Hadi inslh yarin da tut kendini doğurmaAçıkçası bizim sulaledeki kadınlar genelde geç doğuruyo yani 41-42 çok var . Üstelik tontis tontisama benimki o kadar beklemez çünkü kilo alımı çok yavaşlamış bir buçuk haftada sadece 50 Gr almış . Kilo alımı yavaşladı mı doğumun yaklaştığının habercisiymis. Yani biraz yürüyüş falan yapsam belli ki dogurucam.
Bu arada eşim dönüşe geçmiş Allah nasip ederse cuma sabahı karsilicamsonra gelsin yollar , merdivenler, pilates topu, squatlar
Alıyorsa sorun yok doğmaz denemez ama bazı bebekler de son haftalarda kilo alımı yavaşlar bazen durdurmuş bu doğumun yaklaştığının göstergelerindenmiş. Benimki çok yavaşlamış belki de stresten oldu . kasılmalar başlayınca eşim gelmeden doğum olucak diye çok tedirgindim. Neyse pazartesi 3204 ölçtü benim için önemli olan şuan 2500 un üzerinde olması . Doktor sağlıklı dedi zaten. Boyu uzamış ama kilo pek almamış 52 cm olmuş. Şimdi yine gece sancıları başladı. Hayırlısıyla bu geceyi atlatalim daHadi inslh yarin da tut kendini doğurmakilo almıyorsa dogmazmiymis 250 gram almis bu hafta bnmki
Bunun kaka için olanı var. Aman ağrı kesici fitil acil durumlar hariç doktor tavsiyesi dışında verilmez. Gliserinli kabızlık için kaka yqptirani var zaten bunun.Sünnet oldu diye doktor ağrı kesici fitil verdi doktor bı fitili üçe bölüp üçte birini at dedi. Fitil attığım gibi hemen kaka yaptı hep . Ablam derdi kabız olunca ağrı kesici fitil atiom hemen yapio diye. İnsan çaresiz kalınca napcan i bilmio. İlk bebeği. Beş gün kaka yapmamıştı zeytinyağı enjektör le popoya sıktım çok az en son öyle yapmıştı kakasini
O zaman Allah sağlıkla önce eşine sonra evlatçığına kavuşmayı nasip etsinAçıkçası bizim sulaledeki kadınlar genelde geç doğuruyo yani 41-42 çok var . Üstelik tontis tontisama benimki o kadar beklemez çünkü kilo alımı çok yavaşlamış bir buçuk haftada sadece 50 Gr almış . Kilo alımı yavaşladı mı doğumun yaklaştığının habercisiymis. Yani biraz yürüyüş falan yapsam belli ki dogurucam.
Bu arada eşim dönüşe geçmiş Allah nasip ederse cuma sabahı karsilicamsonra gelsin yollar , merdivenler, pilates topu, squatlar
Sağol cnm On günlükken yaptırdık. Hafif sarılık vardı doktor problem olmaz dedi. Ne kadar erken o kadar iyi dediler. Tabi etrafa duyurmadan yaptık herkes boş konusuo. Medipol Esenler üniversite hastanesi. Doğumu orda yaptığım için biz sünnete 600 verdik. Normalde sekiz yüz TL galiba. İyi oldu geçti bitti çok şükür
Biliyorum . Biz sünnet olduğu için verdi doktor ama kullanmadik zaten. Öyle olunca doktor ağrısı olursa 1.7 ml calpol ver dedi. Gerek kalmadı zaten. Aslında huysuzlugu sünnet yüzünden değilde gaz sancisyimis.Bunun kaka için olanı var. Aman ağrı kesici fitil acil durumlar hariç doktor tavsiyesi dışında verilmez. Gliserinli kabızlık için kaka yqptirani var zaten bunun.
Bebeği emzirirken burnundan hırıltı geliyor, sanki burnunda su varmış, burnu tıkanıkmış gibi. Tecrübeli anneler neden bu hırıltı???
Burun aspiratör ile çektik ama bir şey yok.
