2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Yaaa kimler kaldı doğum yapmayan? Bir iki kişi aklimda ama dogum yapmayanlar el kaldırsın

Gece hormonlardan dolayı sancıları daha çok farkediyoruz canım az kaldı
Kızlar resmen hayvansal iç gudulerim sanki serengetide yaşıyorum etrafımda vahşi hayvanlar var bizi bi tek erkek aslan koruyabilir çünkü doğum yaptığımda herkes çocuğuma zarar vermeye calisicak o yüzden eşim gelmeden gelmesin diyorum bizim ailenin erkek aslanı olur kendisi yanımda ann babam var ama eşim olunca kendimi güvende ve huzurlu hissediyorum benim hunim baya büyük yani

Kızlar ben dogum yaptım. 3160gr 51 cm dogdu oglum. Hersey yolunda emdi yanimda uyuyor simdi. Doğum rahat geçti. Iyiyiz ikimizde.
Gözünüz aydın cnm. Allah analı babalı büyütsün inşallah . Rızkı bol ömrü uzun olsun. Yeni doğum yaptın gunahsizsin şimdi. Çok yakinim tüp bebek yapicak tek şansı var dua et canm rabbm hayirlisiyla onlarada nasip etsin tüm isteyen ailelere

Bence normal hissettiklerin herkes eşini yanında ister canım kim olursa olsun eşinle senin bir parçan dünyaya gelecek elbet babası da olsun istiyorsun nasıl doğumhaneye girsin istiyorsak

Benimde acıyor kaşıntıdan ziyade çok moral bozuyor ama artık elden birşey gelmez

Resmen gaz sancisi basladi iki buklum.oluyo cikaramiyor.Dun oglene kadar saat basi cikaran bebek gitti gaz sancili bebek geldi yerine.

Cnm eymende sancilandgnda elim ayagima dolaştı hem uzuntuden hem gerginlikten.. Geçen kabiz oldu..baktim yine aglio.. Aglasa da kendimi koyvermedim.. Karnina yuvarlak cizerek ovaladm.. Sonra ters yuvarlak çizdim.. Bebeğinin durumuna göre hızını ayalarsn.. Sonra ters çevirdim.. Sırtını ovaladm.. Tekrar sirtusti yatrdm karnini ovaladm ayni sekilde.. Snra ayaklari diktim havaya.. Ama indir kaldr ypmadm.. Bi sure tuttum havada.. Sonra bi kakasni yapti.. Rahatladi resmen.. Gazda da aynisini yapiotm ben.. Hatta artik sancilanmasina izin vermiorm.. Her gun yapiorm bunu.. Dene bnce

Resmen gaz sancisi basladi iki buklum.oluyo cikaramiyor.Dun oglene kadar saat basi cikaran bebek gitti gaz sancili bebek geldi yerine.
Yeni doğan ilk 1 hafta 10 gün gazı olurmuş ama gaz sancısı çekmezmis.düne kadar bizdede gaz vardi ama kivrandirmiyordu.dunden beri gazi zor çıkıyor.bugun kontrolü vardi dr bitkisel şurup verdi.ihtiyac halinde kullanicam
Ben kendimde arifoglu aktarin anne çayı var onu kullaniyorum ondada gaz gidericiler var.birde elmayagi aldim tabanlarina masaj yapıyorum bugün daha iyiydi.

Elma yağını sakın kullanma canım. Doktorlar önermiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…