2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
nasılsın canim ? dogum oldumu?

İnşallah canım insan çok üzülüyor sancı durumlarında

İncelmiş rahim dedi 1,5 cme düşmüş açıklık olduğu anlamına mı geliyor
aa pardon alttan bakmadı demissin ama rahimin incelmesi cok iyi bisi silinme deniyor sanirm ona . benm kizin doğumunda ilk gittigimde bnm cok ii sancilarm vardi 90 faln çıkıyordu nst yanımdaki kzin 30 40 larda . kiz cok pis bağırıyordu biktim şundan dedm ebeye oda dedi ki bnde sinir oldum ona acıklı 1 cm sancisi da yok aman aman bağırıyor dedi bnm aciklik 3 bu arada . yandm dedm ebeye bunun epeyce sürer daha dogumu bana dedi ki o senden once doğurur nasil dedm bnm sancim cok acikligimfazla ondan dediki onun silinmesi cok iyi hazr yani senin silinmen yok denecek kadar az rahmin ve vajinanda cok sert harbiden oyle oldu 5 6 saat sonra doğurdu gitti kiz bn malak gbi kaldım orda özetle silinme incelme iyidir

Sağlıcakla gelsin inşallah minnak canım

Geliyor demiştim anlamamak imkansızmış cidden Maşallah açılman gayet güzel sancılarla ilerleyecektir inşallah dualarımız seninle Rabbim yardımcın olsun

Merhabaaaaa. Sabah 7:30 da epiduralsiz, kesisiz oğluşumu kucağıma aldım :) hastaneye geldiğimde 2 cm açıklık vardı, çok hızlı oldu her şey bir sonraki sefere baktıklarında 8 cm olmuştu. Geç kaldık epidural için. Şimdi dinleniyoruz, hemen memeyi de aldı yedi uyuyor. Biraz sıkıntılı ve ağrılı oldu ama çabucak kendimi toparlarım inşallah. Herkese iyi dilekleri ve duaları İçin teşekkür ederim

Gözün aydın canim

[/QUOTE]
Gözünaydın canım ne güzel bi doğum olmuş sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah

Kontrolden geldim kızlar 40+1. Nst de sıra dağlar oluştu ağrılar var ama açılma yok istersen yatırırım müdahele ile açarız dedi ama 24 saatde sürer 36 saatte dedi . Bende istemedim. Ama haftasonu kendinden birsey olmazsa pazartesi kesin yatış artık fitil suni sancı allah kerim

Gözün aydın canım masallah Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza

Hımm yani silinme işe yarıyor açılma olsada silinme az olabiliyor öyle mi yani doktor muayene etmedi ama bende de açılma olmuş olabilir bugün geçen haftaya göre sancım 100leri bulmadı bile daha az oldu süresi daha uzun sürdü ama ona rağmen ter döktüm cidden silinmenin etkisi olabilir o kızda o yüzden bağırıyor olabilirağrım altlarda çok olmadığından muayene etmeyelim sancıyla ağrıyla ederiz olursa dedi Ahahha ne güldüm ya niye öyle kalasın estagfirullah herkesin doğumu farklı
Maşallah canım nasıl güzel bir doğum olmuş kolayca da açılmış senin adına çok sevindim darısı başımıza Allah analı babalı büyütsün gözünaydın

Bol bol hareketlere yönel canım hurma da yiyebilirsin Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah sancıların sıkmış pazartesiye kadar kendiliğinden gelir

Bol bol hareketlere yönel canım hurma da yiyebilirsin Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah sancıların sıkmış pazartesiye kadar kendiliğinden gelir
Insallah canm yiyorum akşamları yürüyorum aşırı bi duygusallık çöktü üstüme dokunsalar ağlayacağım son zamanlar çok zormuş

Oluyor demekki bn ilk gebelik boyunca progestan kullandm o yeterince sertleştirms rahim agzini kalinligi faln da ondandir bence incelememis yani . o kadar açıklıkta bence baskıdan oldu o zamana kadr. bn müthiş baskı hissetmiştim son 3 gun . dogum cok farkli bisi gerçekten ayni kisinin doğumları bile farkli oluyor. bakalm bunda neler yaşayacağım.

ahahah bizi de catlatti burda valla az kaldi sabır
Geldi şükür saat 2 gibi ama annemle babam evde doya doya sarilamadim bile
İncelmiş rahim dedi 1,5 cme düşmüş açıklık olduğu anlamına mı geliyor
İncelm ve açılma farklı olgular. Doğuma yakın akıntı artışı oluyo ya bu incelmenin başladığını gösteriyo, adet sancıları gibi hafif sancılar bunlar hep incelme belirtisi. Rahim ağzını yumuşatıyo. Açılma bazılarında sanırım bende o bazılarından olucam sadece doğumla birlikte başlıyo.

Gözün aydın sıra bebeğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…