Dört yaş galiba zor bı yaş . İki üç aydie ağlama krizleri vardı. Tam azaldı dedik kardeş krizi başladı. İlgi istiyorlar onlarda. Dün sağlık ocağına gittim bebeği annemi bıraktım büyük oğlumla gittik. Başbaşa gittik diye çok sevindi. Normalde dışarda taşkınlık yapan çocuk gitmiş anne elimi tut baka araba gecio hadi börek alalım falan dedi.Tam olarak bende böyleyim. Benim ki de 4.5 yaşında. Çocuğu emzirirken koltuğa çıkıp zıplıyor falan. Sürekli öpüyor, yüzünü sıkıyor. Beni kızdırmak için elinden geleni yapıyor aynı şekilde. Ne zaman normale döner bilmiyorum hiç
Birebir birşeyler yapmayı özlüyorlar.bende evde birlikte kek falan yapıyorum seviyormöyle şeyleri. Şimdi bebekler uyuyor genel de, uykuları azalıp daha çok orta da olduklarında ne yapacağız acaba.Dört yaş galiba zor bı yaş . İki üç aydie ağlama krizleri vardı. Tam azaldı dedik kardeş krizi başladı. İlgi istiyorlar onlarda. Dün sağlık ocağına gittim bebeği annemi bıraktım büyük oğlumla gittik. Başbaşa gittik diye çok sevindi. Normalde dışarda taşkınlık yapan çocuk gitmiş anne elimi tut baka araba gecio hadi börek alalım falan dedi.
Berikko
Berikko, Aptamilin su prematureler icin ek kilo aldiricisi Eymen de kusma yapti mi ? Emre ne zaman icse cikariyo.Artik bu mamaya bagliyorum ben.
Doğumun her türlüsü zor cnm. Benm üç hafta oldu hala dikislerim acio. Memeler yara oldu. Üstüne basur oldum kanama yapio napcam bilmiom. Doğumdan beri geçmeyen öksürük var ama bogulurcasina nefes darlığı başladı. Evde çok bunaldim . Dün sağlık ocagina gittim geldim dünden beri dikislerim baya acımaya basladi. Gezcek kadar iyi değilim demek ki . Haftasonu bı AVM gezelim diye dusunuyodum. Hoş herkes hasta salgın hastaliklar var zaten çıkamayız. Neyse en büyük planım haftasonu anneme gitmekDogum yapali bugun tam bir hafta oldu. Cok mutsuz hissediyorum kendimi
Hic iyilesemicem mi
Ben hic boyle olacagini dusunmemistim. Normal dogum yapan hemen ayaga kalkar bilmem ne
Ogluma da üzülüyorum. Hamileligim boyunca hic stres yapmadim hep mutlu oldum o etkilenmsn diye ama simdi çöktüm resmen
Uyurken iyi de uyaninca yatktn kalkip kucagima almak oturmak meme tutturmak icin cabalamak gozumde buyuyor.
Gazini çıkartmak istiyorum ayakta gezmek zor geliyor
Sanki dikis yerlerim karnim asagi çekiyor beni
Hele gece uyanip emzirmek zulüm. Bi uyanıyorum terden ipislak olmusum usudigum icin yataktan cikmak istemiyorum
Uyuya uyana emziriyorum
Bizim anaokulu mevzusu vardı ikinci yarıya erteledik. Anne tatlı yapalım diyo hemde hergun. Beraber kek pasta pizza yaparız çok sever mutfak işlerini. Bize bol enerji laizmBirebir birşeyler yapmayı özlüyorlar.bende evde birlikte kek falan yapıyorum seviyormöyle şeyleri. Şimdi bebekler uyuyor genel de, uykuları azalıp daha çok orta da olduklarında ne yapacağız acaba.
Kızlar ben taburcu oldum evdeyim. Bebekte bende iyiyiz. Şükürler olsun ağrım yok şimdilik. Bebegimde iyi bir sorun yasamadik.
Dogum yapali bugun tam bir hafta oldu. Cok mutsuz hissediyorum kendimi
Hic iyilesemicem mi
Ben hic boyle olacagini dusunmemistim. Normal dogum yapan hemen ayaga kalkar bilmem ne
Ogluma da üzülüyorum. Hamileligim boyunca hic stres yapmadim hep mutlu oldum o etkilenmsn diye ama simdi çöktüm resmen
Uyurken iyi de uyaninca yatktn kalkip kucagima almak oturmak meme tutturmak icin cabalamak gozumde buyuyor.
