2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Gogus pedi benimde meme ucumu mahvediodu.. Yapisiyodu.. Bende gogus ucu koruyucu koyuyorum degmiyor hicbiseye.. Ucundan delikten de süt akarsa gogus pedine akiyor.. Ben o silikon ucu takinca daha rahat ettim

Dogum yapacaklarin aklinda olsun direkt en yuksek ayardan sağmaya baslamayin.. O acayip yara ve catlak yapio...

Ayyy eymen karsimda uyuyo bi sürü gaz çıkardı.. Yarıldım yav

Valla benim son iki haftadır şiddetli saç dokulmem başladı zaten rengime bakan hasta mısın der. Korkularım o yüzden biraz da. Doktorum tedavi etti ama bebeğine zararı yok o senden neyin var neyin Yok alıyo dedi.
aynen oyle sende hal kalmaz ama o alacağını alir cinko eksikliği olabilir saç dökülmesi varsa .

Benm büyük oğlan oğlan dört yaşında ben son bı sene uyudum şimdi bı üç sende daha uykusuz kalırım heralde sen hiç ara vermemissin
Benim geceler süper geçiyor. Bebek uyanınca kızımda uyanıyor. Oturup ne oluyor diye bağırıyor sonrası zor işte. Onun uykusu dağılmadan geri uyut. Bu arada diğeri meme arıyor. Ben hızlı hareket edemiyorum. Dikişlerim çok yeni. Daha 2 gün oldu. Hareketli geçiyor geceler.

Haberlerini bekliyorum cnm.. Ama refakatci olmamasi cok iyi.. Devlet hastanesindesin snrm.. Haydarpasada da almiolardi.. Annen yaninda olsa seni o halde gorse üzülürdü.. Zaten sen caninin derdinde evladinin derdinde olcan kimseyi gormez gözün.. Sürekli allah diye zikret.. Insallah rahat bi dogum olur

Onu ×2 yap. ikisinin beslenme,gaz,alt alma,uyut fasli bitince bir sonraki fasila 45 dk falan kalmis oluyo

Annen ne zmna kadar kalcak.. Sonra yemek temizlik zorluycak seni.. Hakkaten şimdi biz emzirme alt acma gaz olayini 2 saatte yapiosak sen 4 saatte yapiosun.. Butun gün bebeklerle.. Ama allah dagina gore kar verirmiş.. Sen halledebilcenki herseyi sana 2 evlat bahşetti

sen alışmissın demek belkide ondan . dun squat 30 yaptm comelme de yaptm saymadım 6 kat merdiven 40 dk yuruyus iliski perine masaji pilates sonuç gece doğuruyorum sandım 5 dk bir geldi şiddetlendi saat 3 gbi 3 5 sanci geldi aha dedm geliyor sonra zirvede birakti sancilar bni sanirm uyumusum geçti demekki uyudum eşime diyorum bugunde aynısını yapsam doğururum galiba o zaman yapma pazar günü yap o gün doğur izne pazartesi cikarmis 5 gün babalık izni bir gun de kendi alırmış pazar zaten izin 7 gün yanınızdayım diyor . saka maka guzl sancılardı bni kandırmıyorsa yakin diye hissediyorum

Canim bende bu ara mastit oldum.. Sol gogsum oldu.. Ama benimki sıkan sudyem giyinmekten oldu.. Bi daha memeleri sıkarsam nooliyim neyse bana aile hekimi antibiyotik verdi.. Cok rahatlatti.. Su an ne kizariklik var ne ağrı.. Ama gogsumun dibinden mememin kahverengi ucuna kadar elime damar gibi bisey gelio sertçe kahverengi yerde de ufacık top olmuş galiba.. Ben kendim masaj yapamıyorum.. Aksam esime yaptrdm rahatladi biraz.. Surekli sagiyorum eymen emdikten sonra.. 10cc 20ccne çıkarsa.. Su an bisey yok ama oradaki tikaniklik ins geçer.. Mastit çok zor biseymis vallahi.. Ins kimse yasamaz.. Meme ucu yaralarıyla kapisir yani o derece.. Egilirken filan bile acıyodu

Anaaam tam bi curcuna allah yardim etsin

Bizde büyük oğlum küçüğü uyandırır diye korkuyoduk ama tersi oldu. Bebek her beze kaka yapio. Uyanınca önce altını temizliyorum altının acilmasini hiç sevmio nasıl bagirio bağıran bebek hayatımda ilk defa gördüm. İlk oğlum bebekken kuzu gibiydi. İkinci bebeğin sanırım çok gazlı. Küçük ağlarken büyük uyaniyo gelio. Anne neoldu sussun bebek dio sonra eşim büyüğü uyutmaya gidio ben sabah kadar bebek mesaisi. Sen daha çok yenisin dikislere dikkat et. Annen falan varmı yaninda

aynen oyle sende hal kalmaz ama o alacağını alir cinko eksikliği olabilir saç dökülmesi varsa .
Her akşam ağrılarla psikolojim bozuluyo galiba ben de sabah daha mantıklı düşünmeye başladım inşallah önemli bişey yoktur. Artık bi an önce gelirde kafamda kurduklarimdan kurtarır beni

Annem yatin gidiyo kayinvalidem gelicek.Annem bisey yaptirmadi sagolsun.Herseye kostu bir de uğur ondaydi hep nerdeyse.Gece cogu zaman kendi bacaklarinin ustune yastikla aldi uyuttu bana sen uyu dedi.Yarin aglamaktan helak olmasam iyidir.
Yegenime cok baktim bebekliginden beri.Onu bir dogurmamistim yani okadar diyeyim.O yuzden alisikligim var bebek bakimina.Abim de premature dogmus.Annemin tecrube de ordan vardi.Duzeni oturttu gidiyor Emrenin gaz sancisi olmasa cok iyi olurdu.Dun 1.hafta kontrolune goturduk.Normal bebeklerin ortalama 3 ay sizinki premature 4 ay surer dedi.Gaz icin damla verdi.Ikinirken kuzum kusmaya basladi haliyle.Ona da kafami takiyorum.Bir an once 3 kiloya saglikla ulassa da azcik kendine gelse oglum ya.

Her akşam ağrılarla psikolojim bozuluyo galiba ben de sabah daha mantıklı düşünmeye başladım inşallah önemli bişey yoktur. Artık bi an önce gelirde kafamda kurduklarimdan kurtarır beni
insallah cnm . esin geldimi ? Sen hareketlere faln basla iliski faln deneyin dogurursun bence tehditler var cunku

Al benden de okadar yatakta sagdan sola donerken bile agriyodu valla. Benim penisilin grubuna alerjim var canm digerleride sute geciyor diye doktor yazamadi antibiyotik. Ultrason filan oldum ben gogusten iki buyuk sut kitlesi gorundu tek cAre emzirmek ve sagmak dedi baska yapcak bisey yok. Mastit oldugum gun bende sutyen taktm tum gun belki oda tetikledi benimkini. Malesef gelenim gidenim bi bitmedigi icin adam gbi pijamalarla bi yatamadm gezemedim ucuncu gun pantolon gomlek giyip gelenlere cat servisi yapmak zorunda kaldm mecbur sutyende taktm aksamina mastit oldum

Canm gaz sancisina kiraz cekirdegi iyi geliyor. Ben tavada biraz ısıtıp bi beze sarp karnina koyuyorm yavrum rahatlyo rahat uyuyo bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…