2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benm akıntı fazla . hatta sümüksü akıntı oluyor bazen yürüyüş sonrası

Vermicem zaten su damlayi da cocuk uyanamiyor.Uyusturuyor.Sicak kompres koyun dedi doktor da .Masaj,dus dedigin gibi.
Canim sen yazmistin sanirim su silikon gogus ucunu.Sutu azaltiyor mu ?Oyle okudum bir yerde.
Canım.vallahi ben 4 ay onunla emzirdim kilo alimi gayet iyiydi. 27 ay olana kadar da emzirmeye devam ettim. Azaltsa çocuk kilo almazdı o kadar uzun süre de emziremezdim. Çocuk onunla da memeyi iyice emiyor. Ama SADECE süt saagma makinası kullanıldığında süt azalıyor kesin bilgi.
Ama benim gibi 4 ay kullanmayın bence 15 20 gün 1 ayda aliairsiniz emismeye. Ben korkumdan bırakmadım.

Bel destekli olması lazimmis benm sırtım boynum sıkıntılı zaten. Bel destekli olanlar biraz pahalı sanırım. İndirim takip etmem lazim
Benim momfort baby vardı. Şimdiki solomom baby gibi. Epey iş gördü. 11 kiloya kadar da taşıdım. Ama yenidoğan aparati yoktu. Sadece aparat alacağıma aling alayım dedim. Meitai de var. Bir de sevi bebe bel destekli aling çıkarmış.
Halka sling alma. O iş görmez.

Bir sonrakine.... Allah'ım ben yedim resmen ya

Gercekten güzel olmuş allah anali babali büyütsün

Oğlumun doktoru dünyada gaz için çözüm olan hiçbir şey yoktur. Damlalar vs tam çare yok. Tek önerim ılık duş ve bol masaj demişti.

Kesinlikle katılıyorum.. Hersey ilac ilac.. Minnacik bedenlere ilaclari dayamak mantikli gelmio..ben bile mumkun mertebe az ilac icmeye çalışıyorum.. Valla doktor gaz damlasini ver dedi ama yine vermedim.. Ins ters bisey olmaz da vicdan yapmam

Vermicem zaten su damlayi da cocuk uyanamiyor.Uyusturuyor.Sicak kompres koyun dedi doktor da .Masaj,dus dedigin gibi.
Canim sen yazmistin sanirim su silikon gogus ucunu.Sutu azaltiyor mu ?Oyle okudum bir yerde.

Aaa ilk defa duydum.. Bende takiyorum yaa.. Zaten mastitle basım dertte.. Bi de bu gercekse offf

Benden bahsettin işte.... Tüm gün memede bırakıyorum ağzını açıp sağa sola saldırıyor.
Memede olunca süt gelse de gelmese de emiyor hep. Başta anlamadım neden böyle olduğunu doktor doymuyor olabilir dedi, mama verdi şimdi 30cc ye bir ölçek şeklinde 3 defa verebilirsin dedi. Ama yine yetmiyor...
Üstüne emziriyorum mama da alıyor ama her zaman aç gibi

Canim gecen bizimkide huysuzdu.. Ben oyle memeden ayrilmadigi zamanlarda çözümü emzikte buluyorum.. Öyle alistirmiyorum.. Mesela besledim emzirdim sonra gazini alinca uyumayinca emzigi veriyorum dakkasina daliyor.. Diger beslenmesine kadar emzigi bırakıyorum.. Ama sonra vermiyorum.. En azndan iki saat icin bunu yapabilirsin. Asiri derece surekli emzik verilmezse sorun olcani sanmiyorum ben.. Diger turlu emzirmekten sikilcaksin ve sutten memeden erken kesmek isteyeceksin.. Gecen disari ciktgmzda buldum bunu ben.. Yol uzun durmaz diye emzigi verdim yol boyunca uyudu vallahi.. Ondan snra vermedim ertesi gün ama.. Bence emzik senin için iyi olur bi dene derim.

Kizlar bugün agdaya gittim.. 2 ay sonra ama dikislerim iyice kapanmis nerdeyse.. Rahat oldu yani.. Kadin genital bölgeyi yaparken agda bezini gösterdi.. Siyahliklar çıkıyor dedi ben şok daha evde kontrol etmedim ama cidden agdada siyah siyah biseyler vardı.. Vajinasi kararanlar için soyliyim dedim

Canim kaçıncı haftadasın. Bebegim.kilo almıyor yazmışsın da ne zaman duruyo bu bebislerin kilo alması. Benimki biraz tontiis de :)

Ben bazen cikartiyorum bazen de uyuyakaldigi için çıkartamıyorum ama uyanınca cikartiyorum öyle bi çözüm buldum
Ben direk ayrılmıştım sistemde görünüyordu
Sana sabırlar diliyorum canım işin çok zor
Bugun kendim icin doktora gittim. Taburcu kagidinda 1 hafta sonra kontrol yaziyordu ama doktor sezeryenli hastalari 1 hafta sonra cagiriyoruz dikis almak icin.
Normal dogum yapanlar 40 gun sonra dedi
Benim hiç çıkışımı falan almadılar hatta dikiş yoktu 3. Gün gittim pansuman yaptılar 1 hafta sonra da bandajı açtım senin dikişli mı? Neden öyle yaptılar

Bugün bebeğin kıyafetlerini, bezlerini vs. yerleştirdim. Eşimle bez değiştirme pratiği yaptık, gel banyo yaptırma pratiği de yapalım dedim ama yanımızda annen olacak nasıl olsa diye kaçtı

Banyo yaptirmayi bilmek çok muhim ya.. Genelde ilk 15 20 gün kimse yapamıyor.. Ben yaparim yaparim diyodum en başta.. Eymeni ciplakken tutamadm.. Daha yeni yeni tutmaya baslayinca bir haftadrben yaptriyorm banyosunu.. Ama sanki gozune kaciriyorum.. Onun icinde banyo sapkalarindan aldm bugun.. Bi de oyun halisi aldm.. Ebebekte de 50tlye var oyun halisi bilginiz olsun.. Oglusum debelensin üstünde

Canim kaçıncı haftadasın. Bebegim.kilo almıyor yazmışsın da ne zaman duruyo bu bebislerin kilo alması. Benimki biraz tontiis de :)
Canım ben şuan 40+2 deyim . Benim melegimin kilo alımı 38 den sonra çok yavaşladı . Şuan 3130-3200 arasında dedi doktor. Boyu 52 . Kilosu da boyuda gayet iyi sağlıklı bebek dedi .kilo takıntım yok ama bende kansızlık olunca kafamda deli sorular oldu. Kilo alımı herkeste duracak ya da yavaşlayacak diye bişey yok ama yavaşlaması doğumun yaklaştığını gosteriyomus. Hatta son haftalarda bazı anneler de kilo veriyormuş. Sen kaç haftaliksin

Evet dikisli ama hicbir sey yapmadi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…