Ay hadi inşallahYakında kendi adını da listeye ekleyeceksin ❤
Ben de ayni iste. Kayisi hosafi iciyorumBen hiç çıkamadım korkudan geliyor gibi oluyor ben engelliyorum resmen. Benim de 5. Gün oldu bugün, doktora sorup ilaç isticem yoksa ıkınamamzımbalı gibi hissediyorum orayı
Memnun musun canım mochi den iş görüyor mu ?
Ayrica satılıyormu bilmiyorum dediğim meme ucu belli olmasin diye konan süngerler resme bak anlayacaksin
Bugünden sonra ben de doguramayanlar listesinde olucam inşallah
Sonrada bebek gelmek istemezse bak gör senAy ben bambaşka bişey düşündüm teşekkür ederim
Bugünden sonra ben de doguramayanlar listesinde olucam inşallahgece ağrılarla uyanıyorum gün aydinlanana kadar dua ediyorum meleğim gelmesin diye bebek gelmek istiyo ama benim doğurmaya niyetim yok
Senin daha iki haftan var kızSonrada bebek gelmek istemezse bak gör senakıllı bi bebek o babasını bekliyo gelir gelmez doğuyormuş bu arada şuanda doguramayangilleriz bence bndede müthiş ağrılar var kasilmalar cok sık dun gece bi adet ağrısı başladı tamam geliyor dedm ama hafifledi gecti sonra
Çıkmak istiyorlarevet ya degisik bi his bu yaklaştık iyice
1-2 gune alisirsin emmek isteyen bebek tutar aslında meme ucun mu yok öyleyse eğer uç çıkartıcı diye birsey var.
kaçta canm değeri? inslh bir an once hersey yoluna girer
Bir an önce ikinizde toparlarsınız inşallah❤ Ben doğurmadım beklemedeyim hala
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahHanımlar şükür bu sabah bende kucağıma aldım kızımı. Hastanedeyiz şuan ikimizde iyiyiz çok şükür.
Sıradan olabilir canım bazen bana da oluyor ara ara mide bulantısı da oluyor sancı olmadan bileKızlar yine belden kasıklara doğru vuran bi ağrıyla uyandım hafif bi mide bulantısı var inşallah sıradan bi hazırlık sancisidir. Beklenen doğum tarihi 17 ekim ama ben en azından 18 ini beklemesini istiyorum babamız gelicek.Sancıyla uyanınca yine bi tedirgin oldum. Rabbim hepimizin gönlündeki doğumu yaşatsın benim de eşim yanımda olsun
İnşallah toparlayacaksınız canımGunaydin herkese. Biz hastanelerden cikamiyoruz maalesef fototerapi aliyoruz. Cok emmek istiyor sutum sukur var ama yardimsiz tutturmak zor oluyor. Yaralari artik dusunmuyorum bile cok kotu durumda ama emmemiz duzene girsin yeter diyorum... sizler ne yaptiniz kimler kaldi dogum yapmayan? Hamileler yemeyin icmeyin uyuyun kesinlikle ben dogum yaptigimdan beri uyumuyorum...
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar ben dogum yaptım. 3160gr 51 cm dogdu oglum. Hersey yolunda emdi yanimda uyuyor simdi. Doğum rahat geçti. Iyiyiz ikimizde.
Bende 2 kutu lierac kullandım sonra 2 şişe de frei ol kullandım o daha nemli tutmamı sağladı sanırım ufak kırmızı şekiller var aman aman çatlağım olmadı son anda olursa ya da sonrasında da farketmezsem durum bu canım vücut ister istemez çatlıyor benceDogum yapan herkes, bebislerini saglikla buyutsun insallah
Ben de dogum yapmayi bekleyenlerdenim. Hem heyecan hem de korku ve endise var.
2 buyuk kutu lierac kullandim ama cok fazla catlak oldu. Su an o catlak yerleri acayip kasiniyor. Sizde de kasinma problemi var mi, bisey kullandiniz mi?
Şükür atlattık canım şimdi daha hafif olanlar var . gündüz hafifliyo. Şimdi atlatmamiz gereken iki gece kaldı hayırlısıyla . Sonra istediği zaman gelsinSıradan olabilir canım bazen bana da oluyor ara ara mide bulantısı da oluyor sancı olmadan bile
Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün, maşallah canımKızlar ben dogum yaptım. 3160gr 51 cm dogdu oglum. Hersey yolunda emdi yanimda uyuyor simdi. Doğum rahat geçti. Iyiyiz ikimizde.
Gece hormonlardan dolayı sancıları daha çok farkediyoruz canım az kaldıŞükür atlattık canım şimdi daha hafif olanlar var . gündüz hafifliyo. Şimdi atlatmamiz gereken iki gece kaldı hayırlısıyla . Sonra istediği zaman gelsin
Gözünaydın sağlıkla analı babalı büyüsün insallah❤Kızlar ben dogum yaptım. 3160gr 51 cm dogdu oglum. Hersey yolunda emdi yanimda uyuyor simdi. Doğum rahat geçti. Iyiyiz ikimizde.
ah erkenmi sen bide bana sorsanSenin daha iki haftan var kızvalla sancı gelince nefesim kesiliyor tüm gece gevşeme nefesi alıyorum saat 7-8 oluyo bebek sakinliyo ben de bi iki saat uyuyorum sonra tekrar uyku yok . Her akşam aynı rutin başladı. Valla sizinki de inşallah erken gelmez . Tüm bebekler vaktinde gelsin ama benimki bi kaç gün geciksin
aynen oyle ya . bakalm ne zaman gelecekelrÇıkmak istiyorlarama yerleri farlar haklılar..
3metre de wc ihtiyacım oluyor sırf bu baskıdannn
Anladm canm göğüs yarası cok kötü gerçekten mümkün olduğunca kuru bırakmamaya çalışMeme ucu cikarici ilk gunden beri kullaniyorum. Ilk gunler uc biraz azdi simdi yeterli seviyede.
Degeri su an dustu ama sonrasinda tekrarliyor yukseliyor iste ilk 19 ile yatis yaptik simdi 9.
Amin insallah. Sana da kolay dogumlar olur insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?