Süt gelir inşallah sakın moralini bozma . Önemli olan bebislerin saglikli gelişmesi. Hayırlı olsun bu arada. Normal doğum için ebe gerçekten çok önemli şansın varmis motive etmiş seni. Beni ilk doğumda normal olmaz olursa çok zor olur. Ay senin sancın çok var dedi. Nst ye bağlayıp yatırdı hiç kaldırmadı. İki doğum yapmış ikiside sezeryan niye sesryan oldun dedim ay benm canm tatlı ben istedim sezryan olmayi dedi. Bikac saat sancidan sonra kendi isteğimle szeryan a alındım.Kızlarr anca kendime geldim yazabildim. Hala sütüm yok kızım mamayla besliyorum bebeğim iyi olsunda sıkıntı yok çok şükür ikimzde iyiyiz 5 dikişim olduğu için bıraz ağrılarım var sadece. Sabah 8.30 hastaneye gittik nts girdim bebeğimin kalp atışlarını beğenmedi doktor yatış yapalım suni ile başlatalım dedi doktor bizimde günümüz geçtiği için kabul ettik. Yatışım yapıldı suni sancı verilde akşam 8 e kadar açılmam 3 cm olmuştu. Ama gelen sancılar hiç zorlamadı yedim içtim arkadaşlar konuştum sıkıntı olmadı doktorum suniyi kesti senin sancıların gelsin birazda dinlen dedi ve öylede oldu ara ara kendi sancılarım geldi 10 dk bir geliyodu. Gece 12 doktorum geldi suni verelim hızlandıralım süreci dedi ve suni bağlandı bana tekrar. Gece 3 ye kadar iyidi yedim içtim hiç oturmadım hep yürüdüm yorulduğumdade plates topuyla hareketler yapıp dinlendim . Gece 3 ten sonra zorlu süreç başladı artık sancılar sıklaşmış dayanamaz hale geldi ama yapıcam sabrettim bırakmıcam diyerek sancıları çektim sabah 5 gibi açıklığıma bakıldı 6 cm açılman var suyumu patlattılar lağman yaptılar ama öyle kötü değil sadece sancım varken yaptıkları için hem sancı hem bunlar olunca stres yaptım biraz. Suyum geldikten sonra yapamıyorum bittim diye ağlamaya başladım eşimi aramak istedim ama ebe izin vermedi. Ebe çok önemli Allah bin kere razı olsun ondan. Öyle öyli çektim 8 cm açımlığım olduğu zaman ben güçlü bi kadır değilim ne olur alın beni dedim ebeye hayır sana güveniyorum yapıcaksın diyerek motive etti beni ve nasıl ıkınmam gerektiğini öğretti bana sürekli terimi sildi yürüttü beni ve sabah 7.20 de kızım dünyaya geldi. Perine mesajı yapamadığım için doktorum rahmin sert yumuşmamış kesi atıyorum diyerik kesti 5 tane dikişim var odamıza alındık öğlen 12 gibi taburcu olduk. Kızlar gerçekten zorlu uzun bi yolculuk doğum ama inanın kan bile veremeyen ben yaptıysam sizde yaparsınız Rabbim o an o güca öyle bi veriyo ki çok şükür ikimizde sağlıklı bi şekilde atlattık. Rabbim başta isteyen herkese bu duyguları nasip etsin. Doğumu bekleyen hamiş arkadaşlarımada Rabbim bi avazda onlarıda kurtarsın
İnşallah canım dün gece kaynanam yüzünden kötü oldum mama verme diye diretti aldırmadı gece eşimi kaldırıp aldırdım 5 saat aç kaldı bebeğim. Yaa nasıl bi insanmış o durumda o kelimelerSüt gelir inşallah sakın moralini bozma . Önemli olan bebislerin saglikli gelişmesi. Hayırlı olsun bu arada. Normal doğum için ebe gerçekten çok önemli şansın varmis motive etmiş seni. Beni ilk doğumda normal olmaz olursa çok zor olur. Ay senin sancın çok var dedi. Nst ye bağlayıp yatırdı hiç kaldırmadı. İki doğum yapmış ikiside sezeryan niye sesryan oldun dedim ay benm canm tatlı ben istedim sezryan olmayi dedi. Bikac saat sancidan sonra kendi isteğimle szeryan a alındım.
