Bezini cok ıslatmadi dun kakada yapmadi. Ama 1 saatte yakın emiyor. 1-2 saat
Kızlar dün 38+1de spinal sezeryan idoğum yaptım
Suyunun azalması ve plt değerimin düşmesi sezeryane sevketti..
Gülce hanım 3800 gr 51 cm doğdu. solunum biraz hızlıydı sezeryan doğuma bağlı. yenidoğan da gözetim altında şuan gidip emziriyorum aradapazartesi çıkıcak inşallah
Hayirli olsun.Gule gule buyut insallah❣
emisti.
Sariligi varmı canm. Aç kalirsa şekeri düştüğü içinde uyuyabilir. Benimki de altını temizliyom emerken tekrar yapio aynı kısır döngü. Ama artık açlığını bilio aglio acıkınca. Doktoruna Danış cnm. Bizimki üç haftalık oldu. Sarılık iki hafta sürdüKizar sa
Ben de cok okuyamiyorum
Dogum yapan herkese hayrli olsun
Size bisey sorucam
Bnm kuzu 15 gunluk ve gunduz hic gözünu acmadan uyuyo .ben poposunu aciyorm altini temizlerkn uyaniyo.hmn emzirmeye basliyorm iki cekip tekrar uyuyo ve o sirada yine altina yapiyo boy)e kisir dongu devam ediyo
Ben doymuyo diye biberonla sagdimi da vereyim diyorum bikac kez siddetle kustu onu da vermiyorm bu seferde doymuyor diye korkuyorm
Bide gogsumn tekini bile bosaltamiyo ha bire sut sagmkla ugrasiyorm
Sizce normalmi
Kizar sa
Ben de cok okuyamiyorum
Size bisey sorucam
Bnm kuzu 15 gunluk ve gunduz hic gözünu acmadan uyuyo .ben poposunu aciyorm altini temizlerkn uyaniyo.hmn emzirmeye basliyorm iki cekip tekrar uyuyo ve o sirada yine altina yapiyo boy)e kisir dongu devam ediyo
Ben doymuyo diye biberonla sagdimi da vereyim diyorum bikac kez siddetle kustu onu da vermiyorm bu seferde doymuyor diye korkuyorm
Sizce normalmi
Aaa önce benden beklerken sen doğurmuşsun bileKızlar dün 38+1de spinal sezeryan idoğum yaptım
Gülce hanım 3800 gr 51 cm doğdu. solunum biraz hızlıydı sezeryan doğuma bağlı. yenidoğan da gözetim altında şuan gidip emziriyorum aradapazartesi çıkıcak inşallah
İsrarla elinle tutarak ver o ittirerec sen geri ver .ben hastahanede emzirdim sonra yalancı emzik verdim aldi hemen.gec kalırsan tutmaz.emzik anneler icin hayat kurtarici.simdilerde memede uyumak istiyor dr emzir doyduğuna eminsen emzik ver uykuya gecsin dedi.oo ilk gun verdim dedim tecrübe işte diyorNasil alistirdiniz emzige bende herzaman dgil ama uykuya dalamadigi zamanlar vermek istiyor ama cok almak istemiyor
Gunde 10 kereye kadar kaka normalmiş.kaka yapan çocuk doyuyor demektir dedi dr .( Ben ishal oldu sandim da )Kizar sa
Ben de cok okuyamiyorum
Size bisey sorucam
Sizce normalmi
Gunaydinlar herkese
Önceki gece oglumun gobegi düştü. Bugun banyo gunu
8 günde 38 tane bez kullanmisiz. Migrosun minies bezini kullanıyoruz. Daha once başka bez deneyimim olmadi.
Pişik olmadı henüz
Cisini yapinca onu çok doluyor ve sisiyor
Kaka yapinca bezin arkasindan gorunuyor rengi
Şimdilik hareket etmiyor diye az cis kaka yapiyor diye sanirim tasmiyor orasından burasından
Hareketlendikce baska bez alirim galiba
Benim minnak memede iken ben anlatayim canimHayırlı olsun gözünüz aydın..spinal Doğum nasıldı biraz anlatır mısınız
Anne sütü alan bebek 7 gün boyunca kaka yapmayabilir kaka aslında bir ölçüt değil. Önemli olan cisli bezBezini cok ıslatmadi dun kakada yapmadi. Ama 1 saatte yakın emiyor. 1-2 saat uyuyor. Tekrar emmek icin uyaniyor. Yikiyor ortaligi. Tok mu anlamiyorum
İsrarla elinle tutarak ver o ittirerec sen geri ver .ben hastahanede emzirdim sonra yalancı emzik verdim aldi hemen.gec kalırsan tutmaz.emzik anneler icin hayat kurtarici.simdilerde memede uyumak istiyor dr emzir doyduğuna eminsen emzik ver uykuya gecsin dedi.oo ilk gun verdim dedim tecrübe işte diyor
Gunde 10 kereye kadar kaka normalmiş.kaka yapan çocuk doyuyor demektir dedi dr .( Ben ishal oldu sandim da )
Sarilik degeriniz kacti en son.artik hst de kandan once ateş ölçer gibi birşeyle sariliga bakılıyor 13 üstü ise kan bakılıyor.emin olmak icin bi gotursen mi acaba.uyumasi tamam gece gündüz karışmış derler 40 gun normal ama deliksiz uyumasi iyi değil.sekeri düşmüş olabilir
Çok teşekkür ederim çok detaylı anlatmışsınız..bende zorunlu sezeryan olacağım allah izin verirse benim doğumum Kasım ayında olacak.öncesinde araştırmak istedim.ben genel anestezi isterim diye düşünüyordum çünkü spinal nasıl bir şey bilmiyordum sayenizde öğrendim..genelde spinali tercih ediyorlar.artık bende karar verdim spinal genele göre daha rahat görünüyor.bu arada allah bağışlasın bebeğinizi sağlıkla huzurla büyüsün inşallah
Minies ile hepsiburada da Molfix ayni rakamlara geliyordu bende molfix aldim deniycem iyi ise prima ile yollarimizi ayiricam.az bez kullanmışsin biz 7gunde 51 li olani bitirip 2.pakete geçtik .ama bunun 10 tanesi beze aninda çiş yapmasierkek çocuk pipi yukarda geziyor yeniyi takınca hopp çiş
Benim minnak memede iken ben anlatayim canim
Öncelikle müthiş birşey.