Hele gece uyanip emzirmek zulüm. Bi uyanıyorum terden ipislak olmusum usudigum icin yataktan cikmak istemiyorum
Uyuya uyana emziriyorum
Geçecek canım sende geçeceğini biliyorsun zaten maksimum 40 gün içinde alışacaksın lohusa terlemen de geçecek emzirme uyku düzeni de bir şekilde şekillenmeye başlayacakDogum yapali bugun tam bir hafta oldu. Cok mutsuz hissediyorum kendimi
Hic iyilesemicem mi
Uyuya uyana emziriyorum
Benim ki gidiyor bu dönem. Stres atıyor, oynuyor orda, hafta sonları daha çok sıkılıyor. İkinci dönem başlayınca sizde farkı görürsünüzBizim anaokulu mevzusu vardı ikinci yarıya erteledik. Anne tatlı yapalım diyo hemde hergun. Beraber kek pasta pizza yaparız çok sever mutfak işlerini. Bize bol enerji laizm
Bence şansın eşimin seni destekliyor ve arkanda duruyor olması bunu kullan lütfen bebekte senin al oyna op kokla uyansın geri uyutursun annesisin sen acinidasevginize yasa doya doya geçen zaman geri gelmeyecek hırslanıp kendinden çıkarma acısını söyle bahanesi sen yemek yap ortalık topla bende yavrumla ilgileneyim yanlışlara yaşayarak öğreneyim de bu cektigin çileye değmez herşey tecrübe değil o bebeğin annesinin sevgisine kokusuna ihtiyacı var mükkemmel bi bakıma değil eksiklerimizlebüyüyeceğiz bizde bebekte Allah yardımcınız olsun ama bende buralara böyle yazarim heralde bi farkla benim eşim beni desteklemez süt veremiyosan bile biberonla kendi kucağında ver başkasına verdirtme kendini iyi hissetmediğini söyleDinlenmeyi henüz hiç yapamadım.dogum yapalı henüz üç gün oldu,önceki gecede sancim vardı,5 saat toplam belki uyumusumdur..iki gundur sagip biberonla veriyorum,sagip verdiğim için çok sık aralıklarla,kızıma öyle hasretim ki..masaj gerçekten işe yarıyorhastanede göğsüme sertte bastırıldı oldukça.senin bahsettigin masaj nasıl canım..
Dinlenmeyi henüz hiç yapamadım.dogum yapalı henüz üç gün oldu,önceki gecede sancim vardı,5 saat toplam belki uyumusumdur..iki gundur sagip biberonla veriyorum,sagip verdiğim için çok sık aralıklarla,kızıma öyle hasretim ki..masaj gerçekten işe yarıyorhastanede göğsüme sertte bastırıldı oldukça.senin bahsettigin masaj nasıl canım..
Hep aklıma geliyorsun.Eymen hayata çok güçlü başladı. ♥Bu sürede anne sütü yanında mama verildi mi bilmiyorum ama Eymen şuan anne sutunde.gogsunu hemen almış miydi canim..bizde güya kayınvalide olacak insan var yanımda.ama göğse tutturmak konusunda hiç yardımı olmadı.atmaca misali çocuğu kapma peşinde sadece.dogum yaptığım hastanede bana yardım etmedi sütün yok mama biberon deyince.hic dusunemezdim bu hale düşmeyi.bir önceki yazisimda süt sagiyodum.suan yine süt sagiyorum.kizim nerde?kayınvalide kisisinde.canim kızım,balım,çiçeğim diye diye canımın açısına acı ekliyor..ise yaramiyorum hissi veriyor.ben ne iş yaparim,inek gibi süt sagarim..dediklerini yapicam canım.uyuyor diye dokundurtmuyor kendi aklınca ama alicam ve bol bol koklicam.ve bunu kendi odamda kapım kapalı eşim bile olmadan yapicam.kizim içimdeyken çok mutlu ve gucluydum.keske icimde tutmaya devam edebilseydim...
Sipariş etmiştim canim daha doğum sonrası ilk anlarda ama hala gelmedi.guya dün geliyordu,inşallah bugün ulaşırım..kiralama işini eşime sordum.kucuk bir sehirdeyiz,devlet hastanesi bile elektrikli sağım öncesi resmen yalvartti beni..
