2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben hiç çıkamadım korkudan geliyor gibi oluyor ben engelliyorum resmen. Benim de 5. Gün oldu bugün, doktora sorup ilaç isticem yoksa ıkınamam zımbalı gibi hissediyorum orayı
Ben de ayni iste. Kayisi hosafi iciyorum
Demir hapimi da almadm bugun o da kabizlij yapıyor diye.

Acaba magnezyum mu icsem diyorum. Magnezyum bagirsaklarimi calistiriyordu hamileyken

Memnun musun canım mochi den iş görüyor mu ?

Valla ben cok memnunum hatta ikincisi mi alsam diyorum ikisine birden takarim.Ne aci ne bisey.Makinayla ayni anda takiyorum ayni sutu cikariyor Ayaktayken,kahvaltidayken,emzirirken bi yandan topluyor.Makinada hareket kisintisi var ve acitiyor.

Ayrica satılıyormu bilmiyorum dediğim meme ucu belli olmasin diye konan süngerler resme bak anlayacaksin

Ay ben bambaşka bişey düşündüm teşekkür ederim
Doğurmayan 5 10 kişi anca kaldi sanirm bide doguramayangiller listesi mi yapsak Biks
Bugünden sonra ben de doguramayanlar listesinde olucam inşallah gece ağrılarla uyanıyorum gün aydinlanana kadar dua ediyorum meleğim gelmesin diye bebek gelmek istiyo ama benim doğurmaya niyetim yok

Sonrada bebek gelmek istemezse bak gör sen akıllı bi bebek o babasını bekliyo gelir gelmez doğuyormuş bu arada şuanda doguramayangilleriz bence bndede müthiş ağrılar var kasilmalar cok sık dun gece bi adet ağrısı başladı tamam geliyor dedm ama hafifledi gecti sonra

Senin daha iki haftan var kız valla sancı gelince nefesim kesiliyor tüm gece gevşeme nefesi alıyorum saat 7-8 oluyo bebek sakinliyo ben de bi iki saat uyuyorum sonra tekrar uyku yok . Her akşam aynı rutin başladı. Valla sizinki de inşallah erken gelmez . Tüm bebekler vaktinde gelsin ama benimki bi kaç gün geciksin

1-2 gune alisirsin emmek isteyen bebek tutar aslında meme ucun mu yok öyleyse eğer uç çıkartıcı diye birsey var.

Meme ucu cikarici ilk gunden beri kullaniyorum. Ilk gunler uc biraz azdi simdi yeterli seviyede.

kaçta canm değeri? inslh bir an once hersey yoluna girer

Degeri su an dustu ama sonrasinda tekrarliyor yukseliyor iste ilk 19 ile yatis yaptik simdi 9.

Bir an önce ikinizde toparlarsınız inşallah❤ Ben doğurmadım beklemedeyim hala

Amin insallah. Sana da kolay dogumlar olur insallah.

Hanımlar şükür bu sabah bende kucağıma aldım kızımı. Hastanedeyiz şuan ikimizde iyiyiz çok şükür.
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Sıradan olabilir canım bazen bana da oluyor ara ara mide bulantısı da oluyor sancı olmadan bile
İnşallah toparlayacaksınız canım Bende elimden geldiğince kendimi uyumaya zorluyorum
Kızlar ben dogum yaptım. 3160gr 51 cm dogdu oglum. Hersey yolunda emdi yanimda uyuyor simdi. Doğum rahat geçti. Iyiyiz ikimizde.
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahMaşallah paşaya herşeyin yolunda olmasına çok sevindim
Bende 2 kutu lierac kullandım sonra 2 şişe de frei ol kullandım o daha nemli tutmamı sağladı sanırım ufak kırmızı şekiller var aman aman çatlağım olmadı son anda olursa ya da sonrasında da farketmezsem durum bu canım vücut ister istemez çatlıyor bence

Kızlar, pek bakamıyorum buraya. Benim büyük kızım, kardeşin annesini paylaşmasını gerektiren bişey olduğunu yeni farketti sanırım:/
M miraclemiracle senin durum çok daha zormuş. Allah yardımcın olsun.
Geçen gün “anne bana sarıl, benimle uyu, ben seni çok seviyorum” diye feryat etti artık yavrum. İlgisiz bırakmıyorum, bebeği de zaten sadece emzirmek için alıyorum. Gazını annem çıkartıyor, kucaklanacaksa da annem alıyor ama . Yavruma zor geldi galiba.
Bu arada ben hamileliğin son dönemindense şu anki halimi bin kere tercih ederim walla. O kadar zorlanmıştım ki son zamanlar yavrucuğum da annesine kıyamadı erken geldi.

ah erkenmi sen bide bana sorsan 2 yasinda cocugun pesinde su karinla kosmak o kadr zor ki 38 oluyorum yarin bnce cok ideal bi zaman 38 39 gel yavrucum artik diye konuşuyorum bazen sonra geri gelme hazır degilim daha diyorum naptigimine istedigimi bende bilmiyorum

Meme ucu cikarici ilk gunden beri kullaniyorum. Ilk gunler uc biraz azdi simdi yeterli seviyede.

Degeri su an dustu ama sonrasinda tekrarliyor yukseliyor iste ilk 19 ile yatis yaptik simdi 9.

Amin insallah. Sana da kolay dogumlar olur insallah.
Anladm canm göğüs yarası cok kötü gerçekten mümkün olduğunca kuru bırakmamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…