Kızlar ben dogum yaptım. 3160gr 51 cm dogdu oglum. Hersey yolunda emdi yanimda uyuyor simdi. Doğum rahat geçti. Iyiyiz ikimizde.
Ohh mis gibi haber, gözünüz aydın olsun sağlıkla büyüsün Selim Ege❤
~Ağustos Bebişlerimiz~
1-Berikko-Erkek sezaryen(33+1,30 Ağu)
2-Ayşe Erdi-Kız sezaryen(35+4,31 Ağu)
~Eylül Bebişlerimiz~
1-Happiness87-Erkek sezaryen(38+0,21 Eyl)
2-Parolaben-Erkek sezaryen(38+0,24 Eyl)
3-Elmer30-Kız(38+2)
4-Zeraseba-Erkek sezaryen(38+0, 25 Eyl)
5-Nobahari-Kız sezaryen(35+4,25 Eyl)
6-Ardnlina-Kız sezaryen(38+6,26 Eyl)
7-Dilem_sed-Erkek normal(37+5,27 Eyl)
8-Fatmapo-Erkek sezaryen(38+2,28 Eylül)
9-81870719-Kız sezaryen(39+0,30 Eyl)
10-Gokdenizim-Kız sezaryen(37+5,30 Eyl)
11-Biberon2013-Kız sezaryen(38+2,28 Eyl)
12-Comalies-Kız sezaryen(30 Eyl)
~Ekim Bebişlerimiz ~
1-Chelzy-İkiz erkek sezaryen(36+2,01 Ekm)
2-Dilorin-Erkek sezaryen(38+3,02 Ekm)
3-Sumeyye5-Kız normal(38+5,02 Ekm)
4-Kelebeksi-Erkek sezaryen(40+,04 Ekm)
5-İsmihazan-Kız normal(39+3,04 Ekm)
6-Hilivingston-Kız normal(37+2,02 Ekm)
7-Hera01-Kız sezaryen(39+0,06 Ekm)
8-Fraeya-Erkek sezaryen(39+1,04 Ekm)
9-Sisko-Kız sezaryen(39+0,07 Ekm)
10-Ebruu05-Kız normal(36+6,Ssvd)
11-Xside-Erkek sezaryen(38+6,08 Ekm)
12-Autumn-Erkek normal(39+3,10 Ekm)
13-Refulin01-Erkek sezaryen(38+0,10 Ekm)
14-Berrin Yilmaz-Kız sezaryen(38+0,07 Ekm)
15-Miraclemiracle-Erkek sezaryen(38+3,09 Ekm)
16-Ozser0801-Kız normal(39+4,08 Ekm)
17-Leslie34-Kız sezaryen(38+3,10 Ekm)
18-Umay-Erkek normal(39+5,11 Ekm)
19-_Tokyo_-Erkek normal(40+1,12 Ekm)
20-Berildamla-Erkek sezaryen(37+4,11 Ekm)
21-Lavanta89-Kız normal(40+,12 Ekm)
22-İmissu-Kız normal(40+4,10 Ekm)
23-Dombili_xl-Kız sezaryen(38+3,04 Ekm)
24-Designer_love-Erkek sezaryen(40+,12 Ekm)
25-Nedemistimkiben-Kız normal(38+1,13 Ekm)
26-Irmakm-Erkek sezaryen(39+5,14 Ekm)
27-Abbey2019-Kız normal(41+, 15 Ekm)
28-Powerfull-Kız sezaryen(38+1,15 Ekm)
29-Emily07-Erkek sezaryen(38+0,16 Ekm)
Gece hormonlardan dolayı sancıları daha çok farkediyoruz canım az kaldı
Kızlar resmen hayvansal iç gudulerimah erkenmi sen bide bana sorsan2 yasinda cocugun pesinde su karinla kosmak o kadr zor ki 38 oluyorum yarin bnce cok ideal bi zaman 38 39 gel yavrucum artik diye konuşuyorum bazen sonra geri gelme hazır degilim daha diyorum naptigimine istedigimi bende bilmiyorum
Gözünüz aydın cnm. Allah analı babalı büyütsün inşallah . Rızkı bol ömrü uzun olsun. Yeni doğum yaptın gunahsizsin şimdi. Çok yakinim tüp bebek yapicak tek şansı var dua et canm rabbm hayirlisiyla onlarada nasip etsin tüm isteyen ailelereKızlar ben dogum yaptım. 3160gr 51 cm dogdu oglum. Hersey yolunda emdi yanimda uyuyor simdi. Doğum rahat geçti. Iyiyiz ikimizde.
