2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
nobahari sanırım sen sormuştun Eğitim ödeneği bana da yattı üstelik ben Eylül un 9unda hiç okula baslamadim. 33haftaliktan beri de izindeyim.Eger ücretsiz izinde olursanız yatmıyor.
Evet ben sormuştum. Yönetmeliklere bakayım dedim ama bişey göremedim. Bazı yerler yatırmış bazı yerler yatırmamış. Neye göre işlem yapıyorlar anlamadım. Teşekkür ederim.

Kız dayan gitme pazara filan..ne kaldi şurada persembe cumaya
Ama boğaz da önemli bişey annem babam yanımda babamın beli rahatsız burada fizik tedaviye başlattım annemin de dizleri sağlam değil. Evdeki en iyi olan kişi benim üstelik meyvesiz gün geciremem balıksız da olmaz

Vıyy allah yardimcin olsun

Bebeği emzirirken burnundan hırıltı geliyor, sanki burnunda su varmış, burnu tıkanıkmış gibi. Tecrübeli anneler neden bu hırıltı???
Burun aspiratör ile çektik ama bir şey yok.

Bende de var bu.. Solunumla ilgili bisey oldugunu sanmiyorum ama bence genizle alakalı bisey.. 25inde doktor kontrolunde anliycam artik

Ay resmen 17 ekime 2 gün kaldı . Resmen görgüsüz hissediyorum kendimi. Sokaklara çıkıp bağırmak istiyorum yakında dogurucaaaaaam diye valla eskinden sessiz sakin ağırbaşlı bi insandım şimdi ben de hunilendim hunilenmek dünyanın en güzel şeyi

Ben o hırıltıyı bilmiyorum ama eğitimde ebemiz ilk üç ay burun aspiratöru kullanmayın demişti . Nedenini şimdi hatırlamıyorum.

Nedeni bence norolojik.. Beyni etkiliyordur bence.. Benmkinden hirilti gelio.. Herkea aspiratorle çek diyor.. Niye daha rahatsz edeyim ki onu.. Genizle ilgili bence.. Zaten burnumuzdaki killarin amaci havayi cekerken burnun icine giren tozlari tutmak.. Eskiden sanki aspirator varmış analarimiz naapiomus

Canım çok üzüldüm.. Haklısın.. Yeri gelio insan nefes almak istiyo.. Tek başına yetismek zor.. Tuvalete gitmek bile zor olabilio kendini kötülüğe verme.. İyiyim deyiver, umarım duzelirsin.. Demir ilacini da mutlaka iç

Ben hiç agri kesici almadm.. Ameliyattan çıkınca bi kere yaptilar.. O yetti bana.. Sadece antibiyotik içtim.. Cabuk toparladm allahtan.. Doktorlar da hastamiz dirayetli çıktı diolardi

Olsun canım kilosu gayet iyi Babasını bekliyor cidden anneyi de dinliyor bebekler sanki
Kizlar benim bebegim disli dogdu iki tane disi var ilk defa duydum daha once duyan var mi. Gorenler cok sasiriyorr
Aaa ilk defa duyuyorum canım kalsiyum fazlalığından mı oluyormuş bir şey söylediler mi ne yapılacak
Canım börek köfte poğaça kurabiye çeşitleri doğranmış domates falan attık biz gayet pratik olacaktır
Lohusa psikolojisi çok farklı gerçekten canım ama inan yetiyorsun da besliyorsun da bunlar geçecek ve herkes alışacak
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün
Allah kolaylık versin canım ister istemez kıskançlık oluyor maalesef inşallah çabuk toparlarlar
İnşallah kısa sürede toparlarsın canım atlatacaksın eminim kendinde o gücü gör zorlu süreçler elbet geçecek geçici
Yazan arkadaşlar teşekkür ederim hepinize.
24 saati doldurmadım daha ağrılarım var ne zaman geçer tecrübeli spinal olanlar ?
Kardeşim 3.günü daha iyi hissetti canım kendini seninde öyle olacaktır

Kimse yok canm suan yanimda .erik bakaym da yapaym bari guzel olur bna hep ablam yapardı da bu sene oda yapmadı bebeğinden bi fırsat bulamadı. ben deneyim bari

Bende kardeş kıskançlığından korkuyorum Allah yardımcınız olsun bakalım bizim ki nasıl olacak. Hamilelik döneminde nasıldı kardeşine karlı karnınızı falan seviyor muydu

Kontrolden geldik, iki cme yakın açıklık var ama yeterli değil tabi dedi, cuma günü günümüz dolduğunda tekrar gidicez eğer bi sıkıntı yoksa kontrollü şekilde bir hafta daha bekleriz olmadı suni ile dışardan bi dürtükleriz dedi suyu falan yeterliymiş hareketli diyince nstde istemedi.. dün akşam düzensiz yirmi saniyeyi bulan sancılarım oldu dedim inşallah kırkı bulur da gelirsin dedi

Hangi ildesin bilmiyorum ama carefour yada migrostan siparis verebilirsin.. Ben artik herseyi markete siparis veriyorum eve gelio napim markete gidemiyorum

biz niye ayni seyleri yasiyoruz ya senle bnde iki gundur muthis uyuyorum onceki gun 12 gbi yatip 10 da uyandm . dun cok gec yattım 2bucuk 'tan sonra uyudum sabah 6 da kalktım 7 de yattım 11de kendime geldim bana gore süper uykular gece agrım olmuyo iki gündür gündüz süper bi çatı agrım var ve dun ağrılı kasilmalarim vardi sanci diyebileceğim şiddetteydi ama gece iyiym

Ya bu korse konusu aklıma takılıyor. Herkes yamuna demiş ama yamunanın normal korsesi mi yoksa lohusa korsesini mi kullanıyorsunuz. Normal korsesi sıkmaz mı acaba. Bende almak istiyorum ama çok pahalı alırsam kullanamazsam yazık olur diye sipariş vermedim.

Yamuna korse geldi bugün.. Ama olmadi gibi.. Aksam eşim gelince yardim alarak deniycem.. 3xl aldim o bile olmuyo eğer simit bolgeniz genisse ona göre alin.. Oradaki beden ölçülerine inanmayin..
Gerçekten mi yaa. Yatarak en alt kopcadan takmak laizmmis öyle denedin mi. İyki almamisim

Ben hiç agri kesici almadm.. Ameliyattan çıkınca bi kere yaptilar.. O yetti bana.. Sadece antibiyotik içtim.. Cabuk toparladm allahtan.. Doktorlar da hastamiz dirayetli çıktı diolardi
Ağrı eşiğin kuvvetli demek ki. Benm bu doğum ilkinden iyi geçmesine rağmen ağrı kesicileri aldım hep. Aslında acı aynı acida ilkinde tam iki hafta biri elimden tutmadan yataktan kalkamadım. Bunda ilkinde iki hemşire kaldirdi bidaha kimseden yardım almadm. Ama üç hafta oldu hala agrim oluo . Zor iş vesselam. Oğlumun gazi var sanırım durmuo bugün karnı tok altı temiz ama yatirinca hep ağladı mecbur salliom şimdi ayağımda . Aslında sallamak hiç istemiodum ilk oglumu tam üç sene salladım iflahim kesildi.

Yamune ilk haftalar icin sıkıntı olabilir çok sıkıyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…