- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
İnsanın günü gününü tutmuyor dün sinemada doğuracağım sandım kasıldı ter bastı ama doğurmadımBugün hamile degil gibiyim sabah cok mutlu uyandm . kontrolde bi sorun çıkmadı suyu kalbi atislari iyi sanci yok hareketleri azalmıştı ve sakinlesmisti kaç gundur bugün bi coşkun bizimki sen nasılsın?
Bazen halsizlik oluyor canım gayet güzel çıkıyormuşsun yaptığın kadarda yeter elbetMerdiveni yapabiliyodum baya on on beş kat gibi dün akşam anca beş oldu bugün kalkmıyo bacak diğerlerini şaaptım artık
genelde tutmuyor kılosuCanim ölçümler tam tutmuyor. kizimda ayni 37+larda 3300 gram di 38+2de 3500 39+0da dogdu 3300 tutanda varda tabi fazla çıktığı az oluyor duydugum bildiğim.
Dinlenmeyi henüz hiç yapamadım.dogum yapalı henüz üç gün oldu,önceki gecede sancim vardı,5 saat toplam belki uyumusumdur..iki gundur sagip biberonla veriyorum,sagip verdiğim için çok sık aralıklarla,kızıma öyle hasretim ki..masaj gerçekten işe yarıyorhastanede göğsüme sertte bastırıldı oldukça.senin bahsettigin masaj nasıl canım..
Dinlenmeyi henüz hiç yapamadım.dogum yapalı henüz üç gün oldu,önceki gecede sancim vardı,5 saat toplam belki uyumusumdur..iki gundur sagip biberonla veriyorum,sagip verdiğim için çok sık aralıklarla,kızıma öyle hasretim ki..masaj gerçekten işe yarıyorhastanede göğsüme sertte bastırıldı oldukça.senin bahsettigin masaj nasıl canım..
Hep aklıma geliyorsun.Eymen hayata çok güçlü başladı. ♥Bu sürede anne sütü yanında mama verildi mi bilmiyorum ama Eymen şuan anne sutunde.gogsunu hemen almış miydi canim..bizde güya kayınvalide olacak insan var yanımda.ama göğse tutturmak konusunda hiç yardımı olmadı.atmaca misali çocuğu kapma peşinde sadece.dogum yaptığım hastanede bana yardım etmedi sütün yok mama biberon deyince.hic dusunemezdim bu hale düşmeyi.bir önceki yazisimda süt sagiyodum.suan yine süt sagiyorum.kizim nerde?kayınvalide kisisinde.canim kızım,balım,çiçeğim diye diye canımın açısına acı ekliyor..ise yaramiyorum hissi veriyor.ben ne iş yaparim,inek gibi süt sagarim..dediklerini yapicam canım.uyuyor diye dokundurtmuyor kendi aklınca ama alicam ve bol bol koklicam.ve bunu kendi odamda kapım kapalı eşim bile olmadan yapicam.kizim içimdeyken çok mutlu ve gucluydum.keske icimde tutmaya devam edebilseydim...
Sipariş etmiştim canim daha doğum sonrası ilk anlarda ama hala gelmedi.guya dün geliyordu,inşallah bugün ulaşırım..kiralama işini eşime sordum.kucuk bir sehirdeyiz,devlet hastanesi bile elektrikli sağım öncesi resmen yalvartti beni..
Hayalim tamamen buydu.isin mahremiyetine ve saygı duyulması gerektiğine inancimdan..neydim ne oldum diyorum.esim üzülsün istemiyorum.onun kalbini kırmak istemiyorum.suan yanımda tek desteğim o.hos ben dişlerimi gösterirsem de arkamda durur..ama ben yapamıyorum..
Henuz doğum yapmamissin.oyle çok mutlu oldum ki bunaçok şükür bebeğin babası için beklemeye devam ediyor..huzurlu kafa için de dayaniyorum,10 güne bu evden birileri gitmeli ki ben ben olayım çekirdek ailemle..sabah uyanıkken de artık bebeğim ağlaya ağlaya göğsüme tutucam.emmesin,orda dursun..
Bana bunları yaşayana hakkımı da helal etmiyorum,başta hemşireler ve sonrasinda kayınvalide..
