2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aynen canım stres panik yok vücut adrenalin istemiyormuş dün doktorun yanındaki asistan öyle söylüyor bir de mümkün olduğunda çok az kişi bulundurun diyor yanınızda geriliyorsunuz hormon geri gidiyor Annemle kız kardeşim yanımda olur da eşimin ailesine falan nasipse en son süreçte haber vereceğim çünkü açılmadır son anlara gelmek saatler buluyor dışarıda bekleseler bile insan geriliyorBebekler geleceği anı bilir bana da babam pazar gündüz doğur doğurursan akşama maç var diye espri yapıyor kız kardeşime de öyle söylemişti pazar akşam sancılarla geçti hep hastanedeydiler gece kucağımıza almıştık

Gözün aydın canım. Hoş gelmiş Gülce

Ben de aynı şeyleri düşündüm şimdi. Girip girip okuyorum.
Kızlar rahimde incelme dediğiniz şeyi doktorunuz mu söyledi? Nerden görüyor bunu ? ☺
rahim agzinin serviks kısalması. 20 mm altına düşünce doğumun yaklastiginin işareti. Usg ile görülüyor. En sağlıklı ölçüm çubuk usg ile yapılıyor. Silinme diye de tabir ediliyor. Silinme çok olduğunda açılma da ona gore hızlanıyor tabii.

Aynı durumdayiz ya bir an önce dogursam da ne yasayacaksak yaşasam o ilk süreç bitse hayat düzene girse. Yere oturarak oyna diyor benim sıpa ben nefes alamıyorum

Benim için 1,5 cm dedi ultrasonda canım alttan muayene yapmadı

37+4'ten selamlar. Ben bu gebelikte çok hareketliyim bir de sürekli karnımın üstünde oğlum var. Ayın 15'inden sonra dogururum diyordum. Buna o kadar hazırlamıştım ki kendimi, sanki 45. haftada gibi hissediyorum.
İlk oğlumun erken doğum riski vardı. İlaç yatış derken.... 40+1'de doğdu. Hala doguramadin mi, diyordu herkes. Şimdi kendim öyle hissediyorum. Yaaa hala doguramadim diyorum.
Doğum yaklaştıkça bir korku heyecan karışımı duyguya kapılıyorum. Ağrı sancidan değil vaahi korkum. Hepsi geçecek.
Ne zaman olacak nasıl olacak gece mi gündüz mü oğlum ne olacak... Offf. Olsa da bitse diyorum

kafa buluyorlar iste kendilerince . yanimda kimseyi bulundurmayı düşünmüyorum ablalarimin kucuk bebekleri var zaten sadece kuran okumaları icin haber vercem dogumda annemide cagirmicam (kendi cagiririm saniyorr) . ilk etapta sadece esim bn gideriz hastaneye dogum bitince eşim ya gorumcemi ya da dayisinin eşini getircek kafam rahat o konuda . bu arada panik diyince bebeğim iyice aşağı inmişti öyleki zor yürüyordum gözümn önünde çocuğun birine araba çarptı oyle bi fırladım ki yerimden cok aşırı korktum . sonra migde yanmalari geri basladi muhtemelen oda yerinden hopladı bn irkilince diye düşünüyorum

Aynı durumdayiz ya bir an önce dogursam da ne yasayacaksak yaşasam o ilk süreç bitse hayat düzene girse. Yere oturarak oyna diyor benim sıpa ben nefes alamıyorum
aynen gel oyuncak oynayalm diyor yere oturuyor otursam bidert oturmasam bi dert hayırlısıyla doguralm insalh bi kac güne

agda hallettim bn 2 gun oldu daha valla bn kiskanir oldum mu bilmiyorum ama onlar kaka cis konusuyorlar meme konusuyorlar biz hala kasilma tuhafıma gidiyor doğuramamışim sanki bi türlü halbuki daha 38+2
Ben 40+3 sakin olun 38 lerde paniğe gerek yok ama son zamanlar zor geçer dedikleri şeyi yaşıyorum

Bende dün aksam yaptrdm.. Ilk defa keyifli banyo yapti.. Normalde yıkar ortaligi

Masallah gulce ye allah anali babali büyütsün

Hastane odasinda klimanin altinda uyandiramiodum eymeni ben.. Yenidogan yogun bakimi buz gibi yine uyandiramiodum.. Hemsireler uyandiriyodu ama ben topugunu da siksam uyanmiodu

Vuhhhuuuu çok iyi :) doğum yakın inşallah :))
İnşallah sağlıcakla canım doktorda bu hafta bekliyor
Korku heyecan oluyor cidden bazen hadi doğsun diyorsun bazen az daha mı kalsak diyorsun
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün Bebeğin neden hastanede inşallah iyi olur çabucak toparlanır çıkarsınız
Mantıklı ben söylemesem alınırlar ama mecburen haber vereceğim Ne zaman oldu canım bir şey oldu mu çok kötü durum yaBir şey olmamıştır korkmak iyi gelmiyor ama yerindedir yine mide yanması dün gece bende de oldu mide bulantısı normal dedi doktor baskıdan oluyormuş mide yanması da o sebeple mi acaba su içtikçe yandı midem gece

Ben 40+3 sakin olun 38 lerde paniğe gerek yok ama son zamanlar zor geçer dedikleri şeyi yaşıyorum
grubun en sakini sensin ya masallah sana. bende ilk dogumda böyleydim ama ikinci daha heyecanlı oluyormus. kafada cok sorular olduğundan galiba.

Allah anali babali büyütsün cnm nesi var bebeginin?

olabilir okuduğum kadarıyla doguma yakin hormonlar coşuyormuş bulantılar ondan demekki yanmalarda. çocuğa bisi olmadi şükür cocuk birden atladi yola adam öyle bi firen yaptı ki ortalık inledi ve çocukta sadece 1 metre ileri düştü hafifçe en fazla dizinde elinde çizikler vardir şükür ki yani .

Çok şükür canım insanın aklı çıkar ya

İnşallah tahliller güzel çıkar en yakın zamanda kavuşur memeler bebeğine
Çok geçmiş olsun. Neyiniz var durumu nasıl bebeğinizin
aynen gel oyuncak oynayalm diyor yere oturuyor otursam bidert oturmasam bi dert hayırlısıyla doguralm insalh bi kac güne
Kapı süsü yapıyorum. O bitsin dogurayim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…