Bence normal hissettiklerin herkes eşini yanında ister canım kim olursa olsun eşinle senin bir parçan dünyaya gelecek elbet babası da olsun istiyorsun nasıl doğumhaneye girsin istiyorsakKızlar resmen hayvansal iç gudulerimsanki serengetide yaşıyorum etrafımda vahşi hayvanlar var bizi bi tek erkek aslan koruyabilir çünkü doğum yaptığımda herkes çocuğuma zarar vermeye calisicak o yüzden eşim gelmeden gelmesin diyorum bizim ailenin erkek aslanı olur kendisi yanımda ann babam var ama eşim olunca kendimi güvende ve huzurlu hissediyorum benim hunim baya büyük yani
Canm ben cayi fazla ictigim günler bebek gaz sancısı cekio farkettm çayı azalttım açık içmeye başladım. Çay kahve iciomusunResmen gaz sancisi basladiiki buklum.oluyo cikaramiyor.Dun oglene kadar saat basi cikaran bebek gitti gaz sancili bebek geldi yerine.
Canım gün içinde rezene ve kimyon çayı içmeni öneririm onlara da iyi gelecektirResmen gaz sancisi basladiiki buklum.oluyo cikaramiyor.Dun oglene kadar saat basi cikaran bebek gitti gaz sancili bebek geldi yerine.
Benimde acıyor kaşıntıdan ziyade çok moral bozuyor ama artık elden birşey gelmezDogum yapan herkes, bebislerini saglikla buyutsun insallah
Ben de dogum yapmayi bekleyenlerdenim. Hem heyecan hem de korku ve endise var.
2 buyuk kutu lierac kullandim ama cok fazla catlak oldu. Su an o catlak yerleri acayip kasiniyor. Sizde de kasinma problemi var mi, bisey kullandiniz mi?
Yapsınlar doktor bana suni teklif etse kabul mü etsem acaba demeyr başladım :)
Cuma günü tamamlanıyor kırk hafta, doktor bana teklif eder gibi oldu da ben herşey yolundaysa gelmezse eğer bir hafta daha bekliyim istiyorum belki gelir kendiYapsınlar doktor bana suni teklif etse kabul mü etsem acaba demeyr başladım :)
Resmen gaz sancisi basladiiki buklum.oluyo cikaramiyor.Dun oglene kadar saat basi cikaran bebek gitti gaz sancili bebek geldi yerine.
Açıklık varmı bana daha bakmadı yarın bakacak alttanCuma günü tamamlanıyor kırk hafta, doktor bana teklif eder gibi oldu da ben herşey yolundaysa gelmezse eğer bir hafta daha bekliyim istiyorum belki gelir kendi
Yeni doğan ilk 1 hafta 10 gün gazı olurmuş ama gaz sancısı çekmezmis.düne kadar bizdede gaz vardi ama kivrandirmiyordu.dunden beri gazi zor çıkıyor.bugun kontrolü vardi dr bitkisel şurup verdi.ihtiyac halinde kullanicamResmen gaz sancisi basladiiki buklum.oluyo cikaramiyor.Dun oglene kadar saat basi cikaran bebek gitti gaz sancili bebek geldi yerine.
Dün gittim işte iki cm olmamış daha ama başlamış bakalım açılmaya devamı gelsin diye top üstünde zıp zıp devamAçıklık varmı bana daha bakmadı yarın bakacak alttan
Maşallah canım şunun şurasında kalmış 8 cmDün gittim işte iki cm olmamış daha ama başlamış bakalım açılmaya devamı gelsin diye top üstünde zıp zıp devam
Ben ben bennnnnnYaaa kimler kaldı doğum yapmayan? Bir iki kişi aklimda ama dogum yapmayanlar el kaldırsın
Elma yağını sakın kullanma canım. Doktorlar önermiyor.Yeni doğan ilk 1 hafta 10 gün gazı olurmuş ama gaz sancısı çekmezmis.düne kadar bizdede gaz vardi ama kivrandirmiyordu.dunden beri gazi zor çıkıyor.bugun kontrolü vardi dr bitkisel şurup verdi.ihtiyac halinde kullanicam
Ben kendimde arifoglu aktarin anne çayı var onu kullaniyorum ondada gaz gidericiler var.birde elmayagi aldim tabanlarina masaj yapıyorum bugün daha iyiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?