Maşallah canım uzun doğacak fıstık sağlıklıca gelsin inşallah kilosuda iyiMuayneden ciktim hanimlar, kilosu 2560 gr olmus kizimin, boyu icin hangi degeri 7 ile carpiyorduk, fl ise 49 cm olmus o zaman
Geçmiş olsun canım benimde alt dişlerimin arkasında tel vardı onu koparmışım gittim çıkardılar işlemi sonrasında yapalım etkilenmesin dedi doktor cidden diş fena bir şey inşallah seninde ağrın geçerKızlar yabenim hamileleginbasında dolgun düşmüştü bugüne kadar ağrı olmadı ama şimdi çok ağrımaya başladı disim napacam bilmiyorum diş ağrısını mi cekeyim.dogum sancisinimi doktora.gitsem biseybyapamazlar son zamanlar of ne keser ki ağrıyı zonkluyorresmen sanki ağzımdan doğuracak gibi hissediyorum
Amin canım inşallah Allah razı olsunBiz evimize geldik çok şükür
Evde olmak gibisi yok çok şükür. Kızımı da çok özlemiştim zaten ne kadar gelse gitse de hastane ortamında gergindi huzursuzdu. Bende üzülüyordum. Şimdi kızım da rahat bende rahatım haliyle oğlumda rahat.
Allah'a binlerce kez şükürler olsun çok güzel duygu tekrar yaşamak ayrı bi güzelmiş.
Allah isteyen herkese nasip etsin. Bekleyen arkadaşlara tekrardan kolaylıklar diliyorum sagsaglim bi avazda kucağınıza alırsınız inşallah
Herkes soruyor değil mi bana da öyle haber ver diyorlar hele yakınlarımızdan da var haber vermez olur muyuzGünümüzü doldurduk insanlar nedense benim gizli gizli doğuracağımı falan sanıyo galiba . Hele ki çok alakasız insanlar sürekli arayip mesajlar atıp hala dogurmadin mı ne zaman dogurucaksjn , bak kesinlikle haber ver .... Demiyolar mışu son iki gündür biktirdilar artık telefonlara bakmak istemiyorum o derecedeyim. Ben doğururken işim gücüm yok onlara haber vericem
Amin canım inşallahKızlarr anca kendime geldim yazabildim. Hala sütüm yok kızım mamayla besliyorum bebeğim iyi olsunda sıkıntı yok çok şükür ikimzde iyiyiz 5 dikişim olduğu için bıraz ağrılarım var sadece. Sabah 8.30 hastaneye gittik nts girdim bebeğimin kalp atışlarını beğenmedi doktor yatış yapalım suni ile başlatalım dedi doktor bizimde günümüz geçtiği için kabul ettik. Yatışım yapıldı suni sancı verilde akşam 8 e kadar açılmam 3 cm olmuştu. Ama gelen sancılar hiç zorlamadı yedim içtim arkadaşlar konuştum sıkıntı olmadı doktorum suniyi kesti senin sancıların gelsin birazda dinlen dedi ve öylede oldu ara ara kendi sancılarım geldi 10 dk bir geliyodu. Gece 12 doktorum geldi suni verelim hızlandıralım süreci dedi ve suni bağlandı bana tekrar. Gece 3 ye kadar iyidi yedim içtim hiç oturmadım hep yürüdüm yorulduğumdade plates topuyla hareketler yapıp dinlendim . Gece 3 ten sonra zorlu süreç başladı artık sancılar sıklaşmış dayanamaz hale geldi ama yapıcam sabrettim bırakmıcam diyerek sancıları çektim sabah 5 gibi açıklığıma bakıldı 6 cm açılman var suyumu patlattılar lağman yaptılar ama öyle kötü değil sadece sancım varken yaptıkları için hem sancı hem bunlar olunca stres yaptım biraz. Suyum geldikten sonra yapamıyorum bittim diye ağlamaya başladım eşimi aramak istedim ama ebe izin vermedi. Ebe çok önemli Allah bin kere razı olsun ondan. Öyle öyli çektim 8 cm açımlığım olduğu zaman ben güçlü bi kadır değilim ne olur alın beni dedim ebeye hayır sana güveniyorum yapıcaksın diyerek motive etti beni ve nasıl ıkınmam gerektiğini öğretti bana sürekli terimi sildi yürüttü beni ve sabah 7.20 de kızım dünyaya geldi. Perine mesajı yapamadığım için doktorum rahmin sert yumuşmamış kesi atıyorum diyerik kesti 5 tane dikişim var odamıza alındık öğlen 12 gibi taburcu olduk. Kızlar gerçekten zorlu uzun bi yolculuk doğum ama inanın kan bile veremeyen ben yaptıysam sizde yaparsınız Rabbim o an o güca öyle bi veriyo ki çok şükür ikimizde sağlıklı bi şekilde atlattık. Rabbim başta isteyen herkese bu duyguları nasip etsin. Doğumu bekleyen hamiş arkadaşlarımada Rabbim bi avazda onlarıda kurtarsın
