Sen çok güçlüydün..
Hiç kaybetmedün enerjini ve pozitifliğini..
Seni takdir ettim canım.çok şükür atlattınız zor günleri Eymenlegüzel ömrünüz olsun
Gogus pedi gibi seyler yapisiyor yaralar cok canimi yakiyor nerdeyse agkiyacak emdirecegim.ayva cekirdeginden krem yaptim onu suruyorum uzerine poset koyuyorum hemsirede boyle yaralar iyileskez kuru tutman lazim dedi oylede olmuyor off ne zaman gececek bu yaralar emzirmek iskence gibi oldu
Tesekkur ederim canim.Benim bugun son.O zaman bugun almam mi gerekiyor?37. Hafta başladığını belirten rapor alman lazım. Ben de 32. Haftada çalışamaz raporu aldım, 37. Haftamda alayım mı dedim müdür yardımcısı çalışıyor olsaydınız almanız gerekiyor demişti.
Zeytinyağı 1 günde iyileştirdi, benimm de yara olmuştu hatta kesik kesik görüntü vardıı çatlamış kırmızı yaralar
Hastanede süt sağma makinesi yaptı öyle
Evde de her gün duş alıyorum kurusa bile nemli kalıyor duş sonrası uzun bir süre.
aynen oyle sende hal kalmaz ama o alacağını alirValla benim son iki haftadır şiddetli saç dokulmem başladı zaten rengime bakan hasta mısın der. Korkularım o yüzden biraz da. Doktorum tedavi etti ama bebeğine zararı yok o senden neyin var neyin Yok alıyo dedi.
Benim geceler süper geçiyor. Bebek uyanınca kızımda uyanıyor. Oturup ne oluyor diye bağırıyorBenm büyük oğlan oğlan dört yaşında ben son bı sene uyudumşimdi bı üç sende daha uykusuz kalırım heralde sen hiç ara vermemissin
Benim akşam üstü bir anda suyum geldi. Hatta gelmedi, patladı diyebilirim. Bir anda pıt diye içimde bir şey attı. Hani konuşuyorduk ya su gelse anlar mıyız diye, anlarsınız kızlar ahahahahaha. Hastaneye yatışım yapıldı, sancılarım çok sıkı değil açılma da 3 buçuk santim falan. Uyumaya çalışıyorum sabah 6 gibi suni sancı başlayacaklar. Allahım hepimize kolay doğum nasip et. Yanımda da kimse yok, refakatçi kabul etmiyorlar. Çok gerginim
Onu ×2 yap.ikisinin beslenme,gaz,alt alma,uyut fasli bitince bir sonraki fasila 45 dk falan kalmis oluyo
sen alışmissın demek belkide ondan . dun squat 30 yaptm comelme de yaptm saymadım 6 kat merdiven 40 dk yuruyus iliski perine masaji pilatesHareket iyidir canım doğum istiyorsan mecbur hareket halinde kalacağız korkunun ecele faydası yok bende bazen az daha dursa yapmasam mı diyorum ama sonra devam ediyorum
Amin inşallah canım
Güzel yerleşmiş dedi o gün ama yinede yüzünü göstermeye çalıştı elini koymuştu tüm surata tabi sanki çene kısmı pek yoktu demek ki kanala inmemişti yerleşen kafası kemiklere çatıya falan
Ahahha işe yarıyor ama değil mi böyle böyle açılmayı kolaylaştıracaktır inşallah squat acayip faydalı bir sandalyeden yardım alacak çömelme de aynı şekildeBenimde bütün gece sertleşti karnım hafif bel ağrım bütün akşam devam etti bugün de kontrol var bakalım doktor ne diyecek çok heyecanlıyım bölük pörçük uyudum Perine masajı yapmıyorum gün aşırı ilişki deniyorum Ben doğurmuyorum kız 100 civar squat çömelme karışık yapıyorum 400 pilates hareketi 1 saate yakın akşamları yürüyüş
Kizlar nasilsiniz? Bebegime tek bakyorum bir haftadir oyuzden cok yazamiyorm ama ara ara okuyorm. Dogum yapan herkesin gozu aydin olsun saglikla buyusun insallah melekleriniz. Dogum bekleyenleride Rabbim hayirla saglikla kavustursun insallah kolay dogumlarnz olsun.
benim bebegim ilk gunden beri hep sol gogsumu daha iyi tuttu ve emdi ve kacinilmaz son sag gogsum mastit oldu cok sknt cektim gunlerdir ama simdi biraz daha iyi antibiyotik filan kullanmadm. Ters emzirme yontemi surekli sagma emzirme sicak dus ve dusta tarama sonucu rahatladi cok sukur. İnsallah olmazsnz ama mastit olan olursa en cok ters emzirme ise yaradi bende.
bu arada ilk gunlerde sutum gelmedigi icin mama verdiler hastanede eve geldigimizde de sag gogsumden sut gec geldigi icin yine mamaya devam ettik simdi de gunde yaklask 3 kere mama veriyorum. Cunku bebegim doymuyor mama vermeyince surekli memede kalmak istiyor emme islemi saatler suruyor ozellikle gunduzleri. Bizim gbi bebegi doymayan mama takviyesi yapan anneler kac ml mama veriyorsunuz?