atlatırsın inslh . bende kendime hamile degil gbi dedm ama bi migde krambi başladı karnimdada varAlıyorsa sorun yok doğmaz denemez ama bazı bebekler de son haftalarda kilo alımı yavaşlar bazen durdurmuş bu doğumun yaklaştığının göstergelerindenmiş. Benimki çok yavaşlamış belki de stresten oldu . kasılmalar başlayınca eşim gelmeden doğum olucak diye çok tedirgindim. Neyse pazartesi 3204 ölçtü benim için önemli olan şuan 2500 un üzerinde olması . Doktor sağlıklı dedi zaten. Boyu uzamış ama kilo pek almamış 52 cm olmuş. Şimdi yine gece sancıları başladı. Hayırlısıyla bu geceyi atlatalim da
amin canm Allah razı olsun. uzun bi zaman olmus ama genede guzel bi dogum olmus arada dinlendirmis doktorun. sağlıkla büyüt bebeğiniKızlarr anca kendime geldim yazabildim. Hala sütüm yok kızım mamayla besliyorum bebeğim iyi olsunda sıkıntı yok çok şükür ikimzde iyiyiz 5 dikişim olduğu için bıraz ağrılarım var sadece. Sabah 8.30 hastaneye gittik nts girdim bebeğimin kalp atışlarını beğenmedi doktor yatış yapalım suni ile başlatalım dedi doktor bizimde günümüz geçtiği için kabul ettik. Yatışım yapıldı suni sancı verilde akşam 8 e kadar açılmam 3 cm olmuştu. Ama gelen sancılar hiç zorlamadı yedim içtim arkadaşlar konuştum sıkıntı olmadı doktorum suniyi kesti senin sancıların gelsin birazda dinlen dedi ve öylede oldu ara ara kendi sancılarım geldi 10 dk bir geliyodu. Gece 12 doktorum geldi suni verelim hızlandıralım süreci dedi ve suni bağlandı bana tekrar. Gece 3 ye kadar iyidi yedim içtim hiç oturmadım hep yürüdüm yorulduğumdade plates topuyla hareketler yapıp dinlendim . Gece 3 ten sonra zorlu süreç başladı artık sancılar sıklaşmış dayanamaz hale geldi ama yapıcam sabrettim bırakmıcam diyerek sancıları çektim sabah 5 gibi açıklığıma bakıldı 6 cm açılman var suyumu patlattılar lağman yaptılar ama öyle kötü değil sadece sancım varken yaptıkları için hem sancı hem bunlar olunca stres yaptım biraz. Suyum geldikten sonra yapamıyorum bittim diye ağlamaya başladım eşimi aramak istedim ama ebe izin vermedi. Ebe çok önemli Allah bin kere razı olsun ondan. Öyle öyli çektim 8 cm açımlığım olduğu zaman ben güçlü bi kadır değilim ne olur alın beni dedim ebeye hayır sana güveniyorum yapıcaksın diyerek motive etti beni ve nasıl ıkınmam gerektiğini öğretti bana sürekli terimi sildi yürüttü beni ve sabah 7.20 de kızım dünyaya geldi. Perine mesajı yapamadığım için doktorum rahmin sert yumuşmamış kesi atıyorum diyerik kesti 5 tane dikişim var odamıza alındık öğlen 12 gibi taburcu olduk. Kızlar gerçekten zorlu uzun bi yolculuk doğum ama inanın kan bile veremeyen ben yaptıysam sizde yaparsınız Rabbim o an o güca öyle bi veriyo ki çok şükür ikimizde sağlıklı bi şekilde atlattık. Rabbim başta isteyen herkese bu duyguları nasip etsin. Doğumu bekleyen hamiş arkadaşlarımada Rabbim bi avazda onlarıda kurtarsın
Evet uzun bi zamadı ama son 4 saat yordu beni. Amin kuzu darısı başına İnşallahamin canm Allah razı olsun. uzun bi zaman olmus ama genede guzel bi dogum olmus arada dinlendirmis doktorun. sağlıkla büyüt bebeğini
Gaz yapan bisey yemiyorum ki resmen sadece protein aliyorum.Gaz yapmayan sebze yok.Cuma kontrol var.Daha kucuk vs demezse insallah bize de verir bitkisel bisey yoksa cidden zor
Günümüzü doldurduk insanlar nedense benim gizli gizli doğuracağımı falan sanıyo galiba . Hele ki çok alakasız insanlar sürekli arayip mesajlar atıp hala dogurmadin mı ne zaman dogurucaksjn , bak kesinlikle haber ver .... Demiyolar mışu son iki gündür biktirdilar artık telefonlara bakmak istemiyorum o derecedeyim. Ben doğururken işim gücüm yok onlara haber vericem
Süt gelir inşallah sakın moralini bozma . Önemli olan bebislerin saglikli gelişmesi. Hayırlı olsun bu arada. Normal doğum için ebe gerçekten çok önemli şansın varmis motive etmiş seni. Beni ilk doğumda normal olmaz olursa çok zor olur. Ay senin sancın çok var dedi. Nst ye bağlayıp yatırdı hiç kaldırmadı. İki doğum yapmış ikiside sezeryan niye sesryan oldun dedim ay benm canm tatlı ben istedim sezryan olmayi dedi. Bikac saat sancidan sonra kendi isteğimle szeryan a alındım.
insallah 38 oldu artk bekliyorm dort gozle.Evet uzun bi zamadı ama son 4 saat yordu beni. Amin kuzu darısı başına İnşallah❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?