Ben varım Doğum yapmayanYaaa kimler kaldı doğum yapmayan? Bir iki kişi aklimda ama dogum yapmayanlar el kaldırsın
Yaa normal o sıkma canını. İkinci kez anne oldum ben bile İlk zamanlar da gevşek bağlamışım üstü ıslanmış gece gece.Bugun ikinci kez alt degistirme girisiminde bulundum 2 saat sonra uyaninca baktım ustu islak. Ya diyorum bu ne bicim bez cok kotu. Megersem gevsek baglamisim ta sirtina karnına cikmis çiş
Öğrenicem artik yanlış yapa yapaYaa normal o sıkma canını. İkinci kez anne oldum ben bile İlk zamanlar da gevşek bağlamışım üstü ıslanmış gece gece.
Benim sıkıntı işte kilosuBugün kontrol vardi doktor keyfi yerinde dedigaliba var daha doguma bn oyle anladm . hic sanci cikmadi kilosu 3070 olmus şükür guzel kilosu boyu dedi .
Neden sıkıntı ki bu kilo?Benim sıkıntı işte kilosu37+4 de 3300 dü
Yaaa kimler kaldı doğum yapmayan? Bir iki kişi aklimda ama dogum yapmayanlar el kaldırsın
Doğana kadar 4 kg olursa doğurmaktan korkuyorumda az birazNeden sıkıntı ki bu kilo?
Canım ne kadar kilo o kadar iyi... ölçümler şaşabiliyor, birde bebek doğduktan sonra yüzde 10 kadar kilo verme durumu oluşabiliyor. Bebek ödemini atıyor.Doğana kadar 4 kg olursa doğurmaktan korkuyorumda az biraz
Bugun ikinci kez alt degistirme girisiminde bulundum 2 saat sonra uyaninca baktım ustu islak. Ya diyorum bu ne bicim bez cok kotu. Megersem gevsek baglamisim ta sirtina karnına cikmis çiş
Ben de ayni iste. Kayisi hosafi iciyorum
Demir hapimi da almadm bugun o da kabizlij yapıyor diye.
Acaba magnezyum mu icsem diyorum. Magnezyum bagirsaklarimi calistiriyordu hamileyken
Canim sorun ilerlerse lavman yapiliyomus.. Gecen bnde kabizlik yasayinca arkadaşım dogumdan sonra kabızlık yasaynca lavman yapmış evde iki kez filan.. Sonra duzelmis.. Onu da sor istersen..nasil bisey lavman bilmiyorm ama
Doğana kadar 4 kg olursa doğurmaktan korkuyorumda az biraz
40+1 olduk bugün. Vall artık onu söylemek için geç kaldık gerçi pek gün söylemedim insanlara hep normal doğum ne zaman geleceği belli değil falan dedim ama arık kimsenin arayıp sormasına tahammül edemiyorum. Keşke ben de kasımda falan deseydim.Tam tarihi söyleme canım sende daha günüm var de Ben başından beri öyle yaptım annemgile bile tam olarak demedim Kasım ayında olacak diyorum herkese de
Memede dursunİki gündür huysuzuz.. Sürekli meme sürekli meme.. Yemek yemeye firsatm olmadi.. Artik tek elle yemek yemeye alıştımbugun saat tam 3ten beri surekli emziriyorum.. İlk başta aç mı dedim.. Dolapta süt mama ne varsa verdim.. Çıkardı genelde.. Kucagimdan birakiorm memede uykuya daldigi icin hemen aglio iyice daldiysa 15dk snra aglayarak uyanio.. Galiba büyüme atağı gibi biseymis.. Çünkü emmiyor memede kalmak istio.. Ins kisa zmnda duzelir.. Bu gece ailece ayaktayız.
Hadi bakalm
Canım adına sevindim Valla kaka önemliBana yaptılar doğum öncesi bir şey sıkıyorlar bağırsaklarda giden sonra bekliyorsun baya kakanı yapmak için sonra Bi anda sucu çıkartıyorsun zaten. Bende çok korkuyordum acaba nasıl diye ama gayet kolaymış.
Neyse ki çıktım tuvalete 4 gün sonra böyle şeylere gerek kalmadı
Bunun bol bol emzirme ve huzurlu bi kafadan başka çaresi yok canım . Bebekle birlikte uyuyun sürekli meme verin . Sürekli göğüs masajı yapın. Allah kolaylık versinDoğum yapan arkadaşlar hayırlı olsunÇok takip edemiyorum.Elimde göğüs pompası sürekli taş gibi olan goguslerimi sagmakla mesgulum.Oyle taş gibiler ki,dün yenidogan servisine gidip elektrikli pompayla sagilmasini istedim hastane tipi.Yardimci oldular ama tam boşaltım olmadı.Bebegimde gogsumu tutmayınca, sürekli sert olan goguslere sahip oldum.Doktor 3 saatte 65 cc kadar yemeli dedi bebeğimiz için.
Ben 1,5 saatte 15 cc anca cikartiyorum manuel pompayla.E böyle olunca benim tüm vaktim gogus sagmakla geçiyor.Bebegimle başbaşa kalamiyoruz,onu sevip koklayamiyorum.Ne yapıyorum anca taş gibi göğüsleri biraz olsun yumuşatmak,çıkan sütü bebeğime verebilmek için sürekli sağım hali.Evdeki misyonum resmen inek durumu..Dua ediyorum ya sütüm bitsin göğüslerim sismesin artık,ya da bebeğim ne olur goguslerimi tutsun da emsin..birbirimize sevmeli koklamali zaman tanimis olalım.
Ne yapabilirim vaziyetime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?