2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
dimi dimi gidikliyo sanki alta alta itiyo kendini hatta afedersin sanki makata makata kafa atiyor bi caba icinde onlarda kıyamam ya aslinda onalrda kadr yoruluyorlar bu süreçte

Nişan geldikten sonra doğumun başlaması sizde ne kadar sürdü? Sabah doktora gittik açıklık hala 2 cm, yatış yapmadı. Eve geldik beş saat sonra nişan geldi. Bazen saatler bazen günler sürüyor diyorlar ama gerçekten artık çok çok çok bunaldım. Korkunç bir çatı ağrım var kendimi hiç iyi hissetmiyorum.

o korkunç ağrı bebek kanala dogru inme çabasında olduğundan canm . genelde 24 saat icinde dogum başlar nisandan sonra demisti ebe ama bazen bir hafta sonra olanda varmis bn nisan gelmesi yaşamadım ilk gebelikte bundada bilmiyorum gelirmi . Sicak dus bol squat ve merdiven ise yarayabilir sancilari baslaymak icin . o cati agrisiyla da zor tabi merdiven ama

Yaa ben hiç anlamıyorum sizlerin bu muhabbetlerinden yasamadgm için heralde.. Ikinci bebekte naapcam bilmiyorum.. Catidir nişandır hic bilmiyorm.. Eymende bile her seye kafa yoramiyodum.. Hatta sanrm haydarpasada yatis yaparken benim suyum gelmiş heralde.. Sizler konustukca anliyorum.. 130ken 60a o yuzden düştü suyum.. Konustugunuz gibi camasir suyu gibi kokuyodu anlam veremiodm hatta ama sizinti seklinde olmus olabilir.. Terliyorum diye hic onemsemedm.. Ama 33.haftada su gelir mi yav.. Tuhaf geldi.. Belkide yanlis anladm neyse Allah yardimciniz olsun

Aboo sen benden daha zor durumdasin ya
Benim ilk cocugum. Yemek derdim de yok ama iste ruhen tırtım

Aynen oyle oturmak cok zor. Tüm agirligimi vermmk icin bacaklarmdan belimden destek aliyorum bu sefer oralar agriyor
Vücudumu dinlemekten keyfim kaciyor

Geçiyor di mi
Gecsin bitsin de keyfine varayim artik

Senin niçin erken doğum oldu?

canım senin Eymen’de çektiğin sıkıntı, stres bunu beşe katlar İnan bana. Prematüre çok zor hem fiziksel hem psikolojik olarak. Yapacak bir şey yok, zamanı çok geçmeden doğsun istiyorum artık sadece. Çok daraldım.

Şiddeti artmıyorsa süresi kısalmıyorsa yalancıdır canım takibini yap bir de açılman olabilir de muayene etmediğinden bilmiyorsundur sen yine de hareketleri eksik etme benimde bir yürüyüşüm kaldı bugünde 61 squat 50 çömelme 400 pilates hareketimi yaptım
dimi dimi gidikliyo sanki alta alta itiyo kendini hatta afedersin sanki makata makata kafa atiyor bi caba icinde onlarda kıyamam ya aslinda onalrda kadr yoruluyorlar bu süreçte
Evet kafa atıyor minnaklarKıyamam cidden onlarda ne yapacaklarını biliyorlar Rabbimin büyük mucizesi çaba sarfediyorlar gelmek için bugünler de sık sık uyurlarmış doğuma enerjileri kalsın diye zor yollardan geçiyorlar bilmedikleri
Canım genelde haftası gelmiş insanlarda 24-48 saat içinde doğum başlayabiliyor kız kardeşiminde 1,5 gün kadar sonra sancıları sıklaşmıştı doğum zamanına girmişti öyle olma ihtimali yüksek eğer hafta olarak geride olsaydın belki bekler derdim ama geliyor bence çatıda açılma olsun diye baskıyla oluyor bol bol hareket yap squat pilates yanlara açarak yürüme beline masajla duş Rabbim kolaylık versin hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz
Aynen oyle oturmak cok zor. Tüm agirligimi vermmk icin bacaklarmdan belimden destek aliyorum bu sefer oralar agriyor
Vücudumu dinlemekten keyfim kaciyor

Geçiyor di mi
Gecsin bitsin de keyfine varayim artik
Keyfine varacağız canım Allahın izniyle hepimiz geçtik o yollardan bak nerelere gelmişiz herkes büyümüş ilk aylar çekiliyor sonra o büyük mucize hep seninle en iyi arkadaşın

ay inşallah başlar 24 saate ama dediğin gibi in çık falan o kadar zor ki. Sadece çömelip oturuyorum o biraz iyi geliyor sonra korkunç acı giriyor kasıklarıma ama doğum sancısı değil. Bakalım neler olacak

Canım açılmayla haftalar geçiren var doktorun ne söylediyse onu uygula bence ki artık doğsa da zamanı bence açılmayı daha da kolaylaştırmak için hareket yapabilirsin
Ah kasigimdada ayağa kalkınca ağrı var o zaman hareket halinde kalayım agrisada ben direk yatışagecmistim

Ay inşallah dediğin gibi olur. Teşekkür ederim

Aboo sen benden daha zor durumdasin ya
Benim ilk cocugum. Yemek derdim de yok ama iste ruhen tırtım
İlk doğumda annemde kaldım bı ay. Prensesler gibiydim tek isim bebeği emzirmekti. Ona rağmen uykusuzluk yorgunluk o zamanda bronşit oldum dikişler açıldı enfeksiyon kaptım sabah akşam pansuman a iğne seruma gittim. Kendi evine geçerken agladim ben bu bebeğe nasıl bakicam diye. Halbuki çocuk bakmayı biliyodm çok yegenlerime bakmistim daha önce. Lohusalık zor insan bunalio. Ben ne zaman kanama bitti gusül aldım namaz kıldım Kur'an okumaya başladım o zaman bütün sıkıntı huzursuzluk bitti sütüm bile o zaman çoğaldı . Herkes için içinde bulunduğu durum zordur.

Adana ve çevresinde kaynar diye bi lohusa şerbeti var süt yapımına faydalı bilmiyorum sen nasıl bir serbet iciyosun

Şu ara hicbirini hatirlamiyorm ama yasarken uzuluyodum gercekten.. Özellikle eymen kuvozdeyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…