Valla benim son iki haftadır şiddetli saç dokulmem başladı zaten rengime bakan hasta mısın der. Korkularım o yüzden biraz da. Doktorum tedavi etti ama bebeğine zararı yok o senden neyin var neyin Yok alıyo dedi.cok iyi edersin cunku dogumda epey bi kan kaybediyorsun zaten gözlerm kararirdi bnm . Bu arada duzenli kullanmıyorum ilaçimi en son iyiydi değerler ona guveniyorm galiba
Canm benimde hala yara herseyi denedim kantoran yagi iyi geldi bana bi dene istersenGogus pedi gibi seyler yapisiyor yaralar cok canimi yakiyor nerdeyse agkiyacak emdirecegim.ayva cekirdeginden krem yaptim onu suruyorum uzerine poset koyuyorum hemsirede boyle yaralar iyileskez kuru tutman lazim dedi oylede olmuyor off ne zaman gececek bu yaralar emzirmek iskence gibi oldu
Göğsün seninde sert mi. Emdigi halde yumuşamadı. Sabah sıcak su torbası koycam. Bu sertlik nasil gececek.Evet suyla ıslattıpım bezle ya da duşa girmeden önce sürüyorum.
Ben hamile olduğumu bilmeden en güçlüsünden kas gevşetici ve ağrı kesiciler kullandım bel ağrım yüzünden, sonra öğrendim ki hamileyim..çok şükür bugüne kadar sıkıntısız geldik, eğer hamileysen içmeyi kesersin ve Allah’ın izniyle bir şey olmaz bebeğine, onca ilaca rağmen tutunmayı seçtiyse güçlü bir bebektir inşallah. eğer varsa şimdiden gözünüz aydın:)Kizlar bende gebelik istiyordum ama bu ay degil cunku cok hap ictim korunduk ama adetim gecikti simdi kullandigim ilaclardan dolayi bisey olurmu diye icim gidiyor hamile oldugumuda bilmiyorum ama gecikmezdi adetin mide hapi yuttum grip hapi arveles ve tatildeydim igrenc beslendim zevk suyundan kaldiysam kaldim insallah degilimdir oyleysede bisey olurmu acaba
Oğlum üç yaşında. Daha uyuyamadım. Kısmetse doğum Kasım başı. Muhtemelen bir 3 sene daha uyuyamamÖööfff evet bende anlamıyorum acaba biz anneler ne zamann uyuyacağız
Gaz çıkartma işi olmasa hadi neyse ama bide gelmeyen gazla uğraşıyoruz
Hareket iyidir canım doğum istiyorsan mecbur hareket halinde kalacağız korkunun ecele faydası yok bende bazen az daha dursa yapmasam mı diyorum ama sonra devam ediyorumAh kasigimdada ayağa kalkınca ağrı var o zaman hareket halinde kalayım agrisada ben direk yatışagecmistim
Amin inşallah canımAy inşallah dediğin gibi olur. Teşekkür ederim ❤
Güzel yerleşmiş dedi o gün ama yinede yüzünü göstermeye çalıştı elini koymuştu tüm surata tabi sanki çene kısmı pek yoktu demek ki kanala inmemişti yerleşen kafası kemiklere çatıya falanCanım bebek sırtını dışa dönüyo ,çenesini gövdesine dayiyo ve kafasını rahim ağzına doğru yerlestiriyo . O zaman artık yüzünü de goremiyosun. Doktor bugün gösterdi ve ben bunu şov olsun diye gostermiyorum ama bebek şov yapıyo dedi. Yüzü görünüyorsa yerlesmemistir dedi.
