2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar yabenim hamileleginbasında dolgun düşmüştü bugüne kadar ağrı olmadı ama şimdi çok ağrımaya başladı disim napacam bilmiyorum diş ağrısını mi cekeyim.dogum sancisinimi doktora.gitsem biseybyapamazlar son zamanlar of ne keser ki ağrıyı zonkluyorresmen sanki ağzımdan doğuracak gibi hissediyorum

Allah iyiliğini versin senin bende oyle hissediyorum k.validegil konusunda tek gitmem eşimle giderm diger eltilerime konuşur k.valide oğullarının yanında bna asla sap cevabı alir asla konuşturmaz esim o geldi aklima

Yapsınlar doktor bana suni teklif etse kabul mü etsem acaba demeyr başladım :)
Bugün kontrol vardi doktor keyfi yerinde dedi galiba var daha doguma bn oyle anladm . hic sanci cikmadi kilosu 3070 olmus şükür guzel kilosu boyu dedi .

B Biravucmutluluk ne yaptın canım bugün konuşamadık
Bugün hamile degil gibiyim sabah cok mutlu uyandm . kontrolde bi sorun çıkmadı suyu kalbi atislari iyi sanci yok hareketleri azalmıştı ve sakinlesmisti kaç gundur bugün bi coşkun bizimki sen nasılsın?

sarımsak ez koy canm tuzlu olursa iyi olur . bide karanfil varsa kaynatıp suyuyla gargara yapabilirsin

Kizlar meryem ana otunu aldım. aktarci amca atma kizim kullanınca cocugu olmayan birine ver hayrın olsun onada faydası olur belki dedi. sizde vermek istediğiniz biri varsa etrafınızda tekrar kullanilabiliyormus sizlere paylaşayım dedim

Canım ne kullanırsan kullan çatlayacağın varsa çatliyorsun benim yoktu yani ben oyle saniyordum doguma giderken altta iki cizgi farkettim dogurdum bi kac gun gectj bi baktum baya cizgiler yol yapmis bildigin doktorlar da diyor zaten ne kullanirsan kullan bunyen musaotse catlarsin diye
Resmen gaz sancisi basladi iki buklum.oluyo cikaramiyor.Dun oglene kadar saat basi cikaran bebek gitti gaz sancili bebek geldi yerine.
Cankm ne yedin senin yedigin de etkiliyor ben bilemedim mercimek çorbası içtim kendi gazını çıkartan çocuk zorlanmaya başladı yardımla anca çıkarttı kimyon kaynatıp içtim biraz düzeldi

Oglen resmen kakasini ve gazini cikarttim bende masajla ama heo masajla mi cikicak.Bir de kucuk olan gazli minnacik zaten morariyo dunden beri yavrum ya

Gaz yapan bisey yemiyorum ki resmen sadece protein aliyorum.Gaz yapmayan sebze yok.Cuma kontrol var.Daha kucuk vs demezse insallah bize de verir bitkisel bisey yoksa cidden zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…