1 hafta sonra kontrol olmakta fayda var aslında.Bugun kendim icin doktora gittim. Taburcu kagidinda 1 hafta sonra kontrol yaziyordu ama doktor sezeryenli hastalari 1 hafta sonra cagiriyoruz dikis almak icin.
Normal dogum yapanlar 40 gun sonra dedi
Oğlumun doktoru dünyada gaz için çözüm olan hiçbir şey yoktur. Damlalar vs tam çare yok. Tek önerim ılık duş ve bol masaj demişti.Gobek deliginin altini su mustelanin yagiyla ovuyorum.Ya tesaduf olarak ya da ise yaradigi icin mi bilmiyorum gazini cikarttim.Birkac kez daha ovarken cikarirsa ise yariyor dicem.Bize baska bir damla.verdi ama biogaia icinde prebiyotik olan tek damlymis.Belki ondan alirim bir sonrakine.Gaz sancisi feci ya.Etini kopatiyolar ve sen acizsin.Gecsin hayirlisiyla su gazli donem bir an once.
Sağlıkla sıhhatle al inşallah kucağınaHerkese meraba, az önce suyum geldi apar topar tekrar doktora gidiyoruz size de dua edicem inşallh siz de bana edin
Oğlanın altını değiştirirken gülüyordum. Oğlan bir kaka fışkırttıBu kadar yorgunlugu uykusuzlugu isteyerek çekceksin deseler inanmazdmonun o masum yüzü yeter.. Kusmuklarına bile kurban olunur
Oğlumun doktoru dünyada gaz için çözüm olan hiçbir şey yoktur. Damlalar vs tam çare yok. Tek önerim ılık duş ve bol masaj demişti.
Ayniyim bende bebeginkiler bizimkiler camasirlar ayri ayri yikandi kurudu sepette duruyo katlanmak icin yatak odam ucuyo zaten. Memeden on dakka ayrilsa yemek yapmak icin mutfaga koscam ama birakmyo ne kendim dinlenebiliyorm ne eve yetisebiliyorm. Mama vermek istemiyorum ama kendime vakit ayirmak icin onun uyumasi icin mecbur kaliyorm yaEvet mamanin hazmedilemesi yaklaşık üç saati buluo. Anne sütü çabuk hazmedilio onyuzden bı saat emse bile on dakika sonra aç gibi emmek istio. Ama aç kalma canm yalnız bakmak çok zor bilirim bende yalnızım. Ev darmadağın şuan anlatamam. Çamaşır attım makinaya asilcak beklio mutfak dağınık ev dağınık. Çamaşır var katlanıp yerlescek. Bebeğim çok gazlı hep kucak istio. Hatta şuan ayağımda salliom mecbur kaldım durmuyo çünkü. Süt zamanla artar.
Kolay ve sorunsuz bi dogum olsun insalh sağlıkla kavuşun ❤Herkese meraba, az önce suyum geldi apar topar tekrar doktora gidiyoruz size de dua edicem inşallh siz de bana edin
Bel destekli olması lazimmis benm sırtım boynum sıkıntılı zaten. Bel destekli olanlar biraz pahalı sanırım. İndirim takip etmem lazimKanguru olmazsa olmaz. Hele ki evde başka bebek varsa. Benim kanguru 4 ay için sling tarzı bir şey alacağım
Doğuma yakın duygusallık oluyormuş buda belirtiInsallah canm yiyorum akşamları yürüyorum aşırı bi duygusallık çöktü üstüme dokunsalar ağlayacağım son zamanlar çok zormuş
Evet o kalınlaştırır canım düşük erken doğum tehlikesine karşı çünkü verilen bir ilaçOluyor demekki bn ilk gebelik boyunca progestan kullandm o yeterince sertleştirms rahim agzini kalinligi faln da ondandir bence incelememis yani . o kadar açıklıkta bence baskıdan oldu o zamana kadr. bn müthiş baskı hissetmiştim son 3 gun . dogum cok farkli bisi gerçekten ayni kisinin doğumları bile farkli oluyor. bakalm bunda neler yaşayacağım.