Dualarım seninle canım sağlıcakla alırsın inşallah kucağınaBen varımbayadır giremedim buraya, evi kırklamakla meşguldüm bugün itibari ile 40+0’ım. Dr bugün yatış verdi birazdan hastaneye gideceğim, normal istediğim için önce suni sancı verecek öğleden sonraya kadar gelmezse sezeryana alırız, akşam ekibi evden toplamak zaman alır riske atmayalım dedi. Çok gerginim şans dileyin
soguk yemege . soguk çaya alış cnmcunku artk oyle tek elle yersin mutlakda soğur büyüme ataklari cok zor gecer yeni yeni huylar çıkarırlar:)
Yok gelmedi zatenhadi inşallah38+4den once gelmez diye düşünüyorum bn benimkinin bakalm
hadi ya bunu duymamıştım ama sanki hala yukarda ya migdem cok kötü sıkışık daha kanala indiğini sanmıyorum hayrolsun bakalm. sende belirtiler devam ediyor anlaşılan. :)İnsanın günü gününü tutmuyor dün sinemada doğuracağım sandım kasıldı ter bastı ama doğurmadımsadece bel ağrısı akşam ve gece ara ara oldu Hafif baş ağrımda hiç geçmiyor neden olur ki Doğuma doğru hareketlenme de görülebilirmiş haberin olsun Maşallah kontrolde güzel geçmiş bekleyebilir
Bazen halsizlik oluyor canım gayet güzel çıkıyormuşsun yaptığın kadarda yeter elbet
Sorma valla tek elle herseyi yapiyorum tuvalet hariç.. Zaten aksam ne zmn esimle uyuyo hadi cay koyup icelim desek cayo koyuyorm bardaga iki yudum cekiyorum ingaaa diye basliyoaksam cay icemiyorum vallahi..
Peygamber efendimiz sahabelerine tek elli kadinlara yardim edin diye buyurmus.. Onlarda sokakta tek elli kadin aramış bulamamis.. Gidip sormuslar.. Peygamber efendimiz de tek elli kadinlar annelerdir demiş
aynen oyle bir elinde cocuk bir elinde is annelerin :) ek gıdaya gecince daha cok oluyo bu yemeğin canim soğuması . bn sofra düzeni olsun evde hep birlikte yiyelim dedim ona yedirmekten bn yiyezmedim esim onceden doyur derdi de genede birliktelik daha guzel
evet oğlum 3070 geldi dün bakalm kaç kilo doğacak bnce 3 ile 3300 arası olur ama baklmgenelde tutmuyor kılosu
Bende karnım indi mi anlamıyorum bunu yaşlı teyzeler iyi anlıyorhadi ya bunu duymamıştım ama sanki hala yukarda ya migdem cok kötü sıkışık daha kanala indiğini sanmıyorum hayrolsun bakalm. sende belirtiler devam ediyor anlaşılan. :)
İnşallah sağlıklı hayırlı haberlerle dönersin canımBugün kontrol günümüz.. En merak ettiğim şey kaç kilo oldu acaba
Canım kendini kastığın için olmuş olabilir sancıyla çatısı genişleyen de var doktorun net doğuramazsın dememiş bence kolay olmaz demiş yani sürekli kontrol altında tutacaktyır yine sakin olduğun zaman muayene edecektir bence zaten inan doğum anında belli oluyor çatı açılıyor mu nedir çok iyi olanında açılmadı mı açılmıyorKızlar doktor doğum kolay olmaz çatın dar gibi birazda kastın kendini dedi ne olacak şimdi anlamadım
Bence takılma neden bu kadar olumsuzlaştırıyolar beynimize işliyolar anlayamıyorum gerçekten, yanlış hatırlamıyosam burdan bi arkadaşa da öyle dedi doktoru sezaryen tutturdu ama gayet de normal doğurdu yani, bence sen elinden geleni yap kolay da olsa zor da olsa denememiz lazım gibi hissediyorumKızlar doktor doğum kolay olmaz çatın dar gibi birazda kastın kendini dedi ne olacak şimdi anlamadım
Bebek inince migden ve ciğerlerin bi ferahliyo sanki hamile değilmiş gbi nefes alabiliyorsn rahatca hatta ciğerler boşluğa düşmüş gbi oluyor kizimda oyle olmustu yani. bacagimin arasına da top girmiş gibiydi tabi . daha oyle şeyler yok bnde meselaBende karnım indi mi anlamıyorum bunu yaşlı teyzeler iyi anlıyorSancıyla kanala inende var birazda nasip işi sanırım Yarın kontrol merak içindeyim bakalım nst de ne çıkacak doktor ne söyleyecek bu hafta bekliyordu ama yeniden kontrole geldik
İnşallah sağlıklı hayırlı haberlerle dönersin canım
