- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Benm akıntı fazla . hatta sümüksü akıntı oluyor bazen yürüyüş sonrasıDoğuma yakın duygusallık oluyormuş buda belirti
Evet o kalınlaştırır canım düşük erken doğum tehlikesine karşı çünkü verilen bir ilaçAynen her çocukta bile farklı oluyor o yüzden nasip nasıl sağlıklı olacaksa
Çok regli sancısı hissetmedim bel ağrım başladı sadece bu haftaEvet genelde doğum zamanı başlıyor öncesinde açılması olanlar nadir gibi geliyor bana henüz akıntımda aynı gibi
Canım dualarım seninle inşallah sağlıcakla bir avazda kucağına alırsın
Canım.vallahi ben 4 ay onunla emzirdim kilo alimi gayet iyiydi. 27 ay olana kadar da emzirmeye devam ettim. Azaltsa çocuk kilo almazdı o kadar uzun süre de emziremezdim. Çocuk onunla da memeyi iyice emiyor. Ama SADECE süt saagma makinası kullanıldığında süt azalıyor kesin bilgi.Vermicem zaten su damlayi da cocuk uyanamiyor.Uyusturuyor.Sicak kompres koyun dedi doktor da .Masaj,dus dedigin gibi.
Canim sen yazmistin sanirim su silikon gogus ucunu.Sutu azaltiyor mu ?Oyle okudum bir yerde.
Benim momfort baby vardı. Şimdiki solomom baby gibi. Epey iş gördü. 11 kiloya kadar da taşıdım. Ama yenidoğan aparati yoktu. Sadece aparat alacağıma aling alayım dedim. Meitai de var. Bir de sevi bebe bel destekli aling çıkarmış.Bel destekli olması lazimmis benm sırtım boynum sıkıntılı zaten. Bel destekli olanlar biraz pahalı sanırım. İndirim takip etmem lazim
Bir sonrakine.... Allah'ım ben yedim resmen yaDün gece bez degistcektim gece dört galiba. Bezi açtım gaz çıkartarak kaka yaptı elime fışkırdı resmen. Tam üç bez kirletti alt degistirirken. Neyse ışığı açayım dedim bı baktım yatak çarşafı bebek beşiği benm tişörtüme kadar kaka olmuşben şok oldum .
Merhabaaaaa. Sabah 7:30 da epiduralsiz, kesisiz oğluşumu kucağıma aldım :) hastaneye geldiğimde 2 cm açıklık vardı, çok hızlı oldu her şey bir sonraki sefere baktıklarında 8 cm olmuştu. Geç kaldık epidural için. Şimdi dinleniyoruz, hemen memeyi de aldı yedi uyuyor. Biraz sıkıntılı ve ağrılı oldu ama çabucak kendimi toparlarım inşallah. Herkese iyi dilekleri ve duaları İçin teşekkür ederim
Herkese meraba, az önce suyum geldi apar topar tekrar doktora gidiyoruz size de dua edicem inşallh siz de bana edin
Göğsün seninde sert mi. Emdigi halde yumuşamadı. Sabah sıcak su torbası koycam. Bu sertlik nasil gececek.
Oğlumun doktoru dünyada gaz için çözüm olan hiçbir şey yoktur. Damlalar vs tam çare yok. Tek önerim ılık duş ve bol masaj demişti.
Vermicem zaten su damlayi da cocuk uyanamiyor.Uyusturuyor.Sicak kompres koyun dedi doktor da .Masaj,dus dedigin gibi.
Canim sen yazmistin sanirim su silikon gogus ucunu.Sutu azaltiyor mu ?Oyle okudum bir yerde.
Kizlar nasilsiniz? Bebegime tek bakyorum bir haftadir oyuzden cok yazamiyorm ama ara ara okuyorm. Dogum yapan herkesin gozu aydin olsun saglikla buyusun insallah melekleriniz. Dogum bekleyenleride Rabbim hayirla saglikla kavustursun insallah kolay dogumlarnz olsun.
benim bebegim ilk gunden beri hep sol gogsumu daha iyi tuttu ve emdi ve kacinilmaz son sag gogsum mastit oldu cok sknt cektim gunlerdir ama simdi biraz daha iyi antibiyotik filan kullanmadm. Ters emzirme yontemi surekli sagma emzirme sicak dus ve dusta tarama sonucu rahatladi cok sukur. İnsallah olmazsnz ama mastit olan olursa en cok ters emzirme ise yaradi bende.
bu arada ilk gunlerde sutum gelmedigi icin mama verdiler hastanede eve geldigimizde de sag gogsumden sut gec geldigi icin yine mamaya devam ettik simdi de gunde yaklask 3 kere mama veriyorum. Cunku bebegim doymuyor mama vermeyince surekli memede kalmak istiyor emme islemi saatler suruyor ozellikle gunduzleri. Bizim gbi bebegi doymayan mama takviyesi yapan anneler kac ml mama veriyorsunuz?
