2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Canim bir de uyumak da bebegi büyütür.. Yarim saat önce uyandiriyosan 1.5 saat anca uyuyodur dimi? Sen yine doktoruna danisarak bzm dediğimiz seyleri yap yapiosan.. Her bebekte ayni şeyi yapmayabilir.. Kayinvaliden geldi mi? Rahat misin?

Ben taburcu olduktan snra eve gelince eymenin cenesine hiç vurmadm zorlamadm emsin diye.. Memede tuttum nefesini toparlayinca emmeye devam etti.. Bence 50 100gr snra biraz daha rahatlicaksin.. Daha onun canı yok hali yok.. Eymen hala tembel tembel emiyor.. Hiç öyle istahli istahli emmiyor anca 4 saat uyuduktan sonra iştahlı oluyo.. Biraz daha dayan.. Az bisey daha kilo alsın.. Zorlama bakalim.. Doktora da sor yine sen.. Benim doktora her doktor bisey diyince soruyorum 2 saatte bir emzirsem mi diye.. Mastit olunca yine sordum emzireyim mi diye kadin israrla karismayin duzenine istedgi zmn yesin istedgi zmn uyusun zorlamayin dedi.. Kilo alimu iyiyse sorun yoktur diyor.. Bi de anne bebek uyum odasi hemsiresi yanimiza geldiginde uyku vakitlerine karismayin otizme kadar gidebilir demisti.. Aslı astarı var mi bilmiyorm.. Doktora da sormadım

Annelere güvenmek lazım bi bildikleri oluyo gerçekten
Aç olsa zaten kalkıp emiyor hatta dayanamıyor saldırıyor
Aile hekimi verdi.. Lohusalik bitti bende ama.. Normal bi antibiyotik vermis galiba.. Ama prospektuste emziren anne icin kar zarar gozetilerek doktor kontrolunde verilmesi gerekir diyor
Aile hekimlerine gram güvenmiyorum topuk kanı için götürdüğüm de kakasini gunde 8 defa falan yapiyodu onu sordum adam al al cocugu gotur normal degil hastanede tahlil yapsinlar kan alsinlar dedi kendi doktorunu aradim sordum 10 defaya kadar normal dedi bosuna cocugu kan almak icin deldirecekti adam sonraki günler de düzeldi
Bi kere dene istersen 3 saati bekle en azından memeyi emmesinden anlarsın acıkıp acikmadigini ben her çocuğun kendi düzeni olduğunu düşünüyorum onlar biliyorlar uyanacaklari uyuyacaklsri zamanı karnimizdayken bile öyleydi

Allah anali babali büyütsün cnm nesi var bebeginin?
[/QUOTE]
Doktor banada sütün yetmezse 6 saatte bir mama verebilirsin dedi. Dün yetiyordu,bugun yetersiz kaldi sanirim.

Gozunuz aydin,sağlıkla büyütün

Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün
Sağlıkla analı babali büyütün inşallah.
Toparlansin iyi olsunda yakinda kucağında iyi olur inşallah
Neden yatrdilar hastaneye cnm
Kuyruk sokumunun orada apse tarzi bisey var baş verdi. iltihap varmis damardan antibiyotik aliyoruz kurutmaya calisiyorlar

Bazen eski yöntemler de işe yarıyor.. Denemek lazım.. Annem eskiden size agladikca meme verirdik demişti.. Şimdi 2 saatte bir diolar.. Bence riskli bi durum yoksa bebek kendi istemeli memeyi.. Özlem duymali memeye.. Memeler memeler dombul dombul memeler işin esprisi bi yana bende yapiorum ama dogru mu bilmiyorm.. Kilo alimi devam ederse bi sekilde iyi gidiyoruz.. Zaten 3 saatte uyaniyor genelde.. Mama verince uzun uyuyor..

