2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Ahh bana da 3 kere ağrı kesici yaptı bile şimdiye kadar.. inşallah çabuk atlatırız karnımda çok sancı hissediyorum..
Kimseyi korkutmak istemem ama doğumun kolayı yokmuş normali de sezeryanıda gördüm. Ayrım yok cennet annelerin ayakları altında..
Her şeye rağmen 2. Mucizem var çok şükür bunlar geçici günler

Ayyyy resmen bizi anlattın tüm gece emse emecek ama artık meme ucun kopacak. Keyfine yapıyor bence, gece yenidoğan yoğun bakımı aradık ilk gece evde böyle yapıyo diye. Doymuyor olabilir dedi hemşireler ama süt geliyor çişini yapıyor, doymasa huzursuz ağlar. Memeye gelince susuyo, dün emzik verdim artık ağzından kaçırınca başını sağa sola saalyıp ağzını açıp meme arıyor.
Yarın doktora gidiyoruz Bi çare bulmamız lazım. Tüm gece memede uyuyamaz

Bebeğini kucağına alan herkese hayırlı olsun allah analı babali büyütsün inşallah bekleyeerde bir ayazda doğursun inşallah biz 19 günlük olduk hiç uyku yok sürekli memede olmak istiyor kucakta uyumak istiyor. Bırakınca kıyamet kopuyor diğer çocuğumla evle falan ilgilenemiyorum hiç yere kondurmuyor kendini birde gaz surekli gazimiz var o kadar da yediklerime dikkat ediyorum. Sizde ne var ne yok kizlar

Görmedim haberi. Ama oniki yaş için hiç normal değil. Allah korusun . Kanguru alcam galiba bebeği kendime bağlayıp öyle dolasayim diyorum mutfakta isim olunca ousete koyup yanım a alıyorum.tedbir kuldan.
Evet yaşı büyük anlayacak yasta. Simdi kara kara dusunuyorum nasil koruyacagim bebegimi. Kızım daha bebek. Nereye yatiracagim. Doğuma 24 saat kalmadı. Cok karışık duygular icindeyim. Bildigim tek sey cok cabuk toparlanmam lazim

Allah anali babali büyütsün. Ismini ne koydunuz. Karar verememistiniz

ya erik suyu bende istiyorm nasil yapıyorsun
Canım önce yıkadık saplarından ayırdık sonra tecreye köy kaynat şişeye doldur sık kapağını. Benim 12 lt bi düdüklü tencerem var onu kullandım çok hızlı oldu . Tencereye erikleri koyup üzerine 300 ml su ekleyip kapağını kapattım tıs sesini duyduğum an altını kapattım. Sonra soğutup çekirdeklerinden ayırdım . Çekirdeklerinden ayırmak için kızarma tencerelerinin fileleri varya onu kullandım delikleri büyük olduğu için işimi kolaylaştırdı. Kabuklarını da çöpe atmadım siselemeden önce hepsini rondoya vurdum şu el rondolari ile. Sonra kaynattim şişeledim. Yalnızken çok yorucu olur ama yanınızda biri olursa ufak tefek şeyleri yapsa bile hızlı yapılıyo.

Ay benimde her şeyi gözümde canlandırmak gibi bi huyum oldu bebeklerle ilgili şeylerde. Valla çok yorucu olduğu kesin bi durum şu emme olayını düşündükçe gözlerimden kalpler çıkıyo.

Erik suyu lohusa için gaz yapmaz mı canım ya

Reactions: H E
Bende dün temizledim serdim falan tozlarım kaldı o kadar akşam erkenden bayılmışım kaç gündür böyle uyumamıştım bu gece ağrımda olmadı ama midem bulandı gece anlamadım neden sabahta tuhaftı şimdi iyi Sen nasılsın

Hiç kolay değil cnm Allah şükür bebeklerimiz sağlıklı

Sezeryan olcaktn dimi. Allah güç verir cnm. Çok düşünme. Su akar yolunu bulur

Gogus kremi ne kullaniyorsunuz ???
Lansinoh kullaniyorum , sari kantaron yagi da var dün den beri onuda sürüyorum.ilk tutuş ihhhlatiyor sonra aciya alisiyorsun
Ahh o öksürük allahtan hemen korse taktimda rahatladim.ben grip sonrasi spinal sezeryan oldum öksürük zorladi.korse tak eve çıkınca hareketlerin çok daha rahat oluyor

İnşallah cnm. İlk hedefimiz sağ salim bebislere kavusmakti. Başardık çok şükür. Şimdiki hedef bol emzirip bil kilo verme olsun

Yamuna korse geldi bugün.. Ama olmadi gibi.. Aksam eşim gelince yardim alarak deniycem.. 3xl aldim o bile olmuyo eğer simit bolgeniz genisse ona göre alin.. Oradaki beden ölçülerine inanmayin..

Benimki çok enteresandi ama.. Dogumdan bi hafta sonra tartildim 9 kilo gitmişti.. Sonra tekrar tartildigimda 12 günde 11 kilo vermistim.. Şimdi 13 kilo civarindaym.. Ama eskiden bu kadar hareketli bi hayatm yoktu.. Şimdi eskiye oranla daha hareketliyim.. Gecen 12 saat kıçım koltuk görmedi bence hareket edince gidio belli bi sınıra kadar.. Diger kilolarda anca sporla gidiyor çünkü

Kız dayan gitme pazara filan..ne kaldi şurada persembe cumaya

Allah anali babali büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…