Hayalim tamamen buydu.isin mahremiyetine ve saygı duyulması gerektiğine inancimdan..neydim ne oldum diyorum.esim üzülsün istemiyorum.onun kalbini kırmak istemiyorum.suan yanımda tek desteğim o.hos ben dişlerimi gösterirsem de arkamda durur..ama ben yapamıyorum..
Henuz doğum yapmamissin.oyle çok mutlu oldum ki bunaçok şükür bebeğin babası için beklemeye devam ediyor..huzurlu kafa için de dayaniyorum,10 güne bu evden birileri gitmeli ki ben ben olayım çekirdek ailemle..sabah uyanıkken de artık bebeğim ağlaya ağlaya göğsüme tutucam.emmesin,orda dursun..
Bana bunları yaşayana hakkımı da helal etmiyorum,başta hemşireler ve sonrasinda kayınvalide..
Ay inşallahBenim ki gidiyor bu dönem. Stres atıyor, oynuyor orda, hafta sonları daha çok sıkılıyor. İkinci dönem başlayınca sizde farkı görürsünüz
baskı büyüdüğündende olabilir canm son ay oluyor hep . ama bu kanala inme mevzu da belki yapisaldir D dgdln in doktoru bi sancıya bakar kanala girmesi demis baksnaAnlayamıyorum nefes durumunuDoktor geçen hafta güzel yerleşmiş dedi ama kanala inmiş demedi yerleşme çatıya mı yerleşmiş oluyor tam çözemedim hala geçen haftayla durumum aynı gibi Top girmiş gibi değil aşağıya daha çok baskı hissediyorum sadece
Bulandırma kafanı canım henüz belli olmaz zaten doktorun kilosunda kafa çapında ya da darlığında çatının bir şey görürse muhakkak doğuramazsın sezeryan olacaksın derdi normale bırakmış sancı sırasında herkeste olduğu gibi belli olacak
Eşin geliyor artık başlar sancıların merak etme babasını bekliyordu minnak
Canım açılmayla haftalar geçiren var doktorun ne söylediyse onu uygula bence ki artık doğsa da zamanı bence açılmayı daha da kolaylaştırmak için hareket yapabilirsinKızlar bende bugün sadece alttan muanede gittim acilmam varmış ufak acaba erkenmi gelecek tarihinden varmı 38+0 da açılması olan bi duygulandim ya yatsammi ev işimi yapsam kasikda yürüken ağrı var
Yerleşme dediği nereye yerleşiyor peki bebek doktor bahsederken neyden bahsetti
oyle mi bnde nerden duydum veya okudum hatirlamiyorum ama öyle biliyordum . ama su ana kadr ki kisma bakarsak bnm de ikinci gebelik daha geriden ilerliyor bu haftada kizim 3bucuk çıkıyordu bu 3 çıkıyorAslında tam tersi. Haftaların aynı olması koşuluyla ilk ve erkek bebek en iri bebek olurmuş. İkincinin ilki geçme olasılığı pek olmazmış. Bununla ilgili çok makale okumuştum ilk gebelikte :)) Ama ben bu gebelikte diyet falan yaptım bebek odaklı beslendim. O yüzden daha çok olabilir.
bu cati kemikleri var ya oraya koymuştur belkide kafasını inmeye hazirlaniyordur. bilmiyorum ki bna hic boyle seyler demiyor sadece 37.haftada ultrasonu tam vajina kemiginin dibine tutup bak kafasi burda normal dogum pozisyonunda suan tam olarak diye söylemişti.Yerleşme dediği nereye yerleşiyor peki bebek doktor bahsederken neyden bahsettiKanala sancı anında da doğum zamanı giriliyor cidden biraz yapıyla alakalı dediğin gibi
Tamam seninki de olması gereken yerde banada orayı gösterdi oraya bastırıyor zaten artıkbu cati kemikleri var ya oraya koymuştur belkide kafasını inmeye hazirlaniyordur. bilmiyorum ki bna hic boyle seyler demiyor sadece 37.haftada ultrasonu tam vajina kemiginin dibine tutup bak kafasi burda normal dogum pozisyonunda suan tam olarak diye söylemişti.
38-42 haftaları arası dogum icin normal kabuk ediliyor canm bi eksiğin varsa hallet sonra basla yürüyüş merdivenKızlar bende bugün sadece alttan muanede gittim acilmam varmış ufak acaba erkenmi gelecek tarihinden varmı 38+0 da açılması olan bi duygulandim ya yatsammi ev işimi yapsam kasikda yürüken ağrı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?