2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bugün hamile degil gibiyim sabah cok mutlu uyandm . kontrolde bi sorun çıkmadı suyu kalbi atislari iyi sanci yok hareketleri azalmıştı ve sakinlesmisti kaç gundur bugün bi coşkun bizimki sen nasılsın?
İnsanın günü gününü tutmuyor dün sinemada doğuracağım sandım kasıldı ter bastı ama doğurmadım sadece bel ağrısı akşam ve gece ara ara oldu Hafif baş ağrımda hiç geçmiyor neden olur kiDoğuma doğru hareketlenme de görülebilirmiş haberin olsun Maşallah kontrolde güzel geçmiş bekleyebilir
Merdiveni yapabiliyodum baya on on beş kat gibi dün akşam anca beş oldu bugün kalkmıyo bacak diğerlerini şaaptım artık
Bazen halsizlik oluyor canım gayet güzel çıkıyormuşsun yaptığın kadarda yeter elbet

Heh sagim makinen gelince rahatlarsin bence.. En azndn sagim suren kisalir.. Sutun tadinu alinca birakmicak ins yavrun.. Benim bile hosuma gidio kokusu bazen
Eymen kuvozdeyken süt yetiodu.. Sagip hep gonderdik veriolardi.. Ama 10 gun sonra yetmediğini soylediler mama istediler.. Bizde aldik verdik.. Sut oldukca sut veriolardi yoksa mama veriolardi.. Ama memeye tutturmak konusunda cok cebellestm.. Bi de tuhafti bi kere tutsa emse bile digerinde tutmuyodu.. En son odaya ciktigimizda ilk once hep memeye tuttum alsin diye bekledim.. Uyanamio bile.. Her yontemi de deniyodum.. Baktim olmucak mamayi verdim sagip verdim sutu de.. Ama yine her besleme saatinde ilk önce memeye zorluyodum.. Inat etti sanki almadi.. Ama ne zmn yavrum evine geldi banyodan snra rahatladi.. Emdi hatta 2 saati geçkin emzirmistim.. Eve geldigimiz icin ben o kadar mutluydum ki eymen belkide ondan rahatladi yada hastane ortaminin stresi yok oldu rahatladi bilemiyorum.. Bu ara yine süt yestostiremiyorum mama da veriorum.. Iki gundur de meme istio surekli.. Ama oyle emmek icin degil yani.. Emzik gibi istio.. Canim çıkıyor.. Tuvalet yemek yemek zorluyor beni.. O cektikce ben daha cok acikiyorum susuyorum zaten.. Bazen emerken kalkip hareket ediyorum yemek yiyorum... Kilosu az oldugu için zorlamiyor..
Benden sana tavsiye ilk önce agrini sizini bi azalt.. Kendin iyi ol ki bebek de iyi olsun.. Fiziken iyi olmazsan ruhen hic olamazsn.. Gücünü topla.. Sadece sut olayina kanalize olma.. Mutlu ol bak evladin yaninda sağlıklı maşallah.. Evinizdesiniz.. Kaynana gidince aşk dolu saatler yasiycaksiniz.. Bunlari düşün sakin meme olayini da es geçme.. Kendini iyi hissetikce tut memeye.. Bebekler memeye aşık olurlarmis.. O bağı kuvvetlendirmen lazım.. Insallah yaparsn surekli haber ver

Muayneden ciktim hanimlar, kilosu 2560 gr olmus kizimin, boyu icin hangi degeri 7 ile carpiyorduk, fl ise 49 cm olmus o zaman
Maşallah canım uzun doğacak fıstık sağlıklıca gelsin inşallah kilosuda iyi
Geçmiş olsun canım benimde alt dişlerimin arkasında tel vardı onu koparmışım gittim çıkardılar işlemi sonrasında yapalım etkilenmesin dedi doktor cidden diş fena bir şey inşallah seninde ağrın geçer
Amin canım inşallah Allah razı olsun Evi gibi var mi insanın cidden daha rahatsın
Herkes soruyor değil mi bana da öyle haber ver diyorlar hele yakınlarımızdan da var haber vermez olur muyuzUzaktakilere zaten insan veremez o an hastaneye gelip görmek isteyene kendine gelince haber verirsin zaten
Amin canım inşallah Gözünaydın tekrardan ne güzel ne önemli iyi bir ebeye denk gelmişsin uzun zorlu süreci çok güzel atlatmışsın maşallahDoya doya kokla yavrunu geçti artık
Dualarım seninle canım sağlıcakla alırsın inşallah kucağına

soguk yemege . soguk çaya alış cnm cunku artk oyle tek elle yersin mutlakda soğur büyüme ataklari cok zor gecer yeni yeni huylar çıkarırlar:)

Sorma valla tek elle herseyi yapiyorum tuvalet hariç.. Zaten aksam ne zmn esimle uyuyo hadi cay koyup icelim desek cayo koyuyorm bardaga iki yudum cekiyorum ingaaa diye basliyo aksam cay icemiyorum vallahi..