Ay benim aile hekimi de tuhaf.. Gecen eymeni tutuşuma kızdı azarladı resmen.. Halbuki sen gerekirse oturtarak tut hicbisey olmuyomus.. Eskiden d vitamini verilmedigi icin geyregi acır diye öyle tutmuyorlarmis.. Saglik ocaginda kadinin biri dedi sinir oldum o zmn lohusa psikolojisi bi de herkesin içinde sanki kötü anneymisim gibi hissettirdi.. Doktora da dedim o da azarlaynca uyuz oldum iyice halbuki gecen acildeki doktorun eymeni tartiya bi koyuşu var.. Bi elinden bi de bacagindan tuttu kedi yavrusu tutar gibi hemde.. Eymende hiç ses etmedi yani.. Bi tuhaf kadın.. Evlenince ilk randevusuz gittim.. Randevu al gel dedi.. Randevu alıyodim şimdi randevusuz aliyo beni.. Sezeryandan snra korse takiyim mi diye sordum danisaym diye.. Onermiyoruz bisey takilmasini dedi.. Haydarpasadaki doktorlar da takmiyorum diyince hemen takmaya basla dediler.. Şeker yuklemesinde de yaptirmicam diyince ona da kızmıştı.. Garip bi kadın ya

Canm eğer başka bir aile hekimi daha varsa e devlet üzerinden doktorunu değiştirebilirsin bazıları gerçekten çok uyuz oluyor

rint mastit için doktorun verdigi antibiyotik bebege geciomus prospektusu okudum sabah.. Senin kullandgn antibiyotiklerde boyle miydi eymenin doktoruna sordum içebilirsin demişti halbuki
Antibiyotik üç grup canım. Ben emzirirken kullanmak zorunda kaldım. Yanılmıyorsam B grubuydu emzirirken kullanılan güvenli grup. Augmentin, Cefax, duocid kullandım ben. Augmentin oğluma dokundu duocid sıkıntı çıkmamıştı. Bu ikisini mastıt için kullandım. Cefax bir operasyon geçirdim o dönem kullandım. Bir de bronşit olunca Macroll kullandım.
Maalesef az miktarda da olsa hepsi geçiyor ama işte az geçeni ve çok geçeni var.

Kizlar merhaba. 1 hafta önce ikizlerim dünyaya geldi. Dunde oglumunn göbegi düştü. Ama içeri girmedi.Ama kızımınki böyle degildi Bòyle biseyle karşilaşan vaŕ mi. Pazartesiçocuk doktoruna gidicez. Göstericem. Merak ettim

Bende uyandirmiyorum. Kendi uyansin diye bekliyorum.

Gecmisler olsun insallah en kisa zamanda iyilesir yavrun

Benim oğlum da oyle. Ilk gunler uyandirdm emzirmek icin cok huysuzlandi. Gecen aksam da babasi uyandirdi kiyamet koptu evde

Kendi kendine uyanip emiyor 2 bucuk 3 saate uyaniyor zaten

Gebelikte alttan muayene şart mı ve çok acıtıyor mu arkadaşlar bende vajinusmus var gebe kalırsam nasıl muayene olcam korkuyorum

bende oyle diye diye bu güne geldm . sıra sende
Hayır benim derdim ne anlamadım. Müthiş uykusuz bir oğlum vardı ki hala uykusu sıkıntılı uykuya geçiş beni öldürüyor. Gece iki üç saat kesintisiz uyuyorum şu an. İkinci doğunca o da mümkün olmayacak hayır yat uyusana kızım niye hadi doğsun artık diyoraun di mi ama

Sana nasıl ilaç verdiler ki ben gripten heder oldum lohusasin sen hiç bise yapılamaz diye gönderdiler beni hep
Enfeksiyon durumunda antibiyotik verilir. Çünkü enfekte annenin ilaçtan daha çok zararı var. Enfeksiyon tedavi edilmezse mastıtte ameliyata doğru ilerler.
Ben epizyo enfeksiyonu kaptım. Günde dört antibiyotik aldım serumla. Kana karışması halinde ölümcül bir mikroptu. Mecburen ilaç kullanıyorsun. Ama grip soğuk algınlığı gibi durumlarda ilaç verilmiyor. Hatta boynum tutuldu çok kotuydum de doktor sıcak sudan başka yolun yok asla ilaç kullanamazsin dedi

Ay yaradana kurban olayım ben onu yaa insanı mest ediyolar .
Benim ki sakallı falan doğacak o zaman

Prematureler zaten belirli bir sure hep nazli gidiyolarmis.Su 2500 sınırını gecelim de dedigin gibi birakicam bende.Uykuya da ihtiyaci var ama hemsiresi bi yandan doktoru bi yandan 3 saati gecirme,sekeri duser dedikce benim panikatak artiyo

Annem gitti bugun.Tuttum aglamicam diye kendimi.Gittikten sonra emreyi emzirdim.Gazini cikarttim.Gazini rahat cikardi diye basladim aglamaya. Kayinvalidem geldi evet.Alisicak o da bizim tempoya insallah.Su an icin rahatim.Insallah hep boyle gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…