Hastane yatis yapıyor nst ye takıyor damar yolu açıp giydigin ameliyat önlüğü ile yataginla götürüyorlar.ben sondayi sordum ameliyathanede takacağız dedi yoksa burdaki arkadaş igne sonrası taktırın demişti o an takmak isteseler ameliyathanede takin diye söyleyecektim.
Ameliyathanede anestezi uzmani hafif kambur durmani isteyip igneyi yapıyor.incecik bir igne ve 10 sn sürüyor gercekten aci yok minicik bi ısırık.bebek meme emerken daha çok canim acıyor o kadar az iğne acısı.benim 2 kere tansiyonum düştü makine sinyal verdi igne yaptilar damar yolundan 1 kerede kendimi iyi hissetmiyorum migdem bulanıyor dedim acsan kusmazsin merak etme dedi ama yine bulanti kesici igne yapti.basinda bir hemsire var makineyi kalp atislarini tansiyonunu takip ediyor.karninda birsey yapıyorlar evet ama hissetme yok sadece orda birşeyler yapılıyor bunun tedirginliği oluyor.bi an göğüs altıma bastirdi dr ne oluyor dedim siliyoruz dedi ama 10 sn sonra bebeğim ağladı.bu kadar .bebegi silip yanima getirdiler üşümesin annesi götürelim dedi.ben odaya gecmeden bebeği odaya götürmeyin dedim.merak etme seni bekleyecegiz dediler.ben tuplugasyonda oldum (tüp baglatma)ona ragmen 11.30 da ameliyata baslandi 12.30 da odamdaydim.dikis falan hissetmiyorsun.
Ben aglamam diyordum ama o ağlama sesi ile bende film koptu çok ağladım.mukemnek bir duygu.
Hastane de agri kesici yapıyorlar anlamıyorsun ana eve ciktiktan sonra 3 gün bas agrisi yasadim.onuda 3 lt su 6-7 bardak sade nescafe ile atlattim.ilk gün çok siddetliydi uyuyunca geçiyor du Allah'tan.hatta bi ara keske spinal olmasaydim dedim ama şimdi iyiki olmuşum diyorum.
gunduz gidersem nasil olur bilmiyorum inan aksam icin durum oyle ve hafta sonu icinBen de devlete gidiyorum hep aynı doktora gidiyorum. Mesai saatlerinde doğum olursa eğer o doktordan kayıt açıyorsun Allah korusun bi sorun olursa müdahaleye o geliyo. Belkide benil olduğum şehirde böyledir.
Benimde eşim dün gelince habire yürüdük 4-5 km falan akşam rahat rahat uyudum sonra öksürük rahatsız etti kalktımbenimkk de yola çıkamadı ama artık sabah akşam bol yürüyüş .tetiklemek için ne gerekiyosa artık.
insallahBenimde en son 37.hafta çatı muayenesi yapıldı şuanda bakılmadı ne var ne yok sancılar normal çıkıyor hissediyorum da incelme sadece ultrasonla gördü doktorDoktoruna danış istersen canım parol içiliyor diye biliyorum ama koca dişe nasıl etkisi olur muamma
Akıntı doğuma yakın fazlalaşır canım açıklığın bile olabilir
Bende doğru düzgün uyumadım gece ya saat başı karnım sertleşti ve sıcak bastı beni merkezi sistemi de çalıştırmaya başlamışlar çıplak yattım ona rağmen sürekli kalktım sabah 7-10 arası kesintisiz uyumuşum işteinsallahbugün de uyudum mis gbi gun gunu tutmuyor
Gozun aydin canim :) geçmiş olsun . hangimiz once doğuracak derken sen doğurdun :) suan nasilsinKızlar dün 38+1de spinal sezeryan idoğum yaptım
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımızaKızlar dün 38+1de spinal sezeryan idoğum yaptım
Hayırl ıgüzel haberlerle gel canım iyidir tabi ki minnoşkızlar bugun doktora gıtcem bebısı gormeye ınsallah ıyıdır kuzum kılosunu cok merak edıyorum
Kaka 4 güne kadar normalmiş canım yapmaması telaş yapma tecrübelisin zaten çişini yapıyorsa doyuyordur kaç bez değiştiriyorsun meselaBezini cok ıslatmadi dun kakada yapmadi. Ama 1 saatte yakın emiyor. 1-2 saat uyuyor. Tekrar emmek icin uyaniyor. Yikiyor ortaligi. Tok mu anlamiyorum
Maşallah canım ne güzel toparlamışsın hemen dediği gibi 40 her zaman kıstasımızNormal doğum sonrası 7. Gün kontrolüme gittim, dikişler iyi durumda gayet güzel, doğum yapmamış gibisin dedi.
