2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Emmek sadece beslenme değil. Ac olduğu için değil seni istediği kendini güvende hissetmek istediği için emiyor. O anne karnından kocaman dünyaya çıktı güçsüz ve savunmasız onu rahatlatan tek şey meme. Emme hareketi. Anne karnında da parmağını emiyordu. O ne zaman sana ihtiyac duysa emecek. Süt olsa da olmasa da... Karnı aç olsa da olmasa da

Evet factor v heterozigot da olsa riskli mthfr daha Cok folat metabolizmasi ile ilgili pihtilasma uzerinde pek bi rolu yok. Kafana gore kesme sakin mutlaka doktoruna danismalisin. Guzel dusun bol dua et Insallah saglikla kucagina alacaksin bebegini.
Inşallah canim . tıpta 36 denip devlette doguma kadr denince kafa karıştı ilk gebelikte de biraktm ya öncesinde ondan bu kararsızlık. mthfr ler genelde b12 ve folik asit depolarıyla alakalı diye biliyorum ne kadr yemeğe dikkat etsen genede vücut otomatik bosaltiyor hep b12 iğnesi kullanıyorum o yüzden yada ilaç olarak

Kullandigin folic acid aktif form olmali (folat yani) b12 De ayni sekilde metilkobalamin formu olmali. Siyano formu kandaki b-12 nin ne kadar yuksek oldugunu gosterse De hucreler icin biyoyararli olan formu olmuyor.

Kullandigin folic acid aktif form olmali (folat yani) b12 De ayni sekilde metilkobalamin formu olmali. Siyano formu kandaki b-12 nin ne kadar yuksek oldugunu gosterse De hucreler icin biyoyararli olan formu olmuyor.
terimleri hic anlamadm cnm inan buna doktorlar dikkat ediyordur demi

Hayır öyle olmuyor. Öyle düşünme nolur Kesinlikle ilk dönem bebek istediği kadar memede kalmalı. 1 ay 40 günde düzene oturur. İnan bir süre sonra belli bir rutine oturuyor ve bu yapisik yaşama geçici. Bebek emerek sadece karnını değil ruhunu doyuruyor. Susar emer, acıkır emer, korkar emer anneyi özler emer ... İlk ginker haftalar evet öyle hatta 6 ay dolsa da emmeyi krssem diyoruz ama inan sikilmayacak ve erken kesmeyeceksiniz sırf şu an çok emiyor diye. Bebeğin o kokuya tensel temasa ihtiyaci

Berikko doğum hikayeni okudum ama geri dönüp cevap yazamadım o gün. Sonra da bulamadım.
Çok zorlu bir süreç geçirmişsin Allah beterinden korusun Allah ailenize Eymen'e onur boyu sağlık ve güç versin. Biz sadece ihtimali ile o kadar korkmuştuk ki... Bu karı yaşamak hiç kolay değildir eminim. Geçmiş gitmiş olsun Allah böyle zor şeyler,evlatla sağlıkla sınamayi vermesin inşallah.

Ohhh miss gibi Rabbim banada Sağlıkla hayırlısı ile dertsiz normal doğum nasip etsin Aminnn hatta isteyen herkese

Anaaam tam bi curcuna allah yardim etsin
Amin,sagol canım.
Hiç sorma ya. Bizimde oyle ağlamıyor resmen çığlık atıyor. Ilk duyduğumda şok oldum. Ilk kez gordum. Meme ağzından çıktımı başlıyor çığlık atmaya. Görsen resmen kıpkırmızı oluyor dudakları titriyor. Kızım uyanacak diye elim ayağıma dolaniyor.
Masaj yapinca da mi gecmiyor sertliği
Daha masaj yapmadım bugun sağdım biraz iyi geldi.
Gözün aydın sağlıkla büyüsün.
Sağol canım.
Canim tedirgin olma. Bende en son pazartesi igne yaptim. carsamba doguma girdim.

Bugun aklima geldim naaptin acaba diye.. Hala beklemeler yani.. Ehh ekim bebişleri nazli çıktı yav

Bende biliyorum bebeğin tek ihtiyacının karnini doyurmak için emmek istemesi değil.. Gaz sancisinda bile en guvenilir yeri meme olarak görüyor.. Memeye aşık oluyorlar.. Aşık olmamak elde değil, aşk hormonlariyla dunyaya geliyorlar.. Ama sadece bebek acisindan bakarsak da yanlis olur.. Annenin de ihtiyaclari var.. Tuvalete gitmek yemek yemek az da olsa uyumak gibi.. Herkes evladi için ona yakin olmak için elinden geleni yapar ama bi süre sonra surekli meme de olmasi yıpratıcı bi süreç oluyor.. Haa evet dedigin gibi 40 gune kadar ne kadr yakin olunursa o kadar iyi bebek ve anne birbirine yakin oluyorlar.. Ama bir süre sonra bu anne için yorucu oluyot ve emzirmekten sıkılınıyor.. Yani benim kanaatim bu yönde.. Eymenle ben de 40 gunu geçtik zaten.. Her zmnda vermiyorum çünkü meme istedgi zmn guvende olmak istedgi zmn onu yalnizliga yani emzige değil memeye guvenli limana götürüyorum

Zordu ozellikle son zmnlar sabrim tukenmeye basliyordu.. Ama dayanmaya cabaladim.. Gelince hersey guzel olacak dedim.. Gercekten oyle oldu.. Allah kimseye yasatmasin.. Zor gercekten

Ben de devlete gidiyorum hep aynı doktora gidiyorum. Mesai saatlerinde doğum olursa eğer o doktordan kayıt açıyorsun Allah korusun bi sorun olursa müdahaleye o geliyo. Belkide benil olduğum şehirde böyledir.
40+1 bitti bugün de dogurmadim dun biraz basım döndü Dr hasta olmayasın risk almayalim baslatalim dedi eliyle tetikledi dün biraz sancı oldu ama şuan yine kesildi bu kızın niyeti yok gelmye yarın yine gidicem.baklm
Benimde eşim dün gelince habire yürüdük 4-5 km falan akşam rahat rahat uyudum sonra öksürük rahatsız etti kalktım benimkk de yola çıkamadı ama artık sabah akşam bol yürüyüş .tetiklemek için ne gerekiyosa artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…