Oğlum üç yaşında. Daha uyuyamadım. Kısmetse doğum Kasım başı. Muhtemelen bir 3 sene daha uyuyamam
Benim geceler süper geçiyor. Bebek uyanınca kızımda uyanıyor. Oturup ne oluyor diye bağırıyorsonrası zor işte. Onun uykusu dağılmadan geri uyut. Bu arada diğeri meme arıyor. Ben hızlı hareket edemiyorum. Dikişlerim çok yeni. Daha 2 gün oldu. Hareketli geçiyor geceler.
Bizde büyük oğlum küçüğü uyandırır diye korkuyoduk ama tersi oldu. Bebek her beze kaka yapio. Uyanınca önce altını temizliyorum altının acilmasini hiç sevmio nasıl bagirioBenim geceler süper geçiyor. Bebek uyanınca kızımda uyanıyor. Oturup ne oluyor diye bağırıyorsonrası zor işte. Onun uykusu dağılmadan geri uyut. Bu arada diğeri meme arıyor. Ben hızlı hareket edemiyorum. Dikişlerim çok yeni. Daha 2 gün oldu. Hareketli geçiyor geceler.
Beni anlatmışsın sanki her akşam o ağrılardan yorulup sızarak uyuyorum.resmen tehdit ediyolargece 4 e kadr devam etti hatta 3 de herlde doğuruyorum dedm oyle şiddetliydi sonra sızmışım uyandm hic bisi yok
Her akşam ağrılarla psikolojim bozuluyo galiba ben de sabah daha mantıklı düşünmeye başladımaynen oyle sende hal kalmaz ama o alacağını alircinko eksikliği olabilir saç dökülmesi varsa .
Annen ne zmna kadar kalcak.. Sonra yemek temizlik zorluycak seni.. Hakkaten şimdi biz emzirme alt acma gaz olayini 2 saatte yapiosak sen 4 saatte yapiosun.. Butun gün bebeklerle.. Ama allah dagina gore kar verirmiş.. Sen halledebilcenki herseyi sana 2 evlat bahşetti
insallah cnm . esin geldimi ? Sen hareketlere faln basla iliski faln deneyin dogurursun bence tehditler var cunkuHer akşam ağrılarla psikolojim bozuluyo galiba ben de sabah daha mantıklı düşünmeye başladıminşallah önemli bişey yoktur. Artık bi an önce gelirde kafamda kurduklarimdan kurtarır beni
Al benden de okadar yatakta sagdan sola donerken bile agriyodu valla. Benim penisilin grubuna alerjim var canm digerleride sute geciyor diye doktor yazamadi antibiyotik. Ultrason filan oldum ben gogusten iki buyuk sut kitlesi gorundu tek cAre emzirmek ve sagmak dedi baska yapcak bisey yok. Mastit oldugum gun bende sutyen taktm tum gun belki oda tetikledi benimkini. Malesef gelenim gidenim bi bitmedigi icin adam gbi pijamalarla bi yatamadm gezemedim ucuncu gun pantolon gomlek giyip gelenlere cat servisi yapmak zorunda kaldm mecbur sutyende taktm aksamina mastit oldumCanim bende bu ara mastit oldum.. Sol gogsum oldu.. Ama benimki sıkan sudyem giyinmekten oldu.. Bi daha memeleri sıkarsam nooliyimneyse bana aile hekimi antibiyotik verdi.. Cok rahatlatti.. Su an ne kizariklik var ne ağrı.. Ama gogsumun dibinden mememin kahverengi ucuna kadar elime damar gibi bisey gelio sertçe kahverengi yerde de ufacık top olmuş galiba.. Ben kendim masaj yapamıyorum.. Aksam esime yaptrdm rahatladi biraz.. Surekli sagiyorum eymen emdikten sonra.. 10cc 20ccne çıkarsa.. Su an bisey yok ama oradaki tikaniklik ins geçer.. Mastit çok zor biseymis vallahi.. Ins kimse yasamaz.. Meme ucu yaralarıyla kapisir yani o derece.. Egilirken filan bile acıyodu
Canm gaz sancisina kiraz cekirdegi iyi geliyor. Ben tavada biraz ısıtıp bi beze sarp karnina koyuyorm yavrum rahatlyo rahat uyuyo bilgin olsunAnnem yatin gidiyokayinvalidem gelicek.Annem bisey yaptirmadi sagolsun.Herseye kostu bir de uğur ondaydi hep nerdeyse.Gece cogu zaman kendi bacaklarinin ustune yastikla aldi uyuttu bana sen uyu dedi.Yarin aglamaktan helak olmasam iyidir.
Yegenime cok baktim bebekliginden beri.Onu bir dogurmamistim yani okadar diyeyim.O yuzden alisikligim var bebek bakimina.Abim de premature dogmus.Annemin tecrube de ordan vardi.Duzeni oturttu gidiyorEmrenin gaz sancisi olmasa cok iyi olurdu.Dun 1.hafta kontrolune goturduk.Normal bebeklerin ortalama 3 ay sizinki premature 4 ay surer dedi.Gaz icin damla verdi.Ikinirken kuzum kusmaya basladi haliyle.Ona da kafami takiyorum.Bir an once 3 kiloya saglikla ulassa da azcik kendine gelse oglum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?