Ama 40 gün bizim için hala iyileşme dönemi dahilindedir, 40. Gün Bi daha geleceksin ddi.
Bide genital bölge yıkama köpüğü verdi? Var m kullanan???
Elim değdiğinde dikişler batıyor en zor kısmı da bu sanırım, yoksa günlük hayatta hissetmiyorum dikişleri
Oyy göbekte düşmüş daha rahat artık bezlemedir yıkamadırGunaydinlar herkese
Önceki gece oglumun gobegi düştü. Bugun banyo gunu
8 günde 38 tane bez kullanmisiz. Migrosun minies bezini kullanıyoruz. Daha once başka bez deneyimim olmadi.
Pişik olmadı henüz
Cisini yapinca onu çok doluyor ve sisiyor
Kaka yapinca bezin arkasindan gorunuyor rengi
Şimdilik hareket etmiyor diye az cis kaka yapiyor diye sanirim tasmiyor orasından burasından
Hareketlendikce baska bez alirim galiba
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün maşallah haftasına göre de kilosu boyu harikaKızlar dün 38+1de spinal sezeryan idoğum yaptım
Doğumları kıskanır mı olduk nedirGozun aydin canim :) geçmiş olsun . hangimiz once doğuracak derken sen doğurdun :) suan nasilsin
en verimli saatlerBende doğru düzgün uyumadım gece ya saat başı karnım sertleşti ve sıcak bastı beni merkezi sistemi de çalıştırmaya başlamışlar çıplak yattım ona rağmen sürekli kalktım sabah 7-10 arası kesintisiz uyumuşum işte
agda hallettim bn 2 gun oldu dahaDoğumları kıskanır mı olduk nedirYarın ağda rutüşü yaptıracağım bugün çamaşırlarımı evi halledeyim
Ben de aynı şeyleri düşündüm şimdi. Girip girip okuyorum.agda hallettim bn 2 gun oldu dahavalla bn kiskanir oldum mu bilmiyorum ama onlar kaka cis konusuyorlar meme konusuyorlar biz hala kasilma tuhafıma gidiyor doğuramamışim sanki bi türlü halbuki daha 38+2
evet doktoru söylemişBen de aynı şeyleri düşündüm şimdi. Girip girip okuyorum.
Kızlar rahimde incelme dediğiniz şeyi doktorunuz mu söyledi? Nerden görüyor bunu ? ☺
en verimli saatlerya bi gün bi günü tutmuyor . ama dün bn yuruyus harici hic bisi yapmadm pndan rahat uyudum belkide
Ben 2 hafta önce yaptırmıştım bir türlü çıkmadılar hala daha yok ama yeniden yaptıracağım yarına doğurmazsam daha uzun süre temiz kalmış olur artıkagda hallettim bn 2 gun oldu dahavalla bn kiskanir oldum mu bilmiyorum ama onlar kaka cis konusuyorlar meme konusuyorlar biz hala kasilma tuhafıma gidiyor doğuramamışim sanki bi türlü halbuki daha 38+2
Evet canım dün doktorum ultrasonda bakarken söyledi vajinama bastırdıBen de aynı şeyleri düşündüm şimdi. Girip girip okuyorum.
Kızlar rahimde incelme dediğiniz şeyi doktorunuz mu söyledi? Nerden görüyor bunu ? ☺
Valla kendilerine gore gun ayarlayamam bnde uğraşıyorlar esim diyor pazartesi doğur nak annem diyor pazartesi isim varBen 2 hafta önce yaptırmıştım bir türlü çıkmadılar hala daha yok ama yeniden yaptıracağım yarına doğurmazsam daha uzun süre temiz kalmış olur artıkDün hareket yapmadıysan oda rahatlatmıştır bugün yapabilirsin yarın pazar Bende dün çömelmeyi 10 yaptım squat 61 tane bir de yürüdüm pilates falan bugün daha da artıracağım pilates topundan inmem ev işlerimi bitireyim de Evet aslında zaman var acele ediyoruz benimde 39+1
Evet canım dün doktorum ultrasonda bakarken söyledi vajinama bastırdıEn iyi sonucu alttan muayene ile alıyorlar diye biliyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?