2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canm senle dogumlarmz arasinda iki uc gun var sen bebege mama veriyo musun? D vitamini basladin mi?

Canm senle dogumlarmz arasinda iki uc gun var sen bebege mama veriyo musun? D vitamini basladin mi?
D vitanmini aile hekimi vermişti 15 günlükken başladık günde üç damla. Mama vermiom cnm. İlk bebeğimde sütüm azdı iki ay mama verdik. Bunda gerek kalmadı. İlk iki gün sütüm azdı iki günden sonra arttı. Hala hoşaf içiyorum çok faydası oluyo bol su bol ıhlamur m ıhlamuru öksürüğüm için içiyorum.

bebege tek bakyorum su bile içemiyorum surekli memede gunduz tek ogun yemek yiyorum aksam esim gelince. Hosaf filan kaynataym bRi bende. Gunde 3 kere filan mama veriyorum ben yoksa memeden Ayrilmiyo uykusu 10 dk suruyo mama verincedeliksiz 3 saat uyuyo

Benimkide sınır edecek hareketler yapıyor ama olsan karşılamaya çalışıyorum. Elleme desem bebeği daha çok parmaklamaya calisiyor. Ben mevlut hiç düşünmedim canım şu süreçte çünkü bunlar tam mevsim değişimi bebekleri oldu herkes hastalık taşıyor şu anda. Bundan sonrası da kış kalabalık ortam için küçük olduğunu düşünüyorum. Ben yaz gelmeden bebek biraz toparlamadan yapmayacağım bise. Sonrasına bakarız artik

3 kiloda da durum farkli olmuyo burdan bildiriyorum eymende yeni cikarmaya baslasi gibi.. Onceden emzirince duz yere koysam da cikarmazdi simdi iki dk koyunca cikariyor kasla goz arasinda ama tabi yine etlenince daha iyi oluyo.. Banyosunu ben kendim yaptrirmaya basladim eymenin.. Ters tutuo sirtina suyu dokemiorm saga sola donderip oyle dokuyorum suyu ama yikiyorum işte eymene de gaz damlasi verdi colinox.. Bi sefer verdim bu zmna kadar.. Kendim halletmeye calisiyorum.. Surekli sirtini karnini ovuyorum ayaklarini dikiyorum.. Baska turlu olmuyo.. Gaz damlasi vermek istemiyorm.. Dun doktor duzenli verin dedi ama icimden gelmio prospektuste de mecbur kalmadikca kullanmayn gibisinden yaziodu galiba.. Ondan beri vermiorm.. Acile gittgmzde bi doktor da biogaia diye bi mikrop verdi.. Bagirsak icin yararliymis.. Bi sefer de ondan verdim o kadar.. Gaz çok zor bi sey ya.. O etinden et koparcasına aglayinca insan naapcani sasiriyo sakin kalıp onu rahatlatmak lazim işte.. Becerebilen varsa tebrik etmek lazim

dogurtacak galiba . kontrolden sonra haber edersin
Güzel geçti alttan muayene yapmadı kanala doğru yönelmiş dedi henüz girmemiş rahim 1,5 cme kadar incelmiş baskı yaptığı için gece bulantıların ve rahim incelmesi ondan dedi Kafası kiloyu normal uyumlu o yüzden sıkıntıda değiliz çok şükür bekleriz 10 dakika içinde 2 tane 70i bulan sancım oldu öncesinde uyuyordu fazla nst ye bağlı kalmadım uzun sürdü kasılma beğendi doktor bakalım

Bence de sen cumartesiden başla hareketlere pazara doğum olur Doktor bana şok oluyor doğuramanlarda bugün diye karşılıyorlar

Bende o yuzden emziriyorum surekli eymeni.. Asiri dolgun olmayinca emiyor o gogsumu.. Dolu olunca sagiyorum biraz emziriyorum emdikten snra tekrar sagiyorum iyice bosaltiyorum.. Aksam eşim biraz sertçe ovaladi.. O biraz rahatlatti.. Sıkan sudyen takmamak lazim yaa.. Ben hamileyken taktgimi takmistm.. Uclari belli olmasn diye.. Emzirme sudyeninden vazgecersem nooliyim bi daha ins bi daha agri yapmaz da ugrasmam.. Doktor eger olursa bi daha dagitmamz lazim orayi dedi.. Hastaneden cok sıkıldım artik beterin beteri var ama her gittgmde cabucak evime donmek istiyorm

Canm gaz sancisina kiraz cekirdegi iyi geliyor. Ben tavada biraz ısıtıp bi beze sarp karnina koyuyorm yavrum rahatlyo rahat uyuyo bilgin olsun

Daha yazin topladigimiz kirazlarin cekirdeklerini kurutmustum.Onu unuttum bak.Iyi hatirlattin canim.Kayinvalidem getirsin yarin gelirken.Insallah ise yarar kuzuma.

Evet mamanin hazmedilemesi yaklaşık üç saati buluo. Anne sütü çabuk hazmedilio onyuzden bı saat emse bile on dakika sonra aç gibi emmek istio. Ama aç kalma canm yalnız bakmak çok zor bilirim bende yalnızım. Ev darmadağın şuan anlatamam. Çamaşır attım makinaya asilcak beklio mutfak dağınık ev dağınık. Çamaşır var katlanıp yerlescek. Bebeğim çok gazlı hep kucak istio. Hatta şuan ayağımda salliom mecbur kaldım durmuyo çünkü. Süt zamanla artar.

Ya ben dusmeden korkmuyorum da ilac kullanmanin otizme neden oldugunu falan okudum ondan korktum ama hersey Rabbimden kaderimde varsa olur ben okbyim ilk oglumda cevremin korkutmasindan dolayi otizmden cok korktum cocugun her davranisini otizme yordum oglum iki yasinda konustu yani sohbet etmeye 25 aylik falan basladi erken konustu oglum 22 aylikken bir suru kelimesi oldugu halde gorumcem bu niye konusmuyor dedi durdu bende evhamliydim hep kafama taktim bi daha ayni seyleri yasarim diye hep erteledim tedavi falan gordum iki ay oldu ilaci birakali bu ara rahatim insallah yine ayni korkulari yasamam Allah evlatla sinamasin simdilik sinamadi ama korkusu bile bana yetti

Evet hastalık mevsimi ben ve oğlum hastaydım bizde. Bebeğe geçti. Kuzum iki haftadır burnu tıkalı sürekli açık tutmaya çalışıyorum nefes alamiyo. Şimdilik vazgectm. İlk oğluma mevlüt yapmıştım bundada yapmak istedim. Hatta ilk oğlumun mevlüt takimini giydirmek istiodum hatıra olsun diye. Ama cesaretim kaçtı gitti. Zaten yorgun uykusuz ve bitkinim

Gobek deliginin altini su mustelanin yagiyla ovuyorum.Ya tesaduf olarak ya da ise yaradigi icin mi bilmiyorum gazini cikarttim.Birkac kez daha ovarken cikarirsa ise yariyor dicem.Bize baska bir damla.verdi ama biogaia icinde prebiyotik olan tek damlymis.Belki ondan alirim bir sonrakine.Gaz sancisi feci ya.Etini kopatiyolar ve sen acizsin.Gecsin hayirlisiyla su gazli donem bir an once.

senin doktor bizden aceleci valla . yakın yakin senin açıklıkta varmis bakalm kim once doğurcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…