2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Sariligi varmı canm. Aç kalirsa şekeri düştüğü içinde uyuyabilir. Benimki de altını temizliyom emerken tekrar yapio aynı kısır döngü. Ama artık açlığını bilio aglio acıkınca. Doktoruna Danış cnm. Bizimki üç haftalık oldu. Sarılık iki hafta sürdü

Bizim doktor uyananamasinin sebebini ortamin sicakligina ya da bebegi cok giydirmemize bagliyor.Benim de uyandirmam yarim saat suruyor.Soyuyorum altini,kapiyi aciyorum hava degissin diye.Max. 25 derece olmali,siz ne kadar giyiyorsaniz o da o kadar giyinmeli diyor hep.

Aaa önce benden beklerken sen doğurmuşsun bile Gözünüz aydın, sağlıcakla büyüsün minik Gülce

Nasil alistirdiniz emzige bende herzaman dgil ama uykuya dalamadigi zamanlar vermek istiyor ama cok almak istemiyor
İsrarla elinle tutarak ver o ittirerec sen geri ver .ben hastahanede emzirdim sonra yalancı emzik verdim aldi hemen.gec kalırsan tutmaz.emzik anneler icin hayat kurtarici.simdilerde memede uyumak istiyor dr emzir doyduğuna eminsen emzik ver uykuya gecsin dedi.oo ilk gun verdim dedim tecrübe işte diyor
Gunde 10 kereye kadar kaka normalmiş.kaka yapan çocuk doyuyor demektir dedi dr .( Ben ishal oldu sandim da )
Sarilik degeriniz kacti en son.artik hst de kandan once ateş ölçer gibi birşeyle sariliga bakılıyor 13 üstü ise kan bakılıyor.emin olmak icin bi gotursen mi acaba.uyumasi tamam gece gündüz karışmış derler 40 gun normal ama deliksiz uyumasi iyi değil.sekeri düşmüş olabilir

Minies ile hepsiburada da Molfix ayni rakamlara geliyordu bende molfix aldim deniycem iyi ise prima ile yollarimizi ayiricam.az bez kullanmışsin biz 7gunde 51 li olani bitirip 2.pakete geçtik .ama bunun 10 tanesi beze aninda çiş yapmasi erkek çocuk pipi yukarda geziyor yeniyi takınca hopp çiş
Hayırlı olsun gözünüz aydın..spinal Doğum nasıldı biraz anlatır mısınız
Benim minnak memede iken ben anlatayim canim
Öncelikle müthiş birşey.
Hastane yatis yapıyor nst ye takıyor damar yolu açıp giydigin ameliyat önlüğü ile yataginla götürüyorlar.ben sondayi sordum ameliyathanede takacağız dedi yoksa burdaki arkadaş igne sonrası taktırın demişti o an takmak isteseler ameliyathanede takin diye söyleyecektim.
Ameliyathanede anestezi uzmani hafif kambur durmani isteyip igneyi yapıyor.incecik bir igne ve 10 sn sürüyor gercekten aci yok minicik bi ısırık.bebek meme emerken daha çok canim acıyor o kadar az iğne acısı.benim 2 kere tansiyonum düştü makine sinyal verdi igne yaptilar damar yolundan 1 kerede kendimi iyi hissetmiyorum migdem bulanıyor dedim acsan kusmazsin merak etme dedi ama yine bulanti kesici igne yapti.basinda bir hemsire var makineyi kalp atislarini tansiyonunu takip ediyor.karninda birsey yapıyorlar evet ama hissetme yok sadece orda birşeyler yapılıyor bunun tedirginliği oluyor.bi an göğüs altıma bastirdi dr ne oluyor dedim siliyoruz dedi ama 10 sn sonra bebeğim ağladı.bu kadar .bebegi silip yanima getirdiler üşümesin annesi götürelim dedi.ben odaya gecmeden bebeği odaya götürmeyin dedim.merak etme seni bekleyecegiz dediler.ben tuplugasyonda oldum (tüp baglatma)ona ragmen 11.30 da ameliyata baslandi 12.30 da odamdaydim.dikis falan hissetmiyorsun.
Ben aglamam diyordum ama o ağlama sesi ile bende film koptu çok ağladım.mukemnek bir duygu.
Hastane de agri kesici yapıyorlar anlamıyorsun ana eve ciktiktan sonra 3 gün bas agrisi yasadim.onuda 3 lt su 6-7 bardak sade nescafe ile atlattim.ilk gün çok siddetliydi uyuyunca geçiyor du Allah'tan.hatta bi ara keske spinal olmasaydim dedim ama şimdi iyiki olmuşum diyorum.

