2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar eymenin kaşları daha yeni çiziliyor.. Bugun farkettim.. Sanki kaş kalemiyle çiziliyormuş gibi.. Kaşlarinin orda tüyleri vardı ama sekli belli değildi.. Simdi bildigin kalemle çiziliyormus gibi.. Kirpigi de yoktu onlarda çıktı.. Cok degisik gelio her gun degsk bisey goruyorm

Doktor banada sütün yetmezse 6 saatte bir mama verebilirsin dedi. Dün yetiyordu,bugun yetersiz kaldi sanirim.
Gozunuz aydin,sağlıkla büyütün
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün

Sağlıkla analı babali büyütün inşallah.
Toparlansin iyi olsunda yakinda kucağında iyi olur inşallah

Yaa kıyamam her gün öyle değişiyorlar ki şaşırtmaya devam edecek

Huhu iyi akşamlar ben aranızdaki kaçak, mayıs annesi.
sayenizde doğumdan değil emzirmekten korkar oldum teşekkürler
Doğumdan bi kaç ay önce meme mesajı yapmanı öneririm sütun gelmesini kolaylaştırıyor ben yapmıştım ve sezeryanla doğum yapmama rağmen hemen sütüm geldi. Mama kullanmadım
Nasil alistirdiniz emzige bende herzaman dgil ama uykuya dalamadigi zamanlar vermek istiyor ama cok almak istemiyor
Bende merak ediyorum onu almıyor midesini bulandırıyor bazen de direk alıyor
Dr 4 çiş dolu bez aliyorsanjz doyuyordur demisti
Banyo yaptırdın mı? Hastaneden çıktıktan sonraki günden itibaren hergun yaptırdım 4. Gün göbeği düştü kızımın
Evet anne karnında ki gibi uyku düzeni
Bebeklerinizin doyduğunu nasıl anlıyorsunuz
4 cıs dolu bez oluyor bizde bi de doyunca memeyi bırakıp üstüne yatıyor kilo alımına falan baktıklarında yeterince besleniyor dedi hemşire
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün

Molfiks i ben çok beğendim canm. Dört sene önce ilk bebeğimde almsitim hiç güzel değildim şimdi sınıf atlamış resmen dokusu falan çok güzel sızdırma yapmio. Tavsiye ederm

rint mastit için doktorun verdigi antibiyotik bebege geciomus prospektusu okudum sabah.. Senin kullandgn antibiyotiklerde boyle miydi eymenin doktoruna sordum içebilirsin demişti halbuki

Spinali ne guzel anlatmissin
Tekrar yasar gibi oldum

Hastane odasinda klimanin altinda uyandiramiodum eymeni ben.. Yenidogan yogun bakimi buz gibi yine uyandiramiodum.. Hemsireler uyandiriyodu ama ben topugunu da siksam uyanmiodu

Ya yogunda zaten ne zaman gitsem hazir asker gibi bekliyodu kuzum ve en az 13 14 dk emiyodu.Evde nerdee o kadar.burnunu sıkıyorum,topugunu sıkıyorum yokk Napiyo bu hemsireler anlamiyorum.meme saatini yarim saat evvele kuruyorum ki uyandirmak o kadar suruyo.

Neden yatrdilar hastaneye cnm

Maşallah gözünuzaydin analı babalı büyüsün

Molfiks i ben çok beğendim canm. Dört sene önce ilk bebeğimde almsitim hiç güzel değildim şimdi sınıf atlamış resmen dokusu falan çok güzel sızdırma yapmio. Tavsiye ederm
Ben onu denemek istedim ama çok kötü falan dediler vazgeçtim a101 de bir bez var onu denedim beklediğimden iyi cıktı ilerde sorun olursa molfix i de denerim
Kendi uyanmasını bekleşen çok mu geç kalkıyor?

Mesela benimkinin uykusu belli 3 saatten önce kalkmıyor kaldırınca da huysuzlanıyor kendi haline bırakınca max 3.5 saat sonra kalkıyor ve kendini iyi doyuruyor hiç 2 saatte bir kaldırmayı denemedim kendi kalksın dedim

rint mastit için doktorun verdigi antibiyotik bebege geciomus prospektusu okudum sabah.. Senin kullandgn antibiyotiklerde boyle miydi eymenin doktoruna sordum içebilirsin demişti halbuki
Sana nasıl ilaç verdiler ki ben gripten heder oldum lohusasin sen hiç bise yapılamaz diye gönderdiler beni hep

Annem hep bunu dedi.Birak kendi uyansin diye ama kac kez doktorun yanina gitsek adamin dedigi ilk sey 2 saatte bir en gec 3 saatte bir emzirme&mama veriyosun dimi oluy yuzden cocuklar da mahvoluyor ben de.Yogun bakima girmeyen toparladi kilosunu.Aslinda onu uyandirmasam da olur ama digeri daha dusuk kiloda oldugu icin uyandiriyorum malesef.He uyaninca cok mu emiyo ? Hayir.Içi uyuyo garibimin

Bende oyle yapiyom aynen eymende en fazla 3.5 saate kalkio.. 4 saat olunca öyle bir emiyor ki o mıymıy eymen gitmiş dersin bu haftaya kadar uyku düzeni yemek düzeni sorun olmadi.. Ins haftaya da guzel kilo almis olur da hep onun istedgi saatlere göre belirlerim emzirmesini

Kac kilo su an premature olan? Eymen 2200ken doktor kendi uyansin dedi bana ve kilo almaya devam etti.. Aile hekimi, acildeki doktor hepsi 2 saatte bir dedi.. Ama bu sekilde gayet iyi gidiyoruz biz

Sana nasıl ilaç verdiler ki ben gripten heder oldum lohusasin sen hiç bise yapılamaz diye gönderdiler beni hep

Aile hekimi verdi.. Lohusalik bitti bende ama.. Normal bi antibiyotik vermis galiba.. Ama prospektuste emziren anne icin kar zarar gozetilerek doktor kontrolunde verilmesi gerekir diyor

Kac kilo su an premature olan? Eymen 2200ken doktor kendi uyansin dedi bana ve kilo almaya devam etti.. Aile hekimi, acildeki doktor hepsi 2 saatte bir dedi.. Ama bu sekilde gayet iyi gidiyoruz biz

Pazartesi gunu 2180 gramdi minigim.Doktor israrla 2 saatte bir diyor ama cok nazli aliyor mamayi.Acaba tam uyanamiyor diye mi ? Istahsiz sanki diyorum.Bir de bu gazdan dolayi kusma var.cok degil ama var.2200 e az kaldi.Bende mi oyle yapsam bilemedim ki.Dinc oldugunda 8 -10 dk emiyor tabi dinlene dinleme ya da benim cenesine durtmemle.Uyandirmazsam kilo almazsa vicdan azabindan mahvolurum bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…