2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Gidisat onu gosteriyor doğuran ama bn L Leiyla danda umutluyum
Sanki bende öyle hissediyorum bulantılarım başladı falan birazda yürüyüş yapıp hareketli olursam sanki gelecek gibi belkide olmaz en somada kalabilirim ama bulantılar kabusum hamilelik boyunca kustumşimdi çok kötü geliyor

bulanti bazen banada geliyor. belki de yer kalmadi migdemize ondan.

bulanti bazen banada geliyor. belki de yer kalmadi migdemize ondan.
Canim yemek de istemiyor günü atıştırmamakla geçiriyorum acaba onlarmi bulantı yapıyor diyorum ama yok sende de varsa dediğin gibi yer kalmamıştır hiç heyecan yok bende rüyamdaysa bebeğimi emzirmek için tam kucağıma almıştım uyandim

Amin canm bnmde sancim var @nehirnil111 bni heveslendiriyor squat 30 tane yaptm az once ve pert bacaklar ve agri basladi
Squata yarın ben de başliyim madem .
Ben de şimdi anne karnında bebek zayıflar mı ya da neden zayıflar onu araştırıyorum. Bu saatte aklıma düştü kilosunu hiç sorun etmiyodum ama ben de kansızlık var acaba meleğim çok mu etkilendi diye tedirgin oluyorum şimdi.

Bende hep olmuyor ama dün vardi bugün yok mesela . atistirmaliklar yagliysa ondan da olabilir

düzelmiyor mu kansizlik senin ?. muhtemelen o alacağını aldığı icin düşüyordur senin. takılma bnce sorun olsa müdahele eder doktorun. dun kontrolde bayanın biri 36 haftalıtive bebegi 2 hafta geriydi ara 3 4 haftaya açılırsa alirim bebegi dedi doktor sonuç gösterirken dinledim de . benm oglanin vucud 35+6falndi gecen hafta bu hafta 36+ larda idi kucuk çıkıyor ama bi sorundan bahsetmedi . demek istediğim sorun olunca doktorlar belirtir bence ya

Kendi kafamda kurdum öyle Allah büyük.insallah bi sorun yoktur. Yarın aile hekimliğine gidip kan degerleeimi olcturucem eğer düşükse hemen doktorla bu konuyu konusucam. Pazartesi de daha önceki serum tedavisi işe yaramıştı ondan isticem çünkü haplar bana fayda etmiyo.

cok iyi edersin cunku dogumda epey bi kan kaybediyorsun zaten gözlerm kararirdi bnm . Bu arada duzenli kullanmıyorum ilaçimi en son iyiydi değerler ona guveniyorm galiba

Benim akşam üstü bir anda suyum geldi. Hatta gelmedi, patladı diyebilirim. Bir anda pıt diye içimde bir şey attı. Hani konuşuyorduk ya su gelse anlar mıyız diye, anlarsınız kızlar ahahahahaha. Hastaneye yatışım yapıldı, sancılarım çok sıkı değil açılma da 3 buçuk santim falan. Uyumaya çalışıyorum sabah 6 gibi suni sancı başlayacaklar. Allahım hepimize kolay doğum nasip et. Yanımda da kimse yok, refakatçi kabul etmiyorlar. Çok gerginim

Sağ sol emziriyorum sonra uyuyakalıyor, gaz çıkarınca uyanıyor huzursuzlaşıyor sonra da bir süre uyku yok.
Eeee Dr 2 saatte bir emzir dedi, böylece geçti bir saat zaten

Ben oglumu uyandirinca gazini cikartiyorum bir memeyi tamamen emziriyorum uyuyakalıyor. Sonra altini değiştiriyorum uyaniyor. Diger memeyi emzirip yatiriyorum. Ikinci memeyi tam boşaltamadan uyudugu ocin bir sinrski emzirmede ondan basliyorum.

Ilk dogumum evet. Hastanaye gittigimde bile fenalasiyorum. Dogum bende travmaya dönüştü

Sancıların sıklaştıkca hizli hizli burnundan nefes alip agzindan ver ve icinden 60a kadar say. 60a geldiginde sancinin siddeti de azalmis oluyor. Bana cok faydasi oldu.
Allah yardimcin olsun bir avazda dogurursun insallah

Sakin ol doğumun son 1 saati zorlayacak seni sonra Bi anda bitti geçti hiç bir acıyı hissetmeyeceksin, saatler sonra bebeğe kavuşacağını düşün bol bol nefes al ver.

Bende emziriyorum uyuyakalıyor bazen diğer memeyi zor veriyorum alıyor gaz çıkarmaya çalışıyorum ama bazen çıkmıyor uyuduğu için de yatırıyorum.
İlla gaz çıkmak zorunda mı? Ben bu gaz işini hiç anlamadım. Şimdi uyudu mesela inşallah 10dk sonra gaza ağlamaz 45 dk oldu emzir gaz çıkart

Sağ sol emziriyorum sonra uyuyakalıyor, gaz çıkarınca uyanıyor huzursuzlaşıyor sonra da bir süre uyku yok.
Eeee Dr 2 saatte bir emzir dedi, böylece geçti bir saat zaten

Onu ×2 yap. ikisinin beslenme,gaz,alt alma,uyut fasli bitince bir sonraki fasila 45 dk falan kalmis oluyo

5 dk bir bi ağrı geliyor sag kasigima özellikle can yakici degil uyusam mi duş mu alsam . değildir bence dogum ya az stres oldum ondan dönüp duruyorm
Canım hayırlısı olsun Allah yardımcınız olsun benim sancılar gece başlıyo sonra gidiyo,gündüz sadece çatı ağrılarım oluyo. Sen şimdi nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…