- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
ahahah bizi de catlatti burda vallaHenüz eve gelemedi valla beklemekten yoruldum
Bi gelsin de. Bebeğimiz gelsin diye her türlü çalışmayı yaparız
nasılsın canim ? dogum oldumu?Benim akşam üstü bir anda suyum geldi. Hatta gelmedi, patladı diyebilirim. Bir anda pıt diye içimde bir şey attı. Hani konuşuyorduk ya su gelse anlar mıyız diye, anlarsınız kızlar ahahahahaha. Hastaneye yatışım yapıldı, sancılarım çok sıkı değil açılma da 3 buçuk santim falan. Uyumaya çalışıyorum sabah 6 gibi suni sancı başlayacaklar. Allahım hepimize kolay doğum nasip et. Yanımda da kimse yok, refakatçi kabul etmiyorlar. Çok gerginim
İnşallah canım insan çok üzülüyor sancı durumlarındaInsallah canim..Sifa olur minigime ya.Yoksa ictigini cjkariyo ikinirken
İncelmiş rahim dedi 1,5 cme düşmüş açıklık olduğu anlamına mı geliyorsenin doktor bizden aceleci valla . yakın yakin senin açıklıkta varmis bakalm kim once doğurcak
aa pardon alttan bakmadı demissinİnşallah canım insan çok üzülüyor sancı durumlarında
İncelmiş rahim dedi 1,5 cme düşmüş açıklık olduğu anlamına mı geliyor
Sağlıcakla gelsin inşallah minnak canım
Geliyor demiştim anlamamak imkansızmış ciddenMaşallah açılman gayet güzel sancılarla ilerleyecektir inşallah dualarımız seninle Rabbim yardımcın olsun
Haberlerini bekliyorum cnm.. Ama refakatci olmamasi cok iyi.. Devlet hastanesindesin snrm.. Haydarpasada da almiolardi.. Annen yaninda olsa seni o halde gorse üzülürdü.. Zaten sen caninin derdinde evladinin derdinde olcan kimseyi gormez gözün.. Sürekli allah diye zikret.. Insallah rahat bi dogum olur
Gözün aydın canimMerhabaaaaa. Sabah 7:30 da epiduralsiz, kesisiz oğluşumu kucağıma aldım :) hastaneye geldiğimde 2 cm açıklık vardı, çok hızlı oldu her şey bir sonraki sefere baktıklarında 8 cm olmuştu. Geç kaldık epidural için. Şimdi dinleniyoruz, hemen memeyi de aldı yedi uyuyor. Biraz sıkıntılı ve ağrılı oldu ama çabucak kendimi toparlarım inşallah. Herkese iyi dilekleri ve duaları İçin teşekkür ederim
Gözünaydın canım ne güzel bi doğum olmuş sağlıkla analı babalı büyüsün inşallahMerhabaaaaa. Sabah 7:30 da epiduralsiz, kesisiz oğluşumu kucağıma aldım :) hastaneye geldiğimde 2 cm açıklık vardı, çok hızlı oldu her şey bir sonraki sefere baktıklarında 8 cm olmuştu. Geç kaldık epidural için. Şimdi dinleniyoruz, hemen memeyi de aldı yedi uyuyor. Biraz sıkıntılı ve ağrılı oldu ama çabucak kendimi toparlarım inşallah. Herkese iyi dilekleri ve duaları İçin teşekkür ederim
Gözün aydın canım masallah Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımızaMerhabaaaaa. Sabah 7:30 da epiduralsiz, kesisiz oğluşumu kucağıma aldım :) hastaneye geldiğimde 2 cm açıklık vardı, çok hızlı oldu her şey bir sonraki sefere baktıklarında 8 cm olmuştu. Geç kaldık epidural için. Şimdi dinleniyoruz, hemen memeyi de aldı yedi uyuyor. Biraz sıkıntılı ve ağrılı oldu ama çabucak kendimi toparlarım inşallah. Herkese iyi dilekleri ve duaları İçin teşekkür ederim
Hımm yani silinme işe yarıyor açılma olsada silinme az olabiliyor öyle mi yani doktor muayene etmedi ama bende de açılma olmuş olabiliraa pardon alttan bakmadı demissinama rahimin incelmesi cok iyi bisi silinme deniyor sanirm ona . benm kizin doğumunda ilk gittigimde bnm cok ii sancilarm vardi 90 faln çıkıyordu nst yanımdaki kzin 30 40 larda . kiz cok pis bağırıyordu biktim şundan dedm ebeye oda dedi ki bnde sinir oldum ona acıklı 1 cm sancisi da yok aman aman bağırıyor dedi bnm aciklik 3 bu arada . yandm dedm ebeye bunun epeyce sürer daha dogumu bana dedi ki o senden once doğurur nasil dedm bnm sancim cok acikligimfazla ondan dediki onun silinmesi cok iyi hazr yani senin silinmen yok denecek kadar az rahmin ve vajinanda cok sert harbiden oyle oldu 5 6 saat sonra doğurdu gitti kiz bn malak gbi kaldım orda özetle silinme incelme iyidir
