- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Aynen canım stres panik yok vücut adrenalin istemiyormuş dün doktorun yanındaki asistan öyle söylüyor bir de mümkün olduğunda çok az kişi bulundurun diyor yanınızda geriliyorsunuz hormon geri gidiyorValla kendilerine gore gun ayarlayamam bnde uğraşıyorlar esim diyor pazartesi doğur nak annem diyor pazartesi isim varsipariş mi veriyorsunuz ya dedm hele ablamin biri dogurdunmu daha doğuramadın mi laflarına gicik oluyorum diye her sabah arayıp uğrasiyor bugun dedm serkan dogunca el sallar sana soylemicem doguma gttigimi ilk dogumda herkese artk olabilir dedigimden surekli aramislardi bu kez daha var kasimda dogum dedm kimse sormuyor ablam haric acele ediyoruz evet ama dayanamıyorum çatı kemiklerm kırık gbi agriyo oturup kalkmak cok zor kizim oyun istiyo oynayamiyorum dogum olsa da bi an once toparlanıp düzene soksam hayati diyorum ama stres olmamak gerek dogumu geciktirir bu sadece :)
Gözün aydın canım. Hoş gelmiş GülceKızlar dün 38+1de spinal sezeryan idoğum yaptım
Suyunun azalması ve plt değerimin düşmesi sezeryane sevketti..
Gülce hanım 3800 gr 51 cm doğdu. solunum biraz hızlıydı sezeryan doğuma bağlı. yenidoğan da gözetim altında şuan gidip emziriyorum aradapazartesi çıkıcak inşallah
rahim agzinin serviks kısalması. 20 mm altına düşünce doğumun yaklastiginin işareti. Usg ile görülüyor. En sağlıklı ölçüm çubuk usg ile yapılıyor. Silinme diye de tabir ediliyor. Silinme çok olduğunda açılma da ona gore hızlanıyor tabii.Ben de aynı şeyleri düşündüm şimdi. Girip girip okuyorum.
Kızlar rahimde incelme dediğiniz şeyi doktorunuz mu söyledi? Nerden görüyor bunu ? ☺
Aynı durumdayiz ya bir an önce dogursam da ne yasayacaksak yaşasam o ilk süreç bitse hayat düzene girse. Yere oturarak oyna diyor benim sıpa ben nefes alamıyorumValla kendilerine gore gun ayarlayamam bnde uğraşıyorlar esim diyor pazartesi doğur nak annem diyor pazartesi isim varsipariş mi veriyorsunuz ya dedm hele ablamin biri dogurdunmu daha doğuramadın mi laflarına gicik oluyorum diye her sabah arayıp uğrasiyor bugun dedm serkan dogunca el sallar sana soylemicem doguma gttigimi ilk dogumda herkese artk olabilir dedigimden surekli aramislardi bu kez daha var kasimda dogum dedm kimse sormuyor ablam haric acele ediyoruz evet ama dayanamıyorum çatı kemiklerm kırık gbi agriyo oturup kalkmak cok zor kizim oyun istiyo oynayamiyorum dogum olsa da bi an once toparlanıp düzene soksam hayati diyorum ama stres olmamak gerek dogumu geciktirir bu sadece :)
Benim için 1,5 cm dedi ultrasonda canım alttan muayene yapmadırahim agzinin serviks kısalması. 20 mm altına düşünce doğumun yaklastiginin işareti. Usg ile görülüyor. En sağlıklı ölçüm çubuk usg ile yapılıyor. Silinme diye de tabir ediliyor. Silinme çok olduğunda açılma da ona gore hızlanıyor tabii.
Vuhhhuuuu çok iyi :) doğum yakın inşallah :))Benim için 1,5 cm dedi ultrasonda canım alttan muayene yapmadı
Aynen canım stres panik yok vücut adrenalin istemiyormuş dün doktorun yanındaki asistan öyle söylüyor bir de mümkün olduğunda çok az kişi bulundurun diyor yanınızda geriliyorsunuz hormon geri gidiyorAnnemle kız kardeşim yanımda olur da eşimin ailesine falan nasipse en son süreçte haber vereceğim çünkü açılmadır son anlara gelmek saatler buluyor dışarıda bekleseler bile insan geriliyor Bebekler geleceği anı bilir bana da babam pazar gündüz doğur doğurursan akşama maç var diye espri yapıyor kız kardeşime de öyle söylemişti pazar akşam sancılarla geçti hep hastanedeydiler gece kucağımıza almıştık
aynenAynı durumdayiz ya bir an önce dogursam da ne yasayacaksak yaşasam o ilk süreç bitse hayat düzene girse. Yere oturarak oyna diyor benim sıpa ben nefes alamıyorum
Ben 40+3 sakin olunagda hallettim bn 2 gun oldu dahavalla bn kiskanir oldum mu bilmiyorum ama onlar kaka cis konusuyorlar meme konusuyorlar biz hala kasilma tuhafıma gidiyor doğuramamışim sanki bi türlü halbuki daha 38+2
Gunaydinlar herkese
Önceki gece oglumun gobegi düştü. Bugun banyo gunu
8 günde 38 tane bez kullanmisiz. Migrosun minies bezini kullanıyoruz. Daha once başka bez deneyimim olmadi.
Pişik olmadı henüz
Cisini yapinca onu çok doluyor ve sisiyor
Kaka yapinca bezin arkasindan gorunuyor rengi
Şimdilik hareket etmiyor diye az cis kaka yapiyor diye sanirim tasmiyor orasından burasından
Hareketlendikce baska bez alirim galiba
Kızlar dün 38+1de spinal sezeryan idoğum yaptım
Suyunun azalması ve plt değerimin düşmesi sezeryane sevketti..