gunduz gidersem nasil olur bilmiyorum inan aksam icin durum oyle ve hafta sonu icin

insallah bugün de uyudum mis gbi gun gunu tutmuyor

insallah bugün de uyudum mis gbi gun gunu tutmuyor
Bende doğru düzgün uyumadım gece ya saat başı karnım sertleşti ve sıcak bastı beni merkezi sistemi de çalıştırmaya başlamışlar çıplak yattım ona rağmen sürekli kalktım sabah 7-10 arası kesintisiz uyumuşum işte

Gozun aydin canim :) geçmiş olsun . hangimiz once doğuracak derken sen doğurdun :) suan nasilsin

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza

kızlar bugun doktora gıtcem bebısı gormeye ınsallah ıyıdır kuzum kılosunu cok merak edıyorum
Hayırl ıgüzel haberlerle gel canım iyidir tabi ki minnoş
Bezini cok ıslatmadi dun kakada yapmadi. Ama 1 saatte yakın emiyor. 1-2 saat uyuyor. Tekrar emmek icin uyaniyor. Yikiyor ortaligi. Tok mu anlamiyorum
Kaka 4 güne kadar normalmiş canım yapmaması telaş yapma tecrübelisin zaten çişini yapıyorsa doyuyordur kaç bez değiştiriyorsun mesela 1-2 saat emiyorsa doyuyordur bence bebekler doymasa rahat uyumaz ağlar diye düşünüyorum
Maşallah canım ne güzel toparlamışsın hemen dediği gibi 40 her zaman kıstasımız
Oyy göbekte düşmüş daha rahat artık bezlemedir yıkamadır Bezi sevmişte olabilir harekete geçtikçe tabi daha çok anlaşılır ama pişik falan olmaması harika
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün maşallah haftasına göre de kilosu boyu harika

en verimli saatler ya bi gün bi günü tutmuyor . ama dün bn yuruyus harici hic bisi yapmadm pndan rahat uyudum belkide

Doğumları kıskanır mı olduk nedir Yarın ağda rutüşü yaptıracağım bugün çamaşırlarımı evi halledeyim
agda hallettim bn 2 gun oldu daha valla bn kiskanir oldum mu bilmiyorum ama onlar kaka cis konusuyorlar meme konusuyorlar biz hala kasilma tuhafıma gidiyor doğuramamışim sanki bi türlü halbuki daha 38+2

agda hallettim bn 2 gun oldu daha valla bn kiskanir oldum mu bilmiyorum ama onlar kaka cis konusuyorlar meme konusuyorlar biz hala kasilma tuhafıma gidiyor doğuramamışim sanki bi türlü halbuki daha 38+2
Ben de aynı şeyleri düşündüm şimdi. Girip girip okuyorum.
Kızlar rahimde incelme dediğiniz şeyi doktorunuz mu söyledi? Nerden görüyor bunu ?

Kızlar rahimde incelme dediğiniz şeyi doktorunuz mu söyledi? Nerden görüyor bunu ? ☺
evet doktoru söylemiş nehirnil111 in ölçebiliyorlar rahim kalınlığını ultrasonda . benmkine bakmadı da yıllar once gebe kalmaya çalışırken doktorum hep ölçerdi

en verimli saatler ya bi gün bi günü tutmuyor . ama dün bn yuruyus harici hic bisi yapmadm pndan rahat uyudum belkide
Ben 2 hafta önce yaptırmıştım bir türlü çıkmadılar hala daha yok ama yeniden yaptıracağım yarına doğurmazsam daha uzun süre temiz kalmış olur artık Dün hareket yapmadıysan oda rahatlatmıştır bugün yapabilirsin yarın pazar Bende dün çömelmeyi 10 yaptım squat 61 tane bir de yürüdüm pilates falan bugün daha da artıracağım pilates topundan inmem ev işlerimi bitireyim de Evet aslında zaman var acele ediyoruz benimde 39+1
Kızlar rahimde incelme dediğiniz şeyi doktorunuz mu söyledi? Nerden görüyor bunu ? ☺
Evet canım dün doktorum ultrasonda bakarken söyledi vajinama bastırdı En iyi sonucu alttan muayene ile alıyorlar diye biliyorum ama

Valla kendilerine gore gun ayarlayamam bnde uğraşıyorlar esim diyor pazartesi doğur nak annem diyor pazartesi isim var sipariş mi veriyorsunuz ya dedm hele ablamin biri dogurdunmu daha doğuramadın mi laflarına gicik oluyorum diye her sabah arayıp uğrasiyor bugun dedm serkan dogunca el sallar sana soylemicem doguma gttigimi ilk dogumda herkese artk olabilir dedigimden surekli aramislardi bu kez daha var kasimda dogum dedm kimse sormuyor ablam haric acele ediyoruz evet ama dayanamıyorum çatı kemiklerm kırık gbi agriyo oturup kalkmak cok zor kizim oyun istiyo oynayamiyorum dogum olsa da bi an once toparlanıp düzene soksam hayati diyorum ama stres olmamak gerek dogumu geciktirir bu sadece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…