2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
cok iyi edersin cunku dogumda epey bi kan kaybediyorsun zaten gözlerm kararirdi bnm . Bu arada duzenli kullanmıyorum ilaçimi en son iyiydi değerler ona guveniyorm galiba
Valla benim son iki haftadır şiddetli saç dokulmem başladı zaten rengime bakan hasta mısın der. Korkularım o yüzden biraz da. Doktorum tedavi etti ama bebeğine zararı yok o senden neyin var neyin Yok alıyo dedi.

Kizlar nasilsiniz? Bebegime tek bakyorum bir haftadir oyuzden cok yazamiyorm ama ara ara okuyorm. Dogum yapan herkesin gozu aydin olsun saglikla buyusun insallah melekleriniz. Dogum bekleyenleride Rabbim hayirla saglikla kavustursun insallah kolay dogumlarnz olsun.
benim bebegim ilk gunden beri hep sol gogsumu daha iyi tuttu ve emdi ve kacinilmaz son sag gogsum mastit oldu cok sknt cektim gunlerdir ama simdi biraz daha iyi antibiyotik filan kullanmadm. Ters emzirme yontemi surekli sagma emzirme sicak dus ve dusta tarama sonucu rahatladi cok sukur. İnsallah olmazsnz ama mastit olan olursa en cok ters emzirme ise yaradi bende.
bu arada ilk gunlerde sutum gelmedigi icin mama verdiler hastanede eve geldigimizde de sag gogsumden sut gec geldigi icin yine mamaya devam ettik simdi de gunde yaklask 3 kere mama veriyorum. Cunku bebegim doymuyor mama vermeyince surekli memede kalmak istiyor emme islemi saatler suruyor ozellikle gunduzleri. Bizim gbi bebegi doymayan mama takviyesi yapan anneler kac ml mama veriyorsunuz?

Canm benimde hala yara herseyi denedim kantoran yagi iyi geldi bana bi dene istersen

Kizlar bende gebelik istiyordum ama bu ay degil cunku cok hap ictim korunduk ama adetim gecikti simdi kullandigim ilaclardan dolayi bisey olurmu diye icim gidiyor hamile oldugumuda bilmiyorum ama gecikmezdi adetin mide hapi yuttum grip hapi arveles ve tatildeydim igrenc beslendim zevk suyundan kaldiysam kaldim insallah degilimdir oyleysede bisey olurmu acaba

Ben hamile olduğumu bilmeden en güçlüsünden kas gevşetici ve ağrı kesiciler kullandım bel ağrım yüzünden, sonra öğrendim ki hamileyim..çok şükür bugüne kadar sıkıntısız geldik, eğer hamileysen içmeyi kesersin ve Allah’ın izniyle bir şey olmaz bebeğine, onca ilaca rağmen tutunmayı seçtiyse güçlü bir bebektir inşallah. eğer varsa şimdiden gözünüz aydın:)

Ah kasigimdada ayağa kalkınca ağrı var o zaman hareket halinde kalayım agrisada ben direk yatışagecmistim
Hareket iyidir canım doğum istiyorsan mecbur hareket halinde kalacağız korkunun ecele faydası yok bende bazen az daha dursa yapmasam mı diyorum ama sonra devam ediyorum
Ay inşallah dediğin gibi olur. Teşekkür ederim ❤
Amin inşallah canım
Güzel yerleşmiş dedi o gün ama yinede yüzünü göstermeye çalıştı elini koymuştu tüm surata tabi sanki çene kısmı pek yoktu demek ki kanala inmemişti yerleşen kafası kemiklere çatıya falan
kiz bn 60 squat yapsam kesin dogururum 20 yeter 5 kat merdiven çıkıyorum pilates topunda egzersiz yapıyorum ve yürüyüş. ha bide perine masajı ilk yaptığım günle o kadr fark varki ise yarayacak diye umuyorum :)
Amin canm bnmde sancim var nehirnil111 bni heveslendiriyor squat 30 tane yaptm az once ve pert bacaklar ve agri basladi
Ahahha işe yarıyor ama değil mi böyle böyle açılmayı kolaylaştıracaktır inşallah squat acayip faydalı bir sandalyeden yardım alacak çömelme de aynı şekilde Benimde bütün gece sertleşti karnım hafif bel ağrım bütün akşam devam etti bugün de kontrol var bakalım doktor ne diyecek çok heyecanlıyım bölük pörçük uyudumPerine masajı yapmıyorum gün aşırı ilişki deniyorumBen doğurmuyorum kız 100 civar squat çömelme karışık yapıyorum 400 pilates hareketi 1 saate yakın akşamları yürüyüş

Son düzenleme:
Ailaclari birakali cok oldu zaten ilk olsum aninda bile bebegi etkileyebilir diye okumustum neyse hersey Rabbimden insallah bisey olmaz tesekkur ederjm sizde saglikla kucaginiza alirsiniz insallah

Kızlar bana da haftaya cumaya sezeryan için gün verdi, geliyor miniğim
Sağlıcakla gelsin inşallah minnak canım
Geliyor demiştim anlamamak imkansızmış cidden Maşallah açılman gayet güzel sancılarla ilerleyecektir inşallah dualarımız seninle Rabbim yardımcın olsun

Ailaclari birakali cok oldu zaten ilk olsum aninda bile bebegi etkileyebilir diye okumustum neyse hersey Rabbimden insallah bisey olmaz tesekkur ederjm sizde saglikla kucaginiza alirsiniz insallah
Ben hamile oldugumu bilmeden bir sürü ilac kullandim. Dis yaptırıyordum anestezi gördüm antibiyotik kullandim. Grip oldum aferin kullandim. Hamile kaldığımı öğrendiğimde doktorum ilaclardan etkilenmis olsa düşerdi dedi. Bunun ortasi yok dedi. Bebegim sağlıkla 2 gün once dogdu

Oğlum üç yaşında. Daha uyuyamadım. Kısmetse doğum Kasım başı. Muhtemelen bir 3 sene daha uyuyamam
Benm büyük oğlan oğlan dört yaşında ben son bı sene uyudum şimdi bı üç sende daha uykusuz kalırım heralde sen hiç ara vermemissin

Kizlar size bir sorum olacak.Ben ogretmenim.32.haftada iznim basliyordu.Ben doktoruma gidip 5 haftalik calisabilir raporu aldim ve idareye verdim.Raporda 5 hafta iznimi erteledigim ve izin baslama tarihim 18 ekim yaziyordu yani bugun.Simdi benim tekrar rapor getirmeme gerek var mi?Yoksa o rapor yeterli mi?Direkt ayrilabiliyor muyum??

Canım hayırlısı olsun Allah yardımcınız olsun benim sancılar gece başlıyo sonra gidiyo,gündüz sadece çatı ağrılarım oluyo. Sen şimdi nasılsın
gece 4 e kadr devam etti hatta 3 de herlde doğuruyorum dedm oyle şiddetliydi sonra sızmışım uyandm hic bisi yok

37. Hafta başladığını belirten rapor alman lazım. Ben de 32. Haftada çalışamaz raporu aldım, 37. Haftamda alayım mı dedim müdür yardımcısı çalışıyor olsaydınız almanız gerekiyor demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…