Gülce hanım 3800 gr 51 cm doğdu. solunum biraz hızlıydı sezeryan doğuma bağlı. yenidoğan da gözetim altında şuan gidip emziriyorum aradapazartesi çıkıcak inşallah
Bizim doktor uyananamasinin sebebini ortamin sicakligina ya da bebegi cok giydirmemize bagliyor.Benim de uyandirmam yarim saat suruyor.Soyuyorum altini,kapiyi aciyorum hava degissin diye.Max. 25 derece olmali,siz ne kadar giyiyorsaniz o da o kadar giyinmeli diyor hep.
İnşallah sağlıcakla canım doktorda bu hafta bekliyorVuhhhuuuu çok iyi :) doğum yakın inşallah :))
Korku heyecan oluyor cidden bazen hadi doğsun diyorsun bazen az daha mı kalsak diyorsun37+4'ten selamlar. Ben bu gebelikte çok hareketliyim bir de sürekli karnımın üstünde oğlum var. Ayın 15'inden sonra dogururum diyordum. Buna o kadar hazırlamıştım ki kendimi, sanki 45. haftada gibi hissediyorum.
İlk oğlumun erken doğum riski vardı. İlaç yatış derken.... 40+1'de doğdu. Hala doguramadin mi, diyordu herkes. Şimdi kendim öyle hissediyorum. Yaaa hala doguramadim diyorum.
Doğum yaklaştıkça bir korku heyecan karışımı duyguya kapılıyorum. Ağrı sancidan değil vaahi korkum. Hepsi geçecek.
Ne zaman olacak nasıl olacak gece mi gündüz mü oğlum ne olacak... Offf. Olsa da bitse diyorum
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünArkadaslar merhaba
Ben 7 ekim p.tesi gunu sezaryenle dogum yaptim. 2. cocugum. 2 kızım oldu.Talihsizlikler yuzunden yazamadim .Bebegimi hast. yatirdilar bende yanindayim suan. Rabbim kimseye dermansiz dert vermesin. Allah hepinizin yardimcisi olsun
Mantıklı ben söylemesem alınırlar ama mecburen haber vereceğimkafa buluyorlar iste kendilerince . yanimda kimseyi bulundurmayı düşünmüyorum ablalarimin kucuk bebekleri var zaten sadece kuran okumaları icin haber vercem dogumda annemide cagirmicam (kendi cagiririm saniyorr) . ilk etapta sadece esim bn gideriz hastaneye dogum bitince eşim ya gorumcemi ya da dayisinin eşini getircek kafam rahat o konuda . bu arada panik diyince bebeğim iyice aşağı inmişti öyleki zor yürüyordum gözümn önünde çocuğun birine araba çarptı oyle bi fırladım ki yerimden cok aşırı korktum . sonra migde yanmalari geri basladi muhtemelen oda yerinden hopladı bn irkilince diye düşünüyorum
Ben 40+3 sakin olun38 lerde paniğe gerek yok ama son zamanlar zor geçer dedikleri şeyi yaşıyorum
Arkadaslar merhaba
Ben 7 ekim p.tesi gunu sezaryenle dogum yaptim. 2. cocugum. 2 kızım oldu.Talihsizlikler yuzunden yazamadim .Bebegimi hast. yatirdilar bende yanindayim suan. Rabbim kimseye dermansiz dert vermesin. Allah hepinizin yardimcisi olsun
olabilir okuduğum kadarıyla doguma yakin hormonlar coşuyormuş bulantılar ondan demekki yanmalarda. çocuğa bisi olmadi şükür cocuk birden atladi yola adam öyle bi firen yaptı ki ortalık inledi ve çocukta sadece 1 metre ileri düştü hafifçe en fazla dizinde elinde çizikler vardir şükür ki yani .İnşallah sağlıcakla canım doktorda bu hafta bekliyor
Korku heyecan oluyor cidden bazen hadi doğsun diyorsun bazen az daha mı kalsak diyorsun
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünBebeğin neden hastanede inşallah iyi olur çabucak toparlanır çıkarsınız
Mantıklı ben söylemesem alınırlar ama mecburen haber vereceğimNe zaman oldu canım bir şey oldu mu çok kötü durum ya Bir şey olmamıştır korkmak iyi gelmiyor ama yerindedir yine mide yanması dün gece bende de oldu mide bulantısı normal dedi doktor baskıdan oluyormuş mide yanması da o sebeple mi acaba su içtikçe yandı midem gece
Çok şükür canım insanın aklı çıkar yaolabilir okuduğum kadarıyla doguma yakin hormonlar coşuyormuş bulantılar ondan demekki yanmalarda. çocuğa bisi olmadi şükür cocuk birden atladi yola adam öyle bi firen yaptı ki ortalık inledi ve çocukta sadece 1 metre ileri düştü hafifçe en fazla dizinde elinde çizikler vardir şükür ki yani .
İnşallah tahliller güzel çıkar en yakın zamanda kavuşur memeler bebeğineTiroid yok canım ama maalesefki Anne sutu sarılığı mis bizimkisi ve şuan anne sütünü kestik 72 saat boyunca sabah 72.saatimiz dolacak tahlil vericez inşallah düşmüş olursagmaktan ve meme verememekten bebeğime kahroluyorum
Çok geçmiş olsun. Neyiniz var durumu nasıl bebeğinizinArkadaslar merhaba
Kapı süsü yapıyorum. O bitsin dogurayim :))aynengel oyuncak oynayalm diyor yere oturuyor otursam bidert oturmasam bi dert hayırlısıyla doguralm insalh bi kac güne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?