Çay da mı gaz yapıyor?? Benim kendi gazım artmıştı acayip şekilde:/
amin canm inşallahBiz evimize geldik çok şükür
Evde olmak gibisi yok çok şükür. Kızımı da çok özlemiştim zaten ne kadar gelse gitse de hastane ortamında gergindi huzursuzdu. Bende üzülüyordum. Şimdi kızım da rahat bende rahatım haliyle oğlumda rahat.
Allah'a binlerce kez şükürler olsun çok güzel duygu tekrar yaşamak ayrı bi güzelmiş.
Allah isteyen herkese nasip etsin. Bekleyen arkadaşlara tekrardan kolaylıklar diliyorum sagsaglim bi avazda kucağınıza alırsınız inşallah
Elma yağını sakın kullanma canım. Doktorlar önermiyor.
Oglen resmen kakasini ve gazini cikarttim bende masajla ama heo masajla mi cikicak.Bir de kucuk olan gazliminnacik zaten morariyo dunden beri yavrum ya
Gecen hafta sali spinal sezeryan oldum crs sabah 4-5 gibi tuvalette çıktım spinal sonrasi değil de öncesi yumusak seyler ye ki tuvalet sorunun olmasin.Vee bir soru
Spinal sezaryen sonrasi beslenmeniz nasıl tecrübesi olan arkadaşlar? Sabahtan akşama bana liste verin lütfen.. gaz yapmayan kabız yapmayacak yüceller ilk hafta neler yenmeli ne tüketilmeli
Bende başka bir doktorun paylaşımında görmüştüm canım. O da benzer bir durum ile karşılaşmıştı. Hatta evinize sokmayın falan yazmıştı. O paylaşımı bulamadım.Ee ben okudum kolik olan bebeklerde gunde 3 ten fazla surmeyin diyordu.kullanmam o zaman şok oldum.hatta bugün dr a da söyledim gazi cikartamiyoruz her emzirme hıçkırık ile devam ediyor dedim , elma yağının kanıtlanmış birseyi yok ama bitkisel surup vereyim dedi
Sagol canim kullanmam artık
En az kırk gün mercimek fasülye nohut bulgur çiğ soğan yeşil sogandan uzak kalmak lazım. İlk oğlumda kısır yediğim günün çocuk nasıl sancilandi öğrenmiş oldum. Benm kabızlık sorunum var bebek normal ama napsam bilemedim doğumdan sonra hepten kötü oldu.Canım ne kullanırsan kullan çatlayacağın varsa çatliyorsun benim yoktu yani ben oyle saniyordum doguma giderken altta iki cizgi farkettim dogurdum bi kac gun gectj bi baktum baya cizgiler yol yapmis bildigin doktorlar da diyor zaten ne kullanirsan kullan bunyen musaotse catlarsin diye
Cankm ne yedin senin yedigin de etkiliyor ben bilemedim mercimek çorbası içtim kendi gazını çıkartan çocuk zorlanmaya başladı yardımla anca çıkarttı kimyon kaynatıp içtim biraz düzeldi
Gözün aydın cnm. İnsan evde bekleyen çocuğu olunca aklı evde oluo. Bizim üç hafta oldu kendimizce iki çocuklu düzen kurduk.Biz evimize geldik çok şükür
Evde olmak gibisi yok çok şükür. Kızımı da çok özlemiştim zaten ne kadar gelse gitse de hastane ortamında gergindi huzursuzdu. Bende üzülüyordum. Şimdi kızım da rahat bende rahatım haliyle oğlumda rahat.
Allah'a binlerce kez şükürler olsun çok güzel duygu tekrar yaşamak ayrı bi güzelmiş.
Allah isteyen herkese nasip etsin. Bekleyen arkadaşlara tekrardan kolaylıklar diliyorum sagsaglim bi avazda kucağınıza alırsınız inşallah
Sünnet oldu diye doktor ağrı kesici fitil verdi doktor bı fitili üçe bölüp üçte birini at dedi. Fitil attığım gibi hemen kaka yaptı hep . Ablam derdi kabız olunca ağrı kesici fitil atiom hemen yapio diye. İnsan çaresiz kalınca napcan i bilmio. İlk bebeği. Beş gün kaka yapmamıştı zeytinyağı enjektör le popoya sıktım çok az en son öyle yapmıştı kakasiniMaalesef eymen öyle.. Farkli yontemler denemelisin belki ise yarar.. Prematurelerde gaz ve kaka sorunu çok olur demisti doktoru.. Gaz damlasi verdi direkt ama fitil vermedi daha.. Bebegini anlamaya çalış.. Neyde rahatliyor onu bul
Bana da söyledi pazartesi gittiğimde eğer istersen Çarşamba gel alalım dedi ben istemedim normal süreci yaşamak istediğimi söyledim.Cuma günü tamamlanıyor kırk hafta, doktor bana teklif eder gibi oldu da ben herşey yolundaysa gelmezse eğer bir hafta daha bekliyim istiyorum belki gelir kendi
Oglen resmen kakasini ve gazini cikarttim bende masajla ama heo masajla mi cikicak.Bir de kucuk olan gazliminnacik zaten morariyo dunden beri yavrum ya
Kimyonun çok etkili olduğunu hem duydum hem okudum. Yediğiniz her şeye katın diyodu. Özellikle emziren annelerde sütü de arttiriyomusEn az kırk gün mercimek fasülye nohut bulgur çiğ soğan yeşil sogandan uzak kalmak lazım. İlk oğlumda kısır yediğim günün çocuk nasıl sancilandi öğrenmiş oldum. Benm kabızlık sorunum var bebek normal ama napsam bilemedim doğumdan sonra hepten kötü oldu.