Maşallah canım nasıl güzel bir doğum olmuş kolayca da açılmış senin adına çok sevindim darısı başımızaMerhabaaaaa. Sabah 7:30 da epiduralsiz, kesisiz oğluşumu kucağıma aldım :) hastaneye geldiğimde 2 cm açıklık vardı, çok hızlı oldu her şey bir sonraki sefere baktıklarında 8 cm olmuştu. Geç kaldık epidural için. Şimdi dinleniyoruz, hemen memeyi de aldı yedi uyuyor. Biraz sıkıntılı ve ağrılı oldu ama çabucak kendimi toparlarım inşallah. Herkese iyi dilekleri ve duaları İçin teşekkür ederim
Bol bol hareketlere yönel canım hurma da yiyebilirsin Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah sancıların sıkmış pazartesiye kadar kendiliğinden gelirKontrolden geldim kızlar 40+1. Nst de sıra dağlar oluştu ağrılar var ama açılma yok istersen yatırırım müdahele ile açarız dedi ama 24 saatde sürer 36 saatte dedi . Bende istemedim. Ama haftasonu kendinden birsey olmazsa pazartesi kesin yatış artık fitil suni sancı allah kerim
Insallah canm yiyorum akşamları yürüyorum aşırı bi duygusallık çöktü üstüme dokunsalar ağlayacağım son zamanlar çok zormuşBol bol hareketlere yönel canım hurma da yiyebilirsin Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah sancıların sıkmış pazartesiye kadar kendiliğinden gelir
Oluyor demekki bn ilk gebelik boyunca progestan kullandm o yeterince sertleştirms rahim agzini kalinligi faln da ondandir bence incelememis yani . o kadar açıklıkta bence baskıdan oldu o zamana kadr. bn müthiş baskı hissetmiştim son 3 gun . dogum cok farkli bisi gerçekten ayni kisinin doğumları bile farkli oluyor. bakalm bunda neler yaşayacağım.Hımm yani silinme işe yarıyor açılma olsada silinme az olabiliyor öyle mi yani doktor muayene etmedi ama bende de açılma olmuş olabilirbugün geçen haftaya göre sancım 100leri bulmadı bile daha az oldu süresi daha uzun sürdü ama ona rağmen ter döktüm cidden silinmenin etkisi olabilir o kızda o yüzden bağırıyor olabilir ağrım altlarda çok olmadığından muayene etmeyelim sancıyla ağrıyla ederiz olursa dedi Ahahha ne güldüm ya niye öyle kalasın estagfirullah herkesin doğumu farklı
Maşallah canım nasıl güzel bir doğum olmuş kolayca da açılmış senin adına çok sevindim darısı başımızaAllah analı babalı büyütsün gözünaydın
Geldi şükürahahah bizi de catlatti burda vallaaz kaldi sabır
İncelm ve açılma farklı olgular. Doğuma yakın akıntı artışı oluyo ya bu incelmenin başladığını gösteriyo, adet sancıları gibi hafif sancılar bunlar hep incelme belirtisi. Rahim ağzını yumuşatıyo. Açılma bazılarında sanırım bende o bazılarından olucam sadece doğumla birlikte başlıyo.İncelmiş rahim dedi 1,5 cme düşmüş açıklık olduğu anlamına mı geliyor
Bugun test yaptim negatif cikti bide kana baktiracam hamile degilmisim gibi geliyor bu ay degilde gelecek ay insallah kalirim hayirlisiylaAmin inşallah, sizden de güzel haberler bekliyoruz:)
Gözün aydın sıra bebeğindeGeldi şükürsaat 2 gibi ama annemle babam evde doya doya sarilamadim bile
İncelm ve açılma farklı olgular. Doğuma yakın akıntı artışı oluyo ya bu incelmenin başladığını gösteriyo, adet sancıları gibi hafif sancılar bunlar hep incelme belirtisi. Rahim ağzını yumuşatıyo. Açılma bazılarında sanırım bende o bazılarından olucam sadece doğumla birlikte başlıyo.
Hadi hayirli dogumlar tek nefeste insallahHerkese meraba, az önce suyum geldi apar topar tekrar doktora gidiyoruz size de dua edicem inşallh siz de bana edin
Kanguru olmazsa olmaz. Hele ki evde başka bebek varsa. Benim kanguru 4 ay için sling tarzı bir şey alacağımValla zor geldi uykusuz luk saf gibi dolaniom evin içinde . Bebek de hiç durmuo gazi var. Kanguru alicam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?