2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Gebelik kolestazı.. 1 hafta yattm snra 30 agustosta sezeryan oldum.. Ilk dogum yapan benim burada
Aman Allah'ım. Çok mu yüksekti safra asidi? Neden bu kadar erken? Benim ilk gebelikte kaşıntım çoktu. Kolestazdan şüphelenildi. Ama çok şükür çıkmadı. Ama ilk kez bu kadar erken bir haftada sezaryen duydum 36 37'den sonra riskli diye biliyordum ben.

Amin canım çok teşekkür ederim valla gurupta herkese de çünkü ne zaman yazsam bu durumumu , inşallah diyen ,amin diyen ,iyi dileklerde bulunanlar oldu sizin gibi. Ben duanın gücüne inanırım ve Rabbim şükür kabul etti
Yerleşme dediği nereye yerleşiyor peki bebek doktor bahsederken neyden bahsetti Kanala sancı anında da doğum zamanı giriliyor cidden biraz yapıyla alakalı dediğin gibi
Canım bebek sırtını dışa dönüyo ,çenesini gövdesine dayiyo ve kafasını rahim ağzına doğru yerlestiriyo . O zaman artık yüzünü de goremiyosun. Doktor bugün gösterdi ve ben bunu şov olsun diye gostermiyorum ama bebek şov yapıyo dedi. Yüzü görünüyorsa yerlesmemistir dedi.
Allah yardımcınız olsun hem meleginizin hem sizin. İki cm açılma olmuş,nişan gelmiş öyle çok bekletmez meleğiniz. Nisan gelmesi demek 1-7 gün arası doğum olacak demektir ama senin meleğin harekete geçmiş zaten . İlk 4-5 cm açılma çok yavaş olurmuş o yüzden sürecin çok uzayacahini düşünme bana yarın güzel haberlerini alırız gibi geliyo öğleden sonra. Beklenen doğum tarihimiz aynıydı bakalım benim ki ne zaman yola çıkacak. Rabbim hayırlısıyla kavuştursun sizi

İlk olculdugunde 38di.. Haydarpasada yatis yaparken tekrar tahlil yapildi.. 40ı gecerse sezeryan olcaktim yatis yaptgm ertesi gün.. Ama 17 cikinca ertelediler.. Ast alt degerleri de aşırı yuksekti.. Biri 800 küsur digeri 300küsurdü.. Haydarpasada bayagi düştü ilk 3 gün.. Sonra yine yukselise gecince sezeryane aldılar.. Aynen 33.haftada doğdu ama orta premature diye biliyorum.. 1800 doğdu.. Solunum destegi aldı ama çabuk attı.. Sezeryanden önce celeston yaptilar bana belkide ondan bilmiyorum.. Enfeksiyonu zor bitirdi doktoru.. Sonraki problemde emmesi yoktu.. Odaya cikinca kilo kaybetti.. Doktor biraz daha tuttu diger odaya cikisimizda taburcu olduk.. Toplamda 24 gun kuvoz maceramiz oldu.. Yipraticiydi.. Ama kendimi koyvermemek için sut gitmesin diye evde yalniz kaldgmda ya uyudum ya da eve ceki duzen vermeye çalıştım kafami dagitayim diye.. İyi geldi.. Yoksa son zmnlar psikolojim bozulmaya baslamak uzereydi neyseki bitti şimdi evimizdeyiz

Gogus pedi gibi seyler yapisiyor yaralar cok canimi yakiyor nerdeyse agkiyacak emdirecegim.ayva cekirdeginden krem yaptim onu suruyorum uzerine poset koyuyorum hemsirede boyle yaralar iyileskez kuru tutman lazim dedi oylede olmuyor off ne zaman gececek bu yaralar emzirmek iskence gibi oldu

Bende buradaki edilen dualara çok inanıyorum. Çünkü hepimizin duası aynı kibir yok öfke yok. Tertemiz. Bebek isteyen kardeşlerimize de çok dua edelim biz muradimiza erdik çok şükür.

kiz bn 60 squat yapsam kesin dogururum 20 yeter 5 kat merdiven çıkıyorum pilates topunda egzersiz yapıyorum ve yürüyüş. ha bide perine masajı ilk yaptığım günle o kadr fark varki ise yarayacak diye umuyorum :)

Allah kolaylık versin canım. Şu soğan dilimi mevzusu var bi dene istersen .çok bilmiyorum ama soğanı yuvarlak dilimleyip üzerine koyuyolar. İnşallah faydalı olur.
Bende buradaki edilen dualara çok inanıyorum. Çünkü hepimizin duası aynı kibir yok öfke yok. Tertemiz. Bebek isteyen kardeşlerimize de çok dua edelim biz muradimiza erdik çok şükür.
Evet canım kesinlikle.
Valla onlara da her daim dua ediyorum. İçimdeki meleği öğrendiğim günden beri. Rabbim kimseye aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin

daha uzun süren cok azdır bence ya genelde başlıyor 1 2 güne insalh kolay guzel bi doğumun olur

Sen çok güçlüydün..
Hiç kaybetmedün enerjini ve pozitifliğini..
Seni takdir ettim canım.çok şükür atlattınız zor günleri Eymenle güzel ömrünüz olsun

İnsan kimse ile paylaşamıyor çocuğunu senin kokuna alışması lazım eldivenlerini de çıkart elini göğsüne koy seni hissetsin. Keşke keyınvalden biraz anlayış gösterse size

Gözün aydın uzun süre eşinin yolunu gozledin bebek de çok akıllı babayı bekledi usluca. Hayırlı kolay doğumlar dilerim cnm

Havluyla gazli bez denesen bir de. Kuru tutar onlar
Ben kucuk el havlularjndan koydum yatiyorum m oyle

Her dediğine katılıyorum canım, bana göre de en zorlu dönem emzirmenin ilk aşamaları. Normal doğum yapmıştım ama tek hatırladığım emzirme problemleri. Seninki kadar olmasa da yaşadığım şeyleri bı daha yaşar mıyım diye tedirginim. Aslında bebek çabası da bı o kadar önemli. Hemen biberon verirseniz kolaya alışıyor, meme reddi daha dirençli oluyor. Benim hatam da buydu, resmen pes ediyordum, insanlar nasıl emziriyor diye şaşırıyordum. Hamdolsun ben de 25 ay emzirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…