kiz bn 60 squat yapsam kesin dogururum20 yeter 5 kat merdiven çıkıyorum pilates topunda egzersiz yapıyorum ve yürüyüş. ha bide perine masajı ilk yaptığım günle o kadr fark varki ise yarayacak diye umuyorum :)
Ahahha işe yarıyor ama değil mi böyle böyle açılmayı kolaylaştıracaktır inşallah squat acayip faydalı bir sandalyeden yardım alacak çömelme de aynı şekildeAmin canm bnmde sancim varnehirnil111 bni heveslendiriyor squat 30 tane yaptm az once ve pert bacaklar ve agri basladi
Ailaclari birakali cok oldu zaten ilk olsum aninda bile bebegi etkileyebilir diye okumustum neyse hersey Rabbimden insallah bisey olmaz tesekkur ederjm sizde saglikla kucaginiza alirsiniz insallahBen hamile olduğumu bilmeden en güçlüsünden kas gevşetici ve ağrı kesiciler kullandım bel ağrım yüzünden, sonra öğrendim ki hamileyim..çok şükür bugüne kadar sıkıntısız geldik, eğer hamileysen içmeyi kesersin ve Allah’ın izniyle bir şey olmaz bebeğine, onca ilaca rağmen tutunmayı seçtiyse güçlü bir bebektir inşallah. eğer varsa şimdiden gözünüz aydın:)
Sağlıcakla gelsin inşallah minnak canımKızlar bana da haftaya cumaya sezeryan için gün verdi, geliyor miniğim
Geliyor demiştim anlamamak imkansızmış ciddenBenim akşam üstü bir anda suyum geldi. Hatta gelmedi, patladı diyebilirim. Bir anda pıt diye içimde bir şey attı. Hani konuşuyorduk ya su gelse anlar mıyız diye, anlarsınız kızlar ahahahahaha. Hastaneye yatışım yapıldı, sancılarım çok sıkı değil açılma da 3 buçuk santim falan. Uyumaya çalışıyorum sabah 6 gibi suni sancı başlayacaklar. Allahım hepimize kolay doğum nasip et. Yanımda da kimse yok, refakatçi kabul etmiyorlar. Çok gerginim
Ben hamile oldugumu bilmeden bir sürü ilac kullandim. Dis yaptırıyordum anestezi gördüm antibiyotik kullandim. Grip oldum aferin kullandim. Hamile kaldığımı öğrendiğimde doktorum ilaclardan etkilenmis olsa düşerdi dedi. Bunun ortasi yok dedi. Bebegim sağlıkla 2 gün once dogduAilaclari birakali cok oldu zaten ilk olsum aninda bile bebegi etkileyebilir diye okumustum neyse hersey Rabbimden insallah bisey olmaz tesekkur ederjm sizde saglikla kucaginiza alirsiniz insallah
Benm büyük oğlan oğlan dört yaşında ben son bı sene uyudumOğlum üç yaşında. Daha uyuyamadım. Kısmetse doğum Kasım başı. Muhtemelen bir 3 sene daha uyuyamam
Amin inşallah, sizden de güzel haberler bekliyoruz:)Ailaclari birakali cok oldu zaten ilk olsum aninda bile bebegi etkileyebilir diye okumustum neyse hersey Rabbimden insallah bisey olmaz tesekkur ederjm sizde saglikla kucaginiza alirsiniz insallah
gece 4 e kadr devam etti hatta 3 de herlde doğuruyorum dedm oyle şiddetliydi sonra sızmışım uyandm hic bisi yokCanım hayırlısı olsun Allah yardımcınız olsunbenim sancılar gece başlıyo sonra gidiyo,gündüz sadece çatı ağrılarım oluyo. Sen şimdi nasılsın
Kizlar size bir sorum olacak.Ben ogretmenim.32.haftada iznim basliyordu.Ben doktoruma gidip 5 haftalik calisabilir raporu aldim ve idareye verdim.Raporda 5 hafta iznimi erteledigim ve izin baslama tarihim 18 ekim yaziyordu yani bugun.Simdi benim tekrar rapor getirmeme gerek var mi?Yoksa o rapor yeterli mi?Direkt ayrilabiliyor muyum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?