Çok regli sancısı hissetmedim bel ağrım başladı sadece bu haftaGeldi şükürsaat 2 gibi ama annemle babam evde doya doya sarilamadim bile
İncelm ve açılma farklı olgular. Doğuma yakın akıntı artışı oluyo ya bu incelmenin başladığını gösteriyo, adet sancıları gibi hafif sancılar bunlar hep incelme belirtisi. Rahim ağzını yumuşatıyo. Açılma bazılarında sanırım bende o bazılarından olucam sadece doğumla birlikte başlıyo.
Canım dualarım seninle inşallah sağlıcakla bir avazda kucağına alırsınHerkese meraba, az önce suyum geldi apar topar tekrar doktora gidiyoruz size de dua edicem inşallh siz de bana edin
Banada dr catin dar ustu basik ordan bebek cikmasi zor dedi 40 haftayi tamamlamistim sanciyla bi ihtimla acilabilir dedi ilk sunni sanci deneriz olmazsa sezeryan yapalim dedi. Cok uzuldum baya kafama taktim normal dogum yapmayi cok istiyordum sunniyle denemektense kendi agrimla denemek istiyorum dedim (birsey olurmu ki diyede cok korktum )40+3 gunlukken normal bi sekilde dogum yaptim dr umda birsey diyemediKızlar doktor doğum kolay olmaz çatın dar gibi birazda kastın kendini dedi ne olacak şimdi anlamadım
Mama hiç başlamadık evde mama yok. Olsaydı düşünebilirimAyniyim bende bebeginkiler bizimkiler camasirlar ayri ayri yikandi kurudu sepette duruyo katlanmak icin yatak odam ucuyo zaten. Memeden on dakka ayrilsa yemek yapmak icin mutfaga koscam ama birakmyo ne kendim dinlenebiliyorm ne eve yetisebiliyorm. Mama vermek istemiyorum ama kendime vakit ayirmak icin onun uyumasi icin mecbur kaliyorm yasonra vicdan yapiyorum ama halim kalmiyo tum gun memede
Aynen bendim o resmen pskolojim bozulmustu ama cok kolay dogumum oldu sukurler olsunBence takılma neden bu kadar olumsuzlaştırıyolar beynimize işliyolar anlayamıyorum gerçekten, yanlış hatırlamıyosam burdan bi arkadaşa da öyle dedi doktoru sezaryen tutturdu ama gayet de normal doğurdu yani, bence sen elinden geleni yap kolay da olsa zor da olsa denememiz lazım gibi hissediyorum
Dün gece bez degistcektim gece dört galiba. Bezi açtım gaz çıkartarak kaka yaptı elime fışkırdı resmen. Tam üç bez kirletti alt degistirirken. Neyse ışığı açayım dedim bı baktım yatak çarşafı bebek beşiği benm tişörtüme kadar kaka olmuşOğlanın altını değiştirirken gülüyordum. Oğlan bir kaka fışkırttıbenim ağzım açık.
Ay galiba seninki önce gelecek gibi hissettim benim kasilmam çıkamadı ama nasıl.acilmam varmış anlamadım bide ben diş ağrısı için agrinkesici hap iceceminşallah binsorun olmaz resmen 20 lik disim çıkmak için ağrıyor ben 20 lik doguruyorumGüzel geçti alttan muayene yapmadı kanala doğru yönelmiş dedi henüz girmemiş rahim 1,5 cme kadar incelmiş baskı yaptığı için gece bulantıların ve rahim incelmesi ondan dediKafası kiloyu normal uyumlu o yüzden sıkıntıda değiliz çok şükür bekleriz 10 dakika içinde 2 tane 70i bulan sancım oldu öncesinde uyuyordu fazla nst ye bağlı kalmadım uzun sürdü kasılma beğendi doktor bakalım
Bence de sen cumartesiden başla hareketlere pazara doğum olurDoktor bana şok oluyor doğuramanlarda bugün diye karşılıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?