar yaziyo
Gobek icin ne yapiyosunz
Ah canım ya onunla uğraşıyoruz 18. Gün oldu halen sarilik düşmedi 2 defa hastaneye yattık
2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum ac kalmaması lazım mama takviyesinde bulunuyorum şimdi hastanedeyiz bakalım bugün kaç çıkacak sonucumuz

Görmedim haberi. Ama oniki yaş için hiç normal değil. Allah korusun . Kanguru alcam galiba bebeği kendime bağlayıp öyle dolasayim diyorum mutfakta isim olunca ousete koyup yanım a alıyorum.tedbir kuldan.

Yazan arkadaşlar teşekkür ederim hepinize.
24 saati doldurmadım daha ağrılarım var ne zaman geçer tecrübeli spinal olanlar ?
Canm ağrılar için yürümek lazım saat başı kalkıp yavaş yavaş yürü bol sıvı tuket. Ağrı olcak kimisinin çabuk geçer kimisi zaman alır. Hastanedeyken altı saatte bir ağrı kesici iğne yaptılar bana

Yok canım dağılmaz. Kızartmak pek iyi değil ama yapmisken biraz fazla yapayım da en azından bı çeşit öğün de bu olsun dedim. Diğerlerini hep çiğden dondurup koydum.
et değerlenmiş olur diye düşündüm ama hep çiğdem koyuyorlarmış. pişmiş hos olmuyor demek

Bir sonrakinde direk koridora at kendini yatağa gir cik zor olur de yürü bol bol.birde su suyu bol iç .

Şu ana kadar 3 bardak nescafe içtim. Şu içmeye çalışıyorum ama ne kadar içtim bilmiyorum tabi. Bi sonraki yuruyusumu koridor dusunuyorum. Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için
Dikiş ağrısı olmasa herşey güzel olacak ve öksürük beni mahvetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…