Peygamber efendimiz sahabelerine tek elli kadinlara yardim edin diye buyurmus.. Onlarda sokakta tek elli kadin aramış bulamamis.. Gidip sormuslar.. Peygamber efendimiz de tek elli kadinlar annelerdir demiş

hadi ya bunu duymamıştım ama sanki hala yukarda ya migdem cok kötü sıkışık daha kanala indiğini sanmıyorum hayrolsun bakalm. sende belirtiler devam ediyor anlaşılan. :)

aynen oyle bir elinde cocuk bir elinde is annelerin :) ek gıdaya gecince daha cok oluyo bu yemeğin canim soğuması . bn sofra düzeni olsun evde hep birlikte yiyelim dedim ona yedirmekten bn yiyezmedim esim onceden doyur derdi de genede birliktelik daha guzel

Bende oyle hep beraber istiyorum da dedign gibi olacak galiba.. Yinede ayni sofrada oturmak bile güzel yiyemesek bile

hadi ya bunu duymamıştım ama sanki hala yukarda ya migdem cok kötü sıkışık daha kanala indiğini sanmıyorum hayrolsun bakalm. sende belirtiler devam ediyor anlaşılan. :)
Bende karnım indi mi anlamıyorum bunu yaşlı teyzeler iyi anlıyor Sancıyla kanala inende var birazda nasip işi sanırım Yarın kontrol merak içindeyim bakalım nst de ne çıkacak doktor ne söyleyecek bu hafta bekliyordu ama yeniden kontrole geldik
Bugün kontrol günümüz.. En merak ettiğim şey kaç kilo oldu acaba
İnşallah sağlıklı hayırlı haberlerle dönersin canım
Kızlar doktor doğum kolay olmaz çatın dar gibi birazda kastın kendini dedi ne olacak şimdi anlamadım
Canım kendini kastığın için olmuş olabilir sancıyla çatısı genişleyen de var doktorun net doğuramazsın dememiş bence kolay olmaz demiş yani sürekli kontrol altında tutacaktyır yine sakin olduğun zaman muayene edecektir bence zaten inan doğum anında belli oluyor çatı açılıyor mu nedir çok iyi olanında açılmadı mı açılmıyor

Kızlar doktor doğum kolay olmaz çatın dar gibi birazda kastın kendini dedi ne olacak şimdi anlamadım
Bence takılma neden bu kadar olumsuzlaştırıyolar beynimize işliyolar anlayamıyorum gerçekten, yanlış hatırlamıyosam burdan bi arkadaşa da öyle dedi doktoru sezaryen tutturdu ama gayet de normal doğurdu yani, bence sen elinden geleni yap kolay da olsa zor da olsa denememiz lazım gibi hissediyorum

Bebek inince migden ve ciğerlerin bi ferahliyo sanki hamile değilmiş gbi nefes alabiliyorsn rahatca hatta ciğerler boşluğa düşmüş gbi oluyor kizimda oyle olmustu yani. bacagimin arasına da top girmiş gibiydi tabi . daha oyle şeyler yok bnde mesela doguramadk geldik deriz her hafta doktorlra dogurmazsan persembe gorusuruz diyor dun bana

Vallaha yaa beni strese soktu sonu belli değil

Evet kuzum da kafamı bulandırdı

amin canm inşallah nasil kızının kardeşine yaklaşımı?

Çok seviyor cok kıskanıyor. Seviyor gibi yapıp sıkıştırıyor çok kollamak gerekiyor gözümü ayırmamam lazım. Alışana kadar alıngan olacak belli. Aklı bende kalıyor ben de bebeği doyurunca bırakıp ona yoñeliyorum biraz rahatlıyor.
Benim dikişlerim çok agriyor. Iyilesene kadar alışma sürecini daha zor olacak. Ben iyi olsam daha kolay olur oturup onunla oynayabilirim..
Ne zaman gececk bu ağrılar yanıyor resmen

Canım kucağına al bol bol, o kadar artar sütün. İlk zamanlar tutmak da zorlanıyorlar. Videolara bakabilirsin nasıl meme verildiğine. Memeden ağzına süt sık ağzına vermeden önce ordan süt geleceğini bilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…