2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
nasılsın ağrı devam ediyormu?

Havayla teması kesmeniz lazım canım kuru tuttukça daha da artıyor acı. Ben gümüş kapak kullanıyorum. Kapak varken çook iyi asla acımıyor rahat rahat emziriyorum nemli kalıyor içi. Ama üst değiştirirken kapağı çıkardığım an göğüs uçları anında kuruyo ve feci bir acı geliyo. Gümüş kapak pahalı diyen arkadaşlar var bir de philipsin varmış heralde göğüs kalkanı ama gümüş değilmiş. Bir de onu dene istersen

*
Benimde kötü durumda. Uçları kanıyor çok acıyor. Emdiği zaman ne kadar emiyor.

Gözün aydın uzun süre eşinin yolunu gozledin bebek de çok akıllı babayı bekledi usluca. Hayırlı kolay doğumlar dilerim cnm
Amin canım çok teşekkür ederiz
nasılsın ağrı devam ediyormu?
Hafifliyo bazen artıyo, afedersiniz biraz da gaz sancı yapıyo ve gaz sancım da kasıklarıma vuruyo. Az önce pilates topunun üzerindeydim o biraz rahatlattı beni. Bakalım gecemiz nasıl gecicek ,sabahimizin güzel olacahi Allah'ın izniyle belli oldu zaten . Valla yeni evliler gibi heycanliyim

*

Benimde kötü durumda. Uçları kanıyor çok acıyor. Emdiği zaman ne kadar emiyor.

Zeytinyağı 1 günde iyileştirdi, benimm de yara olmuştu hatta kesik kesik görüntü vardıı çatlamış kırmızı yaralar
Hastanede süt sağma makinesi yaptı öyle
Evde de her gün duş alıyorum kurusa bile nemli kalıyor duş sonrası uzun bir süre.

Canım bunlar hep geçici düşünceler. Bı bakmışsın herşey düzene girmiş. Üç gün öyle olur, dördüncü gün başka bir sıkıntı çıkar. İlk bi kac ay böyle böyle olur herkes. İlk dogumunsa çok normal böyle hissetmen.

Canım zaten zeytinyağının antimikrobik özelliği varmış,o açıdan da etkili olmuştur

cok şükür .

Bende katı yemeye korkuyorum zaten ilk 1 hafta için özellikle dikişler bi tutsun biraz.. çorba meyve suyu bisküvi kahve nescafe çay.. su içmeye çalışıyorum bir de..
Adana ve çevresinde kaynar diye bi lohusa şerbeti var süt yapımına faydalı bilmiyorum sen nasıl bir serbet iciyosun
Evet canım kaynar olarak geçiyor bizde de süt için gerçekten arttırıyor tavsiye ederim

Emzirecegin zaman göğsünü siliyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…