Ayniyim bende bebeginkiler bizimkiler camasirlar ayri ayri yikandi kurudu sepette duruyo katlanmak icin yatak odam ucuyo zaten. Memeden on dakka ayrilsa yemek yapmak icin mutfaga koscam ama birakmyo ne kendim dinlenebiliyorm ne eve yetisebiliyorm. Mama vermek istemiyorum ama kendime vakit ayirmak icin onun uyumasi icin mecbur kaliyorm yasonra vicdan yapiyorum ama halim kalmiyo tum gun memede
Canim kaçıncı haftadasın. Bebegim.kilo almıyor yazmışsın da ne zaman duruyo bu bebislerin kilo alması. Benimki biraz tontiis de :)Alt karnımda geçmeyen bi ağrı var ama artık içim rahat şimdi bunlar doğum sancısı olsa bile sabaha hala sancı çekiyo olurum. Bebeğim artık kilo almadığı için artık doğsun istiyorum , babamızda gelyo. İnşallah bunlar doğumun başlangıcıdır .
Ben bazen cikartiyorum bazen de uyuyakaldigi için çıkartamıyorum ama uyanınca cikartiyorum öyle bi çözüm buldumBende emziriyorum uyuyakalıyor bazen diğer memeyi zor veriyorum alıyor gaz çıkarmaya çalışıyorum ama bazen çıkmıyor uyuduğu için de yatırıyorum.
İlla gaz çıkmak zorunda mı? Ben bu gaz işini hiç anlamadım. Şimdi uyudu mesela inşallah 10dk sonra gaza ağlamaz45 dk oldu emzir gaz çıkart
Ben direk ayrılmıştım sistemde görünüyorduKizlar size bir sorum olacak.Ben ogretmenim.32.haftada iznim basliyordu.Ben doktoruma gidip 5 haftalik calisabilir raporu aldim ve idareye verdim.Raporda 5 hafta iznimi erteledigim ve izin baslama tarihim 18 ekim yaziyordu yani bugun.Simdi benim tekrar rapor getirmeme gerek var mi?Yoksa o rapor yeterli mi?Direkt ayrilabiliyor muyum??
Sana sabırlar diliyorum canım işin çok zorBenim geceler süper geçiyor. Bebek uyanınca kızımda uyanıyor. Oturup ne oluyor diye bağırıyorsonrası zor işte. Onun uykusu dağılmadan geri uyut. Bu arada diğeri meme arıyor. Ben hızlı hareket edemiyorum. Dikişlerim çok yeni. Daha 2 gün oldu. Hareketli geçiyor geceler.
Benim hiç çıkışımı falan almadılar hatta dikiş yoktu 3. Gün gittim pansuman yaptılar 1 hafta sonra da bandajı açtım senin dikişli mı? Neden öyle yaptılarBugun kendim icin doktora gittim. Taburcu kagidinda 1 hafta sonra kontrol yaziyordu ama doktor sezeryenli hastalari 1 hafta sonra cagiriyoruz dikis almak icin.
Normal dogum yapanlar 40 gun sonra dedi
Bugün bebeğin kıyafetlerini, bezlerini vs. yerleştirdim. Eşimle bez değiştirme pratiği yaptık, gel banyo yaptırma pratiği de yapalım dedim ama yanımızda annen olacak nasıl olsa diye kaçtı
Canım ben şuan 40+2 deyim . Benim melegimin kilo alımı 38 den sonra çok yavaşladı . Şuan 3130-3200 arasında dedi doktor. Boyu 52 . Kilosu da boyuda gayet iyi sağlıklı bebek dedi .kilo takıntım yok ama bende kansızlık olunca kafamda deli sorular oldu. Kilo alımı herkeste duracak ya da yavaşlayacak diye bişey yok ama yavaşlaması doğumun yaklaştığını gosteriyomus. Hatta son haftalarda bazı anneler de kilo veriyormuş. Sen kaç haftaliksinCanim kaçıncı haftadasın. Bebegim.kilo almıyor yazmışsın da ne zaman duruyo bu bebislerin kilo alması. Benimki biraz tontiis de :)
Evet dikisli ama hicbir sey yapmadi doktorBen bazen cikartiyorum bazen de uyuyakaldigi için çıkartamıyorum ama uyanınca cikartiyorum öyle bi çözüm buldum
Ben direk ayrılmıştım sistemde görünüyordu
Sana sabırlar diliyorum canım işin çok zor
Benim hiç çıkışımı falan almadılar hatta dikiş yoktu 3. Gün gittim pansuman yaptılar 1 hafta sonra da bandajı açtım senin dikişli mı? Neden öyle yaptılar
Normal dogum yaptim hicte sikinti cekmedim.sende hic korkma canimCanım banada çatı darlığı dedi sende durum ne
Ilk zamanlar 20 25 dk memede kaliyordu o emdikce ben bagiriyordum okadar canim yaniyordu ki simdi hafif hafif kabuk bagladi yaralar daha az canim yaniyor insallah tamamen gecer hepimizin*
Benimde kötü durumda. Uçları kanıyor çok acıyor. Emdiği zaman ne kadar emiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?