Ben bol bol sıvı tüketmiştim 1 hafta hatta hastanede sadece çorba ve kayısı hoşafı vermişlerdi bana katı beslenmedim 10. Gün bugün yavaş yavaş ekmek falan yiyorum öncesinde sulu yemek ve bolca kayısı suyu hoşafı vişne hoşafı falan içtim bi de serbet tükettim o da süt olsun diye zorla iceriyorlarVee bir soru
Spinal sezaryen sonrasi beslenmeniz nasıl tecrübesi olan arkadaşlar? Sabahtan akşama bana liste verin lütfen.. gaz yapmayan kabız yapmayacak yüceller ilk hafta neler yenmeli ne tüketilmeli
Şu otlar kısmından hep uzak duruyorum ben bigun iyi dedikleri ertesi gün sakin kullanmayın diyorlar bi papatya çayı içiyorum o da gribim geçsin diyeBende başka bir doktorun paylaşımında görmüştüm canım. O da benzer bir durum ile karşılaşmıştı. Hatta evinize sokmayın falan yazmıştı. O paylaşımı bulamadım.
Bitkisel otlar, yağlar ne kadar doğal olursa olsun. Onların da illa ki başka başka yan etkileri oluyor malesef.
Ben de deneyerek öğrenmiş oldumEn az kırk gün mercimek fasülye nohut bulgur çiğ soğan yeşil sogandan uzak kalmak lazım. İlk oğlumda kısır yediğim günün çocuk nasıl sancilandi öğrenmiş oldum. Benm kabızlık sorunum var bebek normal ama napsam bilemedim doğumdan sonra hepten kötü oldu.
Maalesef eymen öyle.. Farkli yontemler denemelisin belki ise yarar.. Prematurelerde gaz ve kaka sorunu çok olur demisti doktoru.. Gaz damlasi verdi direkt ama fitil vermedi daha.. Bebegini anlamaya çalış.. Neyde rahatliyor onu bul
Canm hicbisey yapmana gerek yok aynisi benim oglusta da vardi iki prog bir uzmana sordum ucude ayni seyi siyledi. Yenidogan burnunda bi zar olurmus buyudukce gecermis oda o hırıltılı sese sebep oluyomus korkma nefes almasnda filan sorun yokturBebeği emzirirken burnundan hırıltı geliyor, sanki burnunda su varmış, burnu tıkanıkmış gibi. Tecrübeli anneler neden bu hırıltı???
Burun aspiratör ile çektik ama bir şey yok.
Bütün evi kırkladık eşimle halılar gelmişti onları serme bahanesin tüm evi kaldırıp süpürdük banyosuna duşa kabinine kadar sildikaynen oyle ya . bakalm ne zaman gelecekelr
hadi inşallahBütün evi kırkladık eşimle halılar gelmişti onları serme bahanesin tüm evi kaldırıp süpürdük banyosuna duşa kabinine kadar sildikbu gece bekliyorum ben gelmesini
Bende duydum ama denemedim. Denemek lazımBana da söyledi pazartesi gittiğimde eğer istersen Çarşamba gel alalım dedi ben istemedim normal süreci yaşamak istediğimi söyledim.
Kimyonun çok etkili olduğunu hem duydum hem okudum. Yediğiniz her şeye katın diyodu. Özellikle emziren annelerde sütü de arttiriyomus
Nedense kırk dolduğu an bi hemen dürtüklemek istiyolar, ben de istemedim kontrollü gidelim az daha bekleyelim taraftarayımBana da söyledi pazartesi gittiğimde eğer istersen Çarşamba gel alalım dedi ben istemedim normal süreci yaşamak istediğimi söyledim.
Açıkçası bizim sulaledeki kadınlar genelde geç doğuruyo yani 41-42 çok var . Üstelik tontis tontisNedense kırk dolduğu an bi hemen dürtüklemek istiyolar, ben de istemedim kontrollü gidelim az daha bekleyelim taraftarayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?