Canım kendini kastığın için olmuş olabilir sancıyla çatısı genişleyen de var doktorun net doğuramazsın dememiş bence kolay olmaz demiş yani sürekli kontrol altında tutacaktyır yine sakin olduğun zaman muayene edecektir bence zaten inan doğum anında belli oluyor çatı açılıyor mu nedir çok iyi olanında açılmadı mı açılmıyor
Vallaha yaa beni strese soktu sonu belli değilBence takılma neden bu kadar olumsuzlaştırıyolar beynimize işliyolar anlayamıyorum gerçekten, yanlış hatırlamıyosam burdan bi arkadaşa da öyle dedi doktoru sezaryen tutturdu ama gayet de normal doğurdu yani, bence sen elinden geleni yap kolay da olsa zor da olsa denememiz lazım gibi hissediyorum
Evet kuzum da kafamı bulandırdıBende karnım indi mi anlamıyorum bunu yaşlı teyzeler iyi anlıyorSancıyla kanala inende var birazda nasip işi sanırım Yarın kontrol merak içindeyim bakalım nst de ne çıkacak doktor ne söyleyecek bu hafta bekliyordu ama yeniden kontrole geldik
İnşallah sağlıklı hayırlı haberlerle dönersin canım
Canım kendini kastığın için olmuş olabilir sancıyla çatısı genişleyen de var doktorun net doğuramazsın dememiş bence kolay olmaz demiş yani sürekli kontrol altında tutacaktyır yine sakin olduğun zaman muayene edecektir bence zaten inan doğum anında belli oluyor çatı açılıyor mu nedir çok iyi olanında açılmadı mı açılmıyor
amin canm inşallahnasil kızının kardeşine yaklaşımı?
Canım kucağına al bol bol, o kadar artar sütün. İlk zamanlar tutmak da zorlanıyorlar. Videolara bakabilirsin nasıl meme verildiğine. Memeden ağzına süt sık ağzına vermeden önce ordan süt geleceğini bilsinDinlenmeyi henüz hiç yapamadım.dogum yapalı henüz üç gün oldu,önceki gecede sancim vardı,5 saat toplam belki uyumusumdur..iki gundur sagip biberonla veriyorum,sagip verdiğim için çok sık aralıklarla,kızıma öyle hasretim ki..masaj gerçekten işe yarıyorhastanede göğsüme sertte bastırıldı oldukça.senin bahsettigin masaj nasıl canım..
Hep aklıma geliyorsun.Eymen hayata çok güçlü başladı. ♥Bu sürede anne sütü yanında mama verildi mi bilmiyorum ama Eymen şuan anne sutunde.gogsunu hemen almış miydi canim..bizde güya kayınvalide olacak insan var yanımda.ama göğse tutturmak konusunda hiç yardımı olmadı.atmaca misali çocuğu kapma peşinde sadece.dogum yaptığım hastanede bana yardım etmedi sütün yok mama biberon deyince.hic dusunemezdim bu hale düşmeyi.bir önceki yazisimda süt sagiyodum.suan yine süt sagiyorum.kizim nerde?kayınvalide kisisinde.canim kızım,balım,çiçeğim diye diye canımın açısına acı ekliyor..ise yaramiyorum hissi veriyor.ben ne iş yaparim,inek gibi süt sagarim..dediklerini yapicam canım.uyuyor diye dokundurtmuyor kendi aklınca ama alicam ve bol bol koklicam.ve bunu kendi odamda kapım kapalı eşim bile olmadan yapicam.kizim içimdeyken çok mutlu ve gucluydum.keske icimde tutmaya devam edebilseydim...
Sipariş etmiştim canim daha doğum sonrası ilk anlarda ama hala gelmedi.guya dün geliyordu,inşallah bugün ulaşırım..kiralama işini eşime sordum.kucuk bir sehirdeyiz,devlet hastanesi bile elektrikli sağım öncesi resmen yalvartti beni..
Hayalim tamamen buydu.isin mahremiyetine ve saygı duyulması gerektiğine inancimdan..neydim ne oldum diyorum.esim üzülsün istemiyorum.onun kalbini kırmak istemiyorum.suan yanımda tek desteğim o.hos ben dişlerimi gösterirsem de arkamda durur..ama ben yapamıyorum..
Henuz doğum yapmamissin.oyle çok mutlu oldum ki bunaçok şükür bebeğin babası için beklemeye devam ediyor..huzurlu kafa için de dayaniyorum,10 güne bu evden birileri gitmeli ki ben ben olayım çekirdek ailemle..sabah uyanıkken de artık bebeğim ağlaya ağlaya göğsüme tutucam.emmesin,orda dursun..
Bana bunları yaşayana hakkımı da helal etmiyorum,başta hemşireler ve sonrasinda kayınvalide..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?