2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizlar benim sol meme gene yanıyor.. Off naapcam ben yaa antibiyotigi icmeyi unuttum bu aksam 12 gibi ictm.. Hala ağrıyor hafif kızarmış da.. Agri kesici de içtim.. Yandım ben.. Kesin ameliyat gibi bisey olcak

Benimde en son 37.hafta çatı muayenesi yapıldı şuanda bakılmadı ne var ne yok sancılar normal çıkıyor hissediyorum da incelme sadece ultrasonla gördü doktor Doktoruna danış istersen canım parol içiliyor diye biliyorum ama koca dişe nasıl etkisi olur muamma
Benm akıntı fazla . hatta sümüksü akıntı oluyor bazen yürüyüş sonrası
Akıntı doğuma yakın fazlalaşır canım açıklığın bile olabilir

Gaz sancısıyla iki ayağını bi yere basıp yukarı sıçrıyor sen daha 7 günlük bebeksin yaaa
Gaz sancısı da ne kötü bir şey kaçıncı ay gaz azalıyor? Bebek rahat ediyor?

4.ay deniliyor.. Hareketleri arttgi icin.. Karin ustu harekette artiyormus o gazı azaltiyormus

Maşallah canım belirtiler bir anda da başlayabilir sen işlerini hallet
40+1 bitti bugün de dogurmadim dun biraz basım döndü Dr hasta olmayasın risk almayalim baslatalim dedi eliyle tetikledi dün biraz sancı oldu ama şuan yine kesildi bu kızın niyeti yok gelmye yarın yine gidicem.baklm
İnşallah hayırlısıyla gelir canım az kaldı bence sancılar ufakta olsa var

Gaz sancısıyla iki ayağını bi yere basıp yukarı sıçrıyor sen daha 7 günlük bebeksin yaaa

Ilk 10 gun ya da 15 gundu tam hatirlamiyorum gaz sancisi olmazmis doktor oyle demisti.15.gun paat diye basladi bizim minikte de.
O degil de kizlar bu gogsun kenarlarindaki sertlikleri napicaz ? Sagmak o sertlikleri gecirmiyor.Ben sagarken rastgele o sertligi dagitmaya calisiyorum masaj gibi ama baska napilir.Baya baya aciyor cunku.

Canm iki aydan sonra rahatlaması lazım ayak hareketleri daha çok artio gazını kendi başına cikartio. Ama her bebek bir değil. Benm miniğim çok gazlı ayaklar hiç durmuo çok gaz cikartio ama hep bagirarak demek ki karnı agrio kuzumun. İlk bebekte gaz sancisi hiç bilmedim ben. Zor valla. Ayağımda hiç sallamicam diyodum sallıyor m şuan .

4.ay deniliyor.. Hareketleri arttgi icin.. Karin ustu harekette artiyormus o gazı azaltiyormus

Evet bende duymuştum bide başını kaldırmak istediği zaman boyun kas gelişimi için iyiymiş ama her dk gözlemdee tutmak gerek yüzüstğ yatırınca. Ben göbeğini düşmesini bekliyorum hala düşmedi. Düştükten sınra yüzüstü yatışlara da başlıcam.

Bezini cok ıslatmadi dun kakada yapmadi. Ama 1 saatte yakın emiyor. 1-2 saat uyuyor. Tekrar emmek icin uyaniyor. Yikiyor ortaligi. Tok mu anlamiyorum

1 2 saat uyuyorsa muhtemelen doyuyordur. Bende ilk bir iki gün anlamadım doymuyor m diye sürekli meme istiyordu çünkü. Doktor sütünü sağaarak bak ne çıkıyor dedi.
Ekstra mama da verdi az olduğu için ilk hafta, gece 1 2 ölçek veriyorum daha rahat uyuyor.
Günde maksimum 3 ölçek dedi doktor.

Normal doğum sonrası 7. Gün kontrolüme gittim, dikişler iyi durumda gayet güzel, doğum yapmamış gibisin dedi.
Ama 40 gün bizim için hala iyileşme dönemi dahilindedir, 40. Gün Bi daha geleceksin ddi.
Bide genital bölge yıkama köpüğü verdi? Var m kullanan???
Elim değdiğinde dikişler batıyor en zor kısmı da bu sanırım, yoksa günlük hayatta hissetmiyorum dikişleri

Kizar sa
Ben de cok okuyamiyorum
Dogum yapan herkese hayrli olsun
Size bisey sorucam
Bnm kuzu 15 gunluk ve gunduz hic gözünu acmadan uyuyo .ben poposunu aciyorm altini temizlerkn uyaniyo.hmn emzirmeye basliyorm iki cekip tekrar uyuyo ve o sirada yine altina yapiyo boy)e kisir dongu devam ediyo
Ben doymuyo diye biberonla sagdimi da vereyim diyorum bikac kez siddetle kustu onu da vermiyorm bu seferde doymuyor diye korkuyorm
Bide gogsumn tekini bile bosaltamiyo ha bire sut sagmkla ugrasiyorm
Sizce normalmi

Gunaydinlar herkese
Önceki gece oglumun gobegi düştü. Bugun banyo gunu

8 günde 38 tane bez kullanmisiz. Migrosun minies bezini kullanıyoruz. Daha once başka bez deneyimim olmadi.
Pişik olmadı henüz
Cisini yapinca onu çok doluyor ve sisiyor
Kaka yapinca bezin arkasindan gorunuyor rengi
Şimdilik hareket etmiyor diye az cis kaka yapiyor diye sanirim tasmiyor orasından burasından

Hareketlendikce baska bez alirim galiba

Kızlar dün 38+1de spinal sezeryan idoğum yaptım
Suyunun azalması ve plt değerimin düşmesi sezeryane sevketti..
Gülce hanım 3800 gr 51 cm doğdu. solunum biraz hızlıydı sezeryan doğuma bağlı. yenidoğan da gözetim altında şuan gidip emziriyorum arada pazartesi çıkıcak inşallah

Hayırlı olsun gözünüz aydın..spinal Doğum nasıldı biraz anlatır mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…